torstai 6. kesäkuuta 2013

Peace and love

Kaikki muistanevat Varissuon liigan keppostelut? Aiheeseen on tullut uutta tietoa:


14-vuotias tytär karkasi bileisiin viime uutenavuotena Turussa. Äiti ei tavoittanut tyttöä kännykästä, mutta sai viimein nuoren kavereilta kyselemällä tietoon juhlapaikan osoitteen. 
Hiljaisessa asunnossa olivat vastassa vain tytär ja 18-vuotias nuorukainen. Juhlat oli jo lopetettu ja nuoret olivat jääneet kahdestaan. Tytön bussikortti ja rahat olivat kadonneet, joten tämä ei päässyt lähtemään kotiin. 
Tyttö kertoi Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa nuorukaisen lähennelleen häntä jo aiemmin illalla. Kun he jäivät kahdestaan, 18-vuotias oli raiskannut tytön. Äiti oli tullut paikalle, kun tilanne oli juuri ohi. Pelokas tyttö uskaltautui kertomaan järkyttävistä tapahtumista vasta automatkalla kotiin. 
Käräjäoikeus ei uskonut miehen moneen kertaan muuttuneita tarinoita siitä, kuinka tyttö olisi vaatinut sukupuoliyhteyttä hänen kanssaan. 18-vuotias tuomittiin raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Rangaistusta alensi jo aikaisempi 5,5 vuoden vankeusrangaistus. Mies määrättiin maksamaan tytölle kärsimyksestä 12 000 euron korvaukset.

Hyvää uutta vuotta.

Laajempi käsitys kunnon kansalaisuudesta.

Paitsi Suomen PK-media, niin myös oikeuslaitos on täysi vitsi. Meidän on saatava muutos tähän. Miksi tätä porukkaa ei karkoteta? Miksi heidät ylipäänsä päästetään maahan?

3 kommenttia:

 1. Se on hyvä, että nämä sekasikiöt on asutettu samoihin lähiöihin. Sinä päivänä, kun rahat kerta kaikkiaan loppuu, eikä se päivä ole enää kaukana, nämä elukat on helppo käydä ajamassa karjavaunuihin ja vittuun täältä. Sinä päivänä allah ei ole enää akbar.

  VastaaPoista
 2. Jotenkin tuli mieleeni kun luin tuon uutisen lehdestä, että olikohan siinä kyse taas kerran monikulttuurisesta kohtaamisesta.

  Selvisipähän tuokin, Junes kertoo asiat paremmin kun kotimaamme lehdistö.

  VastaaPoista
 3. Juneksella lievää asperger oireilua taas havaittavissa :D

  VastaaPoista