keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Konsulipalveluja kurkunleikkaajille


... kansalaisuuslaista ja pari muuta pointtia.


Tää on taas suora lähetys täältä Rajakylästä. 

Tänään kuulin, että Suomi on paitsi maailman sosiaalitoimisto, niin myös koko maailman suurlähetystö. 

Meillä on tällä hetkellä joku Somaliassa notkuva somali, joka on tuomittu kuolemaan, koska hän leikkasi kurkun joltakin toiselta henkilöltä. 

Ja meillä Suomessa on siis ihmisiä, joitten mielestä tämä asia kuuluu suomalaisen veronmaksajan maksettavaksi. Tälle on pakko saada stoppi tälle älyttömyydelle.


Tämä on, tää tapaus niin tää on vain, veikkaan että tää on vain jäävuoren huippu, sillä aivan varmasti tätä samaa roskaa on kustannettu vuosikausia, mutta kun tämä tapaus pääsi lehteen asti niin sitten nyt tästä syntyy ns. kohu, mutta tälle on saatava oikeasti loppu, siis tämä, öh, kyse on nihilismistä ja mielisairaudesta ruveta tämmöstä asiaa käsittelemään, joka ei kuulu meille.

18.11.2014: Nyt puhuu somali.

Jos sä oot suomalainen, ja sää oot vaikka ravintolatyöntekijä, ja sä unohat ilmottaa sun verot, mutta oot kuitenkin maksanut ne, että sun ennakonpidätykset on pidätetty, niin sulle tulee huomautus että joo, tästä pitää maksaa nytten tuplaverot. Ei tuu kukaan palvelemaan sua eikä tarjoamaan mitään palveluja, mutta näille kunniakansalaisille, tai siis eihän se oo ees kansalainen, se on ulkomaalainen, jolla ei, jolle ei oo onneks annettu Suomen passia, mutta... 

Tästä tuleekin mieleen, että kansalaisuuslaki myös pitää muuttaa kokonaan. Sitä pitää kiristää siten, että näille ihmisille ei myönnetä, ei ulkomaalainen tarvitse Suomen kansalaisuutta. 

Hakemuksesta ei tarvitse antaa kansalaisuutta ihmisille, se ei tarkoita yhtään mitään. 

Ei sen takia, että asuu jossakin maassa tarkoita, että susta tulee sen maan kansalainen, se on aivan absurdi käsitys. Kansalaisuus periytyy. Se ei ole mikään bonuskortti, joka jaetaan kenelle tahansa vastaantulijalle. 

Tää on, tämä on mädättämistä, tää on Suomen tuhoamista, tämä nykytilanne. Kyseessä on ilmeisestikin taustalla ns. Demla eli Demokraattiset lakimiehet ry, jotka ovat näitä psykopaattisia ihmisiä, joitten mielestä rikoksentekijällä on suuremmat ihmisoikeudet kuin uhrilla. Ketään ei kiinnosta se, jolta leikattiin kurkku - ainoastaan kiinnostaa se, että se tekijä jotenkin etäisesti liittyy Suomeen, koska hänellä on ilmeisesti Väestörekisterissämme merkitty osoite.
  
Ei se voi olla niin, että kuka tahansa, joka merkitsee osoitteekseen poste restanten jonnekin hemmetin Helsinkiin, niin hänelle aletaan tarjoamaan palveluja etenkin kun suomalaiselle ei tarjota yhtään mitään. Ei yhtään mitään. Tulee vain mätkyjä, öh, tää on sitä rasismia: omaa väkeä syrjitään, minkä keretään. 

Tämä ei ... tämän on pakko loppua. Ja ihan sama mitä nuo nykyiset päättäjät tai muut ehdokkaat sanovat noista, sanoisinko, öh, sjuklövern-puolueesta. Koska ne ovat kaikki samaa: vasemmisto, oikeisto, kokoomus, vittu RKP, ne on kaikki samaa paskaa, vihreät... Kaikki on aivan samaa paskaa. He ovat luoneet tämän järjestelmän, joka mahdollistaa sen, että joitain ihmisiä kutsutaan suomalaisiksi vaikka ne ei oo suomalaisia. 

Meillä ei vaan oo rahaa tähän eikä siis moraalista velvoitetta puolustaa jotain murhaajaa. Jos se murhaaja, tai tappaja, tai kuolemantuottaja tai miksi sitä halutaankaan sanoa (siis tyyppi leikkasi kurkun), niin jos se tuodaan Suomeen, niin mitä? Se saa jonkun 5 vuotta ehdotonta, ehkä ja sitten mitä? Aletaan itkee et sillon vanhentuneet pelikonsolit ja sit se lähtee Syyriaan? Oikeesti tää homma ei etene. Tää on, tähän on saatava muutos, tää on aivan välttämätöntä tämän on loputtava, tämän hulluuden. 

