lauantai 19. lokakuuta 2013

Jarno Valtosen (vas.) geenitutkimus on virheellinen

Facebookin eräällä yhteisösivulla Porin kulttuurilautakunnan jäsen Jarno Valtonen (vas.) yhdistää raiskaukset islamilaiseen kulttuuriin, joka on hänen mukaansa vieläpä liitoksissa geeniperimään. Klassisen rasismin tuntomerkit ylittyvät räikeästi, eli kyseessä on käsittääkseni megakausti ja luultavasti rasismin vastaisia marsseja on jo järjestetty ympäri maan.

Noh, otin huvikseni eilen tai toissapäivänä kuvakaappauksen tämän rotutohtoria jäljittelevän tohtorintutkintoa vailla olevan uusnatsin vihanpurkauksesta:
Niin nyt sitten Facebook ilmoittaa minulle, että minä rikon yhteisönormeja:

Facebookilla on laajempi käsitys Facebookin yhteisönormeista.

Kuinka vihata like a hannelekosonen.Ja lätkäisee minulle julkaisukiellon:

Tämä on sananvapausloukkaus.


Mielestäni kaikilla, myös uusnatseilla, on oikeus ilmaista itseään haluamallaan tavalla, enkä tästä syystä käsitä miksi minä olen aina se, jonka sananvapautta joka kerta rajoitetaan, etenkään kun en riko enkä koskaan ole rikkonut mitään yhteisönormeja. Miksi minua saa kutsua islamilaiseksi raiskaajaksi, mutta minä en saa kertoa sitä, että minua kutsutaan sellaiseksi? Jos olisin Dan Koivulaakso (vas.), poliisilla kuluisi nyt taas huomattava määrä aikaa ja paperia hukkaan tämän kaustin käsittelyssä.

Painotan, että Jarno Valtosen (vas.) geenitutkimus on virheellinen: muslimien raiskaukset ovat ainoastaan kulttuurinen, eivät geneettinen erityispiirre. Hän on saattanut sekoittaa minut johonkin islamiin palanneen puoluetoveriinsa; minulla kun ei ole mitään tekemistä muslimien tai Marokon kauhun kanssa.


Aivan lopuksi haluaisin esittää sekä kyseisen yhteisösivuston hyville ihmisille että Facebookin suomalaisille ylläpitäjille seuraavan kysymyksen:In Finland we have this thing called reilu meininki.

3 kommenttia:

 1. "Marokon Kauhu" oli suomalainen Juutilainen ;)

  Seppo Lehto
  http://kansanedustajan-taival.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Ei pysty ymmärtämään. Vielä vähemmän selittämään. Olet negatiivisen erityiskohtelun uhri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, että pakolaisille on maksettu ajokortit 1990-luvun alusta lähtien. Miten olisi, jos maamme sotarvoille myönnettäisiin valtion puolesta oikeus ajaa ajokortti? Sotaorvot pystyisivät ajokortin vielä ajamaan. Sotaveteraaneja on palkittu 65 vuotta. Nyt olisi kaatuneiden vuoro. Kaatuneet antoivat veriuhrin, oman henkensä isänmaan puolesta. Sankarivainajille tarkoitettu palkinto kuuluu kaatuneen lapsille.

   Poista