torstai 7. helmikuuta 2013

Syrjintää Jyväskylän pääkaupunginkirjastossa


Kirjastot ovat harvoja koko kansan kulttuurilaitoksia, jotka kansalaiset ovat ottaneet omakseen. Kirjastokäyntien ja lainausten määrä on vuosikymmenestä toiseen pysynyt yllättävän korkeana.

Kirjastot eivät ole pelkästään kirjojen tai muiden tallenteiden lainaamoja, vaan mitä moninaisimpia toiminnan keskuksia. Ne tarjoavat tasa-arvoisen mahdollisuuden itsensä sivistämiseen ja mielekkääseen vapaa-ajan viettoon sekä sosiaaliseen kanssakäymiseen.

Niinpä kirjastoa kutsutaankin osuvasti asukkaiden olohuoneeksi.

Eksentrisesti pukeutunut seurue päätti viime keskiviikkona käväistä olohuoneessaan. Seurue yllättyi, kun noin 20 teleskooppipampuin ja teräasein aseistettua, maastohousuihin pukeutunutta nuorukaista esti väkivaltaisesti pääsyn verovaroilla ylläpidettyyn julkiseen tilaan. Uhkaavan oloiset, itseään järjestyksenvalvojiksi kutsuvat, Fasci di Combattimentoa jäljittelevät kaljupäät rupesivat lyömään heitä teleskooppipampuilla. Yksi sisäänpyrkijöistä puolustautui puukolla, minkä jälkeen kolmikko lähti pakoon tuolien ja pullojen lentäessä heitä kohti. He eivät ainakaan tällä kertaa voineet uusia lainojaan.
Keski-Suomen Vasemmistonuoret ry:n suojeluskunta.Mitä sanoo rikoslain 11 luku, 11 §? Syrjintä: Joka [...] julkista tilaisuutta tai yleistä kokousta järjestettäessä [...] kieltäytyy päästämästä jotakuta tilaisuuteen tai kokoukseen tai poistaa hänet sieltä [...] rodun, kansallisen tai etnisen alkuperän, ihonvärin, kielen, sukupuolen, iän, perhesuhteiden, sukupuolisen suuntautumisen, perimän, vammaisuuden tai terveydentilan taikka uskonnon, yhteiskunnallisen mielipiteen, poliittisen tai ammatillisen toiminnan tai muun näihin rinnastettavan seikan perusteella, on tuomittava, jollei teko ole rangaistava työsyrjintänä tai kiskonnantapaisena työsyrjintänä, syrjinnästä sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi.


Nämä Waffen-SS -wannabet pitäisi siis kaiken järjen mukaan tuomita sakkoihin tai vähintään ehdolliseen vankeuteen.

Poliisi puhuttelee puolisotilaallisia Waffen SS -joukkoja.


Jyväskylässä on pitkä perinne puukotuksessa: viime vuonna kurdi puukotti suomalaisen hengiltä samassa kaupungissa. On erittäin ikävää, jos suomalaiset oppivat huonoille tavoille ulkomaalaisten seurassa.

Poliisi jatkaa puolisotilaallisten Waffen SS -joukkojen puhuttelua.Jyväskylän kirjastossa olisi keskiviikkoiltana saattanut käydä vielä paljon pahemminkin.

Kun myöhemmin poliisi tuli paikalle selvittämään kähinää, paljastui, että syrjintään syyllistyneillä väkivaltaisilla pahoinpitelijöillä on kytköksiä Keski-Suomen Vasemmistonuoret ry:hyn.

Tutkiessa tätä hämäräperäistä järjestöä, jolle kulttuuriministeri Paavo Arhinmäki on myöntänyt 308 500 euroa tukea, taustalta löytyi monia taloudellisia protesteja. Asiakastieto Oy:n mukaan esimerkiksi PayEx Suomi Oy vaatii heiltä 622 euron saatavia.

Erimielisyyksiä Suomen Asiakastieto Oy:n kanssa.

Se, että kulttuuriministeri tukee väkivallan kanssa flirttailevia järjestöjä, ei tule yllätyksenä, sillä tämä vanha jalkapallohuligaanihan on aina kannustanut "kansalaistottelemattomuuteen" ja itsekin rähinöinyt mm. Smash Asem -kähinässä.

