keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Ylen A2 Islam-ilta oli rasistinen

Eilen TV2 esitti tuttuun tapaansa impivaaralaisen ummehtunutta keskustelukulttuuria ja naama irvessä, rasistisen vieraskoreana ulkomaalaisille kumartelua. Suorassa lähetyksessä oltiin keskustelevinaan avoimesti ja suorin kysymyksin sitä kuitenkaan tekemättä. Mikä näitä rasismin riivaamia irvistelijöitä oikein vaivaa?

Yle oli muuten pyytänyt Facebook-sivuillaan vierasehdotuksia ja monet olivatkin ehdottaneet minua. Tarjouduin itsekin vieraaksi ja olin valmis menemään studioon, etenkin kun monet olivat peruneet tulonsa, mutta Yle keksikin, ettei heillä ole tarpeeksi penkkejä eduskuntapuolueen eurovaaliehdokkaalle.


Lisää penkkejä rättipäille.Minua ohjelma ei miellyttänyt, sillä siinä ei paneuduttu ongelmiin, vaan lähinnä sivuuttiin aihetta puhumalla teoreettisesta islamista ja hyssyteltiin sen aiheuttamia ongelmia. Missään vaiheessa ei mainittu muiden länsimaiden tilannetta ja mihin islamisaatio on niissä johtanut.

Studiossa oltiin ikään kuin tilanne ei Suomessa kehittyisi ikinä. Ei otettu huomioon muslimien korkeampaa syntyvyyttä eikä sitä, että joka vuosi tuhansia uusia tulijoita muuttaa Suomeen. Muslimien määräksi arvioitiin 60 000; siitä ei ole niin pitkä aika, kun arvio oli 40 000. Vuoden 2012 väkiluvun kasvusta vieraskielisten osuus oli järkyttävät 87 prosenttia.

Simon Elo (ps), Olli Immonen (ps) ja Juha Ahvio olivat ainoat täyspäiset, asioihin perehtyneet keskustelijat. Ahviolle ei annettu tarpeeksi puheaikaa, Immosta syytettiin aiheetta pelon lietsomisesta ja Elolle vain naurettiin. Yritä siinä ympäristössä sitten keskustella.

Olli Immonen, Simon Elo ja Juha Ahvio.


Juha Ahvio on Patmos-lähetyssäätiön tutkimusjohtaja ja Helsingin yliopiston dogmatiikan dosentti. Islam-kriitikon mielestä suomalaisen yhteiskunnan rauhallinen rinnakkainelo islamin kanssa on vaikeaa, koska maltillista islamia ei ole – jos olisi, se tarkoittaisi islamin oppien hylkäämistä. Ahvio pitää mahdollisena, että Suomessakin voidaan alkaa toteuttaa islamilaista lakia eli sharia-lakia rinnakkain suomalaisen lain kanssa samaan tapaan kuin Isossa-Britanniassa. Hänen mielestään maallistuneet länsimaat eivät uskalla kohdata islamin vaaroja.

Simon Elo on Perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja ja Espoon kaupunginvaltuutettu. Elo on huolestunut siitä, miten suomalaisen yhteiskunnan arvot törmäävät islamilaisten kanssa: määrääkö imaami esimerkiksi äänestymiskäyttäytymistä? Hän toivoo, että muslimit maallistuisivat Suomessa. Tilanne ei hänen mukaansa kuitenkaan näytä kehittyvän tähän suuntaan, koska muslimit eivät esimerkiksi ole nousseet äärimuslimien toimintaa vastaan.

Olli Immonen on Perussuomalaisten kansanedustaja ja Suomen Sisun puheenjohtaja. Immonen uskoo, että islamisaatio on yksi merkittävimmistä haasteista länsimaisessa yhteiskunnassa. Immonen on huolissaan, että monikulttuurisuuskehityksen seurauksena Euroopassa tullaan näkemään lukuisia terrori-iskuja ja sisällissotia. Hän näkee, että islamilainen kulttuuri on kivikautinen eikä se sovi yhteen modernin länsimaisen kulttuurin kanssa.

Loput vieraat eivät ole mainitsemisen arvoisia, sillä heidän mielipiteillään ei ole mitään painoarvoa. Wille Rydmanista (kok) vain sen verran, että hän valehtelee yleisölleen eikä häntä kannata ottaa tosissaan missään nimessä: hän on eräänlainen Zyskowicz Junior, Kokoomuksen orja.


Terrorismi


Alussa keskusteltiin kehitysmaissa tapahtuvista sodista. Tämä olikin ohjelman ainoa kansainvälinen osuus, mutta tässäkään ei verrattu muiden länsimaiden tilanteeseen. Pakolaiset, turvapaikanhakijat ja etenkin heidän jälkeläisensä (nk. toinen sukupolvi) lähtevät sotimaan niihin maihin, joista heidän vanhemmat pakenivat. Syy tälle on kuulemma heidän syrjäytymisensä ja turhautuminensa Suomessa asumiseen. Tätä raivostuttavan läpinäkyvää valhetta poliitikot sitten papukaijan tavoin toistavat.

Todellisuudessa ongelma on nimenomaan islamin opetus koulussa ja monikulttuurinen yhteiskunta, jota päättäjät ovat jostain selittämättömästä syystä rakentamassa meille, halusimme sitä tai ei. Ylläpitämällä ulkomaalaisten "omaa identiteettiä" ja "kulttuuria", he eivät koskaan voi tuntea kuuluvansa suomalaiseen yhteiskuntaan; monikulttuurisuudella ylläpidetään paljon parjattua me/he -ajattelua.

Kohdassa 3.17 näytettiin pätkä 11.4.2013 esitetystä Silminnäkijä-ohjelmasta En tahtonut terroristiksi. Siinä Itäkeskuksessa notkuville nuorukaisille kustannettiin matkoja Lontooseen ja sieltä Somaliaan. Mukavan oloiset islamistit jakavat näille rahaa, kuuntelevat heitä ja ns. pitävät heistä huolta eli suomeksi sanottuna aivopesevät heidät länsimaavastaisiksi sotureiksi.

Insertin jälkeen juontaja soitti Sadek Elwanille, joka kertoi, ettei ollut uskaltanut tulla paikalle, koska oli saanut mukamas uhkauksia. Hän ei tiennyt keneltä, mutta veikkasi äärioikeistoa, joka on hänen mukaansa suuri uhka. Tämä väite oli niin paksu, että jopa toimittaja koki myötähäpeää ja puhelu lopetettiinkin nopeasti. On huomion arvoista, että Suomessa syntynyt palestiinalainen Sadek Elwan sanoo Yle Puheen haastattelussa olevansa jo kolmannen polven pakolainen, mutta ei tästä huolimatta osaa kunnolla suomea.

Normaalissa maassa Supo tutkisi näitä rahavirtoja ja pitäisi näitä henkilöitä sisäisinä uhkina. Mutta ei meillä.

Puhelun aikana Sadek Elwan kertoi, että hän ei suoranaisesti kannata nuorukaisten sotaan lähtöä, mutta kannattaa jihadia. Normaalissa maassa toimittaja olisi pyytänyt puhelimitse trollaavaa islamistia lopettamaan valehtelunsa. Mutta ei meillä.

Sadek Elwan.


Tässä osiossa olisi pitänyt ehdottomasti kertoa, mitä muualla tapahtuu. Ilmiö on laaja eikä siihen saisi suhtautua hyssyttelemällä, vaan meidän olisi otettava kovat keinot käyttöön. Sotiin ja terrorismiin osallistuvat olisi karkotettava välittömästi. Heiltä olisi riistettävä Suomen kansalaisuus, mikäli se on heille erehdytty antamaan. Ja etenkin on rajoitettava maahanmuuttoa, sillä maahanmuutto on se virta, joka meille näitä syrjäytyviä nuorukaisia tuo.

Viikko sitten Oslostakin lähti syrjäytyneitä nuoria Syyriaan sotimaan. Jäähyväiskirjeessään nuorukaiset toteavat: Emme voi enää vain istua kotona ja lähettää rahaa.

Myös Ruotsista lähtee nuorukaisia sotimaan eikä poliisi voi hampaattoman lainsäädännön vuoksi mitään: 

Fredrik Malm Vivallan poliisista kertoo olevansa huolestunut ilmiöstä. Hän sanoo tuntevansa samanlaista voimattomuutta kuin nuorukaisten vanhemmatkin. Hän arvelee, ettei pysty tekemään juurikaan mitään asialle. Ruotsissa ja Euroopassa pääsee reissaamaan vapaasti, eikä sitä paitsi ulkomaiden terroristileireille tehtävissä opintomatkoissa ole mitään laitonta. Hän kuitenkin raportoi tunnollisesti ylemmälle poliisijohdolle epäilyttävistä tapauksista Vivallassa.
”Aiomme jatkaa raportointia ja tietenkin yritämme pistää kapuloita rekrytoijien rattaisiin. Koetamme selvittää, miten matkoille lähdetään ja miten ne rahoitetaan. Helppoa se ei kuitenkaan ole lainsäädännöstä johtuen. Matkalle lähtijät eivät syyllisty mihinkään rikokseen, joten meillä ei ole mitään mahdollisuuksia ilman lupaa päästä käsiksi esimerkiksi heidän pankkitietoihinsa”, hän sanoo ja jatkaa:
”Tämä ei koske yksistään Vivallaa, vaan ongelma on suurempi. Se koskee Ruotsia, Pohjoismaita ja suurilta osin koko Eurooppaa. On hyvin mahdollista, että tämä rekrytointi on järjestäytynyttä toimintaa, vaikka en tästä mitään varmaa tiedäkään”.

Pelkkää käsienheiluttelua siis, ja Suomessa katsomme tilannetta kuin se ei koskisi meitä, vaikka meiltäkin lähtee syrjäytyneitä nuorukaisia niille alueille, joista meille tulee suuri osa maahanmuuttajista.

Samaa tapahtuu kaikkialla läntisessä Euroopassa – Ranskassa, Saksassa, Britanniassa – joissa käynnissä on kolmannen ja neljännen sukupolven radikalisoituminen. Kaikkialla verorahojamme haaskataan tähän pahuuteen eikä asiaan haluta puuttua sen vaatimalla vakavuudella. 

Kierre on katkaistava – ei voi olla niin, että länsimaista rahoitetaan kehitysmaiden sotia samalla kuin sieltä tulee meille ns. turvapaikanhakijoita.

Näitä sotaan lähteviä poliitikot kutsuvat syrjäytyneiksi nuoriksi. Kysymys, jota ei esitetty ja johon kukaan päättäjistä ei kysyttäessä suostu vastaamaan: miksi jatkamme rajat auki -maahanmuuttopolitiikkaamme, kun tiedossa on etukäteen, että nuorukaiset syrjäytyvät?


Islamin opetus koulussa


Ohjelman karmaisevin ilmestys oli jäätävä islamin opettaja Suaad Onniselkä. Hän on ollut suunnittelemassa ala-astelaisille islamista kertovia satukirjoja; tämä kaikki tietenkin verovaroilla. Suaad kertoi, että islam on monikulttuurinen uskonto, koska siihen uskoo niin afgaanit, kurdit, arabit, somalit, suomalaiset ja muut. Hän siis joko tietämättään tai tahallaan sekoittaa käsitteet monikulttuurisuus ja monietnisyys.

Lehtori Suaad Onniselkä.


Tässäkin olisi kannattanut vaikka mainita, kuinka islam on vaikuttanut Ranskassa – maassa, jossa uskonnon opetus tai uskonnollisten symbolien esilläpito on ollut kiellettyä vuodesta 1905 lähtien: muslimit eivät tätäkään periaatetta kunnioita. Paaston aikana he terrorisoivat muita koululaisia ruokailun aikana. Paaston ulkopuolella he muuten vain häiriköivät, huorittelevat opettajia tai hakkaavat ja kiristävät muita oppilaita.

Lähempänä meitä on luultavasti kaikille tuttu Ylenkin ylistämä eliittikoulu Rinkebyskolan tai Rosengårdsskolan, jotka tajuttomista resursseista huolimatta löytyvät Ruotsin koulutilastojen viimeisiltä riveiltä. 


Sharia-laki


Yksi esiintullut islamin mukana tulevista mukavuuksista oli sharia-laki, jota ei kuitenkaan kunnolla määritelty. Maltillinen mutta kielitaidoton salafisti Ahmed Fadil ja jo 30 vuotta Suomessa notkunut Anas Hajjar kannattavat tätä ihmisoikeuksien vastaista järjestelmää eikä kukaan suvaitsevainen pöyristy tai edes järkyty. Anasin mukaan varkailta pitäisi katkoa kädet. 

