perjantai 17. tammikuuta 2014

Juksaus rautatieasemalla

Helsinki on erittäin turvallinen - ei tietenkään tarvitse mennä tyrkyttämään itseään pimeällä johonkin Auroran kentälle.


3.10.2010 raskaana oleva helsinkiläinen nainen ja hänen ystävänsä kohtasivat rautatieasemalla 52-vuotiaan Kalasatamassa asuvan työperäisen siirtolaisen ja Kyläsaaren vastaanottokeskuksessa hätää ja vainoa notkuvan paenneen sotalapsen. Ennakkoluulottomina mies ja odottava äityli lähtivät nuorukaisten mukaan, mutta matkalla seurueen välille tulikin kulttuurieroista johtuva väärinkäsitys.

Sattumuksen aikaan 52-vuotias mies oli odottamassa tuomiota edellisestä samantyyppisestä kepposesta, sillä hänet tuomittiin käräjäoikeudessa 32 kuukauden vankeusrangaistukseen vain viisi viikkoa myöhemmin eli 10.11.2010 ja hovioikeudessa 28.6.2011.

Normaalissa maassa Raami Nuriev Orozovia kutsuttaisiin psykopaattiseksi sarjaraiskaajaksi ja hänen avustajaan Hassan Mustafa Ali Zadaa sosiopaattiseksi avunantajaksi. Suomessa meillä on Demla, joten Orozov pääsee viiden tähden hotelliin eikä Ali Zadaa tuomittu, sillä hän on kadonnut.

Normaalissa maassa olisi myös rajavalvonta, joka olisi estänyt näiden kulttuurinrikastajien maahantulon. Suomessa meillä on Schengen.

Normaalissa maassa ei olisi turvapaikkabisnestä. Suomessa meillä on vastaanottokeskuksia ja paperittomien terveydenhuolto.

Tämä asia käsiteltiin 20.12.2011 käräjäoikeudessa ja 17.1.2014 hovioikeudessa. Tällä kertaa asianajajat tienasivat 5341,33 euroa, mikä on verrattaen pieni summa, mutta valitusaikaa KKO:hon on vielä 18.3.2014 saakka. Tulkkauskuluista ei ole tietoa.

Uutta tietoa 18.1.2014: Bulgariasta kotoisin oleva Orozov vapautui edellisestä raiskauksesta istuttuaan puolet rangaistuksesta ja maahanmuuttovirasto karkotti hänet helmikuussa 2012, vaikka tämän asian käsittely oli kesken.

Uhri joutui vuoden odottamaan hovin käsittelyä, joka siirtyi useasti, koska Orozovia yritettiin tavoittaa tuloksetta.

Eli Orozov on vapaalla ja tuskin koskaan kärsii rangaistusta tästä.


Epäonnistunut pillerikauppa.
Rasisti ei suostunut anaaliseksiin siirtolaisen kanssa.

Älä pelkää, kun tummaihoinen seisoo vierelläsi.


Ennakkoluuloista johtuvaa pelkoa.

Ensikertalaisena rangaistus olisi ollut ehdollinen.
Nuorukainen suorittaa parhaillaan vankeusrangaistusta.Nuorukainen katkaisi vyön ilman teräasetta.

Demla vauhdissa.


Autovarkaus Kalasatamassa..
Kyläsaaren vastaanottokeskuksessa asuu mukavan oloista porukkaa. Ikävä tapaus.

Ali Zada on kadonnut.

Supisuomalaista kansaa ei ole olemassa.

Älä pelkää, kun niskaasi murretaan raskaana ollessasi.
Etnistä profilointia.


***

4 kommenttia:

 1. "..., VOIDAAN aikaisempi ehdoton vankeusrangaistus ottaa uutta rangaistusta määrättäessä kohtuuden mukaan huomioon rangaistusta alentavana tai lieventävän seikkana"

  Siis VOIDAAN, mutta EI ole pakko. Oletan tämän(kin) olevan Juneksen pointti asiassa (1. kommentoija kysyy
  "So?").

  Nyt on Juneksen infopläjäysten "muoto" kohdillaan eli pa. faktaa pöytään eli lukijoiden silmille. Ja blogistille suomme hänen tyyliinsä sopivan sarkastisen kommentoinnin.

  Terveisin 57-vuotias fanittajatäti

  VastaaPoista
 2. Raami Nuriev Orozovilla on vain laajempi käsitys seksuaalisuudesta. Tämähän on virallinen mokoklusterin selitys. Geneettisestä tai kulttuurigeneettisestä erityispiirteestä mainitseminen johtaa tuomioon.

  Tuomioistuin vain toteuttaa sille annettua tehtävää, eli päästää rikollisen mahdollisimman helpolla.

  VastaaPoista
 3. Jotain on pielessä jo siinä, että tälalisia rikollisia kulkee Suomen kaduilla. Siihen pitäisi saada muutos. Ei tänne ennenkään tultu kuin passilla ja viisumilla.

  VastaaPoista