tiistai 27. joulukuuta 2016

Syrjintää Oulun käräjäoikeudessa

Oulun käräjäoikeudessa käsiteltiin 20.12.2016 asia R16/2369.

Vaadin asian uudelleenkäsittelyä käräjäoikeudessa näistä syistä:

Käräjäoikeuden puheenjohtaja Sari Leppäluoto poisti minut salista ennen käsittelyn alkua, joten en voinut puolustautua. Puheenjohtaja vaati yllättäen poistamaan tekniset laitteet. Tästä ei ollut mainintaa haasteessa, joten en voinut tätä tietää.

Kun kysyin syytä tälle, hän väitti syyttömyysolettaman vastaisesti, että saattaisin kuvata käsittelyä. Vaikka mikä tahansa laite luo pienen mahdollisuuden luvattomaan nauhoittamiseen, on kohtuutonta arvottaa kuvaamisen mahdollisuuden poistaminen tärkeämmäksi kuin syytetyn oikeus puolustukseen. Kuvaamiskiellossa on kyse oikeussalin järjestyssäännöistä. Oikeus puolustukseen on perustuslaillinen oikeus, joten on ilmeistä, että jälkimmäisen turvaaminen tuottaa suuremman oikeushyvän.

Jos Sari Leppäluodon saliin tuotaisiin aikaisemmin vaikkapa varkaudesta tuomittu henkilö, hän ilmeisesti antaisi uuden varkaustuomion automaattisesti sillä perusteella, että henkilö on aiemmin tuomittu varkaudesta.

Puolustusmateriaalini oli tietokoneellani, jota en saanut käyttää. Puheenjohtaja halusi, että tulostaisin materiaalin. Salissa ei tulostinta ollut. En myöskään voinut olla tietoinen siitä, että tietokoneen käyttö olisi geneerisesti kiellettyä. Sillä se ei kuulemma ole. Muissakin oikeudenkäynneissä yleisöllä on käytössään tietokoneita. Lisäksi lähes kaikki oikeuden käsittelemät asiakirjat luetaan oikeuskäsittelyssä tietokoneelta. Miksi en ole oikeutettu käyttämään samoja laitteita?

Kun kerroin tarvitsevani konetta puolustukseen, puheenjohtaja määräsi minulle 500 euron järjestyssakon. Sari Leppäluodosta paistoi selvä ennakkoasenne minua kohtaan ja jopa yleisössä ollutta henkilöä kohtaan. Asenteellisuus saattoi johtua etnisestä taustastani, äidinkielestäni, ihonväristäni ja syntymämaastani, eli kyse voisi olla rasismista. Salissa oli läsnä Leppäluodon lisäksi syyttäjä Vuokko Hautala, käräjäsihteeri Riitta Kanniainen, käräjänotaari Johanna Kanniainen ja yleisössä Tiina Wiik. Näiltä henkilöiltä voi tiedustella Leppäluodon toiminnasta.

Ehdotin asian käsittelyn siirtämistä, jotta voisin laatia puolustuksen ilman teknisiä laitteita. Puheenjohtaja kieltäytyi harkitsemasta tätä mahdollisuutta ja sen sijaan hän halusi määrätä minulle avustajan, koska hänen mukaansa olin kykenemätön puolustautumaan. Tämä ei pidä missään nimessä paikkaansa.

Avustajaa ei kuitenkaan olisi saatu paikalle käsittelyyn eikä avustajalla olisi ollut mitään mahdollisuutta perehtyä asiaan, erityisesti kun puheenjohtaja ei suostunut siirtämään käsittelyä.

Käräjäoikeuden puheenjohtaja soitti vartijan, joka poisti minut salista.

Lopputulos on, että syyttäjän vaatimus meni läpi täysimääräisenä ilman, että olisin voinut esittää mitään asiaan vaikuttavia seikkoja.

Käräjäoikeuden puheenjohtajan toiminta oli laitonta. Puheenjohtaja loukkasi oikeusturvaani eli perustavanlaatuista, erittäin tärkeää ihmisoikeutta. Puheenjohtaja käytti virka-asemansa suomia välittömiä oikeuksia räikeästi väärin syytetyn oikeusturvan kustannuksella.

Vaadin asian uudelleenkäsittelyn lisäksi järjestyssakon kumoamista ja puheenjohtaja Sari Leppäluodolle ankarinta mahdollista rangaistusta. Asiaa uudelleenkäsiteltäessä on puheenjohtajan oltava jokin muu henkilö kuin Sari Leppäluoto.

Mikäli vaatimustani ei kunnioiteta, valitan tästä hovioikeuteen, sen jälkeen korkeimpaan oikeuteen ja aina Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen asti. 

Tästä valituksesta laitan kopion oikeuskanslerille, eduskunnan oikeusasiamiehelle ja käräjäoikeuden laamannille. Toimitan kopion myös asianosaisille eli Sari Leppäluodolle, Vuokko Hautalalle, Riitta Kanniaiselle, Johanna Kanniaiselle ja Tiina Wiikille.

Oulussa 23.12.2016
Junes Lokka

300 kommenttia:

 1. Ei tässä ole muusta kysymys kuin että sinä olet kerran tallentanut oikeusistunnon kulkua vaikka se on istunnon alussa kielletty. Syykin on sinulle kerrottu (voi tulla julki perättömiä väitteitä jotka istunnossa selvitetään mutta tallenteesta ne tulevat julki kuuntelijoille ja katselijoille). Väitteen esittäjä jää ehkä epäselväksi, ja silloin vastuu on tallenteen levittäjällä. Ei tuollainen hamppujuttu voi olla niin monimutkainen että sen vertaa ei muista ulkoa.

  Vastaavasta syystä sinut on kerran poistettu keskustelutilaisuudesta, siitäkin uhosit valittaa vaikka mihin mutta mitään tulosta ei ole tullut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haasteen mukana tulleiden ohjeiden mukaan “asianosainen saa [...] käyttää kirjallisia muistiinpanoja muistinsa tueksi”. Ei minulle mitään syytä kerrottu.

   Se 31.8.2015 syrjintäkeissi Oulun kirjastossa on edelleen poliisin käsittelyssä.

   Poista
  2. Joko oot tuosta ympäri maalimaa valittanut, kun eivät sinulle ole heti sillä "sekunnilla" asiaa käsitelleet .

   Poista
  3. en voi kommentoida, sillä esitutkinta on kesken

   Poista
 2. Voi sua reppanaa �� Vituttaako? Kaltaises idiootit laitetaan nippuun pitkässä juoksussa. Hajoo tuomioos luuseri!

  VastaaPoista
 3. Etkö Saulille laitakkaan kopiota tuosta "itkuvirrestä" ja onko Tiina Wiik puolueeton "todistaja" ? Miksi et nyt vaatinut haastetta ja kutsua ranskankielellä?

  VastaaPoista
 4. Tätä Lokka jaksaa jauhaa loputtomiin ja ihan turhaa ja ihan turhaa yhteiskunnan ajan ja varojen tuhlaamista.
  Laulu jatkuu ja jatkuu...
  Jotenkin Lokka on niin oman napansa ympärillä kierivä tyyppi.
  Katselin Wiikin esiintymistä Oulussa ja montako kuunetlijaa siinä oli? Kolme, kaksi vai nolla. Ei mikään suuri väentungos.

  VastaaPoista
 5. Oikeus on kuvitteellista ja ei ole koskaan sama kaikille, kuten linkistä on luettavissa.
  http://torikahvila.keskustelu.info/viewtopic.php?f=5&t=2345

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veronmaksajat pääsee taas maksamaan näien vitun loisijatyhjäntoimittajien sisällöttömän loiselämän edesottamuksia. Mahtavaa.

   Ben Syskovitsin pakkotyövisioissa on perä, tosin nää alkaa olemaan jo sillä levelillä, että tuskin kelpaisivat edes keskitysleirille.

   Poista
  2. Tarkoitti sitä, että teistä ei ole minkäänlaista fiskaalia hyötyä tälle yhteiskunnalle. Moni Somali tuottaa teitä enemmän.

   Poista
  3. Somalit tekevät työtä vain omalle itselleen, kuten kaikki muutkin ihmiset. Mutta somaleilla on enemmän lapsia kuin suomalaisilla,joten he saavat verohelpotuksia ja lapsilisiä. Joten sinäkin maksat somalien lapsien elättämistä. Näin se vain on, ei kaikki ole niin yksinkertaista kuin luulee.

   Lisääntyminen on heillä luultavasti samanlaista kuin esimerkiksi syyrialaisilla. Kun suomalaisia oli suunnilleen yhtäpaljon kuin syyrialaisia vuonna 1960, niin nykyään syyrialaisia on likin 23 miljoonaa. Kun he lisääntyvät Suomessa samaa tahtia, ellei enemmänkin, niin pian he ovat enemmistönä. Näin se vain menee.
   https://www.google.fi/#q=irakin+v%C3%A4est%C3%B6

   Poista
 7. Voitko tehä videon, tai blogin, ku käyt sossussa ruinaamassa rahaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimittelit videossasi blogisi kommentoijia 'ääliöiksi'

   Kiitos vaan vitusti.

   ?

   Poista
 8. Kuules Anus Lokka, tee meille kaikille Oululaisille palvelus ja ammu ittes.
  Ps. Tarkkaile selustaas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä mänis kyllä lyijyä ja hautuumaatilaa hukkaan. Kyä se palvelus ois, jos NÄÄ TYYPIT yksinkertaisesti muuttais Marokkoon. Siellä on paljon puhutun googlen mukaan töitäkin tarjolla, kerta niitä ei Oulusta löydy.

   Tosin ei taida noin yleisesti riittää aika sähköröökin, tubettelun, sosiaalipornon, viranomaisille vittuilun ja ihmisten kyttäilyn ohella ettiä töitä.

   Älkää pliis tehkö lapsia. Suomi tarvitsee tuottavia kansalaisia. Ei siipeilijöitä.

   Poista
  2. Lokka on lokeronsa löytänyt! Se on Suomen sos.turva.järjestelmä. Siinä nämä kaksi nyt ovat tiukasti kiinni. Sähköröökiä, siideriä, videoita.
   Miten sossupalvelu ei laita näitä työkokeiluun? Opiskeluajan kiireitäkö kummallakin? Lokka on kertonut, että on suomalainen ja onkin marokkolainen ja on ihan maisteri ilman gradua. Semmoinen mies tämä Junes on. Ei mikään turha tyyppi.
   Ei näille pudokkaille löydy stoppaajaa. Valtio eli veronmaksajat maksavat siivellä elämisen. Miten edes kehtaa? Miten kehtaa härppiä, vaatia ja vaatia. Tekee rikosilmoituksen tietenkin. Totta mooses rikosulmoitus, kun Lokkaa on kohdeltu niin väärin.
   Loppuu myötätunto Lokan tukijoiltakin. Hope so.
   Maaisteri! Marokon afrikkalainen tarinankerronta jatkuu... jatkuu... vaatimukset jatkuvat...Suomessa.

