keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Väärä oikaisu

Sain taas vaihteeksi 15.2.2017 klo 17.12 kirjoituskiellon Facebookiin. Syynä on se, että oikaisin väärää tietoa erään raumalaisnuorukaisen edesottamuksista JSN:n ohjeistuksen mukaisesti. Tällä hetkellä en voi edes vastata yksityisviesteihin.

Facebook poisti oikaisuni sillä perusteella, että se rikkoo yhteisönormeja ja sain siitä hyvästä 30 päivän kirjoituskiellon:
Ymmärrän hyvin yhteisönormit ja -säännöt, mutta kun ei voi koskaan etukäteen tietää, mikä on niiden vastaista ja mikä ei, on hyvin hankalaa toimia niiden mukaisesti. Mikä ihme tuossa päivityksessä muka on yhteisönormien vastaista?

Oikaisuni perustui uuteen tietoon:Raumalaisnuorukainen siis sai 12.1.2017 Satakunnan käräjäoikeudessa 40 päivän ehdollisen tuomion mm. sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasten esittävien kuvien hallussapidosta. Puolustuksekseen hän on esittänyt, että kuvissa esiintyvät lapset ovat 11-vuotiaita, eikä 9-vuotiaita.

Jostain mystisestä syystä tätä avohoitopotilasta jotkut hänen valeprofiilinsa pitävät sananvapauden sankarina, ja hänen kritisoiminensa olisi "maahanmuuttokriittisen skenen" hajoittamista.


En oikein näe, millä lailla tämä suljetulle osastolle kuuluva piipittäjä, jonka suurimpia saavutuksia on ollut julkaista kuva koiran ulosteella ja pekonilla koristellusta koraanista ja normaalien ihmisten nettihäiriköinti olisi minkään sortin sananvapauden sankari. Koraani-tempauksesta tämä ääliö vieläpä onnistui saamaan tuomion, vaikka sen olisi helposti välttänyt vetoamalla taiteilijan vapauteen:

Raumalaista taidetta


Jos "skene" hajoaa sen takia, että osoitan tämän mielenvikaisen horinat paskapuheiksi enkä häntä kunnioita, niin siinähän hajotkoon. Mitä seuraavaksi? Joku "skeneen" kuuluva murhaa jonkun, ja sellaista ei saa kritisoida?


Kuitenkin lääkärinlausunnon mukaan kuvissa on mm. 10-vuotiaita ja 12-vuotiaita tai alle eli siellä on vähän kaikenlaista:

Tässä täytyy tietää, että raumalaisnuorukainen on mielenvikainen. Tässä mielenvikaisella tarkoitan oikeasti mielenvikaista  nykyäänhän jos sanoo jotain rasistiksi, fasistiksi tmv., ei se yleensä tarkoita, että kohde olisi rasisti tai fasisti. Samalla tavalla sanat hullu tai mielenvikainen on vesitetty  jos jotain ihmistä sanoo sellaiseksi, ei se yleensä tarkoita mitään. Mutta tässä tarkoitan oikeasti, että raumalaisnuorukainen on oikeasti ICD-asteikollakin yhteiskuntakelvoton yksilö. Hän on mm. skitsofreeni, sosiopaatti, narsisti. Kaikki mitä hän sanoo, on valhetta tai laajempaa käsitystä todellisuudesta.

Tämä sekopää pyörii koko ajan Facebook-sivullani ja YouTube-kanavallani vinkumassa sivuprofiiliensa kanssa, kuinka Rauman poliisi on hänet lavastanut. Kas kun ei väitä Putinin, CIA:n, FSB:n tai Supon hakkeroineen konettaan. Hän vetoaa täysin toissijaisiin seikkoihin ilmeisenä tarkoituksenaan harhauttaa asioihin vähemmän perehtyneitä ja tietotekniikasta vähemmän ymmärtäviä ihmisiä, mutta nuo selitykset eivät normaalille ihmiselle mene läpi, ja vaikka kuinka hänet servaa, hän palaa joka kertaa saamaan turpaansa uudelleen ja uudelleen.


Oman ilmoituksensa mukaan tämä raumalaisnuorukainen on tietoturva-asiantuntija, mutta siitä huolimatta hän ei hallitse edes oman henkilökohtaisen koneensa tietoturvaa.Poliisin kysyessä asiasta hän ei kommentoi.


Ei kommenttia.


Ei kommenttia tähänkään.

Tietenkään hänen ei kannata poliisille vastata, koska tietysti tässä kannattaa hyödyntää itsekriminointisuojaa ja yrittää luoda joissain ihmisissä epävarmuutta syyllisyydestä. Raumalaisnuorukaisella ei ole mitään intressiä myöntää syyllisyyttään.

Kuulustelujen paras kohta on kuitenkin tämä:


Tämä negatiivisen älykkyysosamäärän omaava ääliö siis suoraan sanoo, että kuvia ei olisi pitänyt löytyä, koska hän yleensä poistaa ne. Mutta kädettömyyttään unohti juuri ennen kotietsintää poistaa kuvat. Koska hän ei vain osaa. Tällainen sananvapauden sankari siis tällä kertaa.


Esimerkkinä hänen harhaisuudestaan ja sekavuudestaan ottaisin erään hänen väittämänsä, jonka mukaan hänellä on ollut katkeamaton työura. Näin ei ole:


Kuitenkin hän on vauhtipäissään itse julkaissut Kela-lomakkeen, jonka mukaan hän on ollut kaksi vuotta työkyvyttömänä, häntä on tutkittu jo neljän vuoden ajan ja hänet on todettu Asperger- ja ADHD-potilaaksi. Ja tällaisille yleensä syötetään Ritalinia, joka on amfetamiinijohdannainen lääke:Hän on siis niin sekaisin, ettei muista tai tiedä mitä hän kirjoittaa ja mitä julkaisee, kun jatkuvasti tulee kiistämään päivänselviä asioita.

Mielestäni tämä sekopää kannattaa jättää täysin huomiotta. Itse ainakin niin teen, poikkeuksina ne hetket, jolloin hän tulee minulle ulisemaan. Vinkukoon omalla seinällään tai kanavallaan aivan rauhassa. Ikävä kyllä "skenessä" on paljon tällaisia mielipuolisia sotkemassa asioita. Tätäkään blogikirjoitusta en olisi kirjoittanut, ellei tämä sananvapauden sankari olisi järjestänyt minulle 30 päivän kirjoituskieltoa Facebookiin ja siten häirinnyt kunnallisvaalikampanjaani.

***

Lue raumalaisnuorukaisen koko tuomio (kuvat saa suuremmiksi klikkaamalla):

225 kommenttia:

 1. Älä kiusi assburgereita!

  VastaaPoista
 2. "etkö ole vieläkään löytänyt uusia 11-vuotiaiden poikien alastonkuvia"
  Ei tuohon vastaaminen tai vastaamatta jättäminen todista "tiedoksi" mitään. Kyseessä on ladattu kysymys, tuon näkee kuka tahansa, jolla on ns. normaali äo. Samaa sarjaa kysymyksen "oletko jo lopettanut hakkaamasta vaimoasi?" kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jos esittämääsi kysymykseen vastaisi kuten sananvapauden sankari teki, mitä siitä päättelisit?

   Poista
  2. Miten niin? Etkö osaa lukea vai etkö vain ymmärrä saamiasi vastauksia? Turha pistää Janssonin syyksi sitä, että vääristelit hänen vastakysymyksensä myönteiseksi vastaukseksi itsellesi.

