tiistai 22. syyskuuta 2015

Tornion ihmismuuri 19.9.2015

Torniossa järjestettiin lauantaina 19.9.2015 Rajat kiinni -mielenosoitus, johon osallistui Yleisradion mukaan 100 ihmistä. Olin paikan päällä Tuukka Kurun kanssa, ja tallenteista näkee selvästi, että Yleisradiolla on, kuten aina, laajempi käsitys todellisuudesta. Tässä improvisoitu puheenvuoroni litteroituna:


Tämä bisnes, niin sen pitää loppua, tässä ei auteta ketään… tässä vaan tuodaan Suomeen niiden ongelmat… kun annetaan tämän hallitsemattoman virran tulla Suomeen.

Kuuntele puheenvuoroni Torniossa


Niitä tulee tuhat joka päivä. Me ei olla heti vähemmistönä, mutta niitä tulee, mä ite oon Oulusta, niin niitä rekisteröityy 70 joka päivä Ouluun, niin vuodessa se tekee melkeen 20 000, niin joka 5. vastaantulija vuoden päästä on lähi-itäläinen - ihminen joka ei osaa suomea.

Niin sitten Oulu ei ole enää - ei tunnu enää kotikaupungilta. Niin tässä ei ole kysymys mistään ihmeen rasismista vaan siitä, että onko Suomi enää Suomi kun tän annetaan jatkua.

Tämä on pelkästään ihmiskauppaa. Mä olin eilen tuolla matkakeskuksessa, ni siellä Punaisen Ristin ja kirkon ihmiset ohjeistavat näitä meille.

Ruotsi ei noudata kv. sopimuksia. Jos Ruotsi haluaa leikkiä jotain "humanitaarista suurvaltaa", niin heidän pitää hoitaa se homma, eikä dumpata meille näitä tyyppejä.

Me ei voida kotouttaa niitä. Nää edelliset, nää mitä me ollaan jo tähän mennessä otettu, ei niitäkään ole kotoutettu.

Kattokaa Helsingin kouluja ja kattokaa minkälaista väkivaltaa se on.

Tää media jauhaa vain puhdasta paskaa ja tämä ei toimi. Tää ei toimi. Ei.

Meidän pitää valvoa tuota rajaa ehdottomasti ja käännyttää jokaikinen joka tulee tänne. Jos niillä ei ole passia, jos niillä ei ole viisumia, niin takaisin Ruotsiin. Ei niitä tarvi tänne päästää. Tässä ei oo kyse mistään vapaasta liikkuvuudesta vaan tää on valvomatonta liikkuvuutta.

Mulla ei ole ihmisiä mitään vastaan, mutta tämä ei… ei tämä ratko niiden ongelmia. Vaikka me otettais miljoona näitä niin siellä syntyy 80 miljoonaa joka vuosi, niin kukaan ei huomaa siellä eroo, jos me näin jatketaan tätä. Millä rahalla? Tää on pelkästään poliitikkojen ja näiden ns. hyvien ihmisten ihmiskauppaa ja rahastamista. Ne omistaa nämä kiinteistöt, ne omistaa nää vastaanottokeskukset, ja ne sanoo että valtio korvaa. Eli ne maksattaa tämän ihmiskauppabisneksen veronmaksajien rahoilla. Me otetaan lainaa kansainvälisiltä yhteisöiltä. Meillä ei oo rahaa edes omiin menoihin. Me otetaan koko ajan lainaa, ja sitten tuodaan lisää näitä ongelmia! Siis mitä me voijaan… tämä ei toimi. Meillä oli turvallinen maa, mutta ku sä tuot nää kolmekymppiset iphone-miehet tänne, niin mitä sä luulet että tapahtuu? Totta kai naisia ruvetaan ahistelemaan. Käykää Lähi-idässä valkoisena naisena ja kokeilkaa minkälaista siellä on.

Media väittää että nää on huhuja. Media on täyttä… Median tyypit, ne on idiootteja - te olette idiootteja, kun te annatte väärän kuvan tästä, mistä tässä on kysymys.

