tiistai 15. lokakuuta 2013

Rasismi nostaa taas rumaa päätään Helsingissä

Heidi Hautala (vihr.) ei ole ehtinyt erotakaan kun etelän media on jo kohdistanut ajojahtinsa seuraavaan ympäristöpuolueen vaikuttajaan.

Hautalahan tuli tunnetuksi mm. tsetseeniterroristien laittomaan maahantuontiin sekaantumisesta, heidän palkkaamisesta orjapalkalla kartanoonsa pimeänä työvoimana samalla kun toimi jossain epämääräisessä harmaan talouden työryhmässä, usean tuhannen euron Neste Oilin kokouspalkkioiden nostamisesta niissä lainkaan käymättä, sademetsiä tuhoavan palmuöljyn kannattamisesta kotimaisen bioetanolin sijaan, valtionyritysten mafiatyylisestä kiristämisestä ja painostamisesta, ja mikä pahinta, rikollisjärjestöön Greenpeaceen kuulumisesta.

Suomen kansa pääsi nyt vihdoin eroon hänestä maksamalla hänelle sattuneesta työtapaturmasta 2 700 euron kuukausittaisen eläkkeen. Vertailun vuoksi esimerkiksi Lieksassa asuva somali joutuu tyytymään 1 800 euroon kuussa.

Mutta tämä kaikki on pientä verrattuna uuteen Helsinkiä vaivaavaan sinofobian hyökyaaltoon:

Helsingin kaupungin luottamushenkilö HKL:n johto­kunnassa (vihr.) on nimittäin töräyttänyt ilmoille jotain niin rasistisen äärioikeistolaista kamaa, ettei sellaista kuullut edes villissä lännessä. Syytteen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan välttämiseksi en kopioi sitä tänne. Tekijän suojelemiseksi en mainitse hänen nimeään.

Ei olekaan ihme, että Pekka Sauri (vihr.) joutuu päivystämään pääkaupunkimme raitiovaunuissa poistamassa rasisteja oluttölkkeineen, kun kyseisen laitoksen johtokunnassakin jyllää viime perjantaina nähty pinnalle pulpahtanut avoin muukalaisvihamielisyys.

Kiinalaiset kun ovat vähemmistö maailmalla, esitän tässä kaksi avointa kysymystä:


 • Uskaltaako vähemmistöön kuuluva enää liikkua Helsingin julkisessa liikenteessä?
 • Eihän vain Umayya Abu-Hanna ole vihreiden seuraava euroedustaja?4 kommenttia:

 1. Sopinee osaltaan aihepiiriin Sini Saarela GreenJihad TourOn OLKILUOTO - SIPERIA http://www.youtube.com/watch?v=ZjL0IKAguZE

  Mutta onhan aivan hyväksyttävää rasistella ja olla suvaitsevaton,jos on itse kuitenkin aatteen palossa ja kohde epäilyttävä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä dokkari vihreiden ulkoparlamentaarisesta falangista.

   Poista
 2. Viherkommarit ovat viime eduskuntavaaleista asti saaneet median estämättä jauhaa vihapuhettaan. Nyt se todellinen karva alkaa paljastumaan. Marokkolaistaustaista "väärinajattelijaa" Junesta haukutaan hiekkaneekeriksi ja Sisun kokoukseen menevää neljän lapsen isää Halla-ahoa homoksi. Näitähän riittää. Viherkommareiden märkä uni on saada väärin ajattelevat ajetuiksi karjavaunuihin ja leireille. Vihreiden puheissa kuuluu ikävästi 30-luvun kaiku. Uuninluukut kolisevat jo. Leirin asemalla Börje Uimonen mela pystyssä näyttää persuille ja muille peukullaan, kuka joutuu uuniin ja kuka pakkotyöhön. Hyi helvetti noita vihreitä ammatti- ja taparikollisia. Sini Saarela sentään on saamassa ansionsa mukaan. Kippis sille!

  VastaaPoista
 3. Vihreiden puheissa kuuluu ikävästi kaikuja 30-luvulta. Uuninluukkujen kolinaakin olen kuulevinani. Viherkommarit ovat saaneet kenenkään, varsinkaan median, estämättä levittää vihapuheitaan viime eduskuntavaalien jälkeen. Heidän todellinen karvansa on paljastunut kaikessa karmeudessaan myös Salattujen elämien katsojille. Jos näitä liljoja ei kitketä juurineen irti maasta, on tuloksena keskitysleiri, jonka portilla Börje Uimonen mela pystyssä näyttää, kuka saa mennä pakkotyöhön, ja kuka suoraan uuniin.

  VastaaPoista