keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Vastaanottokeskusten pässit jakavat rahaa varakkaille turvapaikkashoppaajille

Kalevan nimetön huippujournalisti uutisoi 19.2.2014 lievästä juksauksesta:


Vaikka juksaavathan suomalaisetkin Maahanmuuttovirastolta yli 170 000 euron tuet, sattumus haiskahti värinältä, joten pitihän tämä asia selvittää. Kaleva on tietenkin jättänyt paljon uutisoimatta ja uutisoitukin on virheellistä tietoa. Tuet on juksattu Helsingin, Joutsenon, Kristiinankaupungin, Ruukin ja Oulun vastaanottokeskuksissa hääriviltä hölmöläisiltä, ja niiden määrä on yli 206 000 euroa. Nainen on syntynyt 1989 ja mies 1969, eikä toisinpäin, kuten tutkiva journalisti laatujulkaisussaan väittää.

Mitään rangaistusta saati vankeutta ei tullut, päinvastoin sattumus kulutti turhaan poliisin aikaa (esitutkintapöytäkirjassa on ainakin 300 sivua), puolustusasianajajiin upposi reilut 15 000 euroa ja juttu jatkuu hovioikeudessa. Karkotusta ei ole edes harkittu.

Tuomiokertomuksen voi kokonaisuudessaan lukea blogikirjoituksen lopusta tai ladata tästä linkistä (pdf, 2,1 Mt). Tähän olen leikellyt mielestäni oleellisimmat seikat (saa ehdottaa muokkauksia):Afgaanipariskunta on siis 5.8.2008 hakenut turvapaikkaa Helsingin poliisilaitoksella tekaistuilla henkilöllisyyksillä. Huvittavaa on, että Monicalle oli puoli vuotta aiemmin myönnetty viisumi Suomen Moskovan suurlähetystössä:Joidenkin rasistien mielestä turvapaikanhakijat tuhoavat passinsa, valehtelevat ikänsä ja kulkureittinsä:


Nuorukainen tuli Helsinkiin Kabulin lautalla.

Koko episodin olisi siis helposti voinut ennaltaehkäistä, mikäli ulkomaalaisvalvonta järjestelmässämme toimisi. Pelkkä sormenjälkien tarkistus vuonna 2008 olisi tässä tapauksessa riittänyt ja pariskunnan olisi voinut käännyttää saman tien Moskovaan maahantulokiellon kera.Sen sijaan kävi näin...
Vastaanottokeskusten neropatit esittäytyvät:
Money day
Toimeentulotuella ei pysty ostamaan rahaa.
Satutäti Mielikki.
Sirpa Kallio.
Työ, jolla on tarkoitus.
Hieno järjestelmä.

On epäselvää, kuinka juksaus lopulta paljastui, mutta nuorukaiselle on merkitty vapaudenmenetysajaksi 11.-13.4.2012, kun nainen sai päähänsä tehdä hänestä perättömän rikosilmoituksen, ilmeisesti saadakseen ihmiskaupan uhrin oleskeluluvan. Törkeän petoksen viimeiseksi päivämääräksi on merkitty 16.9.2012 ja asia on pantu vireille 11.4.2013.

Nuorukaiselle aiheutui henkisiä kärsimyksiä 900 euron edestä.

Monica kertoo:

Heillä meni hyvin.

Tämä mytomaani, joka ei siis äsken tiennyt käyneensä Suomessa, jatkaa:

Suomenkielinen ihmiskauppalomake.

Hän ei siis hakenut turvapaikkaa Venäjältä, koska se oli hänelle tuntematon maa, vaan Suomesta, jossa hän ei tiennyt edes käyneensä. Niin varmaan, ja miehellä on sähköinsinöörin tutkinto?

Suomella on niin huono maine, että turvapaikanhakijakin menettää maineensa.

No perkele, niinpäs on kuin onkin sähköinsinööri.

Kaksi hylsyä.
Tästä puolestaan selviää, että syy naisen rikosilmoitukselle oli saada viimeisenä oljenkortena oleskelulupa ihmiskaupan perusteella. Käräjäoikeuskin toteaa:

Muitakin jippoja käsiteltiin, kuten salakatselua:

*********

Tuomiokertomus R 13/877:


13 kommenttia:

 1. Kiitos Junes kun kirjoitat näistä asioista !

  VastaaPoista
 2. Tämä on
  -rasismi
  -fasismi
  -kunnianloukkaus
  -vastoin kansainvälisiä sopimuksia
  -kaikkea mitä Reija Härkönen ei suvaitse

  Noin. Hoidin tuon alta pois, niin trollien ei tarvitse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Noin. Hoidin tuon alta pois, niin trollien ei tarvitse."

   Ja paskat. Vihanatsi puuttui listalta.

   Poista
 3. Kiito Junes tästäkin.

