keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Muslimeilla on vain laajempi käsitys bussin kuljettamisesta

Suomi ilman maahanmuuttajia: stoppi busseille ja puolustusasianajille


Tuoreen OECD-raportin mukaan maahanmuuttajat tuovat taloudellista hyötyä Suomeen, eikä pelkästään hyötyä: itse asiassa jo nyt Suomi on riippuvainen siirtolaistyövoimastaan.

Esimerkiksi kuljetus- tai lakimiesala olisi jo nyt lähellä täydellistä pysähtymistä ilman ulkomaalaistyöntekijöitä. 

Turun joukkoliikenne ja lakimiehet ovat täysin riippuvaisia ulkomaalaisperäisestä työvoimasta. Ilman ulkomaalaisia bussit eivät kulkisi ja lakimiehet jäisivät työttömiksi. Mutta kyllä näistäkin selvittäisiin ilman ulkomaalaisia. Bussilippu olisi vähän kalliimpi, eikä valtionvarainministeriö haaskaisi 60 miljoonaa euroa ilmaiseen oikeusapuun.

Esimerkkinä yksittäistapauksesta nostaisin varissuolaisen Agron Behramajin kaltaisen moniosaajan, jota ilman
 • puolustusasiananajilta olisi jäänyt tienaamatta 6 343,11 euroa (sis. alv),
 • lääkärit eivät olisi päässeet tekemään diagnoosia tämän kohtaaman 16-vuotiaan tyttösen psyykkisistä oireista,
 • Rikosseuraamuslaitokselta olisi jäänyt yksi 255 500 euron vankilapaikka täyttämättä.


Kaiken kaikkiaan, kulttuuri olisi jäänyt rikastumatta.

Tähän väliin ainutlaatuista journalismia harrastavan Helsingin sanomien poliittisen toimittajan kommentti:

Muutos on kirjava, HS sisäsiittoinen
En ole täysin varma, tarkoittaako tämä kansamme sisäsiittoisuutta parantamaan ulkomaalaisten tuomia uusia geenejä kipeästi tarvitseva henkilö minua vai Asta Tuomista, sillä hän ei ole suostunut vastaamaan minulle Twitterissä (vaikka hän minua siellä seuraakin) enkä viitsisi spämmätä viranomaisia sähköpostitse, joten jätän tämän tähän:2 kommenttia:

 1. Aika hämäävää ainakin se, että jos työskentelee dösäkuskina, niin äkkiseltään voisi olettaa, että jäbä olisi duunissa ja saa jopa palkkaa, jolla sitten makselisi kaikenmoisia menojaan.

  Taannoin tunsin Turkulaisen dösäkuskin...tai siis tunnen vieläkin oikeestaan, mutta kun on eläkkeellä, niin eipäs olekkaan enään Turkulainen dösäkuski, mutta Turkulainen kylläkin.
  Niin, hänelläkin sattui "työtapaturma" joka johti syytetynpenkille, kenties penkki sama jopa, kun Argonilla, mutta maksoi itse asianajaja kulunsa. Mutta sillä ei nyt varmaan merkitystä, että kyse oli sentään ruttautuneesta pellistä, ja geneettinen erityispiirrekkin pottunokkaisuus...tai oikeestaan jopa pottunokkaisuuden irvikuva, jolle kelpasi muukin, kuin Halla-aho teurastettu makkara.

  Mainittakoon nyt vielä erikseen, ettei mulla mitään Turkulaisia vastaan...eikä makkaraa.

  antifanttipissis

  VastaaPoista