   Poista
  3. Itelle on henk koht aivan se ja se sama, mitä mieltä kukakin on maahanmuutosta, mutta se menee iteltä yksinkertaisesti yli hilseen, että eka parjataan muita, ei laiteta ite edes tikkua ristiin tähän yhteiskuntaan ja samalla kuormitetaan oikeuslaitosta mitä hölmömmillä jutuilla. Samalla kuormitetaan vähän muitakin viranomaisia.

   NÄÄ TYYPIT, ei tuu voittamaan tässä yhtään mitään ja lopulta aivan tavallisella työssäkäyvällä jengillä palaa näihin keppostelijoihin käämi. Aika kuplassa elävät, jos kuvittelevat olevansa, tai saavansa nykyisenkaltaisella toiminnalla jonkinlaista laajempaa suosiota.

   Jossain videossa taisit mainita, että suomalaiset on tyhmiä. Junes on ilmeisesti liian älykäs suomalaisille työmarkkinoille.......

   Kunnallispolitiikkaan. Saa varmasti ihan vittuna aikaseks ja omaa varmaan rutkalti ideoita muihinkin teemoihin, ku maahanmuuttoon.

   Mitkä on muuten Halla-Ahon saavutukset politiikissa. Niitä ei ole.....

   Poista
 9. Kuvauksesi mukaisella tavalla Oulun käräjäoikeus loukkasi törkeästi oikeusturvaasi. Se toimi täysin oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä vastaan. Joka pitäisi olla jo hyvän hallintotavan mukaisesti tuomarillakin tiedossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 22.35. taijat olla yhtä paljo lukenut oikeustiedettä, kuin nykyinen oikeusministeri.

   Poista
 10. http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/3138361/Maan+tunnetuimpiin+kuuluva+maahanmuuton+vastustaja+tuomittiin+huumerikoksesta

  VastaaPoista
 11. Vähemmän hatsia, ni saattas ne työtkin maittaa.

  VastaaPoista
 12. Oletko tullut ajatelleeksi, että saatat olla väärässä? Että oikeasti sua kohdellaan ihan oikein? Jos se on joku pohjois-afrikkalainen identiteetti, joka huutaa ettei voi antaa periksi, niin ei kai sille voi mitään. Muuten: käyttäydy kuin mies. Niin makaat kuin petaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmettelen näitä kommentteja, joissa tuomitaan maahanmuutto-politiikan arvostelija. Epäilen että he taitavat olla ulkomaalaisten ja suomalaisten jälkeläisiä, joilla on jotakin suomalaisia vastaan. Kannattaisi muistaa sekin, että kukaan ei tee työtä kuin omalle itselleen, eikä muille. Junes Lokakkin tekee työtä, vaikke siitä suurta palkkaa saakkaan. Ketkä määräävät mistä maksetaan, niinsanotusti? Ovatko he niitä, jotka määräävät mitkä asiat saavat olla esillä, eli median omistajat jne... Kelatkaa hiukkasen, kannattaisiko mennä sinne Kelaan kelaamaan Kelan juttuja, että ovatkohan ne jutut sittenkään Kelassa kelattavissa. Kelatkaa itekki.

   Poista
  2. Anonyymi klo 8.30: miten tuo kohtelu oli oikein?

   Poista
  3. Sinulle annettiin mahdollisuus ottaa avustaja-et halunnut. Koska et osaa käyttää digitaalisia laitteita, sinun käskettiin viedä ne pois. Et suostunut. Lopputulos ei ole oikeusmurha vaan huonokäytöksisen, itseriittoisen hölmön asianmukainen kohtelu. Mitä enemmän vittuilet, sitä enemmän saat nenillesi. Hyväksy se.

   Poista
  4. Typerää oikeuden arvostelua. Äijä käyttäytyy kuin afrikalainen Suomessa ja vaatii ja vaatii itselleen spesiaalia. Mamumaista mankumista.
   Lokan tie politiikassa on ollut ohi ennen alkuaan.

   Poista
 13. Junes Lokka tekee töitä...vittu mikä läppä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mitä tekee esimerkiksi pappi, toimittaja, laulaja jne... Arvokasta työtä vieläpä se mitä Junes Lokka tekee. Oikeastaan jos tuumii asiaa tarkemmin, niin kuinkahan monta ihmistä tekee todella tarpeellista työtä, mietippä asiaa. Oikeastaan suurinosa töistä on sellaista, joka ei todella ole tarpeen.

   Poista
  2. Junes "työpanoksellaan" toki työllistää poliisia ja viranomaisia, mutta kun ideaali tilannehan olisi se, että poliisilla ja viranomaisilla ois mahollisimman vähän töitä.

   Poista
  3. Ihmettelen noita kommentteja, olisikohan takku-ryhmän kirjoittamia. He hyökkäävät agressiivisesti niiden kimppuun, jotka eivät hyväksy maahanmuuttoa sen nykyisessä muodossa.

   Ihmettelen takku-ryhmässä muitakin asioita, anarkisteina he haluavat niitä maahan, joille ei missäännimessä anarkismi sovi.

   Poista
  4. En hyväksy maahanmuuttoa Junes Lokan muodossa. Tämmöisiä moniosaajia tällä ei tarvita, joiden tuotto yhteiskunnalle on lähinnä rikosten tehtailu, viranomaisten kuormittaminen ja sosiaalituen nostaminen.

   Poista
  5. Eikö Lokka ymmärrä lukemaansa? Mitä mieltä olet, että pitäisikö täällä pitää rikoksia tehtailevia marokkolaisia sossupummeja? Vai potkut perseelle ja ulos maasta?

   Poista
 14. Lokka suoltaa oikeustiedettä ja jotain pykäliä näyttääkseen lainosaajalle. Ei se niin mene. Oikeustiede on muuta kuin Lokan osaaminen.
  Lokka ei ole mikään ajattelija. Politiikan harakka koko Lokka. Ei ole poliittista linjaa, ei muuta kuin somalien kyttääminen. Niillä ei poliittista uraa ja karismaa luoda.

  Afrikkalainen on afrikkalainen aina ja edelleen.
  Tiina Wiikin puhe on hirveää kuunneltavaa. Wiikin asiapitpoisuus on teinien tasoa. Yhtä samaa vetää ja samoja lauseita, mitää vahvaa ajattelua siellä ei ole. Mutta en Tuonen Joutsenta lue enempää- ei anna mielenkiintoista ajatusmallia.
  Lokka ja Wiik eivät ole merkittäviä ajattelijoita. Metelöitsijöitä ja yhteen asiaan takertumista.
  Wiikin pukeutuminen ja koristautuminen on kummallaista kirpputorin venäläistä tyyliä. Ei innosta.
  Lokka&Wiik ovat alatasolla ja vitun amatööreiksi, huoriksi, idiooteiksi haukutaan tuolla heikolla analyysillä. Wiikin huutaminen on aivan kammottavaa.
  Wiik huutaa ja nauraa ja käkättää.

  Omasta mielestään on niin osaava ja niin hauska. Lokka on ruohoissaan ja hidas kuin jäätynyt siili.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitin jo edellä, että oikeus on kuvitteellista ja ei ole koskaan sama kaikille, kuten linkistä on luettavissa.
   http://torikahvila.keskustelu.info/viewtopic.php?f=5&t=2345

   Poista
 15. Ihan oikeastiko kuvittelet, että asiasi on niin tärkeä, että ihan euroopan tuomioistuin kiinnostuisi tapauksesta? Suomeksi- ei tule ylittämään käsittelykynnystä. Lisäksi oma toimintasi vaatimalla ranskankielistä syytteenlukua sekä muu kujeilu on johtanut siihen, että nihkeää on nyt. Ota huomioon, että tuomari saattoi katsoa asian myös epäillyn eduksi kun eväsi mahdollisuuden toimia itsensä puolustajana. Tekopyhyyden huippu vedota tässä tilanteessa etniseen taustaaan, mutta senhän tiedät itsekin. En yhtään ihmettele, että esim tunnetusti ahkerana tubettajana oli ennakoitavissa, että saatat päätyä esittämään yksipuolista "oikeusmurhadraamaa" kanavallasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipähän ne "sirkus-pellen" valituksista ole kiinnostunut. Mihinkäs sitten valitat jos ja kun tulee "pakit" ?

   Poista
  2. eikö kaikki olekaan yhdenvertaisia lain edessä?

   Poista
  3. Suomessa on vallan kolmijako, ja oikeutta jakaa riippumattomat tuomioistuimet, ei joku Muutoksen huora. Revi siitä!

   Poista
  4. Ovat. Suomessa on vallan kolmijako: lakia tulkitsee ja oikeutta jakaa riippumattomat tuomioistuimet eikä joku Muutoksen huora.

   Poista
  5. miksi sitten huorat eivät saa puolustaa itseään?

   Poista
  6. Saahan ne, kuten saat sinäkin. Ne huorat ehkä osaa ja ymmärtää tuomarin ohjeet sekä mahollisesti osaavat ulostaa sen aineiston semmoiselle alustalle, mikä on salissa hyväksytty.

   Se ydinonglmahan tässä on, että sä et osaa ku ranskaa, etkä lainkaan Suomea. Nyt kävi näin.

   Sääli, että veronmaksajia rangaistaan tästä sun sopeutumattomuudesta.

   Poista
  7. Lokka-rukka joutuu ranskankielisen tuomioistuimen käsittelyyn. Ei onneton osaasitä franzkaa.
   Sääli on, että meitä maksumiehiä saa pilkata ja ivata. Milloin työvelvoite koskee tätä ikämiestä? Äijä lähentelee neljääkymmentä ja illistelee kuin viisivuotias. Neiti Wiik kolmikymppinen moniosaaja. Mikä on työhistoria. Mikä on mamulokan työhistoria? CV???

   Tyypit nimittelevät muita ihmisiä. Huorat, idiootit, vajakit, keharit...älykääpiöt jne. Lorua riittää. Junes kuvittelee olevansa jotain suurta ja latoo oikeuspykälää kuin ymmärtäisi asian syvemmin ja käsitteet laajemmalla tasolla. Ei sitä oikeustiedettä pääse joka wiikkilokka edes opiskelemaan. Määytään kuin lampaat, että kyllä pitää osata lakia, ettei mene ja tapa, eikä ymmärrä tekoaan.
   iDiootit.

   Poista
  8. Mikä "Työn-Jumala" kummittelee täällä? Pitääkö sitä kumartaa? Mitä työtä tekee esimerkiksi tupakkatehtaassa oleva ja onko se tarpeellista?

   Poista
 16. Lokka et Wiik ovat omalle yleisölleen juuri sopivaa osaamista. Saman paskan jauhantaa ja jos joku innostuu heitä tulkitsemaan jollain tavoin missä ikinä tahansa, niin kahden tunnun tubejuttu tehdään.

