lauantai 17. elokuuta 2013

20 muslimipakolaisen lauma rikastutti lapsia kylpylässä

En ole yhtään yllättynyt, että poliittisesti korrekti media ei tietenkään uutisoi tästä Suomessa mitään: Noin 20 Afrikasta ja Lähi-idästä peräisin olevaa muslimipakolaista ahdisteli lapsia kylpylässä Ruotsissa. Lauma raiskasi ainakin 11-vuotiaan tytön, sekä repi mm. uimapukuja pois muiltakin tuonikäisiltä tytöiltä. Lauma ahdisti osan tytöistä luolaan ja teki heille seksuaalista väkivaltaa. Osa paikalla olleista pojista yritti suojella tyttöjä, mutta eivät tietenkään voineet mitään moiselle laumalle aikuisia miehiä. Sokerina pohjalla on, että poliisi ei pidättänyt ketään tapahtuman johdosta!
Nyt jumalauta


päinvastoin.

En yhtään ihmettele, että maahanmuuttokriittisten poliitikkojen ja puolueiden kannatus kasvaa kasvamistaan. Sentään jotkut ovat heräämässä (valtamedian ja poliitikkojen manipuloinnista huolimatta) tosiasioiden edessä. Toivon hartaasti, että Suomesta ei koskaan tule Ruotsin kaltaista monikulttuurista helvettiä.

Iltalukemiseksi ja katsottavaksi vaikkapa tämä, tämä, tämä ja tämä linkki.

11 kommenttia:

 1. Hänen Pyhyytensä ja Armonsa, Suomen Ajatuspoliisin Pääinkvisiittori, Mika Illman (ks. Illmanismi) on mitä kohteliaimmin lähestynyt Markus Janssonia syytteellä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Näytösoikeudenkäynti on tarkoitus pitää 15.10.2013 klo 11 Satakunnan käräjäoikeudessa Raumalla.

  Tämä on kopio hänen kirjoituksestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjaus edelliseen kommenttiin. Linkki Janssonin kirjoitukseen on tässä.

   Poista
  2. Suomalainen sivusto on kaadettu, mutta teksti löytyy täältä:

   https://markusjansson.blogspot.com/ncr/2011/02/20-muslimipakolaisen-lauma-rikastutti.html

   Poista
 2. Tämä on uutisoitu jo aikoinaan Rähmispossun palstalla suomenkielellä.

  Mutta eihän "Suomen Virallinen Media(tm)" tällaisista kerro.

  VastaaPoista
 3. Pakko tulla kommentoimaan pelkästään puheluasi Ill manille. Epin. Muutamassa kohdassa ilmeesi ovat aivan täydellistä parhautta.  VastaaPoista
 4. Ensimmäisen kommentin lopussa oleva linkki on virheellinen, minkä vuoksi erehdyin hetkeksi luulemaan että Janssonin alkuperäinen kirjoitus on jo poistettu, kun sain ilmoituksen "Valitettavasti etsimääsi blogisivua ei ole olemassa." Tässä toimiva linkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä näköjään onkin ylimääräinen "-merkki. En voi muokata kommenttia.

   Kiitos huomautuksesta.

   Poista
 5. Sellasta se monikulttuurisuus, toista se on maalla missä uidaan järvessä ja voi uida pakoon, mutta ei tarvitse koska siellä ei ole raiskaajia. Raiskaukset sinne kaupunkiin kuuluu joten kannattaa maksaa korotettua kiinteistöveroa siitä palvelusta.

  VastaaPoista
 6. On se kumma, kun tästä kirjoituksestasi ei ole vieläkään seurannut mitään. Gestapoa ei kiinnosta jos sinä kiihotat. Mutta jos minä kiihotan, Gestapoa kiinnostaa. Ehkä se on katsos persoonasta kiinni, mä olen paljon kiihottavampi kuin sä oot! :-D ;-)

  VastaaPoista
 7. ja niin on löytynyt taas mukava satu ja valhe levitettäväksi

  VastaaPoista