Jotkut sanoo, että “joo, sotalapset meni Ruotsiin, Karjalan evakot…” Sillä ei ole mitään tekemistä tämän kanssa: nää vaeltaa kymmenen maan läpi. Dublin-sopimus, Dublin-asetus, sehän on kansainvälinen sopimus johon Suomi on sitoutunut - sitähän pitäs noudattaa, eli niiden pitäs hakea turvapaikkaa sieltä ensimmäisestä maasta.

Mitä meille sanotaan? Meille sanotaan “joo, Kreikka, Italia, Ruotsi on täynnä”. No, hei: Suomikin on kohta täynnä sitten jossain vaiheessa, niin mitä te… mikä on teijän suunnitelma tälle? Että meillä ei oo tarjottavaa näille mitään - elämää jossain betonilähiössä… jotkut sanoo että nää on ISIS-taistelijoita, mä en tiiä ketä ne on. Siellä osa on hyviä ihmisiä, joitten ainoa tarkoitus on saada uus mahollisuus ja alottaa uus elämä, mutta kun me ei tiedetä… kukaan ei valvo noita. Me ei tiedetä ketä sieltä… sä voit vaan kävellä tänne, kuka tahansa - voi olla mafiosoja, voi olla rikollisia, voi olla mitä tahansa. Poliisit ei, ei… meillä on 7426 poliisia, niin jos näitä tyyppejä tulee viikossa enemmän kuin poliiseja, niin miten te luulette että te voitte ylläpitää järjestystä?

Te, Ruotsin poliisi siellä! Kun te meette Rosengårdiin tai Göteborgiin tai näihin slummeihin, niin minkälaista siellä on? Te ette voi tehä mitään, te ette pysty tekee mitään, te ette pysty ylläpitää järjestystä.

Ruotsin monet lähiöt on kuin kopioita Lähi-idästä paitsi että siellä poliisi ei pamputa, koska... niin miks noitten maissa on niin kovat otteet poliisilla? No koska ne on tommosia. Se on vain näin.

Tämä, että me tuodaan ne tänne, se ei… Se ainoastaan hyödyttää näitä SPR-tyyppejä.

Ja SPR, Punainen Risti ja kaikki nämä! Lopettakaa se ihmisten huijaaminen! Te värväätte näitä vapaaehtoisia tekemään aamiaisia näille vastaanottokeskuksissa ja hätämajoitusyksiköissä...

Niin mitä?? Nää tyypit pitää teitä pilkkanaan! Kolmekymppisille tyypeille ei tarvi valmistaa aamiaisia, ne ei tarvii lastenvaatteita, ne ei tarvii lastenrattaita...

Mä olin eilen tuolla Kemin rautatieasemalla, se on… Oli yks suomalainen, joka halusi matkustaa junalla, niin ei se menny sinne aseman sisälle. Ei se pysty. Se vessa haisi kuin navetta. Siellä on ohjeet, että kuinka pönttöä käytetään, mut ei siellä voinut… siellä saa tauteja kohta.

Näistä ei tiietä yhtään mitään.

Jos nää ihmiset haluaa auttaa, niin tehköön sen omalla rahalla, ja  menköön sinne kehitysmaihin.

Mä vaan sanon, että me ei voida näille sodille mitään. Suomella ei ole osaa eikä arpaa tähän… Ainut, mihin me voidaan vaikuttaa, niin on laittaa ns. raja kiinni eli jos sulla ei oo papereita, älä tule Suomeen, jos sulla ei ole viisumia älä tule Suomeen. Näin se on, ei oo mistään muusta...

Nää, jotka sanoo “Karjalan evakot”, miten se liittyy tähän juttuun? Ei millään tavalla. Mitä, “niin mut suomalaiset meni Yhdysvaltoihin joskus hakee töitä”. No, niin teki. Mitä sitten?