  Pahoin pelkään, että asia saa KKO:sta valitusluvan ja tässäkin käy kuten Faiza A:n tapauksessa. Faizakin sai rosvota veronmaksajien rahaa seurauksitta.

  VastaaPoista
 4. Nämä ulkomaalaisten rikolliste hyysäykset ovat uskomatonta paskaa, näin nettomaksajan näkökulmasta.

  VastaaPoista
 5. On tuo aikamoista ja noista ei lehdissä juurikaan kirjoitella, mitä kaikkea mahtaisikaan paljastua jos maahanmuuttovirastojen ja sosiaalitoimen rahankäyttöä kunnolla tutkittaisiin.

  VastaaPoista
 6. Monica oli täysi-ikäinen avioiduttuaan miehensä kanssa, mutta väitti itse olleensa 14-vuotias.Voidaanko Suomessa syyttää lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä joka on tapahtunut toisessa maassa ja toisessa kulttuurissa? Suomessa uutisissa haastateltiin maahanmuuttajalähihoitajaa vai olikohan laborantti, joka oli tullut Suomeen avioliiton kautta ollessaan enintään 17-vuotias, avioliitto oli mahdollisesti tapahtunut jo sitä nuorempana, mutta siihen ei uutisessa kiinnitetty huomiota mitenkään.

  VastaaPoista
 7. Rahan jakajat on myös saatava vastuuseen.

  VastaaPoista
 8. Tässähän on tapahtunut viranomaisilla varsinainen virhe ! josta johtuen, vastaajat eivät joudu korvausvelvollisiksi, koska ovat mamuja. Eri asia on, jos esim. Kela maksaa liikaa opintotukea, niin joka sentti peritään pois, vaikka virhe olisi Kelassa...

  VastaaPoista
 9. Loppujen lopuksi me kantasuomalaiset ollaan tämän kaiken paskan maksajina kun käymme töissä ja maksamme veromme. Nämä riivatun mutiaiset eivät tee muuta kuin laiskottelevat ja esittävät tyhmää vaikka osaavat kyllä nyhtää joka ikisen pennin minkä saavat haltuunsa. Näitä sontiaisia koulutetaan "mukamas" uudeksi työvoimaksi mutta sanon että 10 sadasta haluaa todella töihin ja loput sitten mieluummin Kelan ja Sossun luukulle. Auton ja ajokortin saavat vinkumalla että tarvitsevat sitä "töissä", missä helevetin töissä kun eivät ikäkuuna kullanvalakiana ole töitä tehneetkään - eivätkä osaa vaikka rautalangasta vääntäisi miten hommia tehdään. Meillä nämä viranomaiset ovat senverran tolloja etteivät näe onko joku 50 vuotias vaiko 18 vuotias, uskovat mitä perkele passissa lukee. Näin tässä vähän aikaa sitten erään mamuhemmon joka näytti kiltisti minulle kelakorttiaan ja se kertoi sällin olevan 49 vuotias, mutta naama kertoi minulle että jätkällä ei voinut olla ikää kuin hieman yli 20. Saahan näitä vääriä passeja kun löytyy rahaa, sekä uudet henkilötiedotkin tarvittaessa. Suomessa pitäisi ottaa kaikilta mamuilta; sormenjäljet, DNA-näyte, valokuvat. Nämä käyvät tilanteessa jolloin henkilö on karkotettu Suomesta pois, koska takuuvarmasti tämä karkotettu tulee 3 kuukauden sisällä uudella nimellä ja syntymäajalla takaisin. Toinen juttu on kun mamu saa työluvan niin usein hän ei hae uutta ja antaa sen umpeutua että pääsee takaisin Sossun ja Kelan täydelle tuelle, sikäli mikäli ymmärrän että jos tämmöinen mamu saa kansalaisoikeudet niin loppuu ne tuet kuin seinään, mutta jos sitä kansalaisuutta ei haeta vaan ollaan tällä pakolaisstatuksella niin rahantuloa ei voi estää ja välillä matkustetaan kotimaahan - josta on mukamas sotaa lähdetty pakoon - katsomaan sukulaisia.

  VastaaPoista
 10. Siis mitä HELVETTIÄ näille kusettajille maksettu SATOJA TUHANSIA euroja ilman mitään kyseenalaistamista???!!!

  VastaaPoista
 11. Teeppä sama/vastaava "rikos" valkoneekerinä (suomalainen sossu/kelapummi) ja aaaaaaajai ku nakki napsahtaa mukavasti !

  VastaaPoista
 12. Kusessahan nuiden matujen kanssa ollaan,jokainen täysjärkinen sen ymmärtää.
  Missähän vaiheessa pääsi näin käymään,että valtioiden rajoilla ei ole enää minkäänlaista merkitystä. Tämä tietää kyllä täydellist' anarkiaa niihinkin
  maihin,missä aiemmin on ollut järjestys.

  VastaaPoista