   Poista
  3. miten esittämääsi kysymystä voi esittämääni verrata?

   Poista
 3. Miksei julkaise CV:täsi Junes Lokka? Onko sinulla siellä jotain hävettävää tai salattavaa? Olisi kiva tietää, mitä töitä ja miten paljon ja millä ajalla olet tehnyt - vai oletko ikinä tehnyt mitään? Kuten olisi kiva tietää, minkämoisia koulutuksia ja pätevyyksiä omaat - vai omaatko mitään?

  Kysyin asiaa jo Facebookissa, etkä millään suostunut vastaamaan mitään selkopäistä. Mikset voi julkaista CV:täsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä valtuustoon haluaja kertoo oman taustansa. Ei riitä Oulun yliopisto.
   Juneksen CV on yhtä pitkä kuin Iin eukon äly. Lyhyttä ja mitäänsanomatonta.

   Poista
  2. Tyhjässähän ei ole julkaistavaa.

   Maisterin gradu valmistuu kun on saanut näpyteltyä tarpeeksi kysymysmerkkejä.

   Poista
  3. Tapanahan kyllä on ollut että vaaliehdokkaat tosiaan julkistavat cv:nsä. Ilmeisesti Juneksella ei ole mitään julkaistavaa, eli ei ole koskaan ollut palkkatyössä.

   Se ei näytä hyvältä vaaliehdokkaalta joka haluaa päättämään muitten ihmisten asioista. Jos ei ole itse pystynyt työelämään niin kuka työssä oleva äänestäisi tuollaista ehdokasta varsinkin kun ehdokkaalla on vielä tuomio huumeidenkäytöstä ja kasvattimisesta.

   Ei jatkoon.

   Poista
  4. Miksi Junes et julkaisisi?

   CV sen jälkeen kun haukut tyyppiä mielenvikaiseksi, avohoitopotilaaksi jne olisi paikallaan. Onko sinulla jotain valmiuksia arvioida ihmisten psyykkistä terveyttä? Senkin näkisi CV:stä aika pian.

   Se kyllä on todettava, että vaikka Jansson olisi syyllinen ilman mitään epäilyksiä tuohon lapoon, niin silti en ymmärrä mitä intoa sinulla on noin rumasti häntä nimitellä. Sitä minä en ihmettele että sait naamakirjabannin. Kyllä Janssonin vastaus sinulle näytti olevan ihan selvä ja sinä menit (Tahallaan tai tyhmyyttäsi) tulkitsemaan sen pieleen.

   Poista
  5. "ilman mitään epäilyksiä"

   juu

   Poista
  6. Mitä pahaa Markus on sinulle tehnyt? Burgerit on yleensä vielä rehellisempiä kuin ns. normaalit. Ja ADHD lääkkeet ei ole mitään huumeita. Minusta Markus vaikuttaa ihmiseltä jolla on vielä normaaliakin vahvempi oikeudentaju. Antaisit jo olla.

   Poista
 4. Lokka tö marokkolainen matu on kohta nelikymppinen yliopisto-oleilija. Millä perusteella on edes päässyt Oulun yliopistoon "opiskelemaan"? Mamukiintiössäkö?
  Wiik ilmoittaa Juneksen olevan tietotekniikan maisteri! TTKM? Ei sellaista edes ole.
  Nuo kaksi ovat niin heikkoja asiantuntijoita ja Juneksen vaalikampanjaa pilataan nyt Facebookin kiellolla.

  Mene torille kertomaan itsestäsi, lopeta se naamasi repiminen, mene äijä tekemään edes jotain muuta kuin istunmaansen videokamerasi edessä.

  Olet höperö, höpsö. Typeriä molemmat Iin vinkuliisa on kamalaa kuunneltavaa. Kuka jaksaa katsoa Monokulttuurit? Ei monikaan.

  Karmeaa tuo toisten haukkuminen ääliö, ämmä, tollo, typerä, idiootti...jne. Ihan itse ansaitsette joka ikisen nimittelynne.

  "-Anteeksi, kuka soittaa?
  -Junes Lokka(kuvitelma, että on tunnettu)
  -kuka olet?
  -Junes Lokka( rassukka)
  -Niinkö? "

  Jokaisessa puhelussa se vastaanottaja ei tunne juneslokkaa lainkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedä sitten onko Lokka joku maisteri kun ei vaivaudu edes CV:tä postaamaan. Mutta jos hän on nelissäkymmenissä, on tietenkin hyvä mahdollisuus, että (olettaen että ei ole valmistunut maisteriksi) että opinnot ovat vanhentuneet.

   Poista
  2. JOS Lokka olisi maisteri, hän käyttäisi titteliä. Siis ei ole, eikä nelikymppisenä ukkelina enää ikinä tule miksikään yliopistolta. KELA kustantaa.

   Poista
  3. rasismia, ikä ja titteli ovat sosiaalisia konstruktioita

   Poista
  4. Maisteri Lokka. Vai pilveä poltteleva työtön matu? Vai onko Lokka oikeasti edes olemassa? Saammeko koskaan tietää totuutta?

   Poista
  5. Ikä, opiskelu, opiskelun tuoma titteli ovat osoitus kyvykkyydestä. Ilman opiskelua on lokkamainen kiroilija, huorasaarnaaja, ihmisten ala-arvoinen haukkuja.
   Opiskelu ja valmistuminen tuovat itseluottamusta ja muun yleisön luottamusta. Sitä Lokka ei ikävä kyllä saa. Sammunut tähdenlento Marokon aavikolta ei vakuuta.
   Lokan "sosiaalinen konstruktio" on yksi opittu lause monen muun omasta mielestään niin hehkuvan poivalluksen lisänä.
   Faktaa on, että ukkeli on vanha äijä, keisari ilman vaatteita.
   Lokka on pilvimatu.

   Poista
 5. Miksi vastaat potentiaalisille äänestäjille kysymysmerkeillä ja laitat eston vaikka kysyy vain pääsitkö persujen listalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en ole laittanut kenellekään estoa

   Poista
  2. Asian voi tarkistaa Tubeta ja Facesta katsomalla Lokan postauksia ... voi elämä mitä idiootteja siellä riehuu pahaa oloaan kun toiset yrittää olla hyödyksi tuomalla näitä pakkomatutuksen sattumuksia esille muuten kuin mobiilisovelluksella.

   Poista
  3. Tubessa ei mene aina kommentit läpi. En tiiä johtuuko sitte tubesta vai mistä.

   Poista
  4. youtube yleensä luokittelee spämmiksi jos kommentissa on linkkejä

   Poista
  5. Taaskaan ei mee tuonen joutsenelle kommentit läpi. Ja ei ole yhtään linkkiä.

   Poista
 6. No joka tapauksessa ei mennyt kommentti läpi kun yritin kysyä miksi olet tuommonen idiootti (siis YouTubessa Monokulttuuri FM). Saat varmaan paljo ääniä ku vastaat kaikille kysymysmerkillä tai muuten viisastelemalla. Onnea vaan vaaleihin.

