sunnuntai 25. elokuuta 2013

Saksa: Vasemmisto hyökkäsi eurokriittisten vaalitilaisuuteen

Kuten Li Andersson (vas.) valisti meitä 20.9.2011 Ylen A2:n vihaillassa, ei voi ihan niiku, se vasemmistolainen väkivalta on erityyppistä kuin äärioikeistolainen, se ei kohdistu ihmisryhmiin.


Vasemmisto hyökkäsi Alternative für Deutschland -johtaja Bernd Lucken kimppuun

JF 24.8.2013 juttu saksaksi 

Vasemmistolaiset hyökkäsivät Bremenissä pidetyn vaalitilaisuuden aikana AfD-johtaja Bernd Lucken kimppuun.

BREMEN. Useita naamioituneita vasemmistolaisia hyökkäsi lauantaina Bremenissä Alternative für Deutschland -puolueen (Vaihtoehto Saksalle, lue englanninkielinen wikiartikkeli) Bernd Lucken kimppuun. Bremenin poliisin tiedottaja kertoi lehdellemme, että noin 20 minuuttia vaalikampanjatilaisuuden alkamisen jälkeen 20-25 naamioitunutta hyökkäsi Bremer Bürgerparkin esiintymislavalle, jolla Lucke oli juuri aloittanut puheensa.

Katso video sattumuksesta:Hyökkääjät olivat piileskelleet pensaissa. Kahdeksan vasemmistolaista nousi lavalle ja hyökkäsi Lucken kimppuun. Silminnäkijöiden mukaan he työnsivät hänet pois lavalta, kaatoivat hänet maahan ja suihkuttivat kyynelkaasua. Hyökkääjien sanottiin olleen nuijin ja puukoin aseistautuneita.  

Yksi haavoittui veitsenviillosta

Kun poliisi saapui, niin hyökkääjät pakenivat. Eräs heitä seurannut AfD:n avustaja haavoittui poliisin mukaan käteen veitsenviillosta. Lisäksi 15 henkilöä sai kyynelkaasua ja joutui hoidettaviksi hengitysvaikeuksien takia. Heidän joukossaan oli kaksi lasta. Kahta muuta henkilöä iskettiin nyrkillä. Poliisin tiedottajan mukaan poliisi otti kiinni kolme epäiltyä hyökkääjää. Parhaillaan tutkitaan rikossyytekohtia. Poliisin mukaan kaikki hyökkääjät kuuluvat vasemmistopiireihin.

Järjestysmiehet saivat Lucken turvaan, eikä hän puolueen mukaan vahingoittunut. Pienen tauon jälkeen hän jatkoi uudelleen puhettaan.

AfD on joutunut kiihkeän vaalikampanjavaiheen alusta lähtien yhä uudelleen vasemmiston hyökkäysten uhriksi. Etenkin Göttingenissä häiriköivät väkivaltaan valmiit vasemmistolaiset puoluetta niin pahoin, että vaalikampanjan lopettamista jouduttiin harkitsemaan.Die Weltin juttua sattumuksesta (25.8.2013)

Kiinniottoja AfD-johtaja Luckeen kohdistuneen hyökkäyksen johdosta

Naamioituneet hyökkäsivät aseistautuneina Alternative für Deutschland -puolueen vaalitilaisuuden lavalle: Kolme kiinniotettua, 16 loukkaantunutta. Puoluejohtaja Lucke kokee Weimarin tasavallan ajan muistuttavan itsestään.

Alternative für Deutschland -puolueen julisteet revitään jatkuvasti.

Kiinniotetut olivat iältään 22, 25 ja 27 vuotta.

Puolueen tiedonannon mukaan Lucke oli tapauksesta ”järkyttynyt ja pöyristynyt”. Lucke: ”On sietämätöntä demokraattisen vaalikamppailun häirintää, että tappelupukarijoukot – kuin aikoinaan Weimarin tasavallassa - häiritsevät Alternative für Deutschlandin rauhallisia vaalitilaisuuksia ja samalla ovat valmiita vahingoittamaan ihmisiä.” 

Euro-kriittinen puolue on viime viikkoina valittanut useita kertoja valtavista vaikeuksista vaalikampanjan aikana. Puolueen mukaan koko maan alueella tuhotaan yhä uudelleen vaalijulisteita ja vaalityöntekijöiden kimppuun hyökkäillään.

Bernd Lucke on makroekonomian professori ja AfD:n puheenjohtaja.


Bild-lehti otsikoi 24.8.2013: "Puukkohyökkäys AfD johtaja Luckeä vastaan!"

Bernd Lucke Hampurissa.


20-25 naamioitunutta veitsin, nuijin, kyynel- ja pippurikaasulla aseistautunutta vasemmistolaista piileskelee pensaissa hyökätäkseen tämän jättikorston kimppuun.
Yle, HS ja muut maailman vapaimmat mediat eivät uutisoineet tästä sattumuksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti