keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Islamofobiaa Espoossa

Mohammad Shahdat Ali joutui syksyllä 2012 rajun ikä- ja kielirasismin uhriksi kun 11-vuotias naispyöräilijä torjui 44-vuotiaan nuorukaisen kosintayritykset taloyhtiön pyörävarastossa. Onko muukalaisvihamielisyys kasvussa Espoon Leppävaarassa, missä 25 % valitsi vihreän ehdokkaan viime vaaleissa?Valehteluun taipuvainen, veitsiä kerhohuoneesta varasteleva nuorisoporukan pomo rikkoi Lassila & Tikanojan työvoimapulaa yllättäen ja pyytämättä paikkailleen, Suomeen pysyviä siteitä solmivan Alin uskonrauhaa 26.9.2012 Espoossa. Ali on L&T:lle oikea kultamuna, sillä sen lisäksi, että valtio korvaa työnantajalle kotoutuvan  moniosaajan kulut, hän tyytyy niin pieneen palkkaan, että saa oikeusapua ilman omavastuuta.Rikosuhripäivystyksen koulutustilaisuudessa monikulttuurisesta näkökulmasta luennoineen erikoislääkäri ja terapeutti Pirkko Brusilan mukaan ulkomaalaisten tekemien seksuaalirikosten määrä voi osittain selittyä sillä, että eri uskontokulttuurien taustalla voi olla erilainen käsitys seksuaalisuudesta.

- Muslimeilla seksuaalisuuden käsite on kantasuomalaisia laajempi. Esimerkiksi jos nainen katsoo miestä silmiin, kättelee tätä tai istuu vieressä, tai vie polkupyöränsä varastoon, se voidaan tulkita seksuaaliseksi, kertoo Brusila.

Jos laitatte lihapalan pyörävarastoon ja kissat tulevat syömään sen, ovatko kissat syyllisiä vai lihapala? Jos nainen olisi ollut kotona huoneessaan ja pitänyt islamilaista huivia, ei olisi tullut ongelmia.Rakenteellisen rasismin riivaama Espoon käräjäoikeus tuomitsi 14.1.2014 uudenvuodenpäivänä syntymäpäiväänsä viettävän nuorukaisen erittäin ankaraan neljän kuukauden ehdolliseen vankeuteen ja jätti naisen syyttämättä. Monikulttuurisuusasioissa paremmin ohjeistettu Helsingin hovioikeus luultavasti kumoaa tämän oikeusmurhan, sillä vaikka lasten ahdistelu ei sinänsä kuulu islamiin, se kuitenkin kuuluu islamiin, ja onhan Ali kulttuurinsa kasvatti eikä tiennyt muusta.

Your honor, there's a technicality.


Espoossa lähes 30 % raiskaajista on Suomen kansalaisia ja osa heistä saattaa olla jopa perunanenäisiä. Lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ei oikein ole tilastoja Espoosta, mutta niiden määrä Uudellamaalla kasvoi 2011-2012 maltilliset 160 %, 194:stä yksittäistapauksesta 504:ään.

6 kommenttia:

 1. Tätä maata ajetaan äärisuvaitsevaisten vihersosiaalipunaisten voimin kohti lopullista tuhoa, täydellä vauhdilla.

  VastaaPoista
 2. 4kk ehdollista!
  Kuulostaa ihan siltä, kuin oikeuslaitos kehoittaisi tälläisissä tapauksissa ottamaan oikeuden omiin käsiinsä.

  VastaaPoista
 3. Jumalauta saatana, onko tätä ilmiötä ihan oikeasti pakko alkaa karsimaan omakätisesti, kun ei sitä näköjään mikään viranomaisinstanssi yritä rajoittaa...

  Junekselle jälleen suuret kiitokset tästä artikkelista! Vaikka se saikin otsasuonen jyskyttämään tuhannen muhammedin voimalla, mutta samalla myös herätteli taas tähän monietnisyyshelvetin todellisuuteen.

  VastaaPoista
 4. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/27/Schokokuss2.jpg

  VastaaPoista
 5. Ihanaa tämä monikulttuurisuus...on se rikkaus Suomelle!

  VastaaPoista
 6. Asiallista sarkasmia. Kipeäähän se on, mutta niin on asiakin.

  VastaaPoista