perjantai 7. maaliskuuta 2014

13-vuotias nainen tuli rasistisesti raskaaksi

Turun Sanomat uutisoi 5.3 yksittäistapauksesta, joka haiskahti värinältä...


... ja värinäksihän se paljastuikin. Turun Sanomien huippujournalisti Rebekka Härkönen unohti yli kahden vuoden tuomiosta huolimatta mainita nuorukaisen nimen eli Ajnur Gozani.  Häneltä jäi myös huomaamatta nuorukaisen viisi edellistä tuomiota. Mitä virkaa tällaisella uutisoinnilla on?

Huomiota herättää nuorukaisen vapaudenmenetysaika 1.2.-3.3.2014. Kun ottaa huomioon alkuperäisen käsittelypäivän eli 17.10.2013, voidaan päätellä että hän pakeni oikeutta kunnes jäi 1.2.2014 kiinni.

Näin lepsua on meno oikeuslaitoksessa, vaikka tyypillä on viisi aiempaa tuomiota (18.8.2009, 17.9.2009, 17.11.2009, 7.6.2010 (hovioikeudessa 1.4.2011) ja 12.6.2013) ja käsittelyssä tälläkin kertaa oli vaikka mitä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä pahoinpitelyyn.

*******

Päivitys 14.3.2014

Kultamuna teki 10.3. rikosilmoituksen tästä blogikirjoituksesta:50 kommenttia:

 1. [vittusaatana]Rangaistusta alentavana on otettu huomioon seuraava aikaisempi rangaistus[/vittusaatana]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. RL 7 luku 6 § (8.8.1997/751) Aikaisemmin tuomitun vankeusrangaistuksen huomioon ottaminen

   Jos ehdottomaan vankeusrangaistukseen tuomittua syytetään hänen ennen tämän rangaistuksen tuomitsemista tekemästään muusta rikoksesta, voidaan aikaisempi ehdoton vankeusrangaistus ottaa uutta rangaistusta määrättäessä kohtuuden mukaan huomioon rangaistusta alentavana tai lieventävänä seikkana. Uudesta rikoksesta voidaan myös tuomita laissa sille säädettyä vähimmäisaikaa lyhyempään vankeusrangaistukseen tai katsoa aikaisempi rangaistus riittäväksi seuraamukseksi myös myöhemmin käsiteltäväksi tulleesta rikoksesta.

   Tuomiossa on ilmoitettava, mikä aikaisempi tuomio tai mitkä aikaisemmat tuomiot on otettu huomioon rangaistusta tämän pykälän mukaan mitattaessa.

   ----

   Lakimuutoksesta ei syntynyt yhtään keskustelua HE48/1997. Tuolla on joitakin "perusteluja" muutokselle: LaVM 8/1997:

   Valiokunta ehdottaa säännökseen lisättäväksi sanat ”alentavana tai” korostaakseen aikaisemman tuomion merkitystä uutta rangaistusta määrättäessä.

   Poista
 2. Haiskahtaa vähän 'värinältä' se, että arvoisan eurovaaliehdokkaan käsissä on salassa pidettäväksi määrättyjä oikeuden pöytäkirjoja... Hieno sankaritekohan se on julkaistaa seksuaalirikollisen nimi, mutta valitettavasti lain vastaista. Tälläkin törkeän rikoksen tekijällä on olemassa lainkuuliaisia lähiomaisia jotka kärsivät tällaisesta 'uutisoinnista'! Myös uhrin kannalta aika asiatonta julkaista tällaista yksityiskohtaista tietoa... Suosittelen lämpimästi poistamaan nämä asiakirjat ja "nuorukaisen nimen" joka unhotui mainita Turun Sanomien artikkelissa, sekä poliisin julkisessa tiedoitteessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haiskahtaa vähän 'värinältä' se, että arvoisan eurovaaliehdokkaan käsissä on

   Miten tuo muka haiskahtaa värinältä?

   salassa pidettäväksi määrättyjä oikeuden pöytäkirjoja...

   Mikä näissä on salassa pidettävää?

   Hieno sankaritekohan se on julkaistaa seksuaalirikollisen nimi, mutta valitettavasti lain vastaista.

   Minkä lain?

   Tälläkin törkeän rikoksen tekijällä on olemassa lainkuuliaisia lähiomaisia jotka kärsivät tällaisesta 'uutisoinnista'!