Toinen yksittäistapaus, mikä oli, niin on tää, taas Kalliossa, ilmeisesti viisi, öh, ulkomaalaisen oloista, ehkä ulkomaalaisia, tummaihoisia, taas hakkasivat suomalaisen. Ei tästäkään Helsingin poliisi tiedota. Te voisitte alkaa tiedottaa siellä Helsingin poliisissa. Ei oo mitään syytä vittu uutisoida jostain hemmetin rattijuopumuksista, mutta ei näistä katuväkivalta-asioista. Kun te tiedätte, että vittu koko Eurooppa on täynnä tätä paskaa. Ihmisillä menee hermot tähän, että omassa maassa ulkomaalaiset hyppii nenille.

18.11.2014: Nyt puhuu somali.


Eikö meillä oo oikeutta päättää tästä asiasta? Onko se rasismia? Miten, millä tavalla se on rasismia? Jos se ois menny toisinpäin, niin tästä ois jo Yleisradion A-studiossa joku huolestunut dorka vittu inisemässä, että joo että rasismia, ku joku neekeri hakataan. Hei! Se menee koko ajan toisinpäin, koko ajan toisinpäin. Suomalaisia hakataan täällä. Sama juttu Ruotsissa, Saksassa, joka vitun paikassa. Berliinissä 80 % intensiivitekijöistä eli rikoksenuusijoista on arabeja tai turkkilaisia tai mistä helvetistä ovatkaan tulleet. 

Niin tälle on pantava stoppi ja ne tyypit pitää karkottaa. Niin, se somalityyppi joka leikkas kurkun, niin sehän on syyllistynyt rikokseen, josta voi saada vuoden, ainakin vuoden vankeutta. Häneltä voidaan perua oleskelulupa, koska niin, hänellä on oleskelulupa Suomeen jostain hemmetin syystä, niin se voidaan perua. Sitten ulkomaalaislain 149 § sanoo, että se tyyppi voidaan karkottaa, joten se karkotetaan ja karkotusta ei tarvitse panna täytäntöön, koska nuorukainen on jo kohteessa. Joten minä vaadin tätä ja mä oon ehokkaana näissä asioissa, tai näissä vaaleissa ja mä ajan näitä asioita niin kauan, että että ne tulee kuntoon. 

Mä en jaksa kuunnella enää mitään "suvaitsevaisten" mussutusta jostain ihmisoikeuksista, tai jotain... Aivan absurdia, ei kukaan ihminen, normaali ihminen täällä kadulla oo samaa mieltä kuin nämä, öh, "oikeusoppineet" tai ketä vittuja he ovatkaan. He ovat vittu psykopaatteja, nihilistisiä hulluja, ei yhtään mitään muuta. 

Ja tälle on saatava stoppi.
 
18.11.2014: Nyt puhuu somali

3 kommenttia:

 1. Somalitkin ovat samaa mieltä kuin Junes ja muut järkevät ihmiset, onpa kumma että silti "päättäjät" eli läpimädät vihervasemmistolaiset poliitkot ja virkamiehet eivät saa mitään aikaiseksi.
  Ehkä on liian kiire nauttia veronmaksajien rahoista ja järkätä hyviä vastaanottokeskusdiilejä sukulaisilleen kuten Anne Holmlund.
  Monella vihervasemmistokorruptiopoliitikolla on muuten sukulaisia tai puolisoita todella kovapalkkaisissa veronmaksajien kustantamissa "monikulttuuri" "työpaikoissa" tienaamassa paskan puhumisella ja rasismista itkemisellä. Do the math.

  VastaaPoista
 2. Todella törkeää somalien ylenkatsomista; jos jätkä on Somalian kansalainen ja tehnyt rikoksen Somaliassa, hänet kuuluu palauttaa sinne kärsimään rikoksensa seuraukset. Monikulttuurisuuden ihannointiin kuuluu ajatus siitä, että kaikki kulttuurit ovat samanarvoisia. Miten tämä tapaus sopii yhteen monikulttuurisuusihanteen kanssa?

  VastaaPoista
 3. Monikulttuurisuus on sitä, että ihminen tekee työpanokseksensa yhteisen edun nimiin ja sopeutuu yhteiskuntaan hyvillä mielin ja positiivisella asenteella. Hyvin jotkut pizzayrittäjät ovat tähän sopeutuneet. Tekevät tosi hyviä pizzoja ja ovat tosi ystävällisiä. Nämä pizzantekijät ovat maahanmuuton aatelia: sopeutuneet hyvin yhteiskuntaan ja ovat vielä pistäneet yrityksen pystyyn. Iso peukku heille.

  VastaaPoista