perjantai 16. joulukuuta 2016

Mitä Otanmäessä tapahtui 11.9.2016?

16.10.2015 Kainuun Sanomat uutisoi, että Suomen Punaisen Ristin Oulun piiri perustaa turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksen Otanmäkeen.

11.9.2016 sain klo 17 maissa puhelun kajaanilaiselta, joka kertoi, että Otanmäessä on tapettu mies. Olin tuona päivänä Helsingin Itäkeskuksessa mielenosoituksessa. Lähdin 15.9.2016 Otanmäkeen bussilla.


Tänään 16.12.2016 Kainuun käräjäoikeus tuomitsi Ali Qasim Hammood Beni Zaidin (270588-) 10 vuodeksi ja 10 kuukaudeksi ja Ahmed Hussein Ali Alin (130297-) kuudeksi vuodeksi. He ovat nyt Oulun vankilassa.


Tähän blogiin olen leikannut osia tuomiosta, ja koko 26-sivuisen tuomion voi lukea jutun lopussa. Kuvat saa suuremmiksi klikkaamalla. Täydennän juttua ensi viikolla poliisin esitutkintapöytäkirjalla. Se maksoi 239,50 euroa, joten siinä on yli 400 sivua. Siitä julkaisen ainakin kuulustelut ja rikospaikkakuvat.

Tässä on huomattava, että kuten aina, ensin SPR hehkuttaa innokkaasti viranomaisten (poliisi, kaupunginvaltuutetut, kirkko, ym.) "keskustelutilaisuuksissaan" kuinka meidän tulee auttaa "hädänalaisia" ja meidän vain tulee tulla toimeen erilaisten kulttuurien kanssa. 

Jos noihin tilaisuuksiin erehtyy menemään oikaisemaan virheelliset väittämät kansainvälisistä sopimuksista (Genèven sopimuksen mukaan nämä olisi tullut käännyttää Ruotsin rajalla takaisin Ruotsiin eikä majoittaa Suomessa) ja kertomaan, ettei meillä ole mitään velvollisuutta elättää tulijoita, jotka eivät ole edes pakolaisia vaan epämääräinen joukko ihmisiä, joita ei edes kotimaissaan kaivata, heitä ei asiat kiinnosta ja nauravat sinut pihalle.

Sitten kun tapahtuu nk. tekninen vika, heitä ei näy missään. Kainuun Sanomat julkaisi 16.9.2016 journalistisia periaatteita noudattaen jutun, jonka mukaan:
Kun valkoinen roskaväki raivoaa vastaanottokeskusten pihoilla, turuilla ja toreilla, ja vaatii milloin Suomesta turvaa hakevien poistamista maasta välittömästi, milloin veristä kostoa, itsensä kiihottajat eivät taida ymmärtää, miten pahasti he sahaavat omaa oksaansa.
Suomi on oikeusvaltio. Se tarkoittaa sitä, että kansalaiset saavat lain turvan ja rikolliset oikein mitoitetut tuomiot. 

Ilmeisesti päättäjät, toimittajat, oikeuslaitos, poliisi ja muut viranomaiset eivät kykene sisäistämään sitä faktaa, että tätäkään rikosta ei olisi tapahtunut, mikäli näitä ihmisiä ei oltaisi päästetty maahamme. Maailmaa ei paranneta majoittamalla luku- ja kirjoitustaidottomille kehitysmaalaisia Suomeen ja tarjoamalla heille oikeusapua kun he päättävät ruveta kiduttamaan tai raiskaamaan paikallisia. Eivät he ymmärrä, mikä on oikeusvaltio. Myötähäpeä vain nousee, kun lukee lakimiesten heille lakijargonilla keksimiä tarinoita.

Esimerkiksi tässä tapauksessa oikeusvaltiomme tarjoaa uhrin isälle korvauksia 8 000 euroa ja uhrin lapsille 12 000 euroa, kun taas oikeuslaitos sai niitä yli 19 000 euroa (lakimiehille 13942,94 euroa, oikeuskuluihin 5164,60 euroa, ja tulkille 320,40 euroa). Ja tapaus siirtyy takuuvarmasti hovioikeuteen, missä lakimiehet jatkavat laskutustaan, kun taas uhrin omaisten korvaukset pysyvät samoina. Ja veronmaksajiltahan nuo korvaukset tulevat; vai uskooko joku, että tekijät työllistyvät vapautuessaan edes kaarnaveneteollisuuteen?