   Kärsivät miten?

   Myös uhrin kannalta aika asiatonta julkaista tällaista yksityiskohtaista tietoa...

   Ketä uhria tarkoitat, heitä on kolme?

   Suosittelen lämpimästi poistamaan nämä asiakirjat ja "nuorukaisen nimen" joka unhotui mainita Turun Sanomien artikkelissa, sekä poliisin julkisessa tiedoitteessa...

   Miksi?

   Poista
  2. Mahtavia nämä internetin oikeusoppineet, jotka käyttävät ahkerasti kolmea pistettä kommenteissaan.

   Poista
  3. Kyllä ovat mahtavia ;) Asiasta on jo tehty rikosilmoitus poliisille.

   Poista
  4. Oliko rikosilmoituskin tehty anonyyminä?

   Poista
  5. Jos asiakirjat ovat salassapidettäviä, niin miksi ne sitten on annettu Lokalle? Vai onko Lokka saanut viran Varsinais-Suomen käräjäoikeudesta? (Onneksi olkoon jos näin on!)

   Poista
 3. Tästä kuulemma on jo tehty rikosilmoitus kyseisestä ihmisestä. Mielestäni muitten ihmisten asiat eivät kuuluu tuntemattomille. Vaikka kuka olisi tehnyt mitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai Ajnur Gozani:stako?
   Mut sehän on jo tuomittukin? Ei kai samasta rikoksesta voi yhtä kertaa enempää tuomita?

   Poista
  2. Kuuluu tämä minulle sikäli, että minä olen Suomen kansalainen ja minun(kin) verovaroistani kustannetaan tämän nilkin ylläpito.

   Onko se muuten Suomen kansalainen, ja jos ei, niin miksei sitä ole jo karkotettu?

   Poista
  3. No eihän sitä voi karkottaa.
   Kato ku rasismi, vaino, huono kohtelu, parisuhteet suomeen, jne... Take your pick. ;)

   Ja Jyrkin mukaan me tarvitaan näitä 13.636 kappaletta kuukaudessa lisää.
   (Tai ainaskin joskus vuonna 2008 Jyrki niin laski. http://www.youtube.com/watch?v=1H4byTP1q9s Ollaan jo jäljessä silloisesta tarpeesta, niin nyt tarvitaan varmaankin 20.000 kappaletta kuukaudessa lisää.)

   Poista
 4. Hienoa työtä Junes taas kerran, kiitos paljon.

  VastaaPoista
 5. Itse olen yksi näistä uhreista, ja ei kyllä häiritse tippaakaan että nimi tuli julki.

  VastaaPoista
 6. Eikö se ollut niin, että jos tuomio on yli kaksi vuotta ehdotonta vankeutta, tekijän nimen saa julkaista.

  Hyvää työtä Junes!

  Terv. 57-v. täti-ihminen

  VastaaPoista
 7. Mikä hel***** siinä on että kun tekee useita törkeitä rikoksia, tuomioita alennetaan? Eikö niitä pitäisi pikemminkin koventaa? Miksi isomman kriminaalin pitää päästä suhteellisesti vähemmällä? Ei ymmärrä tavan kansalainen tällästä.

  VastaaPoista
 8. Vuonna 1999 valmistellun rikoslain 24 luvun 8 pykälän mukaan on todettu, että asiakirjan julkisuus ei automaattisesti anna oikeutta esittää asiakirjan sisältämää, yksityiselämää koskevaa tietoa joukkoviestimissä. “Tutkinnalliset syyt” antavat poliisille ja poliisin tiedottamiselle varsin vapaat kädet. Poliisi voi siis aikalailla itse päättää mitä milloinkin tutkittavasta asiasta kertoo. Ja poliisin julkisessa tiedoitteessahan ei ole nimeä julkaistu. Aika kumma juttu miksi Junes Lokalla on erityiset julkaisuoikeudet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ei ole poliisin, vaan käräjäoikeuden laatima asiakirja, jonka nimi on julkinen seloste. Kuten nimi kertoo, se laaditaan julkista käyttöä varten. Käräjäoikeus ei laadi julkisia selosteita vain julistaakseen ne salaisiksi. Mitä tuomiolauselmaan tulee, sekin on julkinen.