Kummallisempaa on, että satojatuhansia euroja saava järjestö onnistuu hankkimaan itselleen maksuhäiriöitä.
Kertoo aika paljon vasemmistolaisten taloudenhuollosta.

Järkyttävintä ja pöyristyttävintä on, ettei Vasemmistoliitto ja sen alajärjestöt ole irtisanoutuneet tästä syrjinnästä. Millaiseksi maaksi on Suomi mennyt, kun kirjaston asiakkaat häädetään jo ovella ilman mitään syytä?


Huhujen mukaan myös Turun äänikuningatar Li Andersson oli paikalla, mutta tiedossa ei ole, mitä hän siellä teki. Hänen seuranaan oli lippalakkipäinen jälkeenjääneen näköinen hiippari, jonka henkilöllisyys on jäänyt pimentoon. Mutta onko tämä sattumaa? Li Anderssonhan on sukua ääriväkivaltaiselle Dan Koivulaaksolle, joka aina on järjestämässä kahinointia minne ikinä hän meneekin. Näin muun muassa Tanskan Aarhusissa 31.3.2012, missä hän usutti toverinsa keskustelutilaisuutta pitäneiden järjestäjien kimppuun, Tampereen Gay Pridessa 21.7.2012 hänen verenhimoiset alkoholistitoverinsa hyökkäsivät naisen kimppuun ja heittelivät kaljatölkkejään kahvilassa olleen miehen päälle. He myös esittivät tappouhkauksia. Oulussa hän kaasutti itse itsensä laittomalla pippurisumutteella 18.7.2012. Mitä seuraavaksi, aikooko hän sylkeä ihmisten päälle, kuten toverinsa tekivät Wienissä pari päivää sitten?
Li Andersson (oik.) ja hänen lippalakkipäinen jälkeenjääneen oloinen kaverinsa (vas.)


Olisiko tässä samanlainen performanssi kyseessä?

Ylen laaturadiokanavan YleX:n haastattelussa tiedostava kohuartisti Karri "Paleface" Miettinen tiesi kertoa, että suomalaiset ovat läpeensä rasistinen kansa. Olivatko siis kirjastosta pois ajetut asiakkaat erirotuisia ulkomaalaisia? Onko Paleface suomalainen? Verottajan mukaan hän ei viime vuonna 134 000 euron tuloistaan huolimatta maksanut lainkaan veroja Suomeen, joten ei hän välttämättä ole1. Hyvin hän on kuitenkin oppinut kielen, sillä hän puhuu aika sujuvaa suomea. Mutta mitä edes on suomalaisuus? Aito- vai sanoisinko umpisuomalaiset räppärit ruokkivat liki kiihkokansallisia ennakkoluuloja.

Vaarallisesti.

Supisuomalaista kansaa ei ole, vaikka sillä pörhistellään jätkämäisesti.  Suomalaisuus on venyvä käsite, vierassekoitus, uskomuksista synnytetty.

Käväistään historiassa.

Suomenniemelle tuli asutus mannerjään sulaessa yli 10 000 vuotta sitten. Sen jälkeen tänne muutettiin monesta suunnasta. Itä-Suomi poikkeaa geeniperimältään enemmän Länsi-Suomesta kuin saksalaiset englantilaisista.

Onneksi tällainen rasistispiirteinen isänmaallisuuskin on tulossa tiensä päähän kun maailma twiittaa ympäri maapallon, päivittää FB-statuksiaan Quitossa ja metsästää netistä 65 euron halpalentoa Vietnamiin. Maailmankansalaisuuden rinnalla vaakunaleijonan kultainen kiilto himmenee nopeasti mattapintaiseksi rihkamaksi.

Kai meidän pitäisi oppia jollain lailla elämään toistemme kanssa.


(1) Päivitys 12.2.2013:
Tieto perustui Taloussanomien virheelliseen verotietolistaukseen. Kävin verotoimistossa tarkistamassa, ja kyllä Paleface on sittenkin maksanut veroja Suomeen.
Palefacen veroprosentti on 38,62 %.