  Ikävä, että se yleisö tarvitsisi ihan muuta kuin Lokan ja Wiikin äheltämistä. Jussi Halla-ahon mainitseminen edes samana vuonna näiden kanssa on ylimitoitettua. Ärrävikainen afrikkalainen ja narinaääninen kanamainen kaakattelija ovat niin heikkoa esikuvaa pudokkaille. Pudokkaita esiintyjätkin, joten samassa kaliberissa ovat kaikki.

  Menkää puheoppiin ja ennen kaikkea menkää töihin te loisijat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta nehän tekee töitä, mm. radiokanavaa. Onhan ollut paljon huonompaakin ohjelmaa mm. Uuno turhapuro ja muutkin suomalaiset vanhanajan sketsisarjat jne... Mikä nyt ahistaa?

   Poista
  2. Töitä! Näillä kahdella töitä!!!
   Ei ole muuta kuin terveyspalvelujen ynnä muun palveluston kuluttajakuntaa.
   Lokka ja Wiik esiintyivät Moonin tekijän "analyyttoreina"- olipa keppoista analyysia. Enimmäkseen haukkumista... se ei ossaa etes Kuuklea...onpa tyhmä...ei se ossaa etes Kuuklea...ei Kukle...ei Kuuk...ei..
   Olisin kuunnelut vaikka loppuun mutta Wiikin ääni menee hermoon ja saa aivot kääntymään nurin. Lokan jauhanta on niin omaan itseensä käyvää- mutta tyyppi ei edes tajua.
   Jos esiintyy yleisölle, olisi hyvä puhua yleiskieltä. Tuo murreraakkuminen on hirvittävän /C:stä tulevaa raakuntaa.
   Lokan poliittinen aikaansaannos on se 80 ääntä. Siinä kaikki. Lokan haastattelu siihen vajaatelevisoon on surullinen katsottava ihmisestä, joka ei osaa esiintyä.

   Muumin mies esiintyi hyvin ja oli fiksu ilman haukkumista. Ottakaa opiksenne.

   Poista
  3. Aika pinnassa tuntuu nuorisolla hermot olevan nykyään, johtuisikohan kilpailuyhteiskunnasta. Moni on lopettanut kilpailun, mutta mennyt samalla väärille raiteille, sekään ei ole hyväksi. Parempi kun on vähemmän materiaa ja enemmän vapaa-aikaa, mutta yhteiskunta painostaa jotenkin henkisesti ja kun kasvatetaan niin, ettei ihmisistä varmaan tule henkisesti vahvoja, niin henkinen orjuus onkin jo valmista. Ei ihme, että aikoinaan naisia patistettiin työelämään, näin saatiin lapset aivopesukouluun lastentarhoihin.

   Poista
  4. Koko globaalitalous pohjaa jossain määrin melko brutaaliin kilpaan. Isompi kysymys on teknologia, joka tekee monista tyystin funktiottomia ja jos muutosvalmiutta ja joustoa ei löydy..... Tipahtaa kelkasta.

   Ku kelkasta tipahtaa, käy mm niin, ku Wiikille ja Lokalle. Osattomuudelle koitetaan hakea syyllisiä, milloin yhteiskunnan rakenteista ja millon maahanmuutosta. Tällä toiminnalla ehkä voidaan jossain määrin tyydyttää se itsensä merkitykselliseksi tuntemisen tarve. Todennäköisesti ne muutamat toukohousut toreilla kuuntelemassa tuo lisäboostin.

   Samalla voidaan ehkä kuvitella, että ollaan ns hyvällä asialla...Näiden ihmisten tuotos/panos-suhde yhteiskuntaan on kuitenkin loppupleissä yhtä heikolla tasolla, mitä syrjäytyneellä puotilalaisella. Jopa heikommalla. Lokasta kaikkinensa on aiheutunut yhteiskunnalla melkoiset kulut.

   Ulosanti ilmeet ja eleet on ylimielisiä. Kaikki eri tavalla ajattelevat on tyhmiä kuplassaeläjiä, mutta jos nää ihmiset aidosti havahtuis siihen, missä jamassa ne oikeesti ite on............ Tuon ikäisten ihmisten kuuluis olla töissä, tai edes ettimässä töitä, eikä vedellä päivät pitkät sähköröökiä ja tehä tyhjänpäiväisiä videoita. Youtubellakin tosin voi tehdä rahaa, mutta luulen, että sisällön pitäs olla ehkä hitusen vähemmän aneemista ja jotenkin muutenkin rikkaampaa.

   Poista
  5. "Mutta nehän tekee töitä, mm. radiokanavaa. Onhan ollut paljon huonompaakin ohjelmaa mm. Uuno turhapuro ja muutkin suomalaiset vanhanajan sketsisarjat jne... Mikä nyt ahistaa?"

   Tolla perustella Pasiradiokin on työ ja Arto Lauri ihan vitun töissä.

   Poista
  6. Lainaus; "Ku kelkasta tipahtaa, käy mm niin, ku Wiikille ja Lokalle. Osattomuudelle koitetaan hakea syyllisiä, milloin yhteiskunnan rakenteista ja millon maahanmuutosta."
   Ei mitään syyllistä haeta, jos maahanmuuton tarpeellisuus kyseenalaistetaan. Mikä ihmeen maahanmuuton-pakko buumi nyt on menossa? Keitä sitten syyllistävät ne maahanmuuttajat, jotka tipahtaa kelkasta? Olisiko juttusi vain niin, että käännät asiat nurinniskoin.
   http://torikahvila.keskustelu.info/viewtopic.php?f=5&t=4073

   Poista
  7. Lainaus; "Tolla perustella Pasiradiokin on työ ja Arto Lauri ihan vitun töissä."

   Entä se Suomen media, joka suoltaa propagandaa ja siitäkin nykyään täytyy pakosti maksaa, esimerkiksi YLE-veron muodossa.   Poista
  8. Täytyy siis ilmoittaa Oulun sosiaalivirastolle, että tämä on Lokan työ. Nimittäin toimeentulotuki tai edes työttömyyskorvaus ei ole tarkoitettu tukemaan kannattamatonta liiketoimintaa.

   Poista
 17. Johtuuko teidän kansallismielisten korkea työttömyysaste siitä, että ootte älykkäämpiä, ku muut rodut? ja näinollen kykenette välttämään orjuuden?

  Tää ei tosin korrelois Aasian kanssa, koska sielläpäin on korkea äö ja ihmiset on kovia tekemään töitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työn-Jumala kummittelee täällä, koska se on hesarin ansiosta niin hyvin saatu ihmisten kalloihin aivopestyä. Jokainen tekee jotakin, miksei sitten Lokalle makseta vaikkapa radiokanavan tekemisestä. Ketkä määrää sen, keille maksetaan, pakonomaisesti kuten YLE veroa.

   Poista
 18. Heh nyt oon nauranu 4 päivää tätä kun pässit on siirtynyt tänne itkemään Lokan ja kumppanien tekemisistä :D Ihanko oikeesti luulette jotain saavan tuolla keskustelun tasolla aikaankin? Ai niin tottakai te luulette, mutta todellisuudessa olette vitsi jolle nauretaan pitkään ja hartaasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heikot eväät sinulla älypussissa. Olit viimeisten joukossa jakohihnalla.
   Saa toki nauraa. Se nauru pidentää ikääsi ja kannattaa toki kannattaa Juneksen klaania. Voit saada vaikka etuoikeutetun kansalaisen paikan Lokan tiimin edetessä politiikan polulla.

   Poista
  2. Mitähän politiikassa etenemiseen vaikuttaa HUUMETUOMIO? Onkhan siihekkin syypää tuo käräjätuomari ?

   Poista
  3. Janne Korhonen. Hei ihan yks lysti jos noi muutama harva Lokkaa ja Wiikkiä seuraava rasisti nauraa. Jotain piristystä niiden säälittävään arkeen.

   Poista
 19. Janne Korhonen, miten sun viestin taso eroaa näistä muista viesteistä? Aivan, ei mitenkään. Tulit sit tänne itkemään. Enää ei naureta Lokalle ja Wiikille, vaan myös sulle. Pitkään ja hartaasti.

  VastaaPoista
 20. "Työn-Jumala kummittelee täällä, koska se on hesarin ansiosta niin hyvin saatu ihmisten kalloihin aivopestyä. Jokainen tekee jotakin, miksei sitten Lokalle makseta vaikkapa radiokanavan tekemisestä. Ketkä määrää sen, keille maksetaan, pakonomaisesti kuten YLE veroa."


  Ehkä kannattaisi tutustua vaikka markkinatalouden perusteisiin ja verotushommissa vaikka käsitteeseen kansallisvaltio. Suomessa noin yleisellä tasolla on ongelmana, että tuo markkinatalous ei oikein onnistu. Ihan perushommat on hukassa. Sen takia koko maahanmuuttokeskustelun seuraaminenkin on aika koomista. Ne, kun linkittyvät pitkälti toisiinsa. Yksikään markkinataloudessa pärjäävä valtio ei ole monokulttuuri. Japani on ikääntyvä ikuisen laman maa. Kukaan ei investoi maahan, missä on pelkkiä fossiileja.(Investoinnit synnyttää työtä, työ on se mekanismi, millä ylläpidetään vanhusten ja vähän muidenkin sos. -ja terveyspalveluita) keski-ikä yli 40 v. Tämä on valitettava fakta. Nykyisellä syntyvyyden ja kuolleisuuden suhteella tämä ei tule juuri muuttumaan. Suomi on valitettavasti hiukan samoilla raiteilla.

  Tästä mm ois ihan hauska nähdä tältä parivaljakolta ajatuksia. En odota kyllä mitään kovinkaan älyllistä.

  Mikäänhän ei estä Junesta ja Tiinaa ansaitsemasta omalla kanavallaan. Tällä hetkelle tosin ehkä lähinnä sisältö ja se, että ei taida olla tarvetta, ku muut hoitaa heidän elannon.

  Maahanmuutosta voisi käydä älyllistä keskustelua talouden kautta, mutta jos toisella osapuolella ymmärrys esim. markkinataloudesta on tasan nolla, ymmärrys millä seikoilla ylläpidetään hyvinvointivaltiota on nollsa, ymmärrys rahan syntymekanismista on nolla, ymmärrys sekoista, mitkä vaikuttaat investointeihin on nolla.... ymmärrys kokonaiskuvasta on nolla... On aika haastava käydä, koska sillon jäädään jollekkin makrotasolle, missä käydään depattia minkäkin "rodun paremmuudesta. Fyrkkaa ei pahemmin "rodut kiinosta.

  Suomessa kun ei pahemmin talkoilla niitä vahuksia hoideta.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvinvointivaltio on pahoinvointivaltio,jossa vain materia on pääosassa. Ei ne siirtolaiset vanhuksia tule hoitelemaan, vaikka tästä propagandallisesti jauhetaan. Mikä hätä on ihmisillä, jos heillä ei sitä mersua olekkaan? Monet ovat jopa murhanneet perheensä, kun lama on iskenyt. Aika hullua.

   Tuotanto on kaksinkertaistunut joka 25 vuoden välein, eihän tässä ole järkeä, vaikkei monikaan sitä ehkä tajua. Loppu lähenee.