   Laki oikeudenkäynnin julkisuudesta yleisissä tuomioistuimissa

   Poista
 9. Karkotukseen vaan jos ei ole kansalaisuutta! Ikävä juttu täs kuitenkin se, että tekijäl on varmaan omaisia täällä eikä oo kauheen kiva et heidät yhdistetään koko loppuelämän törkeään seksuaalirikokseen tän blogijutun takia. :/ Tossa aikasemmin oltiin sitä kommentoitu et aiheuttaa haittaa lähipiirille ja tietty se onkin niin. Jos sattuu olemaan ton tekijän esim. veli, sisko, äiti, isä ni ei varmaan kauheen hyvällä katota tän jäkeen vakka iteei liittyismillään tavalla tollaseen tekoon. Selkeestitää tyyppi on jotenki häiriintyny ja varmaan näillä jutuilla aiheutunu paljonki haittaa uhreille, niiden omaisille ja myös tän sekopään omaisille. Ja tiedä itemstä puhun ku perheenjäsen tekee jtn sellasta et ite joutuu kantaan siit syyllisyyden taakkaa ja häpeää koko elämän.

  VastaaPoista
 10. www.facebook.com/ajnur.gozani

  VastaaPoista
 11. Ole ystävällinen ja poista tuo linkki ^^ Sivulla näkyy myös Ajnurin lasten kuvat ja niitä ei todellakaan sotketa tähän asiaan!!!!

  VastaaPoista
 12. tää blogi menee oikeasti yli, juuri lasten takia ainakin. miettikää ihmiset hiukan edes!!!

  VastaaPoista
 13. ^^ Samaa mieltä.. Huvittavinta tässä on ehkä se että Junes ei tiedä mitään asiasta.. :D Tyttö SEURUSTELI Ajnurin kanssa ihan vapaaehtoisesti.. Tämä niin sanottu "uhri" pyöri Ajnurin kanssa julkisesti ympäri kaupunkia ja selitteli pitkin poikin että on Ajnurin lapsen äitipuoli.. Tyttö joka hengaili yö myöhään kaupungilla, ei taida asia olla ihan niin kuin ihmiset luulevat :D Mielipiteensä kullakin! Ja jos suoraan sanotaan niin taisi vanhemmat olla vain rahan perässä syytettä nostaessaan.. Ja onnekki jokaisella on oikeus ilmaista mielipiteensä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minä ole ottanut kantaa kuin Turun Sanomien uutisoinnin tasoon. En ole esittänyt ainoatakaan mielipidettä itse asiasta.

   Mites tuo pahoinpidelty nainen, hänkin rahan perässä?

   Poista
  2. Hei anonyymi! Tiedät varmaan ketä oon. Mikä sä oot selittämään tollasta paskaa tänne? Voit omana itsenäs tulla juttelemaan mun kanssa kahdestaan tälläsistä asioista. Toi sun juttu on täyttä paskaa, et mitä oisin muka selitelly. Ihan oikeesti hanki elämä. Ajnur ei saanut tuomiota pakottamisesta vaan hyväksikäytöstä. Mun iällä oli merkitystä, ei muulla.

   Poista
  3. Anonyymi11. maaliskuuta 2014 19.28 - pedofiilin puolustelija, sinähän se tässä syyllistyt lähes rikokseen syyttämällä muun muassa uhria ja vanhempiaan päässäsi keksimillä fantasioilla.

   Tee lopullinen ratkaisu ja muuta Siperiaan.

   Poista
  4. Seurustelu kumoaa suomen lainsäädännön? Niiinpä. Jonkun näissä jutuissa täytyy olla aikuinen ja jos ei ole, käy kuten Ajnurille. "Poistakaa linkki"; kirjoitelkaa Ajnurille että poistelee itse profiileistaan kuvat mitä ei halua esitellä julkisesti. Suomalaista perverssiä ajattelua jälleen ettei julkisia asiakirjoja saa julkaista vaan ne ovat saatavilla mutta piilossa ihmisiltä. Kokeilkaa joskus käydä tutkimassa, kuka tahansa voi marssia KO:en toimistoon ja pyytää pöytäkirjat nähtäväksi. Vielä kun saataisiin kaikki sähköiseksi ja nettiin. Vaikken poliittisesti blogistin ajatusmaailmaan täysillä komppaa niin nostan hattua hänelle vaivannäöstä.