Miksi SPR:ää, poliitikkoja, poliiseja, kirkkoa, toimittajia eikä ketään muita vastuussa olevia ei kutsuttu oikeuteen ja mikseivät he maksa näitä kuluja? Tai pyytäisivät edes anteeksi ihmisiltä sen sijaan, että kutsuvat heitä valkoiseksi roskaväeksi.

Tässä muuten tallenne valkoisen roskaväen "raivoamisesta":

Toinen tekijöistä sai 10 vuoden 10 kuukauden tuomion, josta "ensikertalaisena" istuu ehkä puolet. Toinen sai 6 vuotta, mutta alle 21-vuotiaana "ensikertalaisena" hän istuu ehkä kolmasosan. Eli hän on viimeistään 2018 jälleen jossain vastaanottokeskuksessa hakemassa turvapaikkaa. Näillä rikoksillahan ei ole mitään vaikutusta oleskelulupa-asioihin eikä näitä tekijöitä saada ulos maasta perustuslain sairaan tulkinnan vuoksi.

Miten ensikertalaisuus edes on tarkistettu? Onko kysytty Irakista rikosrekisteriä?


Vastaanottokeskusten omistajat aina kertovat luotettavan median jutuissa, että heillä on alkoholin käyttö ja säilyttäminen kiellettyä. Silti jatkuvasti saa lukea mediasta ja kuulla poliitikoilta, kuinka raittiit muslimit läträävät alkoholin kanssa. Mitä henkilökunta noissa paikoissa oikein tekee, kun ei saa pidettyä järjestystä yllä?


Miksi poliisi kertoo SPR:n tiedotustilaisuuksissa, että tulijoilla ei ole mitään vaikutusta turvallisuuteen ja, että poliisi kyllä valvoo? Tässäkin tapauksessa tekijät ehtivät lähes tunnin ajan heilua kadulla veitsien kanssa ja kiduttaa uhria ennen seuraavan uhrin kimppuun käymistä:Jos tuolla olisi nainen kulkenut, nämä olisivat varmasti raiskanneet.


Maahanmuuttovirasto olisi edes voinut ottaa tyypin talteen, jos tarkoitus oli oikeasti siirtää hänet pois Otanmäestä.


Ruoholla sormenjäljet pois. Mitähän lisäarvoa nämä taiteilijat/hävittäjälentäjät/yliopistoprofessorit meinasivat tuoda yhteiskunnallemme?


D jäi siis henkiin sivullisen ansiosta.


Toinen tekijöistä yrittää tässä väittää, ettei kykene kuristamaan:

Baarissa ollut nainen kertoo:

Ali kertoo:

Beni Zaid kertoo:
Suomi on oikeusvaltio. Se tarkoittaa sitä, että kansalaiset saavat lain turvan ja rikolliset oikein mitoitetut tuomiot.

Juu, "isäsi tapettiin, tässä kahdeksan tonnia, opettele uimaan ja kansainväliset sopimukset ja kyllähän meidän pitää hädänalaisia auttaa."

***

Lue koko 26-sivuinen tuomio:


7 kommenttia:

 1. Valveutuneiden kansalaisten on syytä etsiä ja rankaista niitä mädättäjiä jotka ovat vastuussa siitä että nuokin biojätteet olivat vapaalla Suomalaisten keskellä sillä mädäntynyt hallintohan ei sitä tee.He ovat avustajia murhaan kun suojelivat ja peittelivät noiden biojätteiden toimintaa joka oli heillä tiedossa jo ennen murhaa.Korpilaki.

  VastaaPoista
 2. Dullaati dullaa - kesällä hamppumarssille?

  VastaaPoista
 3. Onneksi Perussuomalaiset on hallituksessa. Toivottavasti kuntavaaleissakin tulee iso jytky.

  VastaaPoista
 4. Yhtä iso jytkykö, kuin oli. Nimittäin takinkäännössä

  VastaaPoista
 5. On tämä kyllä jäätävää luettavaa kokonaisuudessaan. Kertoo minusta aika hyvin tämän entisten ja nykyisten kommarien vastuuttomuuden päivänselvistä asioista.

  VastaaPoista
 6. Ei tässä voi kun ihmetellä, toisen murhaajan vanhemmat, sisarukset olivat täällä sekä suomalainen tyttöystävä, paljon kavereita (Ylen dokumetti). Sitten jokut puhuvat, että syrjäytyneet tekevät väkivaltaa..tällä kaverilla oli kaikki tukiverkkoineen, silti syyllistyi ryöstöön ja murhaan. Joku lukee lakia vuosia, sitten kuuntelee tuollaisten seputuksia, huh, huh! Kiitos Junekselle tästä artikkelista!

  VastaaPoista