   Menkää sinne siirtolaiseksi, mistä he tulevat rynnäten ja katsokaa miten teidät ja teidän kulttuurinne hyväksytään. Suomalaista "kossu kulttuuria" pilkataan jopa suomalaisessa mediassa tämän tästä. Joten miten suomalaiset voivat vaatia toisia hyväksymään oman kulttuurinsa, kun eivät sitä itsekkään hyväksy, vaan häpeävät suomalaisuuttaan.

   Paljon jauhetaan kulttuurien ja uskontojen hyväksymisestä, mutta ei tajuta sitä tosiasiaa, etteivät ne uskonnot ja kulttuurit toisiansa hyväksy lainkaan.

   Kolmas Mooseksen kirja;
   20:23 Ja älkää vaeltako sen kansan tapojen mukaan, jonka minä karkoitan teidän tieltänne; sillä kaikkia näitä he ovat tehneet ja nostaneet minun inhoni.

   Viides Mooseksen kirja;
   7:16 Tuhoa kaikki kansat, jotka Herra, sinun Jumalasi, antaa sinulle; älä heitä sääli. Älä myöskään palvele heidän jumaliansa, sillä se tulee sinulle paulaksi.
   7:22 Ja Herra, sinun Jumalasi, karkoittaa nämä kansat sinun tieltäsi vähitellen. Älä lopeta heitä yhtäkkiä, etteivät metsän pedot lisääntyisi sinun vahingoksesi.
   12:2 Hävittäkää perin pohjin kaikki ne paikat, missä karkoittamanne kansat ovat jumaliansa palvelleet,korkeilla vuorilla, kukkuloilla tai viheriäin puiden alla.
   http://torikahvila.keskustelu.info/viewtopic.php?f=5&t=2345

   Poista
  2. Ei tulekkaan, mutta vanhuksia hoidetaan fyrkalla, eikä talkoilla... Se fyrkka vanhusten hoitoon tulee investoinneista, jotka synnyttävät työtä. Yksinkertaista.

   Se on valitettavaa, että materialismi on pop. Se laman aiheuttama hätä ei ole mersun puute, vaan nälkä. Suomessa vielä toistaiseksi on onneksi tähän hätään tukiverkko, jota tosin ylläpidetään velkarahalla, koska pääomat seisoo ja jostain kumman syystä tähän ilmapiiriltään täysin ummehtuneeseen maahan ei haluta investoida. En tosin kyllä itekkään investoisi tällä ikä ja yhteiskuntrakenteella. Suomi on myös markkinana olemattoman pieni.

   En mäkään maallistuneenta hyväksy monteistisiten uskontojen ahdasmielisyyttä. Ne uskonnot ei tosin häiritse mun kohtuullisen vapaata, mutta vastuullista eloa millään muotoa, enkä usko, että mäkään niitten, oli kyse sitten ortodokseista, katolilaisista, tai islamista.

   Eikä tässä tarvitse kovinkaan pitkälle(30-luku) mennä, ku arjalaiset pitivät ugrilaisia alempina ihmisinä. Vain 14% suomalaisista on arjalaisia. Pääsääntöisesti Ruotsinsukuiset. Näin mm ruotsalaisessa rotuopissa. Tilanne nykyisin on aika eri. Jos Usa:lainen perhe adoptoisi suomalaisen, ruotsalaisen ja vaikka kenialaisen vauvan, ne sais täysin samanlaisen kasvatuksen samanlaisessa ympäristössä sekä yhtäläiset mahdollisuudet kouluttautua.......

   Suomalaisilla on aika paljon lomakiinteistöjä mm Turkissa ja ennen sotaa Syyria oli kohtuullisen suosittu matkakohde. Ihan mahottomasti ei ole tainnut onkelmia olla.

   Emmä halua mennä vanhoillislestadiolaisten vuotuiseen juhlaankaan, miks mää haluaisin mennä jonnekkin sektorile, missä on salafisteja. Länsimaiden pommituksia ja salafismiahan ihmiset on pakosalla.

   Poista
  3. Tuo luulo, että vanhuksia hoidetaan rahalla, on jonkinlainen uskonto. Rahahan on vain numeroita, ei muuta.

   Tulevaisuudessa tekniikka vapauttaa tuotannosta ihmisiä ja he voivat hoidella vanhuksia. Miksi se pitää sysätä siirtolaisten harteille, joilla monillakin on jonkinlainen inho ja viha valkolaisia kohtaan.
   https://www.metropoli.net/videot/hurja-maailma/hoitaja-pahoinpiteli-vanhuksen/
   http://yle.fi/uutiset/3-6007073
   http://www.bbc.co.uk/news/uk-17809560

   Eli kyllä kai ne siirtolaiset "hoitelevat" vanhukset sitten aikoinaan. Voimme jopa puhua armomurhista.
   http://torikahvila.keskustelu.info/viewtopic.php?f=5&t=13411

   Tässä siirtolaiskekustelussa on tyypillisesti nähtävissä ihmisten ahneus, koska heille luvataan talouskasvun jatkuvan siirtolaisuuden myötä. Eli jotkut ihmiset ovat jopa valmiita myymään kotimaansa, saadakseen lisää rahaa. Jonkinlaisia maanpettureita tuntuvat olevan.

   Poista
 21. Quak, quak, quak, quaakkkk! Lokka huutaa ja Wiikki raakuu ja ihaillen katselee äijäänsä. Äijä ei katso Wiikkiä mutta ihaileva Wiikki wähän wäliä ihaillen katsoo suurta Lokkajumalaansa. Paidasta napit auki ja ukko ei edes katso!
  QUAAKKIA!

  VastaaPoista
 22. Mille instanssille ja millä perusteella tämä valitus on osoitettu? Jos haluat saada jotain aikaiseksikin etkä vain hakata päätä tiiliseinään, kannattaisi varmaankin hankkia oikeudenkäynnin prosessiin erikoistunut, kokenut lakimies avuksi.

  Sivusta seuraten tilanne näyttää nyt olevan sellainen, että käräjäoikeus on asiassa tuomionsa antanut, ja nyt eletään sen perusteella. Onko käräjäoikeudella edes lakiin perustuvaa oikeutta ottaa asiaa uudelleenkäsiteltäväksi minkään valituskirjelmän perusteella?

  Kun tuomiolla ei ole(?) vielä lainvoimaa, niin ei taida auttaa muu kuin tehdä valitus hovioikeudelle. Tuomarin menettelystä voi varmaan kannella vaikka oikeuskanslerille mutta ei se tuomiota muuksi muuta. Lainvoimaisesta tuomiosta voi tehdä kantelun hovioikeudelle tai vaatia korkeimmalta oikeudelta tuomion purkua, enpä pidättäisi hengitystä asiassa.

  On tässä kuitenkin yksi erityinen piirre. Tämän
  https://lh5.googleusercontent.com/piSUVOYWbkKAnIKrf8RlTH_QSR6i2bN7qiOs2iWU8Ig4zkDyjewy9qRusI71wCljjhzXuDXalhP-YjcSCJX4C2AjA7RTiOTG1TFny6zAA5NhpXebQwyLZfhuaON-o0DkPs_fPP3B
  mukaan oikeus on ilmoittanut, että se ei luota sinun toimintaan oikeussalissa.

  Onkin syytä kysyä, viekö tällainen oikeuden esittämä epäluottamuslause syytettyä kohtaan pohjan koko oikeudenkäynnin puolueettomuudelta ja riippumattomuudelta. Ei nimittäin riitä, että oikeus olisi objektiivisesti arvioituna puolueeton ja riippumaton vaan asianosaisillakaan ei saa olla asiasta perusteltua epäilystä. Kun Oulun käräjäoikeudella on tällainen "kirves hiottavana", sen olisi pitänyt jäävätä itsensä kokonaan ja siirtää asian käsittely toiseen käräjäoikeuteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten jutusta näkyy, on valitus osoitettu käräjäoikeudelle ja perustelut löytyvät valituksesta. Tuomarin menettelystä voi valittaa mm. hovioikeuteen, oikeuskanslerille ja poliisille.

   Poista
  2. Siis rautalangasta: onko sinulla jokin lakisääteinen peruste (esim. oikeudenkäymiskaaresta ilmenevä) vaatia käräjäoikeutta ottaamaan asiasi uudelleen käsiteltäväksi? Ellei ole, niin tuollainen valitus on ajan hukkaa - ainakin jos oikeasti haluat, että asiasi saisi asianmukaisen käsittelyn.

   Kun käräjäoikeus on asiassa tuomion antanut, sen mukaan on nyt elettävä. Jos tuomio ei miellytä, hanki lakimies ja suuntaa katse kohti hovia.

   Tuomarin menettelystä voi toki kannella mutta se on oma, erillinen kysymyksensä, jolla tuskin on merkitystä itse oikeusjutun käsittelyn kannalta - ellei tuomarin menettelyä todeta peräti rikolliseksi.

   Poista
  3. Peruste on, että minut heitettiin laittomasti salista ulos enkä voinut puolustautua. Tuomarin menettelystä valitan tietysti ja tietysti valitan hovioikeuteen, korkeimpaan oikeuteen ja EIT:hen, mutta mitä minä lakimiehellä tekisin? Luitko edes juttua?

   Poista
  4. Rikoksentekijällä on oikeus puolustautua! Heitettiin poikein ulos! Ulosheitto käräjäsalista on kova väite. Jotain on jäänyt mamu-ukkelilta havainnoimatta. Puolustelua.
   Tuomio vain ei ollut rikkurin mieleen. Joku osa tästä näytelmästä puuttuu. Onko se Junes Lokan ymmärryksen puute vai oikuskaaren käytännön tuntemattomuutta.

   Poista
  5. Ei minulla ollut oikeutta puolustautua, kun minut heitettiin salista ulos, kuten papereista näkee.

   Poista
  6. Mitä olisit sanonut puolustukseksesi?

   Poista
  7. Olisin tuonut esiin asiaan vaikuttavia seikkoja, kuten yleensä puolustuksessa tehdään.

   Poista
  8. .....mutta Tehän olittee tunnustaneet kasvattaneet hamppua . Mitäs siinä sitten olisi enää sanottaaa? Kuhan vaan yrität venkuilla tutkainta vastaan ja nolottaa itseäsi aalien alla.......mutta itsehänsä olette tienne valinnut.

   Poista
  9. Puolustuspuheenvuoro on siis "venkuilua tutkainta vastaan" eikä ihmisoikeus?

   Poista
  10. ......mutta mitäs puolustamista asiassa on, jonka on jo tunnustanut tehneensä? . Meinasitteko yrittää HUUMETUOMION kumoaimista?.

   Poista
  11. Puolustautuminen oikeudessa on ihmisoikeus.

   Ehkä kaikille rikollisille pitäisi antaa läppärit, niin tuomari poistaisi ne salista ja lätkäisisi aina maksimituomiot kysymättä mitään. Säästyisi demla-kuluissa ja saisi jengin pois kuljeksimasta kaduilta. Tai ehkä oikeuslaitoksen voisi jopa lakkauttaa kokonaan.