  VastaaPoista
 7. Hahahahahahahahaha Onkes olkoon ja onko tuolla estolla vaikutusta vaalitulokseen ? ....mutta kyllähän patjasi "Iin Inisijä" sinua seinillään "tukee"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. patjasi "Iin inisijä" tekee ja laittaa estoja sinunkin puolesta. Heti on esto päällä jos on erimieltä Hänen absoluuttisen mielipiteensä kanssa tai kertoo vihjeitä Hänen menneisyydestä tai työelämän yritelmistä

   Poista
  2. Hän "rakastaa" niin noita kysymysmerkkejä, että jos se olisi mahdollista niin Hän ottaisi vaalinumerokseenkin kysymysmerkin

   Poista
 8. oletko kokeillut ylämäkityöntöä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylämäkityöntö eli paskan työntäminen ylämäkeen on ulostepainotteinen isänmaallinen anaaliseksin muoto.
   Toisin kuin useimmissa anaaliseksin muodoissa, joissa anaaliyhdyntää pyritään harjoittamaan silloin kun suoli on tyhjä, ylämäkityönnössä päinvastoin pyritään harjoittamaan anaaliyhdyntää silloin, kun peräsuolessa on mahdollisimman paljon ulostetta.

   Käytännössä ylämäkityöntö tarkoittaa sitä, että peräaukosta ulos pyrkivä uloste kohtaa sisään tunkeutuvan peniksen, joka pakottaa ulosteen työntymään suolessa väärään suuntaan.
   Tätä kutsutaan paskan työntämiseksi ylämäkeen, eli lyhennetysti ylämäkityönnöksi

   Perseestä ulos pyrkivä paska kohtaa siisään tunkeutuvan siittimen, joka pakottaa paskan työntymään suolessa väärään suuntaan.

   Poista
  2. Anonyymi puhuu siellä kokemuksen syvällä rintaäänellä :D Ei vittu näitä, Junes on kyllä ansainnut vuoden viihdyttäjä palkinnon kun vetää näitä sekopäitä puoleensa ja sitten itkettää niitä :D

   Poista
  3. Eproy. Miksi sinä sitten tuon "huumetuomitun" heikkaneekerin perässä kuljet ??.

   Poista
  4. Eipä taida kuulua sontaa suoleen pakkaaville anonyymi apinoille ;)

   Poista
  5. Toi Eproy on varmaankin sinun kastetilaisuudessa saatu nimi? Onko se etu- vai sukunimi ? Pystytkö face to face sanomaan täälläkin kirjoittelevia ihmisiä "apinoiksi" ....TUSKIN.

   Poista
  6. "Toi Eproy on varmaankin sinun kastetilaisuudessa saatu nimi?" sanoo Anonyymi Hitto miten hieno lause toikin :D

   Poista
 9. Lokalla jonnebis-psykoosit tulilla?

  VastaaPoista
 10. Lokka miksi kutsut Janssonia "nuorukaiseksi"? Hän näyttää olevan vanhempi kuin sinä itse olet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikuttaa vähintäänkin kummalliselta, että kutsut itseäsi noin vuoden vanhempaa miestä (Joka täyttää tänä vuonna 39 vuotta) "nuorukaiseksi". Viitsisitkö selittää mikä logiikka tuollaissessa on?

   Poista
  2. Voisiko olla yksinkertaisesti että olet tyypilliseen tapaasi ihan pihalla sellaisista tosiasioista kuin "nuorittelemasi" miehen ikä?

   Poista
  3. Ei muuten vaikuta Lokka kovin imartelevalta sinua tarkastellen, kun et saanut vastattua suoraan kysymykseeni ilman vastakysymystä.

   Poista
 11. Mikäkö oli yhteisönormien vastaista? Lokka, sinä postasit tekstin, jossa viittasit hyvän tavan vastaiseen ja rikolliseen toimintaan (Janssonin oletettu, siis tarkemmin ottaen sinun olettamasi, alaikäisten kuvien metsästys). Sinä syytit toista nimellä rikoksesta toimittamatta mitään todisteita.

  Valitse vapaasti noista. Ilmeisesti Facebook teki niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JSN:n sääntöjä vain noudatin. En maininnut nimeä, vaikka kyse ei ole epäilystä

   Poista
  2. Tommosta se teettää Junes Lokalla, tuolle yhteiskunnalle katkeralle ihmiselle vaikka Me veronmaksajat maksamme Hänen elämisen Kelan-korvauksilla . Kaikki muut ovat väärässä mutta Hän on oikeassa kaikissa asioissa. Mitenkä asiat olisivitkaan ihanassa kotimaassa (ei ole Hänen isänmaansa), kosska Hänhän ei ole suomensukuinen vaan ulkomaalaisen kanssa tehty "sekasikiö" , jos Hän olisi vallassa mutta kuhan nyt pääsisi ensin "alinpiinkin" kunnallistehtäviin :)

   Poista
 12. Oletkos tehnyt tai miettinyt tekeväsi "rikosilmoitusta tai tutkintapyyntöä Facebookkia vastaan bännisi johdosta sinua "suurta" päälikköä kohtaan ?????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mikä siinä olisi rikosnimike?

   Poista
  2. Etkös sinä "ammattimaisena" rikosilmoituksen laatija" sen pysty itse päättämään?

   Poista
 13. Voi itkujen itku, kun sä annat ymmärtää mitenkä "fiksu" sä olet taas noissa videoissa Miksi sä olet täällä "melskaamassa ja "änkyttämässä", kun sä annat ymmärtää olevasi "fiksumpi" kuin Ylen toimittajat tai poliisit? Änkyttämiseen puheenollen, sinä änkytät ja siihen on se syy, että sä yrität puhua nopeampaan mitä sun "aivos" tuottaa sanoja. Hakeudu terapeutille.

  VastaaPoista
 14. Jotenkin ei jaksa yllättää, että kansallismieliseltä löytyy lapoa koneelta. Eikös näistä monilla ole erinäisiä rikoksia kontollaan aina hampunkasvatuksesta raiskaustuomioihin. Semmoinen kuva jäänyt, että melko saastaista ja rikollista väkeä sekä noin ylipäätään elämässä epäonnistunutta työtöntä ym luuseria. Ihmisiä, joiden minäkuva ja itsetunto on tulehtunut.

  Samalla nää tyypit ihan satanolla kuvittelee, että edustaa 51% hiljaista enemmistöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. troll level 0/5, mutta jansson on yksittäistapaus

   Poista
  2. Rikollisissa? Sinulla itselläsihän löytyi hamppuviljelmä -kun sinua epäiltiin Orpopetterin uhkailusta.

   Poista
 15. Onko? Persujen rikoslistalta löytyy aina väkisinmakuusta(useampikin) kirrohopeiden pöllimiseen. Taisi siellä olla joku lapokeissikin.%

  Sääli, että 1% leimaa koko 51% hiljaisen enemmistön.

  Eikös Janson ole työtön. Sä ole tiettävästi työtön. Ei taida Marko De wiitkään kovin ahkerasti töissä viihtyä. Onko Tiinalla kuinka huikea cv?

  Youtubeen skriimien katsojamäärät on sen verran vähissä, että työnteoksi tuota ei oikein vielä voi oikein satanolla sanoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taas sorrut valehteluun. Jansson on työkyvytön, ja se on aivan eri asia kuin työtön. Tekeekö muuten ihmisestä jotenkin huonomman jos ei ole töissä?

   Poista
  2. Jansson sentään on ollut töissä toisin kuin sinä Lokka. Sinullahan on parin tonnin tasoa suunnilleen ollut vuositulot viimeisten vuosien aikana.

   Sitä paitsi Jansson on tällä hetkellä kuntoutustuella, joten hän teknisesti ottaen ei ole työtön (työnhakija). Siten väitteessäsi ei ole perää kuin siinä merkityksessä, että Jansson ei tällä hetkellä kykene käymään töissä.