Ahmed Fadil on Helsingissä sijaitsevan Muslimikodin uskonoppinut ja islamin opettaja. Yle olisi voinut kertoa, paljonko tähänkin turhuuteen uppoaa rahaa. 

Ahmed Fadil ja Anas Hajjar


Väitteelle, että Britanniassa ja muualla Euroopassa on otettu käyttöön länsimaalaisen oikeuslaitoksen rinnalle sharia-tuomioistuimia, Ylen ulkomaantoimittaja Tom Kankkonen vain hymähti. Jussi Jalosen virkaa toimittaneen kulttuuriantropologi Marko Juntusen puheista en ymmärtänyt yhtään mitään – selvää suomea hän kyllä puhui, mutta lauseet eivät tarkoittaneet mitään. Positiivista oli, ettei hän väännellyt naamaansa.

Marko Juntunen ja Tom Kankkonen

Burkhat, hijabit ja muut huivit


Ohjelmassa kiisteltiin siitä, kuuluuko huivi islamiin vai ei. No tietenkin se kuuluu, naisen on peitettävä hiuksensa muilta kuin aviomieheltään. Kuitenkin tilaisuudessa oli täysin tuntematon bloggari Nimo Samatar ja yhtä kuuluisa malli Sahra Ali, jotka muka tiesivät paremmin. 

Sahra Ali ja Nimo Samatar


Medianomi Sara Bahmanpourin, jonka huivi näytti matolta, mielestä burkha ei ole ongelma, koska kaapuun pukeutujia on Suomessa vähän. Tämä altruistinen asiantuntija ei ollut kuullutkaan sharia-laista.

Lähihoitaja Maryam Ratilainen-Elabbasy kiitti Helsingin kaupunkia siitä, että hän saa käydä töissä huivi päässä – muuten hän jäisi kotiin. Maryamin mukaan huivi tasa-arvoistaa naisia – naisen ei tarvitse olla vallitsevan kauneusihanteen vanki. Hän käyttää huivia siksi, että jumala on niin koraanissa määrännyt. Islam on Maryamille elämäntapa ja se tarjoaa vastauksen kaikkia elämänaloja koskeviin kysymyksiin. 

Tämä nainen oli uskomattoman röyhkeä narsisti, mutta kuitenkin harmiton – ei näistä mielenvikaisista ole meille uhkaa, heidän oikkujaan on vain siedettävä.

Sara Bahmanpour ja Maryam Ratilainen-Elabbasy

Maryam totesi lisäksi, että heidät pitää tunnistaa muslimeiksi. Lähetin koko ohjelman aikana twitter-viestejä; tämä oli kuitenkin ainoa, jonka Yle julkaisi:

Kysymys vailla vastausta.


Yksi näiden bimbojen käsittämättömistä väitteistä oli se, että media on demonisoinut muslimeja ja tuo heistä vain huonoja asioita esille. Mikä media ja milloin?


Homoseksuaalisuus


Suomen nuorin imaami Abbas Bahmanpour vertasi homoseksuaalisuutta insestiin ja aviorikokseen ja kertoi, että rangaistuksena on kuolemantuomio. Kuka ei tätä tiennyt? Kenelle tämä muka tulee yllätyksenä?

Mielenkiintoisempaa olisi ollut kysyä, että mikä on hänen oma mielipiteensä, miten Mellunmäen moskeijassa kävijät suhtautuvat asiaan ja miten hän yleisölleen asiasta kertoo. Jos katsotaan vaikkapa Britanniaa tai Ruotsia, niin siellähän tämänkaltaiset, hieman neitimäiset imaamithan korvataan radikaalimmilla versioilla heti kun mahdollista. Ei kukaan näitä Bahmanpoureja pidä uskottavina saarnaajina. Suosittelen ehdottomasti lukemaan tanskalaisen ex-imaami Ahmed Akkarin kertomusta Tanskan moskeijoista

Abbas Bahmanpour.

Jo vuosien ajan Amsterdamissa, Lontoossa, Malmössä ja muualla muslimit ovat ahdistelleet ja pahoinpidelleet homoja. Ei ole vaikea nähdä, mihin kehitys johtaa, jos emme pane tälle stoppia.