   Poista
  12. Unohdat nyt että olet kerran ollut läsnä oikeusistuimessa ja tallentanut istunnon kulkua vastoin kieltoa. Se, että tällaiselle ei ole säädetty erityisrangaistusta, ei muuta miksikään sitä että olet menetellyt laittomasti. Jotta et voisi toistaa tätä oman juttusi yhteydessä, sinut määrättiin poistamaan läppäri salista ja kun et totellut määräystä, sinut ajettiin ulos. Haasteessa oli kerrottu että asia voidaan ratkaista vaikka et olisi läsnä. Ihan omaa syytäsi koko jupakka. Kuinka pitkästi olisit runoillut yksinkertaisesta hampunkasvatusjutusta jonka olit jo esitutkinnassa myöntänyt? Oliko poliisi kenties jossain vaiheessa esimerkiksi elehtinyt rasistisesti? Ja kerro nyt viimeinkin että miten tuo kasvatus paljastui.

   Oli huvittavaa seurata lähietäisyydeltä kun sinut vietiin ulos sieltä Pakkalan salin tilaisuudesta. Sinulle kyllä käytiin sanomassa pariinkin kertaan että läppäri kiinni mutta ensimmäisen kerran jälkeen kuitenkin otit sen uudestaan esille. Samoin kun yritit päästä Kirkkotorin tilaisuuteen ja kun aikaisemman kirjoittelusi johdosta epäiltiin että et käyttäytyisi asiallisesti tilaisuudessa, sinua ei päästetty sisään. Paikallahan oli jo valmiiksi poliisipartio, ja heistäkin olet väittänyt blogissasi että ei heillä mitään keikkaa ollut. Ja miten onkaan edennyt se poliisipartiosta tekemäsi valitus kun eivät ottaneet heti paikan päällä vastaan rikosilmoitustasi vaan ohjasivat menemään asemalle niinkin kauas kuin noin kilometrin päähän?

   Minulla ei ole mitään yhteyttä kummankaan tilaisuuden järjestäjien kanssa, en työskentele tiedotusvälineissä enkä ole minkään näiden tilaisuuksien aiheita vähääkään sivuavien yhdistysten jäsen. Kummassakin tilaisuudessa olisin mielelläni kuullut alustajien kanssa vastakkaista mielipidettä edustavia rationaalisia puheenvuoroja.

   Poista
  13. Se, että olen joskus ollut jossain ei anna tuomarille oikeutta epäillä minua jostakin. Tuomari poisti minut laittomasti salista. Jos haluat lisää tietoa tapauksesta, kuuntele youtubesta Monokulttuuri FM:n 21.12.2016 jakso.

   Mitä huvittavaa Pakkalan salin jutussa oli? En missään vaiheessa poistanut läppäriäni toisin kuin väität. Miksi kirjastossa ei saisi käyttää tietokonetta?

   Kirkkotorin tilaisuudesta, ei ihmisiä voi estää pääsemästä avoimeen keskustelutilaisuuteen. Ei poliisilla siinä mitään keikkaa ollut. Voit lukea blogistani lisää tapauksesta.

   Kummassakaan tilaisuudessa en sanonut sanaakaan, mutta silti toisesta minut poistettiin ja toiseen en edes päässyt.

   Poista
  14. Niin mutta olet vähän aikaisemmin tallentanut oikeusistunnon kulkua ja laittanut verkkoon. On se ihan eri asia kuin että olisit vaan oillut paikalla siellä aikaisemmassa istunnossa.

   Siellä Pakkalan salissa rupesit ensimmäisen kiellon jälkeen mukamas laittamaan konettasi pois, mutta heti kun järjestyksenvalvojat kaikkosivat, otit sen taas käyttöön. Ja kyseisen tilaisuuden alussa ilmoitettiin että tallentaminen on kiellettyä ja valokuvaaminen sallittua vain virallisille toimittajille.

   Oliko poliisi paikalla (pihalla) kirkkotorin tilaisuudessa ennen sinua vai tulivatko paikalle sinun jälkeesi? Jos tulivat paikalle sinun jälkeen, kutsuttiinko sinun takiasi?

   Kirkkotorin tilaisuuteen et päässyt aikaisemman alustajaa koskevan kirjoittelusi takia, kirjaston tilaisuudesta sinut poistettiin kun et suostunut panemaan konettasi pois (ja jupisit kyllä koneeseen tai kännykkään hiljaisella äänellä ennenkuin sinulle tultiin ensimmäisen kerran sanomaan että kone pitää laittaa kiinni ettet pysty tallentamaan). Ja silloin minäkin jo olin tietoinen siitä että tallennat ja laitat verkkoon keskusteluja ja sähköpostikirjeenvaihtoja.

   Tarkennan vielä että en missään vaiheessa kuvitellut että sinä kykenisit minkäänlaiseen rationaaliseen vasta-argumentointiin kummassakaan tilaisuudessa, mutta olisi ollut ihan hyvä jos joku tällainen olisi ollut paikalla.

   Ammut jatkuvasti itseäsi jalkaan ja sahaat oksaa jolla istut.

   Poista
  15. Mitä sitten vaikka olisinkin joskus jotain tehnyt? Oikeusvaltiossa on sellainen kuin syyttömyysolettama. Se, että minulla on tietokone pöydällä ei tarkoita, että kuvaisin jotain. Se oli puolustusta varten.

   Pakkalan salissa en ollut missään vaiheessa laittanut konettani pois, asian voit tarkistaa youtubesta.

   Kirkkotorin tilaisuudessa poliisi oli paikalla ennen minua. Tämän voit tarkistaa blogistani.

   Tilaisuuteen ei voi estää pääsyä kirjoittelun tai muunkaan syyn takia. Kirjastossa saa käyttää tietokonetta enkä jupissut yhtään mitään. Katso tallenne.

   Miksi oletat, että olisin kummassakaan tilaisuudessa vasta-argumentoinut? Olin menossa kuuntelemaan luentoa, kuten voit tallenteelta hyvin nähdä.
   En ammu itseäni jalkaan enkä mitään oksaa sahaa.

   Poista
  16. Jos joku on esimerkiksi aikaisemmin riehunut oikeudessa, laitetaan varmaankin seuraavalla kerralla käsirautoihin tai on vartija vieressä.

   Pakkalan salissa olit hetken aikaa laittavanasi koneen pois ja heti kun järjestyksenvalvoja poistui kauemmas, jatkoit entiseen malliin.

   Eli Kirkkotorin tilaisuudessa poliisi oli valmiiksi paikalla - liittyisiköhän jotenkin siihen mitä alustajan aikaisemmissa tilaisuuksissa oli tapahtunut. Kyllä tätä kutsutaan keikaksi, luulisi että asian ymmärtäminen ei tuota vaikeuksia niinkin lahjakkaalle henkilölle joka on valmistunut maisteriksi ilman gradua.

   Tilaisuuteen pääsyn voi estää monestakin syystä, muistakin kuin päihtymyksestä tai huumaantuneena olemisesta. Tietokoneen käytön voi kieltää jopa kirjastossa.

   Ei se Pakkalan salin tilaisuus ollut pelkkä luento/esitelmätilaisuus ja yleisöllä oli mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja. Kun et ole päässyt tai on poistettu noihin kahteen tilaisuuteen niin en minä voi tietää millaista showta tapaat pitää. Todennäköisesti samanlaista tyhjänpäiväistä jankkaamista kuin netissä.

   Et taida ymmärtää mitä tarkoittaa oman oksan sahaaminen tai itsensä jalkaan ampuminen. Näitä sinä olet harrastanut vuosien ajan.

   Poista
  17. En ole riehunut oikeudessa. Minua ei laitettu käsirautoihin eikä tuotu vartijaa, vaan minut poistettiin salista.

   Pakkalan salissa en ollut laittavinani konetta pois missään vaiheessa. Katso tallenne.

   Kirkkotorin tilaisuudessa poliisilla ei ollut mitään tekemistä, kun ei siellä ketään ollut. Näin ollen heillä ei ollut keikkaa, vaan he olisivat aivan hyvin voineet ottaa rikosilmoitukseni vastaan kuten laissa on määrätty.

   Tilaisuuteen pääsyä ei voi estää, katso kokoontumislaki. Tietokoneen käyttöä ei voi kirjastossa kieltää.

   Pakkalan salin tilaisuus oli nimenomaan luento eikä mielivaltainen pääsyn estäminen vuonna 2013 ole peruste poistaa minua vuonna 2015. Mitään show'ta en tapaa pitää. Tilaisuudesta poistaminen 2015 oli täysin laitonta kuten oli pääsyn estäminen 2013.

   En ole mitään oksia sahannut tai ampunut itseäni jalkaan.

   Poista
 23. No mut Lokki, voihan kyynel kubsua on taas kohdeltu huonosti. Huutonauruaaaa :D Voi vittu aä olet vajaa päästäs!

  VastaaPoista
 24. Lokka"Olisin tuonut esiin asiaan vaikuttavia seikkoja, kuten yleensä puolustuksessa tehdään."

  Mitä ne mahtavat olla? Oliko siinä haasteessa ilmoitus, että se asia voidaan ratkaista ilman osallistumistasi?
  Se on hyvin tärkeä kohta ihmisoikeuksiesi kannalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näet sitten kun asia on uudelleenkäsitelty.

   Poista
  2. ...jos ne nyt ottaa edes rikosilmotusta käsittelykään, kuten kaikkia niitä muitakaan joita oot tehny (Helsinkin, Kuopion ym poliisia) kohtaan ....eikös sinua yhtään jo ala hävettää tuo turhanpäinen lappujen lähettäminen, joka ei tuota mittään tulosta ja eikä se auta ees kunnallisvaaleissakaan saamaan äänestajia lisää edellisvuosiin verrattuna .

   Poista
  3. Junes hei. Huumeriippuvaisuus ja narkomania ei kyllä valitettavasti oikeudessa alenna tuomiota.

   Poista
 25. No new is no good news!
  Eläteille sopivaa näpetelyä, jonka veronmaksajat maksavat.
  Kysymyksiin: Lue blogi. Lue FB. Lue mun ..Lue mun..Blogien jutut eivät nobelkirallisuuden tasoa. Saman jauhantaa. Lokka tainnut itse laittaa se Orpo-ministerin uhkauksen.Pääsee taas soittelemaan poliisitäduille tämä ukkoraukka.

  VastaaPoista
 26. Hyvä Anonyymi

  Pistä nyt se korkki kiinni, jookos?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirkka Laukonsuo !! Voiko olla lapsellisempaa kommenttia "korkki" kommentti?

   Poista
  2. Anonyymi klo 17.30: onhan niitä. Mutta vingut tuolla tavalla siis aivan selvin päin?

