tiistai 8. syyskuuta 2015

Kansainväliset sopimukset & valtio korvaa

Tilaisuudessa ovat mukana Punainen Risti, Oulun kaupunki, Oulun vastaanottokeskus ja Poliisi. Ja Junes Lokka. Keskustelutilaisuus turvapaikanhakijoiden hätätilamajoituksesta Vallinkorvan yksikköön keskiviikkona 26.8.2015 kello 18.

Kuuntele puheenvuoroni SPR:n tilaisuudessa

Niin, että sä tota... Junes Lokka... sä sanot, että kansainväliset sopimukset  ilmeisesti viittaat Genèven sopimukseen. Niin, se sopimus niin se on vanhentunut ja se ei vastaa tätä aikaa, se on maailmansodan ajalta, ja se ei velvoita meitä ottamaan näitä. Ja mitä sitten kun tulee 100 000 tai tulee miljoona tyyppiä, niin aiotko sä jauhaa tota samaa?

***
***

Ja sitten yleisölle mä haluaisin huomauttaa, että nää maahanmuuttoteollisuudessa toimivat, nää asiakkaat ja palkkalistoilla olevat, niin ne ei oo rehellisiä. Nää tulijat sepittää valheellisia tarinoita, joita nää salakuljettajat opettaa niille ja sitten nää virkamiehet ja muissa epämääräisissä järjestöissä kuten SPR, niin nää puhuu muunneltua totuutta. Mediassa piipertävät toimittelijat eivät tutki asioita, vaan toistavat tämän teollisuuden valheita mantran tavoin.

Migri tiedotti 19.8., että tähän avataan keskus 21.8. Ei oo mitään syytä, miksi se ilmoitetaan 2 päivää etukäteen, ja tiedotteessa todetaan, että Oulun kaupunki on hyväksynyt tämän. Missä on pöytäkirjat? Mä oon käyny ne pöytäkirjat läpi, ei oo missään kokouksessa päätetty, että tämä on hyväksytty.

Oikeusoppineiden mukaan tässä on rikottu lakia. Katso vaikka eilinen Yleisradion uutinen. Te väitätte, että tää keskus työllistää 5-7 spr:läistä. Tää on selvää bluffia, sillä esmes Oravaisten keskuksessa palvelusväkeä on 37.

Pohjolaisen mukaan kuntalaisen pitää saada tietää, miten kunnassa asiat päätetään. Hänen mukaansa asian jättäminen pois esityslistalta ja pöytäkirjasta, sotii tätä vastaan.


Kirkkonummella Migri väitti, että ois 250 paikkaa varattuina, öö, niitä on varattu 300. Lisäksi näihin tarvitaan vartijoita ja lakimiehiä ja kaiken maailman paperinpyörittäjiä.

Miksi te ette tiedota ajoissa, miksi näistä ei anneta kuntalaisten päättää, ja miksi te AINA valehtelette?

Miten näitä... täähän on hometalo kuulemma, miten näitä ihmisiä voi asuttaa tämmöseen, jos suomalaisia ei voi asuttaa tänne?

Paljon tää sirkus maksaa: lakimiehet, vartijat ja nää muut paperinpyörittäjät? Miksi te ette kanna vastuuta vaan te tuutte ilmoittaa näille paikallisille, että, joo nyt tänne nyt vaan tulee 300 tyyppiä, että pärjäilkäähän  ja süväitkää!

SPR:n roolista vielä sivumennen,  et se ei oo enää osana tätä ihmiskauppaketjua luotettava taho puhumaan yhtään mistään mitään. Eilenkin SPR laitto Migrille tiedotteen, jonka mukaan "tää ei maksa mitään, koska valtio korvaa".

No, täytyy kyllä olla ERITTÄIN vajaa tai epärehellinen, jos väittää, että "valtio" korvaa. Mistä nää "valtion" rahat tulee? Tiiättekö?

Jo vuonna 2009 eli 6 vuotta sitten, Oulun kaupunki, "valtion" korvaustenkin jälkeen jäi tappiolle 1,5 miljoonaa. Mä haluisin tämän päivän luvut, mutta tehän ette osaa laskea eikä teitä kiinnosta nää asiat.

Kun mä pääsen kunnanvaltuutetuksi tai kansanedustajaksi, niin mä selvitän nämä asiat. Perinpohjin.