   Mites itse? Oletko ollut joskus jossain työpaikassa? Pistäs vähän mainostaen omaa työkokemustasi.

   Poista
  3. Tottakai luin. Siellä etädiagnosoit Janssonille skitsofrenian ja sosiopatian. Ja kun valehtelet vielä tuon työttömyydenkin niin se osottaa että olet patologinen valehtelija. Ja halveksit myös Suomi-maidan porukkaa joten olet kansallismielisiä pahoinpitelevän ja vainoavan poliisin puolella.

   Poista
  4. En mitään vingu. Kommentoin sinun blogia ja vastasin kysymykseen.

   Poista
 16. Huonommasta en tiedä, mutta en usko, että kenenkään psyykkeelle tekee hyvää vain maleksia ja olla. Työttömyys ja mielenterveyden häiriöt kulkevat usein käsikädessä. Syy ja seuraussuhteessa saattaa olla vaihtelua.

  Johan nyt terve järkikin sanoo, että ei ihmistä ole tehty kökkimään 24/7 netissä ja tekemään videoita, joita ei juuri kukaan katso.

  Kuinkahan moni tän hetkinen ns rajakki on vailla työtä, tai jäänyt yhteiskunnan/taloudellisen toimeliaisuuden ulkopuolelle? Oisko kellään heittää rohkeita faktoja tiskiin.

  Jos ihminen tekee pitkää päivää, ei sillä ole aikaa pohtia tyhjänpäiväisyyksiä, tai provosoida päivästä toiseen netissä. Kökkiä viikosta toiseen larppaamassa Helsingin keskussa kiljumassa megafooniin.

  Jos tuota kansallismielistä kennttä kattoo, kaikki on jotenkin rumia, huonokuntoisia, korkea kolesterooli ja näyttää enemmän sossupummeilta, ku äärivasemmistolaiset.

  Läpi huokuu heikkous, huono itsetunto ja se, että yhteiskunnasta ei ole löytynyt sijaa. Sosiekonominen status lienee suurimmalla osalla melko surkea.

  Tämä siis se kuva, mikä tällä hetkellä välittyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lokan tiedekäsitys. Kaikki tiede perustuu nimenomaan yleistykselle ja kyllä tuo ylläesitetty aika hyvin sopii useimpiin 24/7 netissä kykkijöihin.

   Poista
  2. "Sosiekonominen status lienee suurimmalla osalla melko surkea." Tuo ei sitte ole yleistämistä jos ihminen määritellään sosioekonomisen statuksen mukaan? Itse en kyllä ns. tavankansalaisena näe mitään tarvetta katsella jonkun oululaisen vihapuhelijan cv:tä kun ei kiinnosta oikein toisten pyörän satulatkaan, tämä kun sattuu olemaan jo vuosi 2017 niin rahansa voi tehdä vaikka nettikasonoilla tai kaivamalla jotain pyllyrahaa (bitcoin) jota sosioekonomisesti paremman statuksen omaavat urpot ostaa kovalla hintaa kun ihan taloussanomat on tehnyt niistä artikkelin ;) Noh myönnetään itseäni ei nuo cv:t tai henkilö siellä megafoonin takana kiinnosta koska kuuntelen ennemmin mitä sillä henkilöllä on sanottavaa enkä niinkään kiinnitä huomiota hänen hiusten pituuteen tai takin hajuun.

   Poista
 17. Ei toki, mutta onko esim. monokulttuuri fm:n haastateltavista, tai jäsenistä kuinka moni tällä työelämässä, saanut koulunsa suoritettua loppuun.

  Onko pokkaa lyödä faktat tiskiin. Jos pyrkii kunnanvaltuustoon ja kannattaa avoimuutta, ni ei cv:n laittaminen omille sivuille varmaankaan pitäisi olla ongelma. Eikös tuon nyt olisi pelkästään kuluttajan suojan kannalta oleellinen tieto?

  Fobiat pohjaa usein heikkoon itsetuntoon ja siihen, että pelkää itse olevansa. Homofobiat ym. Muistelisin tämän blogauksen aiheen joskus pitäneen puheen muslimeista ja pedofiliasta. Ironista sitten, että kyseisen henkilön koneelta löytyy 11-vuotiaan pojan lapokuvia. Tavallisissa elokuvissa esiintyy alastomuutta. Lapo on kuitenkin määritelty kohtuu hyvin lainsäädännöllisesti, missä menee raja.

  Ei tommosia kuvia kyllä ihan sattumalta koneelle eksy. Parafilioihin on kaiketi saatavilla psykiatrista hoitoa. Eri asia älyääkö ihminen itse sitä hakea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haastateltavista lähes kaikki on töissä, jäsenistä yli puolet. En tosin tiedä miten tämä liittyy mihinkään. Jansson on menetetty tapaus, vaikka saisikin apua. Voit yrittää kommentoida hänen sivuilleen.

   Poista
 18. No siinä mielessä liittyy, että keskusteluissa tuli tuo cv esiin. Vaikka vastaus onkin melko ympäripyöreä, kiitos kuitenkin siitä.

  Veikkaan, että ei ole ainut ns menetetty tapaus, mitä tätä on satunnaisesti sivusta seurannut. Tuntuisi olevan melko runsaasti porukkaa, mitkä ei käy kaikilla pytyillä, oli kyse sitten naisia netissä ahdistelevasta runopojasta, jonka pillukertymä oli niin kehno, että siitä piti kirjoittaa kirja aina sekoboltseihin, jotka odottaa Hitlerin uutta tulemista, ku jeesusta.

  Hyvää viihdettä tämä on kaikkinensa ja luojan kiitos melko irrallaan ns tavallisesta kansasta, jotka vielä jotenkin ahkeruudellaan jaksaa tätä maata pitää pystyssä yrittäjistä duunareihin. Perussuomalaiset itsessään on ja oli melko laadukasta viihdettä, mutta tää ns tosi isänmaallisten touhu on vienyt homman täysin nextille levelille. Äärivasemmistolaisen rage against the machinen musiikki Suomi ensin tapahtumassa oli hauska veto.

  Kävelin yksi päivä tuossa Helsingin keskustassa. Siellä oli Marko de wit kiljumassa megafooniin. Touhun tuntui kiinostavan ihmisiä yhtä paljon, ku romanialaisen katusoittajan epävireinen haitarisoolo.

  Tuo edeltävä siinämielessä liittyy itse blogaukseen, että siinähän käsitellään jossain määrin mielenterveyttä. Missä sitten menee vajaaälyisyyden ja hulluuden rajapyykki.

  VastaaPoista
 19. Junes Lokka katso se Forssan video, jossa sinä nimittelet niitä SPR:n työntekijöitä ja olet saanut "syytteen". Siinä lopussa kerrot mitä olet mieltä työssä olemisesta ja miksi sinä työtävieroksuva et ole töissä

  VastaaPoista
 20. Joko Oulun ehdokaslista on tehty ja millä listalla "maisteri" Lokka on. Rahaa olet inissyt ja sitä on sinulle jaettu. Kummallista hullua jakaa omaa sossutuloaan toiselle sossuttelijapössyttelijälle.

  VastaaPoista
 21. Vastaukset
  1. Ei oo Persu, koska Persut ei "huumetuomion" saanutta ota listoilleen . Näillä "rassuilla" Iin inisijä" Tiina Wiik ja "heinämies" Junes Lokka on kahden ihmisen listalla nimeltää "aito suomalainen huuhaa-ryhmä" ja uhoavat saavan tuhat ääntä yhteensä vaikka vaaleihin on vielä tovin aikaa. Vaalien "rahankerjuutili" on yhteinen jolla "heinäkasoja" osteloovat .