***

Päivitys 30.1.2015:

Asianajajakulut yhteensä 12997,68 euroa
49 kommenttia:

 1. jos ihmiset käyttäsvät padeja kirjoja varten nin tätä puukotusta ei olisi tapahhtunut

  VastaaPoista
 2. Missäs todellisuudessa se Junes asuu? Ehkä epähuomioissani päädyin lukemaan jonkin rinnakkaistodellisuuden tuotoksia..

  Ja äärimmäisen älyllisiä oivalluksia:

  "Jyväskylässä on pitkä perinne puukotuksessa: viime vuonna kurdi puukotti suomalaisen hengiltä samassa kaupungissa. On erittäin ikävää, jos suomalaiset oppivat huonoille tavoille ulkomaalaisten seurassa."
  (eiköhän tässä maantieteellisessä kolkassa ole puukot heiluneet jo melko pitkään)

  "Hänen seuranaan oli lippalakkipäinen jälkeenjääneen näköinen hiippari, jonka henkilöllisyys on jäänyt pimentoon."
  (loistavaa ja varsinkin oleellista kommentointia)

  Lopussa oli ihan fiksukin kommentti Suomesta historiallisesti ns. "läpikulkumaana". Harmi ettei tämä fakta taida usein muistua kirjoittajan mieleen.

  Kiitoksia kirjoituksesta. Täytyypä lukaista arvon Lokkaa aina kun tarvitsen elämäänsä hieman huumoria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei kuulemma ollut kurdi, vaan Kosovon romani. Pahoittelen virhettäni.

   Poista
 3. Kirjastot tulisi laittaa luvanvaraisiksi ja lukita poliisin tiloihin päivän ajaksi, niin tällaisia murhenäytelmiä ei pääsisi enää syntymään. Kukaan tavallinen kansalainen ei tarvitse kirjastoja, onhan Kindlekin keksitty.

  VastaaPoista
 4. tää huumorin laji ei oo sun laji, vaihda alaa kun oot vielä nuori

  VastaaPoista
 5. Asia tekstiä. Vielä on niitä jotka uskaltavat tuoda totuuden julki.

  VastaaPoista
 6. hyvä teksti, aika vaarallisen näköisiä ”vartijoita", enpä ois uskaltanu mennä kyseiseen äärivasemmiston kokoukseen.

  VastaaPoista
 7. Millaisiahan "kytköksiä" näillä "Waffen SS"-hepuilla vasurinuoriin oli? Ja vaikka olisivat ihan jäseniäkin, ei se tee koko järjestöstä punakaartia.

  Ja ennen kuin kirjoittaja alkaa poliittisessa paranoidisuudessaan nimitellä minua kommariksi tms., pieni lyhenne selvittämään omaa poliittista kantaani: M11

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, kuinka paljon olet tästä sattumuksesta lukenut. Vasemmistonuoret ja siis Li Andersson on myöntänyt etukäteen odottaneensa yhteenottoa. Hän on tilannut ovelle "vartijat". Vartijat olivat "JKLDIY-tiimin" anarkisteja. Kai nyt on selvää, että näillä kahdella järjestöllä on kytköksiä toisiinsa? Ei kai ne muuten olisi olleet tuolla partioimassa. Linkki: http://vallankumous.org/blogi/2013/01/30/kiitos-jyvaskylan-anarkisteille/

   Vähintäänkin nämä väkivaltaiset maastohousut äänestävät Vasemmistoliittoa eli ko. puolue ilmeisesti kalastelee sameissa vesissä ja sen tulisi irtisanoutua näistä äänestäjistään. Sen jälkeen kun Vasemmistoliitto pääsi hallitukseen, on tällainen väkivalta ollut ikään kuin hyväksyttyä. Ehkäpä Paavo Arhinmäen, Li Anderssonin ja Dan Koivulaakson tulisi erota tehtävistään?

   Kaksi ääriporukkaa tappelee keskenään ja Arhinmäki vaatii persuilta irtisanoutumista vaikkei persuja ole paikalla ollenkaan. Vasemmistoliiton tunnettuja jäseniä sen sijaan oli paikalla hengailemassa toisen ääriryhmän porukoiden kanssa. Eikä kukaan pyydä "irtisanoutumaan" mistään.