   Poista
 27. HERRAJUMALA TUOTA wIIKIN HUUTOPUTETTA! sen kuunteleminen on kamalaakin kuheampaa. Akka on niin kiihkoissaan ja paasaa paasaamasta päästyään. Ei radio-ohjelmassa tarvitse huutaa ja puhua tuhatta sanaa sekunnissa. Ei kai tämä' mikään urheiluselostus ole.

  VastaaPoista
 28. Huutopuhe on siinä Torniaisen syytejutussa.

  VastaaPoista
 29. Kuunnelkaa nyt itsekin tuo Wiikin raakkuminen. Se on niin kiihottunutta ja niin hirveää päihdeongemaisen huutamiosta. HUUTAMISTA!!!!!!

  VastaaPoista
 30. Kuuntelin tätä Torniaisen valkopyyklkäystä.
  Syyttäjä pitää erottaa.
  Syyttäjälle virkavirhe.
  Torniainen saa armon ja se Karttunen kuoli itse oman toimintansa takia.

  Miksi nämä kaksi eivät ole oikeuden tuomaristossa. Kovasti ollaan osaavinaan ja esitetään lakikirjan tulkitsijaa. Joillekin se menee läpi. Samaa aihetta uudelleen ja taas samaa asiaa.

  Tuo Wiikin karjuminen on korvia vihlovaa kuunneltavaa. Mene äänenhallinnan kurssille ja vasta sitten esiintymään. Lokka vastakohtana hidas.Voi teitä kelkasta pudonneita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ettekö te takkulaiset kannatakkin fanaattisesti armomurhaa, jonka tekevät ihailemaanne Adolf Hitlerin ihailemat arjalaiset. Joiden uskontoon ei anarkismi sovi millääntavalla. Joten olette todella anarkisteja, koska ihailetta natsismia ja niitä jotka ovat natsismin-kehdosta.

   Poista
 31. Lokka,tulet aina olemaan marokkolainen maahanmuuttaja et koskaan suomalainen!Yrität kovasti hakea oikeutusta ja hyväksyntää meiltä suomalaisilta tolle tyhjänpäiväiselle kapinoinnille poliiseja ja oikeuslaitosta vastaan.Rehellisesti sanottuna sun loisiminen ja työnvieroksunta on röyhkeyden huippu.Sinä nautit täysistä sosiaalietuuksista vuodesta toiseen antamatta mitään takaisin yhteiskunnalle.Eikö sua hävetä koskaan tämä itsepetoksesi? Millä oikeudella kieltäydyt työnteosta ja osallistumasta tämän maan hyvinvoinnin ja menestyksen rakentamiseen? Marokon arabilla on röyhkeys geeneissä, se näkyy susta hyvin.Huumetuomio tuli jo, kiitos Kalevan uutisoinnin.Forssan keppostelusta sulle tulee sitten kova tuomio, sitäkin tutkintaa kehtaat vedättää ranskan kielen tulkki vaatimuksella!Lokka, kun susta ei koskaan tule suomalaista etkä koskaan saa meidän suomalaisten hyväksyntää keppostelullesi olisiko aika muuttaa Marokkoon takaisin.Olet aina ja ikuisesti "SE" Marokon mamu joka loisi ja käytti surutta sosiaaliturvaa hyväkseen.Miten sun työtävieroksuva elämäsi poikkeaa kritisoimastasi "sosiaalietuuksien perässä tulevasta mamuinvaasiosta"? Lokka uskottavuutesi on mennyt vuosia sitten.Olet pelkkä Pelle ja Narri! Vinkki:Meillä suomalaisilla veronmaksajilla alkaa mitta täyttyä maksumiehen roolista, kiitos sulle.Miten mulliturpa meni viime kuntavaalit:Peräti 80 ääntä.Euro- ja eduskuntavaaleista puhumattakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etkö muuta osaa?

   Poista
  2. Etkö muuta osaa Marokon mamu? Jakelet ? öisin ympäri somea, päivällä nukutaan.Ja me maksamme sun loisimisen.Elämäsi on pelkkää itsepetosta!Häpeisit edes arabi!

   Poista
  3. Rupee arabiveri kuohumaan!

   Poista
  4. Ennakkosensuuri käytössä! Mites se sananvapaus? Arabiveri kuohuu!

   Poista
  5. Arabiveri taitaa kuohuu!Ennakkosensuuri käytössä.Lokka polkee sananvapautta!

   Poista
  6. Mutta ovatko he niitä puhdasrotuisia. Ennen ainakin kehuttiin poltettavan ainakin 6 miljoonaa, koska olivat sekoittuneet germaaneihin.

   Poista
 32. Vastaukset
  1. Lokkaa on helppo lukea.Tiesimme että twiittaat klo 2.59 olevan kommentin.Totuus voi joskus satuttaa.Afrikkalaista tarinankerrontaa sä osaat parhaiten.Huumetuomio ja Forssan tuleva tuomio upotti sun "poliitikon" urasi.Poliisit pyyhkii perseensä sun tutkintapyynnöillä mutta sinä et vaan ymmärrä Lokka!

   Poista
 33. Anonyymi lienee Vaasasta? Vaasan verihän ei tunnetusti vapise, kun taas "arabiveri taitaa kuohuu".
  ? + !  VastaaPoista
 34. Sirkka L taitaa olla lokkalaisen pesän oma nikkeli.
  Illalla laittavat tönkköenkklanntia taas veronmaksajien piikkiin muutamalle kuuntelijalle tulemaan. Sitä lähetystä ei kuuntele kuin pakollisen alkujuonnon. Sitten alkaa se Wiik-huuto ja kiihkoontuminen ja Lokan special language. Maahantulokritiikkiä se ei ole. Se on saman tolkutonta veisuuta. Kenelle te sitä englantilaista mokellusta esitätte? Ulukomaille? Don`t be silly!

  Katselin sen paavola-keissin ja olet sinä apina idiootti. Sanon apina, koska viljelet apina-,idiootti-, tyhmä-,ynnä muita typeriä haukkumasanoja ihan itse ja ihan paljon.

  Miksei teitä laiteta töihin vaikka 12 € päiväpalkalla? Muutkin loisijat joutuvat pakkotöihin ja te asutte Oulussa, jossa töitä on tarjolla, vaikka ikämittari alkaa lähestyä eläkeikää.

  Jätkä on 40-vuotias elätti. Ehdit tehdä 30 vuotta pakkausduunia, jos maanantaina aloitat. Ei nämä videoinnit taida elättää. Notkut milloin missäkin sen läppärisi kanssa. Käsittämättömin esitys oli se burkhailu Kemiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole "nikkeli" enkä asu "lokkalaisessa pesässä" vaan Helsingissä.
   Seurasin aikoinani Jussi Halla-ahon nousua politiikkaan.

   Hänellä on mainio Scripta-kirjoitus Suvaitsevaisten puheita (30.10.2008).

   "Olet aivan seinähullu kusipää. Onneksi nyt koko Suomi tietää sen. KUOLE". Tämmöisen viestin lähetti hänelle eräs suvaitsevainen.

   Eihän sinun kannata seurata Junes Lokan tekemisiä, jos hän saa sinut raivon valtaan? Voi vielä tulla paha sydänkohtaus.

   Poista
  2. Kyllä sinä Sirkka Laukonsuo olet noiten "siideripissiksen ja huumepellen" aunuksen nuolija Jos ne väitää, että musta on valkea, ni sinä lakiat pollovilles tietsikkasi etteen ja lausut "oi Jumalini Junes Lokka ja hänen "goitonsa" Tiina Wiik näin on" PISTE

   Poista
  3. Tuossa "hyppypotku-iltamissa" aluksi näin lyhyesti sanotte, että " ette tanssi haudalla" mutta loppupäätelmä on, että nostatte Torniaisen "jumalaksenne" ja syyttäjä on aiheittanut koko tapahtuman ja "siideripissis" Tiina Wiik toimii lääketieteen asiantuntija ja toteaa, että Karttunen "surmasi" ittensä. Voi itku mitää sitan jauhamista tuo "pariskunta" harrastaa imeskylen sivussa.

   Poista
  4. Mutta kuka on sinun "Jumala".
   http://torikahvila.keskustelu.info/viewtopic.php?f=13&t=13077

   Poista
  5. Junesin ja Wiikin nettistriimit. Sossupummin tapaan kännissä ölistään netissä ja 40 natsia kattoo. Loput 50 nauraa vaan Lokan ja Wiikin tyhmyydelle. Myös sähkörööki laulaa perinteiseen alemman sosiaaliluokan toimijan tapaa.

   Poista
  6. Onko kannabis sulattanut aivot, kun ei lukemaansa enää ymmärrä ja sönköttää tuota vakiovastaustaan?

   Poista
 35. Tuosta Wiikin ja Lokan viimeöisestä videosta voisi tehdä rikosilmoituksen, jossa tämä Junes Lokka "huorittelee" henkilöä jonka nimenkin mainitsee Siinähän se menis Forssan "jutun" jatkona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olitte "heinässä" tuon videon teon aikana. Sen huomas pupilleista ja "änkytyksestä", yritit puhuvanoppeesti mutta rupes menemään "änkytyksen" puolelle ja otit kädet käyttöön, ne pyöri ku tuulimyllyn siivet mutta sanoja ei tullut. Teeppäs joskus selevinpäin noita videoita.

   Poista
  2. Kannabinoidit, alkoholi ja yleinen joutilaisuus on sulattanut Lokan aivot. Ei onnistu enää kun noiden samojen asioiden jankkaaminen illasta toiseen.

   Sanoo videolla, että niille jotka tajuaa ei tarvi edes selittää. Kelle tää Lokka ja Wiik sitten oikein tuota tuubaansa sönköttää? Lähetykset tulee sellaiseen aikaan, että on lähinnä työttömät surkimukset hereillä. Varmaan siellä voi joku Lokkaakin surkeampi yksilö sitten voimaantua tämän moniosaajan tubettamisesta.

   Poista
 36. Hah. Hauskaa, että viimesimmässä lähetyksissä parjaatta sitä, että somalit kuppaa rahaa. VITTU MITÄ MUUTA TE VITUN LOISET TEETTE, KU KUPPAATTE RAHAA?

  Teistä ei oo oikeesti yhtään mitään hyötyä tälle maalle. Usko, tai älä. Jonain päivänä tulee takaisinmaksupäivä.

  Sun kaltaisten elättien takia kärsii muutkin työttömät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin osaako Junes selittää, että mikä sinussa on niin erikoista?

   Eikö olisi helpompi sanoa, että rikolliset sossupummit kuten Junes Lokka rajalle ja potku perseelle. Voisit näyttää esimerkkiä ja poistua käyttämästä valtion varoja.

   Jätkä on kohta nelikymppinen ja ei ole tehnyt ilmeisesti koskaan mitään työtä. Minkä takia juuri sua pitäis elättää mieluummin kun somalia?

   Jos sun tajunnan taso on jotain kysymysmerkin oksentamista korkeampi, niin varmaan pystyt tähän akateemisesti koulutettuna vastata. Vaikkakin mielenterveysongelmat ja huumeiden käyttö on estänyt selkeästi tutkinnon suorittamisen loppuun.