Tässä kaupungissahan ei oo varaa edes pitää katuvaloja päällä, koska, se... vaikka kaupunki omistaa sähkölaitoksen, niin silti me "säästetään" 200 000 euroa jostain katuvaloista, joka on erittäin tärkeä asia.

Silti tänne päästetään joka viikko satoja hakijoita turvallisista maista kuten Ruotsi tai Viro, jonne heidät pitäs Dublin-asetusten mukaan palauttaa.

Suoraan Virosta tai Ruotsista?

Dublin on kansainvälinen sopimus, johon Suomi on sitoutunut. Tämä ongelma ei ratkea kuin rajavalvonnalla.

Muutkin maat valvoo rajojaan, Suomen pitäs palauttaa... se on mahdollista palauttaa rajavalvonta, kun sisäministeriö päättää näin, mutta näköjään sekin on osana tästä ihmiskauppabisneksestä.

Tää muutaman tuhannen tänne roudaaminen ei ratkaise ongelmia, se ei paranna lähtömaissa tilannetta, mutta tuo meille heidän ongelmansa. Vaikka Suomi ottas miljoona näitä iphone-miehiä, niin ei kukaan siellä huomais mitään. Siellä syntyy joka vuosi ainakin 80 miljoonaa uutta hakijaa.

Niin mitä, otetaanko me ne kaikki tänne? Ei, tää ei oo kestävällä pohjalla, tää juttu.

Jo edellisten vuosien määrät aiheuttavat jo isoja ongelmia Suomessa, rikostilastojen mukaan ja kaikkien muiden tilastojen mukaan.Tää on sosiaalinen katastrofi, tää maahantunkeutuminen.

Viikkovauhti on tällä hetkellä ainakin 700 hakijaa, ja Ruotsissa se on 2500. Me ollaan samalla tuhon tiellä. Päivän Kalevan mukaan Oulussa on tällä hetkellä 600 näitä.

Tämäkin vasta-avattu keskus on jo täynnä! Ja jos meille tulee.. onko teidän suunnitelma avata 2 vastaanottokeskusta joka viikko?

Suomeen? Ja ne valuu kuitenkin Helsinkiin, sen "kotouttamisjakson" eli... [mölinää]. Kiitos.

***

Tuossa koko tilaisuus:
6 kommenttia:

 1. Hienoa, Junes! Jatka samaa rataa, näiden suvakki-idioottien valheet on paljastettava ja ne on saatettava vastuuseen rikoksistaan Suomen kansaa vastaan.

  VastaaPoista
 2. Junes näyttää esimerkkiä, mä koitan peesailla. SPR on tässäkin mukana euron kiilto silmissään, 50e/iPakoloinen/vrk on ihan mukavasti kun niitä jo tällä hetkellä on tuhansia. Siis täysi-ikäisiä, alaikäisissä - sekä oikeissa että aivan yksin tulleissa karva-ankkureissa - kustannukset ovat satoja euroja/hlö/vrk.

  Mikä törkeintä Sekoomuspelle Petteri Orpo ei tee mitään hyödyllistä. Se ei osaa, se ei saa eikä se edes halua, SPR ja siihen kytköksissä olevat tahot kuten Demla estävät ja kieltävät.

  VastaaPoista
 3. oikein hyvä. Junes on se 1/1000 korruptoitumaton poliitikko. muut 999 jauhavat samaa paskaa. äänestän Junesta aina kun mahdollista.

  VastaaPoista
 4. Terve Junes, tuo linkki sivusi oikeassa laidassa http://muutos2011.fi/jlokka ei toimi, antaa 404 error "sivua ei löydy" Linkki ohjautuu sivulle http://muutospuolue.fi/jlokka

  Myöskään tuo "ketjuni Punk in Finlandissa" linkki ei toimi. Ohjautuu osoitteeseen http://www.punkinfinland.net/forum/viewtopic.php?f=10&t=103350 ja kertoo "ketjua ei löydy"

  VastaaPoista
 5. Ihan off-topikkina: Polliissille on nettivinkattu mitävittua-sivustolla mainitut laitonta maahantuloa järjestävät Susanna Chazalmartin, Anni Heikka, Markus Koivisto.

  Mahtavatkohan tutkia?

  VastaaPoista