   Jos nyt edes tämä toinen ääriryhmä nyt oli SVL eikä Vasemmistoliiton järjestämä false flag. Kirjahan julkaistiin marraskuussa, lienee myynti ollut niin huonoa, että piti keksiä jonkin sortin mainostempaus.

   Muuten, eräs erittäin mielenkiintoinen seikka on: kun tämä kirjastokausti lähti käyntiin, niin jokaisessa nettilehdessä kuvituksena käytettiin noita maastohousukuvia. Yritäpä nyt löytää niitä. Kaikki kuvat on korvattu poliisimaijoilla ja virallisilla vartijoilla. Ns. "outoa", miksi media yrittää uudelleenkirjoittaa historiaa?

   Onko käsky tullut Totuuden ministeriöstä?

   Poista
  2. "Muuten, eräs erittäin mielenkiintoinen seikka on: kun tämä kirjastokausti lähti käyntiin, niin jokaisessa nettilehdessä kuvituksena käytettiin noita maastohousukuvia. Yritäpä nyt löytää niitä. Kaikki kuvat on korvattu poliisimaijoilla ja virallisilla vartijoilla."

   Ottakaa nyt kaikki jo vihdoinkin opiksenne (koskee myös itseäni), että kuvakaappaus täytyy ottaa talteen AINA. Ei mitään poikkeuksia, jos juttu liittyy millään tavalla monikulttuuriin, koneinsseihin, äärivasemmistoon, "rasismiin", Däniin...

   Poista
 8. Niinhän se on, että vasemmisto riehuu ja sitte lehtien palstalla jauhetaan paskaa ja vedotaan rasismiin. Sananvapaus ei meinaa vassareille kyllä yhtään mitäään.

  VastaaPoista
 9. Mainio satiiri punavihersokean median suoltamasta propagandasta! Jos vaihtaa 'äärivasemmisto'-sanan tilalle 'äärioikeisto', Anderssonin Halla-ahoon, jne. niin tekstiähän ei pystyisi Hesarin - tai minkään suomalaisen sanomalehden - artikkelista enää erottamaan. Tosin tämän tyyppinen kirjoittelu on ennenkin Suomessa tuomioihin johtanut....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riskihän on otettava. Olen saanut jo kaksi sähköpostia ja kaksi fb-viestiä Däniboilta, joissa hän vaatii tekstiä poistettavaksi. Usaristahan tämä lähti parissa tunnissa ja minulla on nyt siellä kirjoituskielto.

   Ihmeellisen totalitaristinen stalinisti tämä Dan Koivulaakso. Taisin osua aika lähelle totuutta, kun sensurointia vaaditaan näin raivokkaasti.

   Poista
  2. Et ole saanut yhtäkään viestiä keneltäkään, jos sinulla ei ole näyttää niistä meille kuvakaappauksia. Kuvia, tai se ei tapahtunut.

   Poista
 10. Aivan loistavan virkistävää ja humoristista tekstiä näiden äärivasemmistolaisten toilausten jälkeen!

  VastaaPoista
 11. Todella loistava kirjoitus, kiitos tästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä tuli kyllä uusia tietoja itsellenikin, vaikka sattumuksen uutisointia yritinkin seurata aika tarkasti.

   Muualta puuttuneet tiedot ansaitsisivat tulla julkaistuiksi laajemminkin.

   Kiitos!

   Poista
  2. "Puolustautui puukolla" oli ehkä paras kohta. Joo, muuten vain käydään poliittisten vastustajien tilaisuutta kuuntelemassa, teräaseet nyt vaan sattui mukaan! "Lippalakkipäinen jälkeenjääneen oloinen kaveri" oli kanssa hyvä.

   Poista
 12. Vassariaktiivit kirjoittelevat valheellisia asioita Wikipediaan ja ylläpitäjät suojelee niitä.