Ja näin ohimennen, jos suomalainen olisi erehtynyt sanomaan vaikkapa: minulla ei ole mitään homoja vastaan, mutta se ei vain ole minun juttuni, niin johan olisi sadellut ivaa suvaitsevaistolta ja tappouhkauksia internetin punkinfinland-foorumeilta. Mutta kun ulkomaalainen puhuu, naurettavan vieraskoreat rasistit eivät inahdakaan – ei ole rasistisempaa kuin suvaitsevainen. 


Tasa-arvo


Sama imaami valisti meitä muslimien laajemmasta käsityksestä tasa-arvosta: molemmat sukupuolet ovat tasa-arvoisia, mutta heillä on eri roolit. Tietenkin biologisesti näin on, mutta islamissa tämä täytyy ymmärtää siten, että nainen ei kerta kaikkiaan ole samanarvoinen kuin mies.

Ja annas olla, jos suomalainen olisi erehtynyt näin sanomaan: Tarja Filatov (sd) ja Heidi Hautala (vihr) olisivat repineet rintaliivinsä ja huutaneet naama punaisena sovinistia ja junttia, ja tämänpäiväisessä Kalevan pääkirjoituksessa oltaisiin pohdittu, onko naisten alistaminen suomalaisten geneettinen erityispiirre. 

Mutta eiväthän suvaitsevaiset pidä ulkomaalaisia tasavertaisina ihmisinä, vaan holhottavina lemmikkeinä – ei ole rasistisempaa kuin suvaitsevainen.

Tarja Filatov (sd) ja Heidi Hautala (vihr)

Filatov toimii tällä hetkellä työelämä- ja tasa-arvovaliokunnan puheenjohtajana. Ympäristöasioiden lisäksi Hautala on korostanut politiikassaan demokratiaa ja ihmisoikeuksia. En minä näitä vitsejä keksi, näin tuolla Ylen esittelyssä lukee.


Rituaaliteurastus


Ohjelman propagandaan kuului myös muslimien barbaarisen tavan eli rituaaliteurastuksen valkopesu. Studioon tuli veitsiä teroittava ukko Keskiajalta kertomaan meille tietämättömille, mitä ns. halal-liha on. Halal on arabiaa ja tarkoittaa sallittua; lihassa kun ei uskomuksen mukaan saa olla verta, niin eläimen kaula on katkaistava sitä tainuttamatta, jotta sydän pumppaisi sitä mahdollisimman paljon pois. Kaulan on osoitettava Mekkaan päin ja viiltoa tehdessä on huudettava arabiankielisiä loitsuja.

Tavasta ei ole mitään hyötyä, sillä eihän verta saa eläimestä kuitenkaan kokonaan pois. Huvittavaa oli teurastajan tietämys biologiasta – jos oikein ymmärsin mitä hän yritti huonolla suomella selittää, niin eläin ei tunne kipua, kunhan pitää veitsen piilossa. Hän muuten valehteli väittäessään, etteivät muslimit voisi syödä muuta lihaa. Kyllä koraanin mukaan voi. Sangen outoa, ettei kukaan paikalle kutsutuista asiantuntijoista oikaissut tätä.

Ilmeisesti pätkässä yritettiin luoda mielikuvaa, että rituaaliteurastus on harmitonta kuolleen lihan leikkelyä – muutenhan studioon olisi tuotu elävä lammas demonstrointia varten. Lehmä olisi myös kelvannut, sen haittapuolena on vain suurempi sotku.

Kannattaa pitää mielessä, että sen lisäksi, että tapa on kivikaudelta, halal-sertifioinnista on muodostunut jättibisnes ja sitä voidaan pitää islam-verona, jota kannattaa tietenkin boikotoida, sillä rahat menevät islamisteille.

Euroopan, myös Pohjoismaisissa vankiloissa, joissa muslimit muodostavat suuren osan asiakkaista, tarjotaan halal-lihaa. Egyptiläinen islamin asiantuntija Ali Abd Al-Aal  kertoo meille haastattelussa, että

Vankilaankin halalia.

Jopa McDonald's, KFC tai Burger King tarjoavat halal-lihaa. Sitä tarjotaan myös ruotsalaisissa kouluissa.

Meidän tulisi parantaa eläinten oloja mm. kuljetuksiin liittyen eikä palata kivikaudelle.

