tiistai 22. lokakuuta 2013

Demoneja ei saa romantisoida

Kreikan mustalaisleiriltä löytynyt ihmiskaupan uhri on pistänyt ihmiset ajattelemaan vapaan liikkuvuuden järkevyyttä: hei, ilman rajavalvontaahan rikolliset voivat toimia täysin vapaasti, Helsingin Kalasatamasta Ateenan Larissaan!

Kun kuva pidätetystä pariskunnasta levisi Internetissä eikä tapausta voitu enää Suomessakaan oikein lakaista maton alle, suomalaiset toimittajat ottivat kovat keinot käyttöön: suvaitsevaisten sietämättömät nyyhkytarinat. Mafiako näille idiooteille maksaa näistä saduista?


Rajoja, rotuja eikä rotia ole olemassa.

DNA-testit osoittivat, että tyttö ei ole hänestä huolehtineen pariskunnan biologinen lapsi. Mustalaispariskunta Christos Salisia ja Eleftheria Dimopoulouta epäillään lapsikaappauksesta.

Poliisin konsultoiman asiantuntijan mukaan on teoriassa mahdollista, että tummahipiäiset vanhemmat saavat vaaleahiuksisen lapsen, mutta se on äärimmäisen epätavallista.

Ei tämän toteamiseen olisi tarvinnut kalliita DNA-testejä tai asiantuntijaa. Kuka tahansa täysjärkinen näkee tämän välittömästi. Eihän perheenyhdistyshakemuksilla Suomeen tulevia tai ketään muutakaan ulkomaalaista testata resurssien vuoksi, vaikka tämä olisikin välttämätöntä turvallisuuden kannalta.

Maahanmuuttovirasto säästää oikeissa kohteissa. Isoja perheitä.

Suomalaisilta kyllä otetaan sormenjäljet tai DNA aina kuin mahdollista.


Ja näin valistaa meitä Iltalehden Nina Dale päivän nyyhkytarinassa Romaneja ei saa demonisoida:


Tapaus on hyvin hämmentävä.

Kuka muu kuin kuplassa elävä Hyvä Ihminen on hämmentynyt?

Hämmentynyt suomalainen toimittaja.


Kaikki toivovat, että asia selviää.

Aijaa.


Eikä vähiten romanit, sillä nyt heidän maineensa on pilalla. 

Mikä ihmeen maine?


Romaneja ei saa demonisoida yksittäisen tapauksen takia. He ovat jo valmiiksi Euroopan syrjityin vähemmistö.

Kuka heitä muka syrjii?


He asuvat useimmiten erillään muusta yhteiskunnasta, usein hyvin ankeissa ja likaisissa oloissa. Heidän on vaikeaa ellei mahdotonta saada työtä, eivätkä heidän lapsensa useimmiten käy koulua tai opi lukemaan. 

Asuisivat siistimmin, ihmisten lailla ja antaisivat lastensa mennä kouluun. Lopettakaa tuo uikutus syrjimisestä ja opetelkaa lukemaan!


Ajatus on kaunis, mutta tekeekö kukaan mitään varmistaakseen tai vaatiakseen, että näin tapahtuu?

Kyllä, suvaitsevaiset ylläpitävät tätä asiantilaa vaalimalla jotain kuviteltua mustalaiskulttuuria. Mona Sahlinia lainatakseni, mustalaisilla ei ole kuin ihmisten huijaaminen ja jotain muita yhtä tyhmiä asioita. Se ei ole kulttuuria vaan loisimista.


Ei kannata kuitenkaan esittää villejä teorioita mustalaisten pyörittämästä Euroopan laajuisesta lapsikaupparingistä.,

Mitä villiä näissä "teorioissa" on? Tämähän on yleistä tietoa. Tätäkin kirjoittaessa toisesta mustalaisperheestä löytyi taas vaalea tyttö - nyt Dublinista. CNN:n mukaan tapauksia on kymmeniä.


Nina Dale lopettaa "uutisensa" näin:

Muistattehan vielä, mitä tapahtui 1930-luvun lama-Saksassa?

En muista. Varastivatko silloinkin mustalaiset ihmisiltä pikkuvauvoja tehdäkseen heistä kerjäysautomaatteja ja lompakkovarkaita tai myydäkseen heidät pedofiileille?

9 kommenttia:

 1. Tiedän että tuhmasti sanottu, mutta kun katsoo pariskunnan kuvaa, väistämättä tulee mieleen, että jospa onkin olemassa eri rotuja, joista toisen nyt vaan sattuu olemaan monellakin tasolla alempiarvoisia

  VastaaPoista
 2. Siis voi vittu. Jos tällä saatanan toimittajalla on omia lapsia, niin ne on otettava kiireesti huostaan, ennen kuin ämmä antaa ne mustalaisille solidaarisuuspuuskassaan. Miten tyhmä nainen voikaan tyhmimmillään olla? Ei paljoa sympatiaa siepattua lasta kohtaan heru. Eipä tietenkään, kun on valkoinen. Jumalauta! Lääketieteellisiin kokeisiin vaan tuollaiset ihmiset, niin olisi heistäkin jotain hyötyä, eikä tarvitsisi eläimiä kiusata, sanon minä.

  VastaaPoista
 3. "Mitä villiä näissä "teorioissa" on? Tämähän on yleistä tietoa. Tätäkin kirjoittaessa toisesta mustalaisperheestä löytyi taas vaalea tyttö - nyt Dublinista. CNN:n mukaan tapauksia on kymmeniä."

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013102317641385_ul.shtml

  VastaaPoista
 4. http://www.hs.fi/ulkomaat/Bulgaaripariskunta+varmistui+dna-testiss%C3%A4+Maria-tyt%C3%B6n+vanhemmiksi/a1382669848773?ref=hs-art-new-5

  VastaaPoista
 5. "Ei tämän toteamiseen olisi tarvinnut kalliita DNA-testejä tai asiantuntijaa."

  Miten tyhmä Junes Lokka voikaan tyhmimmillään olla?

  http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2013/10/1824023/dna-testi-varmisti---marian-vanhemmat-ovat-bulgarian-romaneja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiväthän nuo kuvan tyypit ole tuon tytön vanhemmat. Mikä on kommenttisi pointti?

   Poista
 6. Eri asia, mutta Romanian romanit harrastavat tyttölapsien myyntiä lapsimorsiamiksi n. 11-12 vuoden iässä. Lapsista maksetaan jopa 20 000 €. No heidät on jo varhain opetettu tienaamaan rahat takaisin ryöstämällä pankkiautomaateilla. Tämä löytyy BBC:n dokumentista jonka on tehnyt romanialainen reportteri. Yhden tytön päiväsaalis on n. 400-500€ (Rooma). Ja kun koko organisaatio on laskettu yhteen, kuukausitulot ovat luokkaa 500 000€ (esimerkkikaupunki on Rooma).

  http://www.youtube.com/watch?v=LGDj0B5WQaA

  VastaaPoista
 7. http://global.finland.fi/public/default.aspx?contentid=262266&nodeid=15783&contentlan=1&culture=fi-FI

  Toki toimittaja saa matkan mustan mamban lähempään tutustumiseen kun kirjoittaa oikein jutut.

  VastaaPoista