   Poista
 14. No luultavasti kyllä kun tyhmänä palas kerta toisensa jälkeen Ajnurin luokse vaikka menneisyyttä oli vaikka millä mitalla :D

  VastaaPoista
 15. Mä en mielestäni ole mistään pakottamisesta puhunu ;) No kumma juttu että on paskaa, mä olen sen niiiin eri taholta kuullu sillon ku seurustelit Ajnurin kanssa että näin.. Taisit olla niin kakara ettet muista mitä oot suustas päästäny..Ja tiedoks, mulla on kyllä elämä.. Toisin kuin eräillä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kakara olinkin. Ja olen vieläkin. Sulta odottaisin vähän fiksumpaa käytöstä aikuisena ihmisenä. Seurustelua tai ei, mitä sitten? Luuletko tosiaan että 13-vuotiaana oisin tajunnut että mua käytetään vaan hyväksi? Ymmärrän et oot katkera mut sun täytyy ymmärtää ettet voi tietää kaikkea mitä on tapahtunut. Ja se että jos en puhuis totta eikä mulla ois todisteita niin tuskin ois tuomiota ajnurille tullut. Eikä mun kuulu edes selitellä tätä kellekkään.

   Poista
  2. Ja mun vanhemmat ei ole rikosilmoitusta tehnyt enkä minä vaan täysin ulkopuolinen henkilö.

   Poista
 16. Minä tiedän tämän pahoinpideltyn naisen ja kuule kaikki ei ole niin mustavalkoista. Taisi kuule ihan pakosta laittaa tietyistä omista syistä mitä en nyt tänne jakele. Joka on muuten samaa mieltä tästä 13 tytöstä vaikka onkin " hakattu " kuinka monet kerrat tämänkin kakaran pelastin miehiltä ku ei osannut pukeutua niinkuin 13 vuotiaan kuuluisi. Ja pistätte tarhaikäiset lapset kärsimään. Toivon että olette kaikki tyytyväisiä.

  VastaaPoista
 17. Ajnur Gozani sai oikean tuomion, olisi minun puolestani ansainnut saada kovemmankin. Tämä henkilö ei todellakaan kunnioita Suomen lakia ja ympärillään olevia ihmisiä. Se mitä Ajnur teki on sairasta ja kuvottavaa. Vaikka kuinka 13-vuotias tyttö pyörisi kaupungilla, tämä 13-vuotias on vielä lapsi! 13-vuotias saattaa käyttäytyä provosoivasti ja huomionhakuisesti, mutta on silti vielä aivan lapsi, joka tarvitsee aikuisen apua ja tukea! Ajnurin aikuisena olisi pitänyt olla noteeraamatta alaikäistä tyttöä, vielä kasvultaan ja kehitykseltään keskeneräistä varhaisteiniä. 13-vuotias on aivan johdateltavissa ja hyväksikäytettävissä. Sinä 13-vuotias tyttö, joka et luonnollisestikaan ole enää 13-vuotias, mutta hyväksikäyttö hetkellä olit, muista että SINÄ et ole tehnyt mitään väärää, tämä ei ole missään nimessä sinun vikasi! Ajnur sai juuri ansaitsemansa tuomion lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, ja sitä se juuri oli! Toivon Sinulle jaksamista tämän kaiken keskellä, rohkeutta ja vahvuutta jatkaa elämääsi eteenpäin. Ole ylpeä itsestäsi. Rikollinen istuu vankilassa, minne kuuluukin, ja toivon mukaan ei satuta ja hyväksikäytä enempää viattomia lapsia!

  VastaaPoista
 18. www.facebook.com/ajnur.gozani/friends

  VastaaPoista
 19. "Iltalehti ei julkaise tekijän nimeä suojellakseen nuoren uhrin henkilöllisyyttä" Ehkä tämä keskustelu kannattaa nyt jättää tähän. Rikos on törkeä ja syyllinen vankilassa. Jättäkää hyvät ihmiset uhri rauhaan ja myös tekijän läheiset, mukaan lukien ne päiväkoti-ikäiset lapset voisi jättää kokonaan pois tästä keskustelusta.