Huvittavaa oli Filatovin (sd) tärkeilevä asenne kommentoidessaan tapaa: hänen oli tietenkin mainittava se, että hän oli eduskunnassa ja ihan maa- ja metsätalousvaliokunnassa päättämässä, kun viimeisin eläinsuojelulaki kirjoitettiin. Asiantuntijat olivat kuulemma kertoneet hänelle, että ei tuossa mitään ihmeellistä ole. Niin varmaan. Pakkoveganismia tuputtavaa, turkistarhausta ja metsästystä vastustavaa, pimeitä remontteja tsetseenipakolaisilla teettävää Hautalaakaan ei asia hätkähdyttänyt lainkaan. Nämä tantat vain nauroivat kuin riemuidiootit, mitä he ovatkin.

Twitter-yleisöllä näytti olevan tässä kohtaa todella hauskaa pensselisetä- ja movember-viesteillään. Varsinaisia superhumoristeja.


Tataarit


Ohjelman lopussa tuli tataari kertomaan, kuinka hänkin on muslimi, joten mitään hätää ei ole. Uskoo ken tahtoo.29 kommenttia:

 1. Rupeaa pikkuhiljaa tuntumaan, että suomalainen yhteiskunta on täysi vitsi. Ennen vanhaan sentään oli selkärankaa puolustaa omaa kansallisidentiteettiä ja kulttuuria, nyt nyökkäillään ja myhäillään hyväksyvästi kivikautisten tapojen ja ajatusten edessä. Hautala ja Filatov, missä on itsearvostuksenne ja ennen kaikkia kunnia?

  VastaaPoista
 2. Hyvä kiteytys huonosta Live-"showsta". Keskusteluilta tuo ei ollut, koska suhteet muslimien eduksi olivat huutavan läpinäkyvää.
  Keskustelusi A2-tuotannon kanssa sai minut huvittuneeksi. Kiitos.

  VastaaPoista
 3. YLE:n nettisivuilla sanotaan, että tulokset äänestyksestä "pitäisikö Mohammed lisätä suomalaiseen kalenteriin" kerrotaan islam-illan yhteydessä. Ei kerrottu, eikä syytä mainittu.

  http://yle.fi/uutiset/kylla_vai_ei_pitaisiko_mohammed_lisata_suomalaiseen_kalenteriin/6903255

  VastaaPoista
 4. http://www.kotipetripaavola.com/islaminuskostaajatuksia.html

  Mitä mieltä olette tosta tekstinpätkästä?

  VastaaPoista
 5. Tämä oli hyvin sanottu Lokki, "ei näistä mielenvikaisista ole meille uhkaa, heidän oikkujaan on vain siedettävä".

  Samaa varmasti monet ovat sinusta mieltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö näiden mainitsemiesi henkilöiden mielestä islam-kriitikot olekaan uhka? Esimerkkinä vaikkapa Beyar Mustafa

   Toiseksi "islam-kriitikot" ovat itse asiassa samanlainen uhka kuin itse islam.


   Tai

   Fortuyn killed to protect Muslims

   I confess to the shooting. He was an ever growing danger who would affect many people in society. I saw it as a danger. I hoped that I could solve it myself.


   Theo van Gogh

   Not long after the release of Submission, Theo began to receive death threats. Concerned for his welfare, his colleagues urged him to hire a bodyguard for protection...


   Ayaan Hirsi Ali

   Consequently, she received many death threats and was forced to hire armed protection in order to avoid assassination attempts.


   Miksi näin käy?

   Poista
 6. Uskottavuuttasi vähentää se, että syytät Rydmania valehtelijaksi, mutta et esitä ensimmäistäkään valheellista väitettä, jonka Rydman olisi ohjelmassa kertonut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppohan se on sielä nimettömänä huudella

   Poista
  2. Kelpaako tämä: Helsinki ja "Globaalin vastuun strategia"

   Puolisentusinaa kokoomuslaista ja muutama demari kävivät sanomassa prosessin eri vaiheissa, että eivät he oikeasti tätä paperia kannata, mutta heillä on asiasta ryhmäpäätös.

   Poista
 7. En ymmärrä mitä vikaa on ns. me-muut ajattelulla, jos ne muut on sellaisia jotka haluavat tuhota meidän kulttuurin ja elintason. Näihin muihin kuulu siis lisäksi myös maahanmuuton kannattajat.

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. Sinustako on nyt sitten hienoa käyttää huora-sanaa naisesta? Ja ihan selitykseksi tarjosit ko sanan käytön olevan normaalia puhekieltä henkilöstä josta et pidä.. Voiko säälittävämpää enää olla? Ei minusta.