   Poista
  2. Kyllä sä oot aikase yksinkertanen yksilö "apina" kun et uskolla tunnustaa, että Persut ei sinua halunneet ottaa listoilleen. Kyllä tollanen "heinämies" on häpeäks poliitikoille ja poliitiikalle. Naurettavia nuo kysymysmerkki kommentoinnit ja vastaukset. Ne kuulus tuonne hiekkalaatikolle, kuten tuo "apina" Junes Lokka itsekkin.

   Poista
 22. "Maisteri" olisi suuri häpeä Oulun valtuustossa. Ukko ei osaa kuin haukkua ja raapia naamaansa. Iin patja ei taida olla mahdollinen Oulun vaalipiirissä. "Suomalainen" huuhailija. Tyhmien työttömien pudokkaiden edustaja ja heidän raha-avuillaan kulkee pitkin ja poikin tekemässä suurta. Lokan kuvissa näkyy se joukkio. Surullista.

  VastaaPoista
 23. Heh. Jäin taaskin pilluitta-mies olikin monokulttuurin vieraana. Hauska sattuma. Teidän käsitys Japanista on vähän absurdi. Japani, jos joku on länsimaisen kulttuurin saastuttama ja alkuperäisestä keisarikunnasta jäljellä edes rippeitä. Maalla ole edes omaa armeijaa. Lama kestänyt jo monta vuosikymmentä....

  Konservatiiveja kyllä, mutta se purkautuu omituisina seksuaalisina perversioina aina käytettyjen pikkuhousujen automaateista, koulutyttöfantasioiden kautta bukkakeen ja lonkeropornoon. Homoilu on paheksuttua, mutta Futanari pilkistää pikkareista.

  Kulttuurin sisältyy todella voimallinen alemmuus ja häpeä. Japanilaisten itsetunto nimenomaan on heikko ja alisteinen. Itsemurhat ovat arkipäivää. Japani oli muinoin kukoistava keisarikunta mielenkiintoisine traditioineen. Nykyisin lähinnä tiivistelmä siitä, mihin länsimainen vientisaaste pahimmillaan johtaa.

  Japani ei myöskään tule selviämään ikääntymisestä nykyisellä taloudellaan ilman kompromisseja. Jossain vaiheessa se luottoluokka tulee tonttiin.

  Toinen huomio tuohon Suomen ns siirtomaa vastuuseen. Suomalaisia sotilaita on tälläkin hetkellä Irakissa tehtävissä(monissa muissain lähi-idän maissa, kuten Libanonissa), että ei meidän kädet täysin puhtaat ole verestä. Se, että joutuuko suomi ottamaan suhteettoman määrän kuonaa vastaan on toki toinen kysymys. Mahdollisesti kyllä. Suomen roolin valkopeseminen on silti syvää naiviutta.

  Mun moraalikäsitys menee pitkälti niin, että jos kerta leikkiin on lähdetty, se leikki on kestettävä. Natomaat tämän konfliktin ovat aiheuttaneet. Eikö silloin ole oikeus ja kohtuus kantaa seuraamuksista vastuu? Suomi on naton vahva kumppani ja jossain määrin osallinen.

  Kirjoitin tähän koska en jaksanut kommentoida youtuben puolelle. Harmillisen yksipuolisesti ja suppeasti kuitenkin tulkkaatte asioita. Syvempi analyysi puuttu ja se oma suppeahko agenda pukkaa liiallisesti tiskiin. Sillon se menee öyhön puolelle. Intiaaniläppä oli kyllä hyvä. Etelä-Amerikassa kuoltiin pitkälti valkoisen miehen tuomiin tauteihin. Euroopassa, kun noihin aikoihin rotat ja muut syöpäläiset oli arkipäivää.

  Tuukka Kurun ja vähemmän bongottelevan miehen dialogi oli sujuvaa, asiallista ja analyyttistä. Sitä oli jopa mielenkiintoista kuunnella. Kirjoitit mun tajunnanvirrasta. Vinkkinä. Kirjoita sun kysymykset vieraalla vaikka ennakkoon paperille ja pyri muotoilemaan ne selkeiksi. Flow on todella sekavaa, epäselkeetä ja huonosti artikuloitua. Monitahoiseen pölinään on myös pitkälti sen itse yksinkertaisen kysymyksen sijaan syötetty oma mielipide. Sorrut myöskin itse siihen öyöhttämiseen, mitä kritisoit.

  Tämä nyt lähinnä siksi, että voi olla melko haastavaa siellä kunnanvaltuustossa käydä dialogia noilla eväillä. Kuuntele vaikka uusin Perttu Häkkinen puheelta, mikä käsittelee Evolaa ja Alt-rightia.

  Yleisestiottaen ohjelmaa on ihan viihdyttävä seurata. Oikeistolaisuus noin muuten on läpi historian osoittanu olevansa melko heikko ja mahdollisten nousujenkin jälkeen tulee alas niin, että helisee. Evoluutio se jyllää aateissakin. Eikös tuo ww2 osoittanut mikä jäi luuserin rooliin. Vapaus, kapitalismi ja kohtuullisen rajoittamaton vapaa markkina voitti.

  Se muuten jatkaa sivustanaurajan roolissa vielä pitkään. Niin pitkään, ku äärivasemmisto ja oikeisto nahistelee keskenään. Nykytila on karhunpalvelus ns talouseliitille. Todellista poliittista muutosuhkaa ei ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miten tämä tajunnanvirtasi tähän blogiin liittyy?

   Poista
  2. Ei mitenkään.

   Poista
 24. Sitäpaitsi vapaa-markkian on aika pitkälti jo erkaantunut poliittisista päätöksistä. Fyrkka liikkuu rajojen yli sinne, minne sen kannattaa mennä, vaikka ihmisten liikettä alettaisiinkin rajoittamaan. Ennemmin, tai myöhemmin se ihminenkin menee sinne, minne pääoma kanavoituu. Se työ, kun syntyy sinne, minne pääoma investoidaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo nyt ehkä lähinnä siihen Japaniin. Sinne, kun jossain vaiheessa investoinnit sakkaa ja lama syvenee. Mihin se johtaa? Se johtaa siihen, että ihmiset lähtee töiden perässä muualle, kuten SUomestakin muinoin Saabin tehtaalle. Pitkittyny lama saattaa johtaa myös sisäiseen konfliktiin, jolloin muualle lähdetään pakolaisina.

   Ei toki liity blogiin varsinaisesti, mutta ei sinne youtuben puolelle oikein jaksa näin pitkiä.

   Niin sitä ehkä myös, että eikös tuon syvänationalismin pahin vihulainen ole vapaa-markkinatalous vs vasemmisto. Marrkinatalous toimii aika huonosti, jos rajakontrolli on tiukka. Rahan liikkeeseen, kun on jossain määrin sidottu myös ihmisten liike. It-puolelle(peli) on tultu Suomeen jenkeistä ja Ausseista. Sehän tämän rajattomuuden hienous on. Vapaus ja mahdollisuudet. Nationalismi rajoittaa mahdollisuuksia ja vapautta.

   Poista
  2. haluatko osallistua lähetykseen?

   Poista
  3. Miksi Japaniin tulisi lama?

   Poista
  4. En omaa tällä hetkellä oikein siihen soveltuvia värkkejä, enkä välttämättä olisi mitenkään kauhean mielenkiintoinen vieras. En edusta kumpaakaan äärilaitaa, enkä ole kapitalisti, tai kommari.

   Utopia/ihanne lienee vihreä ja oikeudenmukainen markkinatalous. Kansallismaisemamielinen olen. Ihmiskäsitys vastaa jossain määrin linkolaa. En siis näe roduilla varsinaista eroa. Uskon kuitenkin siihen, että ihminen voi syövästä muuntua talonmieheksi suhteessa tähän pyöreään kappaleeseen, missä ollaan tavallaan vieraana.

   Maahanmuuttohommiin suhtaudun aika monelta kantilta. Jos mennään pakolaisuuteen ja sen torppaamisen on olemassa imo ainoastaan yksi ratkaisu ja se on lähi-idän kriisin pikainen fixaaminen, eli nato tontille ja sen jälkeen yk useammaksi vuosikymmeneksi mestoille.

   Toinen pakolaiskriisi on vasta tuloillaan. Ilmastonmuutos alkaa hiljalleen näkymään Afrikassa erinäisenä muuttoliikkeenä. Se paska, kun osuu kattilaan voidaan tätä hykyistä tulvaa pitää lähinnä harjoituksena.

   Sen ratkaisu onkin astetta mutkikkaampi.

   Tietenkin on se vaihtoehto, että vaan yksinkertaisesti tapetaan pakolaiset mereen. Oma moraali ei tähän oikein taivu. Tai, jos ajattelee, että ite joutus tommoseen tilanteeseen..

   Ois kyllä nasta nähdä monokulttuurissa joku hieman toista aatemaailmaa edustava vieras ja asiallinen keskustelu. Esa Holappa mm. voisi olla mielenkiintoinen.

   Luulen, että ton toteuma vaatis ehkä hieman erilaista suhtautumista niihin toisiin ajatuksiin siellä teidän päässä. Vaikkei ajatuksia allekirjoita, voi silti kunnioittaa.

   Poista
  5. ei siihen tarvitse kuin läppärin

   Poista
 25. Oulun uudet suomalaiset! Junes-marokkolainen mamu. Wiik, onko lähihoitajaopiskelija vain mikä? Kymppiluokka kesken?
  Kai nyt ehdokkaat kettovat menneisyytensä ja työpaikkansa, koulutuksensa.
  Äänestäjä ei ole apina, eikä idiootti, tyhmä.
  Wiikki iiläinen pubiruusunen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä äänestäjät yleensä on tyhmiä. Ne luulee vaikuttavansa johonkin kun käyvät tärkeänä, monet oikein puku päällä, kirjottamassa numeron äänestyslappuun. Äänestäjät on idiootteja, lampaita. Juneskin kehuu jotaki Immosta ja Halla-ahoa niinku ne ois jotain saanu aikaan. Ne jotka Suomen asioista päättää on ylikansallisia pankkeja ja järjestöjä.

   Poista
  2. Ainahan se raha on sanellut ja niin tulee sanelemaan jatkossakin. Jos yhtään tutustut kansallisvaltioden historiaan huomaat, että ne on järjestäen kaikki enemmän, tai vähemmän rakentuneet eliitin omaisuuden turvaksi.

   Aina on syntynyt myöskin erinäisiä vastavoimia monarkioita(vapaamuurarit) ja muita päätöksentekijöitä vastaan. Nykyisin rapparit tosin ovat sitä eliittiä, mutta aika irrallaan itse kansallisvaltioista.

   Vastavoimana Trumpille on yritykset. Jos Trumpin politiikka ei miellytä, yritykset voivat vaihtaa maisemaa.

   Suunitelmatalous on tietenkin olemassa, mutta sitä on aika vaikea saada kalibroitumaan ihmisten tarpeisiin ja kysyntään. Näin ollen se kupsahti ihan siinä, missä kansallissosialismikin. Ne, kun molemmat perustuvat homogeenisyyteen ja siihen, että kaikkien pitäisi ajatella samalla tapaa. Fakta on, että meitä pelkästään Suomessakin moneen lähtöön :)

   Poista
  3. pro-tip: meitä ei ole pakko äänestää

   Poista
 26. "Miksi Japaniin tulisi lama?"

  Siellä on ollut lama jo aika pitkään. Pari vuosikymmentä ohimennen :)

  http://yle.fi/uutiset/3-5173806

  "Japanin itsemurhaluvut ovat pitkään jatkuneen talouslaman myötä nousseet erittäin korkealle. Itsemurhia tehdään jo niin paljon, että ne ovat laskeneet miesten odotettavissa olevaa elinikää.

  Japanilaisten miesten odotettavissa oleva elinikä on kääntynyt laskuun yleistyneiden itsemurhien vuoksi.

  Maan terveysministeriön mukaan peräti 31 734 ihmistä riisti viime vuonna hengen itseltään, kun vuotta aiemmin itsemurhan teki 23 494 ihmistä. Itsemurhan tehneistä 22 338 oli miehiä.

  Ministeriö arvelee lisääntyneiden itsemurhien syyksi syvää talouskriisiä, johon Japani on ajautunut."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miten tuo liittyy tähän blogiin?

   Poista
  2. Onhan siellä tavallaan, mutta kun lamalla tarkoitetaan yleensä täällä pahaa työttömyyttä ja vakavaa taantumaa, niin ei siellä sellaista ole. Japanilaiset on älykkäitä ja työteliäitä, ei sinne mitään katastrofia ole ennustettu.

   Poista
  3. http://www.kaleva.fi/uutiset/talous/japanin-tyottomyys-yha-kasvussa/152220/

   Luottoluokittajat näyttää negatiivista, kasvu on olematonta ja kyllä se huoltosuhde vaan on kehno. Se on valitettavasti kohtuullisen oleellinen muuttuja. Sen tila, kun vaikuttaa investointeihin ja investoinnit nyt tuppaa olemaan se mekanismi, mitä kautta uusi työ syntyy.

   Poista
  4. Japanin tilanne varmaan paranisi viemällä sinne vähän somaleja ja afgaaneja

   Poista
  5. Tuo Kalevan uutinen on vuodelta 2001 ja se ylen uutinen on vuodelta 1999

   Poista
  6. Niin on. Lama on jatkunut sieltä asti ja 2008 talouskriisi ei tehny tilanteesta yhtään parempaa, puhumattakaan Fushiman onnettomuuden tuomasta harmista.

   Ottamatta kantaa etniseen taustaan tarvis japani työikäistä porukkaa. Liukuhihnahommissa/ ns aivot narikkaan matalapalkkatöissä se on sinällään melko sama minkä värinen ihminen siinä on kasaamassa.

   Poista
  7. Eli liukuhihna/matalapalkkatyöpaikkoja on Afrikassakin vähintään yhtä paljon? Siellähän sitä työikästä väkeä on omasta takaa.

   Poista
  8. No yrityksethän sen päättää mihin maahan investoivat. Raha ei katso rajoja.

   Poista
  9. Mutta Afrikassa on sitä työikäistä porukkaa suhteessa paljon enemmän kun Japanissa niin mistä siellä kiikastaa? Miksi Japaniin yritykset investoi mutta afrikan maihin ei?