Mitä te kuvittelette että nää kielitaidottomat ihmiset vois täällä tehdä? Täällä ei oo töitä omillekaan. Ja tulevaisuudessa on vielä vähemmän työpaikkoja, niin mitä nämä... Ei mitään, tää on puhdasta hulluutta, tämä on kansallinen ihmismurha tämä nykytilanne.

Ei oo mistään rasismista… Kaikki nämä jotka sanoo että “rasisti”, niin ne on joko idiootteja tai ne hyötyy tästä. Se on pelkkää bisnestä.

SPR veloittaa 44 euroa päivässä jokaisesta iphone-miehestä. Sipilä sanoo, että “joo, ei oo vaikutusta budjettiin.” Miten niin? Jos niitä tulee 1000 päivässä niin se on 44 000 euroa päivässä ja kertaa se vuodessa, niin se on yli kaksi miljardia.

Eikä oo pelkästään taloudellisesta aspektista kyse, vaan se, että millä tavalla se vaikuttaa tähän maahan. Että kun meillä on yleensä lapset on tottunut kulkemaan yksin täällä, tai sitten pyörätuoli-ihmiset… Nää kehitysmaalaiset tulee tänne niin mitä te luulette, että tapahtuu? Ei ne kunnioita meitä...

Tietysti, en yleistä, sillä kuten sanoin, osa heistä on ihan hyviä ihmisiä.

Nää kustannuslaskelmat, että “joo, 100 miljoonaa”... Nää poliitikot vain valehtelevat. Ei oo mistään muusta kysymys. Ei tällä ole vaikutusta mihinkään.

Petteri Orpo, niin ei se oo palauttamassa… niin, sehän sano että rajavalvontaa tiukennetaan. Mitä se, kun Petteri Orpo sanoo, että rajavalvontaa tehostetaan, niin mitä se tarkoittaa? Niin se tuo lisää tänne lisää näitä tullimiehiä ja rajavartioston tyyppejä, jotka sitten rekisteröi niitten hakemukset, sen sijaan että ne estäis niitten pääsyn. Nää on pelkkiä valheita ja sumutusta, ja tämmöstä. Sipilä sano… se on pelkkää valhetta, mä tiiän.

Sipilä tarjos sen Kempeleen asuntoa näille, niin se viesti on levinnyt kehitysmaihin, ja nyt kaikki luulee, että täällä pääministerikin tarjoaa niille asuntoa… niin ei...

Mä en tiedä, onko se oikeasti niin tyhmä ku  miltä se näyttää, mutta tuskin, koska sehän on miljonääri, niin kai se nyt on jollain tavallaan älykäs ihminen, joten mä sanoisin että hän hyötyy tästä maahanmuuttobisneksestä.

Että tää, joo… mä jatkan tossa myöhemmin, mä pidän pienen hengitystauon. Saa tulla juttelee, mulla on täällä esitteitä, mulla on vaikka mitä täällä. Moi.

3 kommenttia:

  1. 3.10. alkaen on 2 yöjunaa välillä Tukholma - Luulaja joka yö.
    Lähde www.sj.se verkkokauppa.

    VastaaPoista
  2. Hieno, että puolustatte tärkeää asiaa, mutta kun tiedossa oli puheenvuoro, missä on tärkeää edetä yksinkertaisen selvästi, mutta räjähtävän varmasti - että pointti olisi yksinkertainen ja selvä..
    Nyt kuulin vain hajanaista puhetta, epäselviä lausemuotoja ja hukattuja kokonaisuuksia, sekä liikaa omaa mielipidettä.
    Ehkä näinkin tärkeästä asiasta kannattaisi kirjottaa edes jonkinmoinen Memo- setti, että olisi loogisen selväpuheista etenemistä.
    Hienoa hommaa, mutta vähän oikee hanska vasemassa kädessä tehtynä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vaikkakin kyseessä oli improvisaatiolla suoritettu puhe, niin suosittelisin seuraavaan otteluerään anti-improvisaatiota ja enemmän puhdasta perusteltua faktaa.

      Poista