   Poista
  2. En käytä sanaa naista halventaakseni. Kuuntele Radio Novan haastatteluni, niin ymmärrät ehkä paremmin:

   Radio Novan haastattelu 4.11.

   Poista
 9. Mitäköhän Yle tekee? Laittaa huoran ympärille bukkaken pystyyn?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylen uutistoiminnan vastaava päätoimittaja Atte Jääskeläinen kertoo, että yhtiö teki Youtubelle ilmoituksen asiattomasta sisällöstä maanantaina. Video oli palvelussa vielä tiistaina iltapäivällä. Yle selvittää yhä muita mahdollisia toimia asiassa.

   Poista
 10. No niin? Kyllä olikin aika pöljiä nämä sinun kirjoitukset ja selittelysi. Nyt sut erotettiin puolueesta. Ja varmaan ihmettelet edelleen miksi? Vastaus on kun et oikein ymmärrä tarpeeksi asioita. Olet täysi törppö!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kato joo. Teksti korjattiin. Voisko sit sanoa että et kahta viikkoa kauemmin enää notku puolueen jäsenenä. Eurovaaliehdokkuus oli ja Meni? Harmittaakp se kentie sinua?

   Poista
  2. Tuskinpa minua erotetaan. Kuuntele huominen haastatteluni Radio Novalla klo 8.05.

   Poista
 11. Vaikka Ylen huorakausti loi aluksi hieman negatiivisen kuvan, nosti tämä asiallinen blogi sen taas reippaasti plussalle. Uutisoinnista oli siis loppujen lopuksi hyötyä, koska tunnettavuus kasvoi taas yhdellä.

  VastaaPoista
 12. Niin siis 23.11 on kokous jossa käsitellään asiasi. Ja 2/3 enemmistöllä lennät kuin leppäkeihäs komeassa kaaressa. Vahvistatko tämän?

  VastaaPoista
 13. Niin että tarkoitat että lähes kaikki yhtyvät sinuun ja puhuvat sinun suullasi samoin ajatuksin. Samoin mielipitein ja nyökyttelevät päitään samaan tahtiin sinun kanssasi.

  VastaaPoista
 14. Olit täysin oikeassa joka kohdassa ja perehtynyt asiaan.
  Suomaliset politikot eivät tunne islamin todellista luonetta.

  Naurettavin kohta oli se kun suomessa elävä tyttö sanoin että
  Burkan käyttämine on hänen oma valinta.
  Suomessa se on kyllä näin.
  Mutta jos elettäsiin sharian lakien mukaan, ei olisi vaihtoa kulkea ilman burkaa.
  Burkan pitämisen vapasu on vain demokraattisissa maissa asuvilla musliminaisilla.5

  VastaaPoista
 15. Tulkoon vaan ählämi yrittämään tänne maaseudulle päin tuomaan naisväkeään rätti päässään ja riepuihin puettuna! Tulee heti tunti turpaan ja opetus, mitä merkitsee asua Suomessa ja käyttäytyä täällä maan tavoilla! Jos ei sählämi sovinnolla ala uskomaan, niin sitten itkee ja uskoo ....le!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niillä voi olla tuliaseet mukana. Suomalaisilta voidaan viedä aseet turvallisuuteen vedoten tulevaisuudessa, en ainakaan ihmettelisi. Entisen Neuvostoliiton malliin. Tuntuu media ja päättäjät haukkuvan suomalaisia rasisteiksi joten suvakkipäättäjät tulevat vastustamaan Suomen etujen puolesta toimivia. Näin saadaan kansa kyykkyyn ja puolustuskyvyttömäksi tulevaa diktatuuria varten jota kohti mennään suvakkien toimesta. Sitä paitsi olet suvaitsematon jos et arvosta ja hyväksy afrikkalaista kulttuuria. Meidän täytyy suvaita kaikki. Jos matu tulee ovesi taa sinun on annettava hänen viedä kotisi, me emme voi olla rasisteja koska olemme orjakansa kun olemme vääräuskoisia. Suvaitaan nyt oikein kunnolla ja ollaan hiljaa, me tyhmät moukat metsäsuomalaiset. Monikulttuuri voimistuu ja suvaitseminen on muotia.

   Poista