   Poista
  10. Nimenomaan ei tällä hetkellä juurikaan investoi Japaniin. Etelä-Korea jne vetää paremmin. Japanissa tehdään toki high-endiä tietyssä tuotekategoriassa. Kiinassa on myös petrattu aika rajusti laadun kanssa ja jos yrityksen laatukontrolli on kunnossa, tulee sieltä ihan validia kamaa. Japani oli muinoin ihan vastaava halpatuotantomaa, mitä monet muut Aasian maat. Japanilaista laatua pidettiin heikkona... Nyt se on arvostettu korkean teknologian maa. Ongelma on maan rakenne. Isolta osin ikä.

   http://www.talouselama.fi/uutiset/afrikka-on-uusi-aasia-mutta-suomalaiset-eivat-uskalla-menna-sinne-6249686

   Afrikkaan ollaan muuten betsaamassa aika rajusti. Eli olet väärässä.

   Poista
  11. http://www.nordnetblogi.fi/japanin-lohduton-tilanne/31/05/2013/

   http://www.whatinvestment.co.uk/why-now-is-a-bad-time-to-invest-in-japan-by-veteran-investor-2515481/

   "He added, ‘The young in Japan are pessimistic about the future, completely the opposite of what it was like when I was young, we were optimistic.’ Lower interest rates and quantitative easing boost asset prices, the old and the better off tend to have more assets, but less inclination to spend the extra pound (or yen) they make, and so don’t stimulate economic growth."

   Löydätkö muuten mitään yhtäläisyyksiä SUomeen?

   Poista
  12. Okei, olin sitten väärässä kun afrikka onkin uusi aasia jonne ollaan "betsaamassa"

   Poista
  13. Työvoimaa ei tarvita tulevaisuudessa yhtä paljon kuin nykyään kun tekoäly ja digitalisaatio hoitaa hommat. Varsinkin nuo liukuhihnahommat. Huolosuhde tulee lähitulevaisuudessa olemaan epärelevantti tekijä.

   Poista
  14. Jos ymmärrät mitä käsite huoltosuhde tarkoittaa, niin ei todellakaan ole epärelevantti. Teknologia tulee paineistamaan tuota lisää, koska elätettävien osastoon valahtaa entistä enemmän väkeä. Valitettava fakta on, että verotuloilla kuitenkin niitä vanhuksia, sairaita ja työttömiä kaitsetaan.

   Päättäjie pitäs miettiä, miten tulevaisuudessa robotisaatiota voidaan verottaa. Tosin ne maat, mitkä eivät verota todennäköisesti voittaa.

   Poista
  15. Siksi perustulo on niin tärkeää lähitulevaisuudessa. Koska töitä ei ole kaikille, niitäkin pitää elättää. Verotuksesta sen verran, että edelleenkin omistajat saavat tuotosta sen potin. Ostajia löytyy aina ja yhä enemmän kun tiede ja teknologia kehittyy. Tätä verotetaan sitten oikeudenmukaisesti ja jaetaan kansalaisten kesken. Freelance ja taiteilijoiden työ tulee todennäköisesti myös kukoistamaan. Rahan luonne kun on kiertävää ja se säilyy aina. Lisäksi täytyy muistaa, että myös nämä vanhustenhuoltojärjestelmä on mullistuksen edessä. Se ei tule olemaan samalla tavalla kuin mitä se on nykyään.

   Poista
  16. Toki on tärkeä ja se on suunta, mihin pitäisi mennä. Taide, diy-henkisyys ja käsitentehty nostelee jo nyt kivasti päätään. Jostain se veropohja pitäs kuitenkin leipoa ja ikärakenne Suomessa ja Japanissa on edelleen huono.

   Tarkoittaa sitä, että ansiotuloja joudutaan verottamaan kohtuuttoman paljon. Se valitettavasti johtaa siihen, että osaava ja henkinen pääoma siirtyy maihin, mitkä tarjoaa parempia ura/kehittymismahdollisuuksia. Tää liike on valitettavasti jo nyt nähtävillä. Suomesta poistuu sekä varakkaita, että korkeasti koulutettuja.

   Rahan nimenomaan pitäisi kiertää. Japanissa se seisoo tileillä. Niin tekee muuten Suomessakin.

   Poista
  17. Teknologia tulee myös jossain vaiheessa olemaan niin halpaa, kestävää ja tehostaa asioita niin paljon, että tuotteiden ja palveluiden hinnat tulevat olemaan halpoja. Eipä se verotus tule niin paljon vaikuttamaan asioihin.

   Vanhenevalla väestöllä ei ole silloin juurikaan merkitystä.

   Poista
 27. Ei mitenkään. Oli lähinnä vastaus tuohon Isä Sakriaksen kysymykseen.

  VastaaPoista
 28. Junes, Miksi blogisi kommenttikenttä näyttää olevan täynnä vastustajiasi? Onko niin, että täällä kommentointi on täysin vapaata?

  Itse en työttömyydestä ja kannabiksesta jaksa välittää, kun tiedän että suurin osa töistä tulee lähitulevaisuudessa häviämään. Kannabis on taas viime aikoina laillistettu monissa paikoissa ympäri maailmaa ja luonut tuhansia työpaikkoja, joten en oikein ymmärrä itkemistä jostain pössyttelemisestä.

  Mutta asiaan, maahanmuuton lisäksi mitä muuta aioit tehdä jos sinut valitaan kaupunginvaltuustoon? Onko esimerkiksi joku tietty rakennusprojekti, jota kannatat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä miksi tulevat tänne vinkumaan. Vaalijutuista voit katsoa Tiinan kanavalta.

   Poista
  2. Eihän "Iin inisijän" sivuilla voi kommentoida, koska sehän pistää heti eston päälle jos kertoo totuuksia . Iissä asuu muitakin kui "siideribissis" ����

   Poista
  3. Normivastaus normipäivänä normihörhöltä (?)

   Poista
  4. Vastaan täällä siihen että mitä merkitystä vastarintaliikkeen kieltämisellä kun TJ oli estänyt kommentoinnin. Onhan sillä se että sen jälkeenhän poliisi tietenkin estää niiltä myös kaiken katutoiminnan ainakin. Se voisi jotenkin olla perusteltavissa jos samalla kiellettäisiin KAIKKI muutkin vallankumoukselliset järjestöt.

   Poista
  5. Välillä estää, ei aina

   Poista
  6. En sitten tiedä miksei ole pystyny julkasemaan

   Poista
 29. Onko sulla "hiekkaneekeri oikeus ilmoitella ihmisten nimiä ilman lupaa jotka lahjoittavat vaalikerjäystilillesi rahaa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erikseen on ilmoitettava kukin yksittäinen tuki ja sen antaja, jos tuen arvo on kunnallisvaaleissa yli 800 euroa

   Poista
  2. Onko 6,66 euroa yli 800 euroa?

   Poista
  3. Onko kyseisen summan lahjoittaja antanut luvan Junes Lokka ilmoittaa nimensä Facebook seinällesi?

   Poista
 30. Mitä yhteistä on Junes Lokalla ja Johanna Tukiaisella?

  Kummankin päiväsakko on 6 €.

  VastaaPoista
 31. Vaalivankkurina sekarotuinen rakkikoira. Luuletteko saavanne koiraihmisten äänet tuolla laitakaupungin hurtalla. Tuollaisia on Marokon kaupunkien kadut kadut täynnä. Juuri noita sekarotuisia rakkeja, jotka ovat punkkien ja muiden paskan liittaamina. Niitä tuodaan Suomeen kuin Junesmamuja.
  Serakotuiset rakit kuuluvat eläinten hautausmaille. Jos haluatte siihen avustusta, laittakaa tilinumero ja se kuva sen hurtan eläinlääkärin piikistä.
  "Rhodesiankoira" ei ole sellaista ikinä nähnytkään. Laita ridge näkyville.

