torstai 28. elokuuta 2014

Muuramen pedofiilirinki taas vauhdissa

"Pitkän" vankeustuomion saanutta Muuramen pedofiiliringin päätekijää, Martti Mikael Kivitietä (121061-), nykyiseltä nimeltään Mikael Vuorinen, epäillään jälleen törkeästä seksuaalirikoksesta.


Suomen rikoshistorian iljettävimmäksi seksuaalirikokseksi kutsutun Muuramen pedofiiliringin päätekijää, 52-vuotiasta Kivitietä, epäillään jälleen, tällä kertaa vuosina 1999-2003 tapahtuneista törkeistä lapseen kohdistuneista seksuaalirikoksista.25.10.2014: Esitutkinta lopetetaan, koska Vuorinen on 17.2.2011 tuomittu Vaasan hovioikeudessa 10 vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Epäilty rikos ei aikaisemman tuomitun rangaistuksen huomioon ottamista koskevien säännösten johdosta olennaisesti vaikuttaisi kokonaisrangaistuksen määrään. Tärkeä yleinen tai yksityinen etu ei myöskään vaadi syytteen nostamista.

Oikeuslaitoksemme siis vapautti tämän sakin, eikä tekijä joudu vastuuseen uusista tietoon tulleista rikoksista. Miksi tällaisia puolustetaan ja miksi tällaisille annetaan valitusoikeus?

Kun Hyvät Ihmiset™ aina vastustavat kuolemantuomiota, voiko joku kertoa minulle pätevän syyn, miksi tätä rinkiä ei pitäisi tuomita kuolemaan? Lapsuudentraumat? Sosioekonominen asema? Koska Mohammedkin?

Viitsisikö joku laskea, paljonko Demla tälläkin tienasi ja voiko joku ikävakioida uhrit?

Miksi media pimittää nimet? Miksi Ylen Ajankohtaisen Kakkosen "asiantuntijat" saivartelevat, että niin mutkun jos 18-vuotias ja 16-vuotias?

***

AL 6.11.2014: Mikael Vuorinen (121061-) opiskelee sosiaalitieteitä Tampereen yliopiston yhteiskunta- ja kulttuuritieteiden yksikössä. Kandin aiheena on vertailla "kriittisesti kulttuurista ja tieteellistä suhtautumista onanointiin" eli runkkaaminen.

- Minulla on asiantuntemusta aiheesta empiirisesti ja teoreettisesti. Asiantuntijalle asiantuntemuksesta on varmasti hyötyä esimerkiksi panikoimattoman suhtautumisen kautta, Vuorinen kommentoi.***

IS 10.7.2015: Keski-Suomen pedofiiliringin päätekijä on tuomittu uudesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä kahden vuoden ehdollisen rangaistukseen.

Suomen rikoshistorian ehkä törkeimmän seksuaalirikoksen päätekijä, 53-vuotias tamperelaismies sai tuomion törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä kahden vuoden ehdollisen rangaistuksen Keski-Suomen käräjäoikeudessa Jyväskylässä. Koeaika päättyy 30.6.2018. Syytetty oli sukupuoliyhteydessä tekoaikaan 12-15 -vuotiaan kanssa.

Teot olivat tapahtuneet pääosin 1999-2002 Jyväskylässä.

Oikeutta käytiin suljettujen ovien takana. Ratkaisu asiasta annettiin kansliatuomiona.

Käräjäoikeus toteaa perusteluissaan mm., että syyksi luettu menettely on ollut asianomistajalle erittäin vahingollista hänelle aiheutuneiden vaikeiden psyykkisten vaurioiden perusteella. 


***

Jämsän käräjäoikeuden julkinen seloste:


Vaasan hovioikeuden julkinen seloste: Tuomio: 


  
  
 6 kommenttia:

 1. http://www.hs.fi/kommentit/Fakta+100+prosenttia/

  VastaaPoista
 2. Miksikö tällaisen kaltaisia ei pitäisi tuomita kuolemaan? Teoriassa pitäisi, käytännössä ei. Miksikö ei käytännössä? No luotatko sataprosenttisesti Suomen oikeusjärjestelmään? Ameriikan puolella teloitetaan tusinoittain ihmisiä jotka jälkikäteen todetaan sittenkin syyttömiksi, samoin kuolemanselleistä napsitaan tusinoittain sinne väärin perustein tuomittuja pois. Minusta yksikin tällainen tapaus olisi liikaa ja kun lakia kuolemantuomiosta ei voi kirjoittaa sovellettavaksi vain jos ihkusen oikiaste olette iha sata-varmoja että se teki sen.

  VastaaPoista
 3. Oletko ajatellut, että noiden dokumenttien ja tekijöiden nimen julkaiseminen netissä paljastaa myös uhrien, tässä tapauksessa pienten lasten, henkilöllisyyden ja lisää heidän kärsimystään. Suosittelisin harkintaa nimen julkaisemisessa, en niinkään tekijän vaan uhrien suojelemiseksi.

  VastaaPoista
 4. Miten pitäisi toimia ihmisen kanssa, joka luulee auttavansa muita ihmisiä, paljastavansa totuuden ja sitä kautta muuttavansa maailmaa paremmaksi, mutta todellisuudessa toimii koko ajan päinvastoin? Kun hyvistä yrityksistä johtuen pedofiili ei kuuluisaksi tullessaan voi enää mennä hoitoon, eikä siten pysty lopettamaan toimintaansa, vaan jatkaa tekojaan. Kuinka paljon vielä tarvitaan uhreja ennen kuin nämä 'auttajat' ymmärtävät vain pahentavansa asioita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häh??? Miten ihmeessä tällainen blogikirjoittelu estäisi jonkun pääsemisen hoitoon? Kuinka moni suomalainen tuntee tämän ihmishylkiön nimen nyt kun hän on mielestäsi niin kuuluisa? En tajua miten hyssyttely auttaisi asiaa miltään kannalta.

   Poista
 5. Kyllä on taas suvakkiarmeija ollut liikkeellä. DeHomos, jne.

  VastaaPoista