   Tykittele nyt kunnolla tähän vastaus. Eipä taida olla enää syttyä neuronit sen vertaa kuitenkaan, että pystyisit mitenkään järkevästi tätä perustella.

   Poista
  2. Ei Lokassa ole erikoista mikään muu, ku silmitön itseinho. Mies vihaa omaa alkuperäänsä niin paljon, että kuvittelee olevansa suomalainen.

   Kannattaa muuten kattoa Tiina Wiikin vastine a.v yrjänälle. Aika koomista kamaa, ku ottaa huomioon, että mimmi on hommannu hienot verhot, päiväpeitot ja viihde-elektroniikan muiden rahoilla.

   Toinen koominen juttu onse, että jos on näiden kanssa eri mieltä, on heti hyysäri.

   Poista
  3. Tässä näkee, että Junes Lokka vaan jauhaa paskaa ja minkäänlainen keskustelu on autistin kanssa mahdotonta.

   Poista
  4. Osaatko sä mulliturpa vastata tähän ja perustele se saatanan hyvin meille suomalaisille! Miten sun loisiminen eroaa maahanmuuttajan "jo etukäteen tuomitusta" loisimisesta? Onko Lokan loisiminen jotenkin parempaa ja oikeutetumpaa loisimista? Me suomalaiset emme tätä ymmärrä!

   Poista
  5. Kiitos vastauksesta!Kannabis, alkoholi ja muut päihteet on tuhonnut aivotoimintasi.Huomaa sun hitaasta artikuloinnista että pilvessä höpiset.Yrität vääntää jotain helvetin älykästä mutta ajatus ei koskaan tuota sanoja.Silmämunat pyörii ja kädet heiluu kuin hukkuvalla.Ainoa mitä turvasta tulee on ööö..öö.ööö! Harmaantunut rantahampparin habitus tervan mustaamilla talttahampailla :-) Reppana ja pelle, elämä itsepetosta.

   Poista
  6. Ilmeeni, kun kyttiä ja muita viranomaisia kiinnostaa Lokan jutut tän verran: ?

   Poista
  7. Junes sä vaan oot vitun tyhmä yksilö. Ei sille voi mitään. Sitä mä oon aina pohtinyt, että tajuaako tyhmät ihmiset olevansa tyhmiä. Ainakaan näin jäinen tapaus ei sitä selkeästi tajua.

   Poista
  8. Moniosaaja Junes Lokka :)

   Osaamisalueet:
   - sosiaalitukien nosto
   - turhien valitusten tehtailu
   - huumeiden käyttö
   - huumeiden kasvatus
   - huorittelu
   - laiskuus
   - työnvieroksuminen
   - sopeutumattomuus suomalaiseen yhteiskuntaan
   - tyhjäntoimitus

   Poista
  9. AJatellaan sellaista utopistista skenaariota, että ei ois lainkaan vasemmistoa, sähköröökiä ja islamia. Mistä sisältö sen jälkeen elämään?

   Poista
 37. Sössön söö hei Junes.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeeni kun viranomaisten kiinnostus Junesin ulinaan on tää: ?

   Poista
  2. Kuinka heikosti aivot pelaa, jos kuvittelet et sun juttu menee läpi? Lokka kunnon jäisen autistin tavoin vaan jankkaa samaa laulua, vaikka ei edes pysty ymmärtämään miksi pikkuiselta surkimukselta otettiin tietokone pois.

   Sulle nauraa kaikki viranomaiset. Oot tehnyt itsestäs täyden pellen. Sitä kutsutaan psykoosiksi, jos hämärtyy todellisuudentaju ja ei sitä itse tajua. Kannattaa vähentää sitä kaman vetoa, niin voi olla toivoa et järki pelaa edes vähän paremmin.

   Poista
  3. Ilmeeni, kun Junesin valitukseen vastaus on: ?

   Poista
  4. Onko Junesilla ollut koska viimeksi taukopäivä? Tiedät mitä tarkoitan.

   Poista
 38. Junes ootko arabi vai berberi? Se me ainakin tiedetään, että suomalainen et ole. Sinänsä olis kyllä kuvaavaa, että oot berberi. Oot nimittäin ihan hemmetin BERBERISTÄ.

  Miten muuten onko sosiaalietuudet tammikuulle jo kilahtanut tilille?

  VastaaPoista
 39. https://www.youtube.com/watch?v=3XBECRbO1X0

  Tässä videossa Lokka säästäisi tulkkipalveluissa. Kuitenkin itse itkee niiden perään nyt. On muuten aika hupaisen jäisiä vastaukset tuolla videolla. Ei naurattanut. Säälitti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lokka ja Wiik ovat molemmat säälittäviä.
   Ei naurata. Lokka säästäisi tulkkauksesta. Minäkin säästäisin valtion ja kunnan omaisuutta 40-vuotiaan ukkelin elättämisestä + ne ranskankieliset tulkkaukset. Olisiko poliisi viisatunut ja jättäisi Lokan kokonaan huomioimatta?

   Poista
 40. Uudenvuodenpäivän aamuyönvideon Junes Lokan kommentit eräälle kommentoijalle kuvastaa Junes Lokan mielenlaadun "tyhjällä käyntiä" (laita se pentus lihamyllyyn) ja hänen "hoitonsa" Tiina Wiik toimi "kompiryhmänä" taustalla. No mutta sitähän se "heinä" aivoissa tekee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sulla on kuule Lokka ihan väärä asenne näihin rivipoliiseihin.

   Suomessa on kohta sama tilanne kun tuolla sivistysmaissa, joissa kun poliisi näkee ählämin, niin ne lähtee pillit päällä karkuun. Sinä taas kun näät suvakkiämmän, niin alat kiljua kuin sika teurastamolla.

   Ei tää tämmönen oo mistään kotosin. Nyt tarvitaan kuria ja järjestystä tähän maahan ja se pitää ottaa kovin ottein. Mutta puuttuu vaan sen toteuttaja. Se on ihan hyvä että valtiolliseen propagandaan vastataan esim näillä monilla päätään nostavilla vaihtoehtomeedioilla, mutta tää kaikki tulee liian myöhään ja ovat täysin hampaattomia itse ongelman edessä.

   Sinäkin saatana osaat kirjoittaa pelkän kysymysmerkin. Luulis olevan älliä muuhunkin, mutta ei vittu oo. Jauhat paskaa joittenkin trollien kanssa ja haukut poliiseja.

   Nyt olis markkinarako jollekkin viisaalle Suomen pelastajalle. Ei siihen tarvita kuin yksi kunnon johtajatyyppi ja sille isänmaalliset taustajoukot, joitten ei tarvitse kerjätä mitään muutaman tonnin vaaliavustuksia, että saa parin neliösenttimetrin höpöhöpö mainoksen johonkin huuhaa lehteen.

   Olis mulla muutakin, mutta sulle ihan turha selittää mitään. Sun pelit on nähty ja oot ihan yhtä mitätön ku nää anaristien pellet. Jos heitettäs samaan pandaan, niin alkaisitte vaan nussia toisianne.

   Poista
  2. mitä ihmettä yrität selittää

   Poista
 41. Junes Marokonmamu Lokka, mikä helvetti sä olet huoritteleen ketään ja kehottaan tunkeen lapsen tehosekoittimeen? Oksettavaa, sairasta ja todella ala-arvoista puhetta kunnallisvaaliehdokkaalta. Mä olen enemmän ku varma et ku noi sun kommentit menee koko ajan sairaammaksi et sulta niistetään nokka vielä oikein huolella. Itseasiassa toivonkin niin tapahtuvan, mahdollisimman pian.

  VastaaPoista
 42. Junes Marokonmamu Lokka, mikä helvetti sä olet huoritteleen ketään ja kehottaan tunkeen lapsen tehosekoittimeen? Oksettavaa, sairasta ja todella ala-arvoista puhetta kunnallisvaaliehdokkaalta. Mä olen enemmän ku varma et ku noi sun kommentit menee koko ajan sairaammaksi et sulta niistetään nokka vielä oikein huolella. Itseasiassa toivonkin niin tapahtuvan, mahdollisimman pian.

  VastaaPoista
 43. Anonymousin mielikama taitaa olla amfetamiini.Jutut on sitä luokkaa: maanisuus, aggressiivisuus ja hirveä uhoaminen. Pirin käyttäjien ennuste on aika surkea: laitos, vankila, kuolema.

  VastaaPoista
 44. Junes Marokonmamu Lokka, mikä helvetti sä olet huoritteleen ketään ja kehottaan tunkeen lapsen tehosekoittimeen? Oksettavaa, sairasta ja todella ala-arvoista puhetta kunnallisvaaliehdokkaalta. Mä olen enemmän ku varma et ku noi sun kommentit menee koko ajan sairaammaksi et sulta niistetään nokka vielä oikein huolella. Itseasiassa toivonkin niin tapahtuvan, mahdollisimman pian.

  VastaaPoista
 45. vähän tullee sulle junes positiivista pallautetta. toivottavasti se kertoo tulevasta äänimäärästä

  VastaaPoista
 46. Junes Marokonmamu Lokka, mikä helvetti sä olet huoritteleen ketään ja kehottaan tunkeen lapsen tehosekoittimeen? Oksettavaa, sairasta ja todella ala-arvoista puhetta kunnallisvaaliehdokkaalta. Mä olen enemmän ku varma et ku noi sun kommentit menee koko ajan sairaammaksi et sulta niistetään nokka vielä oikein huolella. Itseasiassa toivonkin niin tapahtuvan, mahdollisimman pian.

  VastaaPoista
 47. Luuletko "huumehörhö" saavasi tuollasella ihmisten nimittelyllä, jota taas käyttelit Twitterissä näyttämälläsi videolla ja "heinä" pani hermot kiuhumaan, kun änkytys alko puskee puheeseen ja kiihtymys "kuuppaa" kuumentamaan .

  VastaaPoista
 48. Käytteks tubeconeis, ku ootte niin suosittui?

  VastaaPoista
 49. "alussaolisana" Täällä Junes Lokan blogissa käy näköjään sensuuri. Heti kun tulee totuus esille, ni "huumehörhelö" iskee sensuurilla.

  VastaaPoista
 50. Mielestäni Junes tekee erittäin tärkeää työtä ja monin tavoin hienolla tavalla. Hän jaksaa yrittää kaikesta vittuilusta huolimatta päivästä toiseen estää Suomen muuttumista samanlaiseksi lähiöhelvetiksi kuin vaikkapa Ruotsi. Junes on keulahahmoja maahanmuuttokriittisissä tilaisuuksissa tai/ja näiden järjestämisissä. Pelkästään tämä yksi henkilö on muuttanut ties kuinka monen sadan tai tuhannen suomalaisen käsitystä maahanmuutosta, varsinkin Lähi-idästä ja Afrikanmaista. Junesilla on yleensä tilastot hankittuna alkuperäislähteestä esim. rikosseuraamuslaitokselta, mikä myöskin osoittaa omistautumista asialle.

