torstai 24. lokakuuta 2013

Sippo Kähmi (skp) raiskaa puoli pii muslimia sekunnissa

Muutos 2011 on eduskuntapuolue, jonka ensisijainen tavoite on saada sveitsiläismallinen suora demokratia Suomeen. 

Suora demokratia antaa kansalle välineet käyttää itse sille kuuluvaa valtaa politiikan ja byrokratian yli ja ohi. Suoralla demokratialla kansa voi milloin tahansa ottaa poliitikkojen päätettävänä olevan asian itse päätettäväkseen tai tuoda poliittisesti päätettäväksi minkä tahansa sellaisen asian, jonka se kokee tärkeäksi, mutta joka ei ole kiinnostanut poliitikkoja riittävästi. Suora demokratia vähentää poliitikkojen valtaa kansalaisten yli ja palauttaa päätösvallan niille, joiden elämään tehdyt päätökset vaikuttavat.

Ajamme myös suomalaisten etua ja sananvapautta. Kaikissa mielipidemittauksissa suomalaiset ovat ilmaisseet haluavansa kovempia rangaistuksia mm. väkivalta- ja seksuaalirikollisille. Ehdollinen vankeus ei ole rangaistus.

SKP puolestaan haluaa ilmeisesti vähemmistöuskonnon edustajiin kohdistuvan seksuaalirikollisuuden toistuvuusnopeudelle jonkinlaista standardia. Aktiivisella nettikeskustelulla olen törmännyt Sippo Kähmin edustamaan vaihtoehtoon:

SKP on islamofobinen puolue.

Olin saman henkilön haastattelussa viime viikolla. Haastattelun voit lukea tästä linkistä.

Huom.: toimittaja ei julkaissut kaikkia vastauksiani, vaan on korvannut ne "päättäväisellä/raivokkaalla hiljaisuudella".

8 kommenttia:

 1. Miksi et Junes kirjoita niitä vastauksiasi tänne, jos kerran minä olen ne mukamas jättänyt julkaisematta?

  Olisiko syynä se, ettei niitä vastauksia ole olemassakaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, oletetaan, että et poistanut vastaustani. Luuletko ja uskovatko lukijasi todella, että en olisi kysymyksiisi vastannut? Miksi en olisi vastannut?

   Poista
  2. Pakkohan se on uskoa, kun toistuvista pyynnöistä huolimatta et sitä tee. Vai onko niin, että minä kykenen sensuroimaan myös tätä sinua blogiasi jollain taikatempulla? Tämän blogioksennuksen sijaan olisit voinut laatia paljastusartikkelin, jossa osoitat miten kamala vääristelijä olen.

   Miksi et tee sitä?

   Poista
  3. Blogisi on eri asia kuin tämä omani. Jos tänne julkaisen jotain, se ei korjaa blogissasi julkaistua sensuroitua haastattelua.

   Kai ymmärrät eron? Kaksi eri blogia: toinen on sinun, toinen minun.

   Poista
 2. Junes, varo verenpainettasi ja keskity johonkin älyllisempään toimintaan. En halua menettää hyvää ehdokasta. :)

  VastaaPoista
 3. Komukat muuta halua, kuin joukkomurhata ihmisiä. Se on ainoa syy, miksi kukaan voi olla kommunisti. Ja näyttää Sippoakin jo "gummibarbara" (hyvä Sepi!) tympivän, kun musulmaaneja haluaa raiskata. Ihan kuin suosiolla keneltäkään saisi :)

  VastaaPoista
 4. Jotenkin on syntynyt kuva, että Junes olisi pikkuriikkisenhitusen luotettavampi kuin Sippo.
  Laitoin ihan kokeeksi Sippo nimiselle vajakille vastauksen blogiinsa. Saa nähdä julkaiseeko
  ______________________________________________________________

  Kirjoittanut Matti | Julkaistu joulukuu 31, 2013 klo 15:16

  Kommenttisi odottaa hyväksyntää.

  “Kioskijonotappeluita ja muita järjettömyyksiä glorifioivien paitojen lisäksi verkkokauppa mainostaa paitoja, joissa suoraan yllytetään mieleltään sairaiden ihmisten tappamiseen niskalaukauksella. ”

  Huutonaurua! Taisi kolahtaa omaan nilkkaan? Lurahtiko lusikallinen housuun?

  Ällös pelkää. Vaikka sinunkaltaisesi ihmiset ovat saaneet parin vuosikymmenen ajan kulkea vapaalla, ns. avohoidossa, ei kukaan sinua oikeasti ammu.

  VastaaPoista