  VastaaPoista
 20. minun mielestä on aivan käsittämättömän idioottimaista "raiskaajapedofiilin" ystäviltä ja läheisiltä vaatia Junes Lokkaa Lopettamaan tapauksen minkäänlainen käsittely, koska tekijällä, eli "raiskaajapedofiililla" on omia lapsia.

  miettikää hetki tätä:

  1) tekijä syyllistyy raiskauksiin ja pedofiliaan
  2) tekijä saa tuomiot raiskauksista ja pedofiliasta
  3) tätä ei saa kertoa kenellekkään, eikä asiaa saa vatvoa, koska tekijällä on omia lapsia

  jos itse olisin läheinen tai joku asiaan kuuluva, olisin myös laittanut viranomaiset tutkimaan, että onko tekijän omat lapset kunnossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos suomalainen mies syyllistyisi pedofiliaan, sosiaalityöntekijät hakisivat lapset poliisin kanssa välittömästi pois. Se mies ei enää ikinä lapsiaan näkisi.

   Ei todellakaan hyssyteltäsi suomalaisen rikoksia sillä perusteella, että "onhan sillä lapsiakin".

   Poista
 21. Hienoa Junes!

  Terv. Eläkeläisvaari

  VastaaPoista
 22. No huh huh.. Vai ollaan me nyt pedofiilin puolustajia kun yritettiin suojella omia lapsiamme isänsä tekemältä rikokselta?! En todellakaan halua että lapseni joutuu kärsimään sen takia että Junes levittelee täällä kaikenlaista tietoa mikä ei mielestäni edes kuulu koko suomen kansalle.. Ja ihan tiedoksesi Junes, minä en ole Ajnuria missään kohtaa puolustanut.. Tuomio on oikea jos on tollasen rikoksen tehnyt! Lastani tässä suojelen!

  VastaaPoista
 23. Ketään ei tässä blogissa ottanut puheeksi lapsia, ennen kuin itse otit asian esille. Sen jälkeen ihmisiä todennäköisesti enemmän kiinnostaakin. toit vielä omasikin nimesi julki, ainakin uskoisin sinun olevan jompikumpi rikosilmoituksen tehneestä naisesta. Itse äitinä olisin pysynyt poissa koko tilanteesta suojellakseni lapsiani. Ja tämä tuomio kyllä kuuluu koko suomen kansalle, koska me veron maksajat tästäkin joudutaan maksamaan ja hyysäämään tuollaistakin pedofiilia.

  VastaaPoista
 24. Minä olen kirjoittanut yhden ainoan kommentin ja se on tuo 7.3.. Ja kun lueskelee kuule noita kommentteja niin aika moneen otteessen mainitaan että Ajnurilla on lapsia! Ja kuten jo aikasemmin kirjotin, en ole Ajnuria missään kohtaa puolustanut.. En todellakaan halua että lapseni joutuu kärsimään isänsä teoista! Luulisi sinun tajuavan ku itselläsikin on lapsia, jos vaikka samanlainen tilanne tapahtuisi omalle kohdallesi, niin tuskin haluat koko Suomen siitä tietävän..

  VastaaPoista
 25. Vitun mulkku se on ja ansaitsee kaiken mitä saa, karma's a bitch jne...

  VastaaPoista
 26. Tiedän tyypin pahoinpidellyt monia viattomia. Sai mitä ansaitsi.

  VastaaPoista
 27. Anjurin omaiset ja lapset varmastikin kärsivät, mutta eivät Juneksen vaan isänsä takia.
  Ja sivullisetkin kärsivät, niin kauan kuin tuo saa vapaana kulkea ja hakata silmittömästi ohikulkijoita.

  VastaaPoista
 28. No se on tuo afrikan maiden lapsivaimo kaiho kun suomessa ollaan ja täällä ei samat lait päde. Noille kavereille 16vuotiaskin alkaa olemaan jo liian vanha.

  VastaaPoista
 29. Anjur Gozanihan on tuomittu monta kertaa mm. pahoinpitelystä, Turun keskustassa mies kuulemma herättää kauhua kun jos vähän väärin katsoo kohti niin turpaan tulee heti ja potkiminen jatkuu maassakin. Kumma että aina vaan annetaan ehdollista tai yhdyskuntapalvelua ?

  Miksi Anjur on tehnyt rikosilmoituksen siitä että julkista tuomiolauselmaa on esitetty täällä ? Tuomiolauselmahan on juurikin julkinen, eikö Anjur poloinen ymmärrä mitä se tarkoittaa ?

  VastaaPoista
 30. Saatanan nokikeppineekeri Anjur.

  VastaaPoista