  Junes sanoo olevansa rasismia vastaan. Sinäänsä parhaiten rasismia vastaan tässä maailmantilanteessa voisikin taistella estämällä tämä invaasio kehitysmaista, koska nämä tulijat jos jotkut lisäävät rasismia pahimmalla mahdollisella tavalla. Myös sitä kautta, että näiden kulttuurissa rasismi on se normaali, eikä sitä edes rasismiksi kutsuta. Kuitenkin täälläkin moni haukkuu Junesta todella rasistisesti. Voisikin olla paikallaan, että Junes painottaisi enemmän myös taistelua rasismia vastaan? Eli, että etnisyys sinäänsä on neutraali asia ja erilaiset kulttuurit ovat tervetulleita siinä määrin, kun pystyvät sopeutumaan valtakulttuuriin ja oikeasti rikastuttamaan kulttuuria. Valitettavasti siitä on pitkä aika kun viimeksi olisi pystynyt naama peruslukemilla enää puhua kulttuurinrikastamisesta, koska tulokkaat ovat aiheuttaneet esim. pk-seudulla jo todella huonon kuvan omasta kulttuuristaan ja tavoistaan.

  Vielä lopuksi teille kaikille, jotka pidätte Junes Lokkaa turhana loisijana: Junes tekee ehkä tärkeintä mahdollista työtä Suomen ja suomalaisuuden eteen tällä hetkellä. Perussuomalaisten jytkyt, ruotsidemokraattien nousu, ranskan presidenttiehdokas, Kreikan kultainen aamunkoitto jne jne lista on pitkä, kaikki ovat merkkejä siitä, että holtiton invaasio kehitysmaista ei ole hyvä asia ja JOTAIN TARTTIS TEHÄ. Junes tekee osansa tämän pysäyttämiseksi ja mielestäni hyvin tekeekin.

  VastaaPoista
 51. Mielestäni Junes tekee erittäin tärkeää työtä ja monin tavoin hienolla tavalla. Hän jaksaa yrittää kaikesta vittuilusta huolimatta päivästä toiseen estää Suomen muuttumista samanlaiseksi lähiöhelvetiksi kuin vaikkapa Ruotsi. Junes on keulahahmoja maahanmuuttokriittisissä tilaisuuksissa tai/ja näiden järjestämisissä. Pelkästään tämä yksi henkilö on muuttanut ties kuinka monen sadan tai tuhannen suomalaisen käsitystä maahanmuutosta, varsinkin Lähi-idästä ja Afrikanmaista. Junesilla on yleensä tilastot hankittuna alkuperäislähteestä esim. rikosseuraamuslaitokselta, mikä myöskin osoittaa omistautumista asialle.

  Junes sanoo olevansa rasismia vastaan. Sinäänsä parhaiten rasismia vastaan tässä maailmantilanteessa voisikin taistella estämällä tämä invaasio kehitysmaista, koska nämä tulijat jos jotkut lisäävät rasismia pahimmalla mahdollisella tavalla. Myös sitä kautta, että näiden kulttuurissa rasismi on se normaali, eikä sitä edes rasismiksi kutsuta. Kuitenkin täälläkin moni haukkuu Junesta todella rasistisesti. Voisikin olla paikallaan, että Junes painottaisi enemmän myös taistelua rasismia vastaan? Eli, että etnisyys sinäänsä on neutraali asia ja erilaiset kulttuurit ovat tervetulleita siinä määrin, kun pystyvät sopeutumaan valtakulttuuriin ja oikeasti rikastuttamaan kulttuuria. Valitettavasti siitä on pitkä aika kun viimeksi olisi pystynyt naama peruslukemilla enää puhua kulttuurinrikastamisesta, koska tulokkaat ovat aiheuttaneet esim. pk-seudulla jo todella huonon kuvan omasta kulttuuristaan ja tavoistaan.

  Vielä lopuksi teille kaikille, jotka pidätte Junes Lokkaa turhana loisijana: Junes tekee ehkä tärkeintä mahdollista työtä Suomen ja suomalaisuuden eteen tällä hetkellä. Perussuomalaisten jytkyt, ruotsidemokraattien nousu, ranskan presidenttiehdokas, Kreikan kultainen aamunkoitto jne jne. kaikki ovat merkkejä siitä, että holtiton invaasio kehitysmaista ei ole hyvä asia ja JOTAIN TARTTIS TEHÄ. Junes tekee osansa ja mielestäni hyvin tekeekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on vaan nyt se ongelmana, että Suomesta ei ole minkään tilaston valossa tulossa Ruotsia. Tulijamäärät oli ne sitten pakolaisia, tai korkeasti koulutettuja Kanadalaisia, intialaisia, kiinalaisia on tyystin eri sfääreissä.

   Jos puhutaan aidosti osaajista it-puoli vetää jossain määrin, mutta ohan nuokin määrät Ruotsiin aika eri.

   Jos maahanmuutto aiheuttaa ongelmia Ruotsissa, aiheuttaa siellä kyllä myös äärivasemmisto ja oikeisto sekä vaikka siihen kytköksissä oleva jalkapallohuliganismi.

   Raiskaus on aina raiskaus, teki sen kuka tahansa. Kantasuomalaiset on tilastollisesti melko hyviä raiskaajia ja maahanmuuttajina kunnostautuneet melko hyvällä pieteetillä myös rikoksissa. Tällain pinnallisena nyt vaikka tuo Nikita, joka kävi naapurissa vähän keppostelemassa. Yksittäistapaus? Ei muuten ole. Suomalaiset on edustetuin etninen ryhmä Ruotsin vankiloissa.

   Ruotsi on markkinana kohtuu onnistunut. Piti siitä, tai ei. On maahanmuutto sitä boostannut. Monasti toivois, että nationalistit hitusen tutustuisi ihan näihin markkinatalouden perushommiin. Eri asia tietenkin kansallissosialistit.

   Tietenkin, jos on tyytyväinen elämäänsä fattan, tai kelan asiakkaana, eikä kaipaa enempää... Tässä on vaan se ongelma, että jossain vaiheessa valitettavasti tuon rahoittamiseen tulee ongelmia, eikä syynä ole maahanmuutto.

   Suomessa muuten menee hyvin tasan yhdellä alueella taloudellisesti, jos ahvenanmaata ei lasketa. Voin antaa semmoisen vinkin, että sillä alueella on eniten Suomessa maahanmuuttajia, on markkina-alueen vielä semmoinen, että stockmannillakin riittää asiakkaita. Monin paikoin Suomessa niitä asiakkaita ei oikein ole.

   Kelamassit kelpaa ja taloudellinen toimeliattomuus, mutta ei se ikuisesti jatku, että Uusimaa elättää koko Suomea.

   Mua kiinosta kyllä tietää, että mihin perustuu, että näiden kulttuurissa rasismi on normi? Käsittääkseni Syyriassa eri uskonnot tuli kohtuullisen hyvin keskenään toimeen ennen arabikevättä.

   Sit ehkä viimeisempänä. Itellä asuu Puotilassa tuttuja ja se kuva, mitä Junes ym tahot levittää, koettaa näyttää on täysin eri, mitä todellisuus.

   Junesten ja muiden ois järkevämpää puhuta itsestään islam kriittisinä vs maahanmuuttokriittisinä. Onhan esim. Rinkebyhyn tullut aika monien muidenkin uskontojen eri värisiä edustajia eri puolilta.

   Monikultuurisuus ei ole=Islam. Helsinki on helvetin kiva paikka olla... Ei mulla muuta.

   Poista
  2. Tietysti Suomesta on tulossa Ruotsi, et vain ole katsonut tilastoja. Kommenttisi on tuubaa, mutta kirjoita yksi pointti kerralla, niin voin kumota jokaisen yksitellen. Ei tuollaisia wall of textejä jaksa.

   Poista
  3. Nimenomaan olen katsonut tilastoja. Kumoa nyt edes yksi ja perustellusti. Löyn sulle sen jälkeen yksinkertaisen tilaston tiskiin.

   Poista
  4. No vaikka tuo, että maahanmuutto on buustannut Ruotsia, Uusimaa elättää Suomen tai että Puotilassa asuu joku kaveri. Lyö pois tilastosi, niin katsotaan.

   Poista
  5. Sähän voit vaikka lainata jotain kohtaa ja koittaa sitten kumota. Aloita nyt vaikka siitä, että onko suomalaiset Ruotsin vankiloiden suurin yksittäinen ulkomaalaisryhmä?

   Toisena vaikka tuo maahanmuuton vaikutus markkinaan.

   Poista
  6. "No vaikka tuo, että maahanmuutto on buustannut Ruotsia, Uusimaa elättää Suomen tai että Puotilassa asuu joku kaveri. Lyö pois tilastosi, niin katsotaan."

   Enemmän asiakkaita, isompi markkina kannattavampaa yrittää. Markkinatalouden näkökulmasta se no paskan maku onko se tulija Suomalainen, vai Somali. Huomattavasti oleellisempaa investointien kannalta on ikä.

   Ihan katsomalla Ruotsin Bkt-käyrää. Löytyy myös melko hyvä oecd-raportti laskelmineen. Ruotsin talous on vetovoimainen ja houkutteleva. Suomen ei. Ikä!

   Sit kannattaa tutustua semmoiseen käsitteeseen ku kaupungistuminen, miten maahanmuutto edistää sitä ja mitkä on kaupunistumisen vaikutukset talouteen. Voidaan ottaa tämä seuravaaksi.

   Tässähän ei ole kyse arvoista, vaan tilastoista. Täytyy ohella muistaa, että talous on tilaston ohella myös psykologiaa. Keski-ikä, Japani, ikuinen lama....

   Poista
 52. Siinä käsikirjotettu kommentti Junes Lokan "aunuksen-nuolijalta tai Junes Lokan itsensä "käsikirjoittama" vaalipropakanta "lässytys", kuten Hänen "puhelunsa" joita Hänelle tulee "tampereen mies soittaa, joku dorka soittaa ym ym" Naurettavaa yritelmää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Vielä lopuksi teille kaikille, jotka pidätte Junes Lokkaa turhana loisijana: Junes tekee ehkä tärkeintä mahdollista työtä Suomen ja suomalaisuuden eteen tällä hetkellä."

   Hetkinen. Tärkeetä työtä. Pyrkii luomaan konfrontaatiota ja vastakkainasettelua jo maassa olevien ihmisten välille, ei käy töissä, häiriköi ihan tavallisia ihmisiä, työllistää viranomaisia, puhuu sananvapaudesta, mutta kaikki joilla on toisenlainen näkemys on dorkia, kasvattaa hamppua.....

   Tämäkö on sitä tärkeetä työtä. Ei saatana. Supercellin toimitusjohtaja tekee tärkeetä työtä, Hursti tekee tärkeetä työtä, pelastuslaitoksen työntekijät tekee tärkeetä työtä, Ahtaajat tekee tärkeetä työtä ja listaa vois jatkaa.

   Mutta, että Junes Lokkaa....

   Poista