  VastaaPoista
 32. Tulosveto : "huumehörhö" saa korkeintaa kuntavaaleissa 100 ääntä ja "siideripissis" noin 15 .

  VastaaPoista
 33. Hyvät toverit Junes ja Markus. Ehdotan, että lopetatte nahistelunne. On vierestä katsottuna melkoisen noloa seurattavaa. Erityisen noloa on tuo toistenne persoonien kimppuun käyminen. Teot ja toimet puhukoon puolestanne. Molemmilla teillä on kiistattomat ansionne. Ja te sentään teette jotain.

  Meikällä on virheetön cv, ura teollisuudessa, perhe ja olin tohtori 30-vuotiaana. Ja mitä meikä tekee maailman pelastamiseksi? No, postailee anonyyminä Juneksen blogissa... Ei se ole sattumaa, että kajahtaneen eliitin vastustajaksi nousevat väsynyt asperger ja nelikymppinen puolimarokkolainen ikiopiskelija. Meillä pelin säännöillä pelaavilla on liikaa hävittävää.

  Nostan teille molemmille hattua ansioidenne mukaan. Katsokaa isoa kuvaa ja sopikaa kiistanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppas Anonyymi 21.maaliskuuta 2017 klo 16.01 Mitä nämä kaksi "lahopäätä" on saanut aikaan?

   Poista
 34. Miltä tuntuu kun tilillä on rahaa niin kun normaaleilla töissä käyvillä ihmisillä?

  VastaaPoista
 35. Hei anonyymi 21. maaliskuuta 2017 klo 17.08, (pää pois pyllystä ja) katso kokonaisuutta. Meillä on Suomessa järjiltään mennyt punavihreä porukka vallassa. Tai järjiltään lienevät olleet kaiken aikaa, mutta nyt ovat päässeet valtaa käyttämään. Heidän vastustamisensa on tehty varsin hankalaksi. Teit vastustamisen miten tahansa niin vähintään olet b/f/rasisti tai muuten vain hoitoa tarvitseva. Oikeudellisiakin toimenpiteitä sinuun voidaan kohdistaa. Tavallisella ihmisellä on liikaa hävittävää. Mistäpä muuten luulet johtuvan vaatimuksen anonyymin kirjoittelun kieltoon kumpuavan?

  Asetelma johtaa siihen, että järjetöntä hallintoa nousevat vastustamaan vain sellaiset, joilla ei ole paljon menetettävää tai eivät välitä menetyksistä. Ei vaikuta ihan tavalliselta perheen isältä. Ja sitten tämän filtteröinnin jälkeen tulee väki mussuttamaan cv:stä ja kesken jääneistä opinnoista.

  Mitäkö ovat tehneet? Seisovat järjiltään mennyttä hallintoa vastaan omilla kasvoillaan ja nimillään. Se on jo melko paljon enemmän kuin mihin itse (tai sinä pystyt tai aika moni muu tätä järjettömyyttä vierestä ihmettelevä pystyy) pystyn. Tekevät edes jotakin. Ja palkkio tästä on sitten hallinnolliset sanktiot, ituhippien huutelu ja nyt vielä omienkin kuseskelu kintuille. Kateeksi ei käy.

  Terv, Ano16.01

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SUomessa on viimeks ollu vallassa vasemmisto sitten Lipposen aikaan. Suomella meni muuten tilastojen perusteella silloin kohtuullisen hyvin. Valtio mm subventoin oikeeseen suuntaan. Punavihreät on vallassa lähinnä stadissa ja tilannehan on se, että käytännössä Stadi maksaa koko muun SUomen joutilaana olemisen. kts vaikka valtionvarainministeriön tilastot.

   Näit wiikkejä ja lokkia on valitettavan paljon. Panos yhteiskuntaan nolla. Duunari kiittää. Kivahan se on kökkiä vetelemässä päivät pitkät sähköröökiä, ku toiset raataa niskalimassa, että näillä elämäntapaintiaaneilla on ilmaiseksi kaikki tarvittava.

   Nääkin, ku ois vähän aikaa kadulla, ni oppisivat vittuilemisen sijaan ehkä arvostamaan muita ihmisiä.

   Mitä järjettömään hallintoon tulee, ni saattas ne nykyisetkin vähät investoinnit jäädä jos Suomea johtais taloudesta mitään ymmärtämätön ahdasmielinen klikki. Fyrkalla ne vanhusten perseet pyyhitään. Se on valitettava fakta. Investointeja, jos ei ole ni jää perseet pyyhkimättä.

   Poista
  2. Lipponen veti demareita vahvasti oikealle. Jopa kokoomus kelpasi hallituskumppaniksi. Silloin tehtiin ties mitä leikkauksia. En nyt sanoisi, että meillä oli erityisen vasemmistolainen hallitus silloin.

   Poista
  3. vasemmistolaisempi silti. Noin ylipäätään Suomea on aina johtatanu porvaristo. Hyvinvointivaltiomalli on lähinnä myönnytys. Sehän on vasemmistolainen keksintö hyvinkin pitkälti.

   Ironista, että tääkin parivaljakko, joka on läjässä lähinnä hyvinvointivaltiomallin ansiosta silti aina parjaa päätargettina vasemmistoa.

   Poista
 36. Mistä tietää kuka on kuka? Voisiko olla vaikka anonyymi1 ja anonyymi2 jne. Vai väitteleekö tässä joku itsensä kanssa?

  VastaaPoista
 37. Junes Lokka kirjoittelee anonyyminä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kirjoitan aina omalla nimelläni

   Poista
  2. Näin videon, missä keskustelet pakolaisen kanssa, jolla oli haaveena tehdä työtä, tai perustaa yritys, jos saa jäädä maahan.

   Oletteks työ koskaan haaveillut itse itsensä elättämisestä elättinä olemisen sijaan?

   Poista
  3. Minun mielestä verovaroja pitää kupata mahdollisimman paljon, koska valtiolla niitä näköjään on ihan liikaa. Toki en ota kantaa siihen kuppaako pariskunta Lokka&Wiik niitä. Kysytkö muuten samaa jokaiselta jonka epäilet olevan elätti?

   Poista
  4. En. Mutta eikö ole hitusen dorkaa kritisoida ja toimia itse samoin, kuten tässä tapauksessa elätteinä.

   Halveksun jossain määrin tosin mentaliteettia, missä ei ole edes aikomusta osallistua yhteiskuntaan. Netissä omasta mielestä väärin ajattelevian parjaaminen ei ole osallistumista. Varmaan saavat omalle elämälleen jonkun muka tärkeän merkityksen, mutta ehkä joskus havahtuvat realismiin.

   Takaisinmaksun aika koittaa ennemmin, tai myöhemmin. Itse kannatan tämmöisten tapausten suhteen pakkotyötä.

   Poista
 38. On se ehkä, mutta ei voi niin olla että täytyy olla tietyn suuruinen nettoveronmaksaja ennenkuin saa osallistua politiikkaan. Semmosta oli 1800 luvulla.
  Muuten siitä vasemmistolaisuudesta... Miksei vasemmisto vastusta pankkien valtaa ja EUta, kun se kuitenkin on pankkiirien projekti niinkuin tukipaketit viimeistään osoitti?

  VastaaPoista