  Jotain pitäisi tehdä. Esimerkiksi kyseessähän ei missäään nimessä ole hyökkäys, vaan korkeintaan yhteenotto, mutta sitä ei siellä suostuta muuttamaan mitenkään.

  Perustelevat, kun mediassa löytyy niin, vaikka ei edes löydy kuin ekan päivän virheellisiä tietoja jne.

  T. Huolestunut.

  VastaaPoista
 13. Dan-poju on pelle jolle nauraa koko Suomen kansa, paskaisia anarkokomuja lukuun ottamatta.

  VastaaPoista
 14. nastit saai turpan ja iktee ny täälä. vittun natsit sate uudeslan patan joka ivikok. antifa taistlee ja ranksiase nastit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan aluksi on todettava, että tästä kommentista on vaikea sanoa, onko sen takana Dan Koivulaakso, vai onko se jonkun huumoriveikon ns. false flag -provo.

   Ei blogikirjoitusta ole "natsit" kirjoittaneet eivätkä he itke siinä.

   Entä joko Paavo Arhinmäki on irtisanoutunut tästä?

   Poista
 15. Aika retardia tekstiä. En yhtään ihmettele että ammattisi on opiskelija vielä 33-vuotiaanakin. Sinun äyllisillä taidoilla voit saada ammatin korkeintaan Korkeasaaren apinatarhasta paviaanina.

  VastaaPoista
 16. Kuka pystyisi henkilöön kohdistuvaan pään rääpimisen sijaan kertoa mikä tuossa tapahtuma kuvauksessa ei pidä varmasti paikkaansa. Perusteluina käyttäen poliisin raportointia tapahtuneesta eikä "lehtitietojen mukaan" faktoina esitettyjä väitteitä.

  VastaaPoista
 17. "Jyväskylässä on pitkä perinne puukotuksessa: viime vuonna kurdi puukotti suomalaisen hengiltä samassa kaupungissa. On erittäin ikävää, jos suomalaiset oppivat huonoille tavoille ulkomaalaisten seurassa."
  (eiköhän tässä maantieteellisessä kolkassa ole puukot heiluneet jo melko pitkään)

  Tässä kommentissa viitattiin ironisesti Astrid thorsiin joka kommentoi ulkomaalaisten yliedustusta rikostilastoista jossa ulkomaalaiset oppivat huonoille tavoille suomalaisten seurassa.

  VastaaPoista
 18. Täällä nauretaan niin että kyynelet roiskuvat. No tuossa kuvauksessa pitää paikkansa se, että jotain tapahtui.

  Ihan pikku juttuna: jos pikku kulttuuriystävämme olisivat matkalla palauttamaan lainansa niin lainaustiski on kakkoskerroksessa, ei luentosalissa. Suunta oli siis pielessä 180 astetta ja kerroskin väärä.

  Jos he nyt olisivat ihan vastoin Junesin briljanttia tietoa olleet kuitenkin fantasiavarusteineen ja puukkoineen matkalla kuuntelemaan kirjatapahtumaa, vaikka niinhän ei Juneksen mukaan tapahtunut - vaikka Palefacekin maksaa veronsa Suomeen- niin ihan vinkkinä: luentosaliin ei ole tapana pyrkiä suljettujen ovien läpi, kirjallisuustapahtumien järjestäjiä ei ole tapana puukotella, eikä julkisten tilojen pintoihin heitellä rikki olutpulloja.

  Kertaus: Luentosalin ovet olivat suljetut koska tila oli täynnä. Jos hyökkääjät olisivat palauttaneet kirjoja, he olisivat olleet matkalla aivan toiseen suuntaan. Kirjastoon sisäänpääsyä heiltä ei estänyt kukaan.
  Vinkki vink.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä selitys tuo on lukitulle salille?

   - Hei, sali on täynnä.
   - Lukitsenpa ovet.

   ?

   Poista
  2. Edelleen poliisin tiedotteista ei selviä kuka hyökkäsi kenen päälle. Kirjallisuutapahtumien järjestäjillä on siis tapana "hyökätä" pampuin ja puukoin tulijoiden kimppuun ja lähteä jahtaamaan vielä perään "itsepuolustukseksi." Kuka tai ketkä siis aloitti aseiden heiluttamisen on aika tärkeä juttu kun tuomioita annetaan.
   Portsarina estän monia ihmisiä illassa tulemasta sisään mutta en rupea pään aukomisesta heiluttaa telaria.

