sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Suuri mysteeri Helsingissä

Kaksi naista ja yksi mies mukiloitiin lyhyen ajan kuluessa Helsingissä tiistaina 28.5.2013. Poliisin pahoinpitelyinä tutkimat teot tapahtuivat Mäkelänrinteen uintikeskuksen lähettyvillä kello 10-11.30.Ensimmäinen uhri oli noin 20-vuotias nainen, joka istui kaikessa rauhassa nurmikolla. Poliisin mukaan naisen luokse tuli kaksi jo toista kuukautta laittomasti maassa notkunutta marokkolaista. Nuorukaiset kysyivät naiselta englanniksi: "Oletko suomalainen?"

Kun nainen vastasi myöntävästi, hänen päälleen syljettiin.Nainen vaihtoi paikkaa, mutta nuorukaiset seurasivat häntä. Sen jälkeen naista lyötiin kasvoihin mitään sanomatta.Hetken kuluttua uhriksi valikoitui penkillä istunut noin 50-vuotias nainen. Häneltäkin kysyttiin, oletko suomalainen. Myöntävän vastauksen jälkeen naista potkaistiin jalkaan.


Kolmas uhri oli noin 75-vuotias mies. Häntä puolestaan lyötiin kasvoihin ja potkaistiin kylkeen sen jälkeen, kun hän oli vastannut myöntävästi suomalaisuuskysymykseen. Mies kaatui hyökkäyksen voimasta maahan.Suuri mysteeri

 

Poliisi on ihmeissään tekojen motiivista, sillä uhreilta ei viety mitään.- On suuri mysteeri, miksi näin on toimittu. Mikä ihme voi olla syynä? ihmettelee rikoskomisario Mikko Halme Helsingin poliisista.


Poliisin mukaan yhdessäkään tapauksessa tekijöiden ja uhrin välillä ei edeltänyt mitään riitaa.

- Uhreilla ei ole minkäänlaista osuutta tapahtuneeseen. He vain sattuivat olemaan paikalla, Halme sanoo.


Poliisi otti myöhemmin tiistaina uintikeskuksen läheltä kaksi nuorukaista kiinni pahoinpitelyistä epäiltyinä. Nuorukaiset rimpuilivat vastaan kiinnioton yhteydessä.Poliisi ei kerro, ovatko nuorukaiset myöntäneet syyllistyneensä uhrien mukilointiin.

Demlakulut yht. 4015,93 euroa.


Lue myös tästä suuresta mysteeristä: Kolme mukiloitiin somalialaisuuden takia

Lähde: IL 30.5.2013

***
Tuomio R 13/55835 kommenttia:

 1. Poliisi kaipaisi selvästi hieman lisää älykkyyttä jos ei hoksaa että jos yrittää anastaa jotain ei se ollenkaan ole mysteeri.
  Turpiin lyönti kansalaisuuden kyselyn jälkeenkin on selkeä viharikos eli niinsanottua oikeaa rasismia eikä lehdistön keksimää, mutta sitäkään ei poliisi-parka hoksaa.

  VastaaPoista
 2. Polliisi saattaa olla hiukka tyhmä. Tai sitten pelokas virkansa puolesta; jos sanoo totuuden, niin päätyy kortistoon.

  VastaaPoista
 3. Whad iz diz? Eikö näitä heitetty ulos maasta? Maassaolon edellytykset eivät täyttyneet ennen poseen joutumista. Tulivatko ne maagisesti kuntoon prosessin aikana?

  Jotenkin voimaton olo tästä pelleilystä.

  VastaaPoista
 4. Täyttä pelleilyä. Kun nenän edessä on oikea viharikos, poliisi ja syyttäjä leikkivät tyhmää. Miksi me maksamme veroja moisen hyödyttömän loislauman elättämiseen? Varmaan syyttäjä tulkitsee virkamiehiin kohdistuvan lois-maininnan "viharikokseksi". Näihän tämä pelleily menee.

  VastaaPoista
 5. Suomen oikeuslaitos nostaa perseensä pystyyn ja suorastaan pyytää ulkomaalaisia rassaamaan sitä mielensä mukaan. Kuinka pitkään näitä loisia vielä pidellään kuin kukkaa kämmenellä?

  VastaaPoista