keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Saksa: ulkomaalaisklaanit uhkailevat poliisia ja tuomareita


JF 2.12.2014: Ausländerclans bedrohen Polizisten und Richter

HANNOVER. Useat Ala-Saksissa asuvien suurperheiden riitoja selvittäneet poliisit ovat joutuneet poliisin suojelemiksi kurdien, libanonilaisten ja turkkilaisten klaanien uhkailujen vuoksi, kertoo NDR-kanavan selvitys. Maanantaina julkaistussa Ala-Saksin sisäministeriön järjestäytyneen rikollisuuden raportissa on ensimmäistä kertaa kappale kriminaaliklaaneista.

Poliisi murhapaikalla Sarstedtissä: viranomaisia ja tuomareita uhkaillaan


Sarstedtin niin kutsutussa liikennevalo-oikeudenkäynnissä jopa Hildesheimin syyttäjä ja tuomarit joutuivat turvautumaan poliisin suojeluun massiivisten uhkailujen vuoksi. Taustalla on Abdulkader D. -nimisen turvapaikanhakijan murha, jolla oli suhde varatun syyrialaisnaisen kanssa. Uudenvuodenpäivänä 2012 naisen aviomies Mohamed O. ja toinen henkilö ampuivat häntä päähän risteyksessä Sarstedtin kaupungissa.


Klaanit levittävät pelkoa ja kauhua


38-vuotiaan tekijän elinkautinen tuomio johti mellakkaan oikeussalissa. Asiaa käsittelevä tuomari oli käsittelyn alussa maininnut [Berliinin Neuköllnin] nuorisotuomari Kirsten Heisigin kohtalon [hänet murhattiin, koska ei katsonut ulkomaalaisrikollisuutta läpi sormien, käänt. huom.]. "Pidin sitä liioiteltuna tapauksena". Mutta hän joutui myöntämään, että tässä meillä on pelkoa ja terroria lietsova suurperhe. Hän ei ollut koskaan nähnyt moista todistajien painostamista.

Toisessa tapauksessa klaani hyökkäsi Peinen poliisiasemalle - syynä tälle oli kotietsintä. Miehet "piti poistaa asemalta poliisivoimin", kerrotaan poliisiraportissa. Poliisihallituksen Ulf Küch kertoi NDR:lle "hyökkäyksestä poliisiasemalle". Vastaavaa hän ei ollut 40 vuoden urallaan kokenut. 

Useissa muissa tapauksissa klaanien jäsenet mainitsivat ääneen poliisien kotiosoitteet. "Sitä kysyy tietenkin itseltään: miten he voivat viranomaisten koteihin tunkeutua?", sanoi Lüneburgin poliisipäällikkö Friedrich Niehörster NDR:lle. Tällainen jättää pakostakin viranomaisiin jälkensä. Ala-Saksin tapausten tai uhkailtujen ja suojeluksessa olevien poliisien määrää ei raportissa kerrota.

***

Saksan kunniamurhista löytyy muuten yksittäistapauksia listaava sivustokin.

Varoitus: säädä äänenvoimakkuus hiljaiselle ennen katsomista:


***

Loppukevennys: ei hätää, sillä kyllähän suomalaisetkin, tietää Fobba:


4 kommenttia:

 1. V. 2007-2008 olin töissä Gottbusissa, Saksan itäreunalla. Työreitti kulki Berliinin Ostbahnhofin kautta, jossa jouduin joskus vartomaan junaa myöhäiseen vuorokaudenaikaan. Ostbahnhof ilta-aikaan kuulosti alkuun erittäin ikävältä koska olin kuullut paljon juttuja turkkilaisjengien tekemistä ryöstöistä ja pahoinpitelyistä niillä nurkilla.
  Äimistelin kuitenkin alueen rauhalllisuutta, kunnes älysin että 3-4 kaverin porukoissa kulkevat skinit itseasiassa säännöllisesti partioivat asemalla turvaten matkalaisille sen rauhan mitä viranomaiset eivät kykene tarjoamaan. Rotuun tai ihonväriin riippumatta kaikki saivat olla rauhassa. Mutta jos esim pankkiautomaatin asiakkaan taakse ilmestyi liian kiinnostuneita, riitti kun skinipartio suuntasi kulkunsa sinne niin tilanne raukesi. Lisää tällaista vapaaehtoistoimintaa.

  Terveisin Marko Huttunen

  VastaaPoista
 2. "Varoitus: säädä äänenvoimakkuus hiljaiselle ennen katsomista"

  Miksi ihmeessä?! Elävöitetty äänimaailma on rikkaus ja voimavara!

  "Suomalainen tarvitsee tunnetusti laajan, äänettömän reviirin ympärilleen. Nämä naiset taas ottivat koko tilan käyttöönsä ja rakensivat reviirinsä äänekkäästi."

  -Jaana Savolainen, Helsingin Sanomat, 5.10.2009

  http://murobbs.plaza.fi/1703732967-post37444.html

  VastaaPoista
 3. Fobba yrittää eduskuntaan , selkeästi huomannut Foban kommenttien muuttuneen normaalia enemmän monikulttuuria nuoleviksi ettei putoa pois mokukiimaisen puolueen listoilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se poliisin virkapukua kayttava liero ei koskaan tule paasemaan eduskuntaan. MoKu perseen nuolijoiden juna meni jo.

   Poista