   Poista
 19. Yritä olla edes hauska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aihe on vakava eikä siitä saa missään nimessä vitsailla.

   Poista
 20. Minun piti oikein tarkistaa, että olet oikeasti Junes Lokka. Ei hemmetti! On vaikea uskoa, että kukaan kirjoittaisi näin tahattoman koomista tekstiä, ja vieläpä omalla nimellään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitähän vaikeata asian uskomisessa on. Näemmä maailma ihmetyttää ja kummastuttaa pientä kulkijaa.

   Poista
  2. Se, että toimintasi saa sinut vaikuttamaan oman itsesi huonolta satiirilta.

   Poista
  3. Mistä toiminnasta puhut? En ollut paikan päällä.

   Poista
 21. Jos vasemmiston toiminta tuolla kirjastossa on samanlaista kun Dan Paskahalon oman naamansa kaasuttaminen mediahuomoion toivossa niin siellä ovat itse heitelleet kaljapulloja ja puukottaneet omaa jalkaansa että saatiin uutinen aikaan

  VastaaPoista
 22. Choose a web site to acquire translated content where available and see local events and offers. canadian mortgage calculator Our mortgage calculator contains Alberta current mortgage rates, so you can determine your monthly premiums. canada mortgage calculator

  VastaaPoista
 23. I think this is one of the most important pieces of information for me. Thanks a lot for posting..Turkey visa for US citizens online is easy and fast. you can fill your visa application form turkey & within 24 hour you can get your visa.

  VastaaPoista
 24. Kiitos tästä postauksesta! Mielestäni sinun pitäisi jakaa se instagramissa ja saada paljon tykkäyksiä tältä sivustolta https://viplikes.fi

  VastaaPoista
 25. Thank you The foreign visitors need to apply for e visa Kenya online. That offers them fast and secure visa services. You also can check the al information regarding to visa here to get in the Kenya.

  VastaaPoista

 26. This captivating piece has truly ignited my imagination! The way you intricately weave words together is nothing short of mesmerizing. Your insights resonate deeply, prompting reflection and sparking new ideas within me. I'm left in awe of your ability to convey such depth and emotion through your writing. Thank you for sharing your talent with the world; it's a gift that leaves a lasting impact on those fortunate enough to read your work.

  VastaaPoista
 27. Stumbling upon your website was a stroke of luck! 🍀 I've bookmarked it and will be returning for more. Thank you for the valuable information! Wishing you all the best for your future endeavors! 🚀

  VastaaPoista
 28. Reading your post felt like taking a stroll through the corridors of my own mind. Your words resonated deeply, weaving through the maze of thoughts and emotions we all navigate daily. It's refreshing to find someone who articulates the complexities of the human experience with such clarity and sincerity. Thank you for sharing your insights; they've sparked contemplation and connection within me. Looking forward to diving deeper into your captivating narrative. Keep enlightening us with your profound reflections.

  VastaaPoista
 29. I found this article to be profoundly impactful, resonating deeply with me. The author's eloquent depiction of the topic has sparked a multitude of thoughts and emotions within me. Encountering such insightful perspectives pushes the boundaries of my understanding and encourages introspection. I look forward to revisiting this piece to explore its thought-provoking ideas further. My sincere gratitude to the writer for embarking on this intellectual journey.

  VastaaPoista
 30. Amazing article! Your take on this subject is both unique and enlightening. You simplify complex concepts for all to grasp. The real-world examples enhance your explanations and provide clear insights. Your engaging writing style holds the reader's interest. Looking forward to more insightful content. Thank you for sharing your expertise!

  VastaaPoista
 31. What an outstanding post! Your talent for making complex topics understandable is truly admirable. I'm impressed by how seamlessly you've woven together information and clarity, making it easy for readers to follow along. The visuals are a fantastic addition, aiding comprehension effortlessly. Thank you for sharing your knowledge in such an accessible way.

  VastaaPoista