lauantai 1. huhtikuuta 2017

Maahanmuuttoon voi vaikuttaa kuntatasollakin

Lähetin tämän sunnuntaina Kalevan vaalipuheeksi, mutta eivät ole vielä julkaisseet sitä. Vaalipuheissa on 1900 merkin raja, siksi tämä on niin lyhyt:

Usein vaalipaneeleissa ja keskusteluissa poliitikot ja virkamiehet väittävät, että nyt kun turvapaikanhakijat ovat täällä, on heistä huolehdittava ja että tästä ei voi kuntatasolla päättää.

Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Jos muistellaan syksyä 2015, Oulu kiirehti perustamaan useita hätämajoitusyksiköitä. Kaupungin ei ollut pakko majoittaa laittomasti maahan tulleita, mutta niin poliitikot ja virkamiehet päättivät vain tehdä. He olisivat voineet ilmoittaa sisäministeriöön ja eduskunnalle, että Tornion raja on suljettava. 

Tulijat he olisivat voineet käskeä menemään muualle – täältä ei majoitusta löydy. Kaupungin ja SPR:n keskustelutilaisuuksissa minulle todettiin, että on velvollisuutemme asuttaa heidät – kuntalaisten vastustuksesta huolimatta. Nyt kaupunki ja poliisi eivät halua edes puuttua Isokadun laittomien leiriin.

Jo vuonna 2009, kun Oulussa vieraskielisiä oli 3500, jäi kaupunki valtionkorvausten jälkeenkin tappiolle 1,5 miljoonaa euroa. Tosiasialliset kulut olivat useita miljoonia. Nyt heitä on 7000. Mitä hyötyä tai lisäarvoa he Oululle tuovat? Eivät mitään. Raiskaajista kaupungissamme 52 % on ulkomaan kansalaisia. Myös väkivaltarikoksissa heillä on suuri yliedustus. Yrityksinä on lähinnä pitsamafian kaltaisia rahapesuloita.

Tämän lisäksi monikulttuurisilla nuorukaisilla on huono vaikutus nuorisoon. Tämän voi havaita kauppakeskus Valkeassa tai muuten kaupungilla kulkiessa.

Poliitikot ja virkamiehet vakuuttelevat tämän olevan rikkaus ja voimavara, mutta pyydettäessä selvitystä ulkomaalaisten maksamista veroista tai aiheuttamista kuluista, tulee vain selityksiä, kuinka niitä ei voi saada.

Olen varma, että luvut ovat saatavilla, ja valtuutettuna teen kaikkeni saadakseni nämä tiedot käsiini ja julkaistakseni ne.

Tämän ei voi antaa jatkua: valikoimaton maahanmuutto ei ole voimavara vaan kasvava sosiaalinen ja taloudellinen taakka sekä peruuttamaton ongelma.

Junes Lokka
kuntavaaliehdokas nro 619
Aito suomalainen yhteislista
Oulu

Tiinan (ehdokas 620) kirjoituksen Kaleva julkaisi 23.3. ja se on ylivoimaisesti suosituin siellä: http://www.kaleva.fi/uutiset/kuntavaalit-2017/vaalipuheet/suomalaisuus-on-monikulttuuria-rikkaampaa/755002/

48 kommenttia:

 1. MMitäs tykkäisit, jos tehtäs poliisille ilmoitus aalikoppi videosta, jossa esittelitte erään maahanmuuttajan toimeentukipäätöstä Ps. Asiaa on lakimieheltä kysytty oliko se laillista?

  VastaaPoista
 2. Sun tuoma Verohyöty Oululle?

  VastaaPoista
 3. Mitä helvettiä sä aivovammanen apina vingut ku ite oot tuomittu huumerikolinen narkkarimamu ja loisit vaan päivät pitkät Wiikin vajakin kans yhteiskunnan varoilla? Vittu Anus vai mikä sun nimi olikaan niin valoja päälle nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi huumeet ovat änkyräkonservatiiveille niin paha asia? Ympäri maailmaa kannabis laillistetaan kovaa vauhtia. Kanada seuraavana.

   Poista
  2. Katos Junesta et miten on latva lahonut vuosien huumeiden käytös vuoksi. Enempää asiasta ei tarvinne keskustella, esimerkkinä Anus Loska kertoo tarpeeks. Wiikin kälättäjä toinen hyvä esimerkki et pää pehmenee ku vetää kaikki paskat naamaan.

   Poista
  3. Niin se alkoholikin tekee.

   Poista
 4. Kieltämättä aika retardia tehdä blogaus, missä dissaa itseään.

  VastaaPoista
 5. Voimia Junekselle ja kiitoksia, että olet. Äänestäisin, vaan olen toisessa vaalipiirissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katoppas, kun Junes Lokka kehuu ja onnittelee itseään.

   Poista
  2. Katson jatkuvasti sinun "Monokultuuri" youtube kanavasi. Hyvää työtä. Tsemppiä Junes!

   Poista
 6. Tsemppiä Junes ! Ääni onjo annettu !

  Noille torin laittomille ei kannate mitään alkaa selitteleen.
  Sanoa vaan ootte saaneet kielteisen päätösen... go back home !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Junes Lokka jaksaa itteään kehua Hahahahaaaaaaa.

   Poista
 7. Peräänkuulutatte vielä läpinäkyvyyttä, mutta omat taustanne salaatte!

  VastaaPoista
 8. Vastustajilta hyviä perusteluja. Vaikka Junes vetäisi hepoa suoneen, niin eivät totuudet muutu. Totuus on aina sama vaikka sen kertoisi kuka tahansa?
  Jos Junes on väärässä, niin perustelkaa?
  Perusteluksi ei riitä, säkin olet samanlainen nisti/natsisika. Suurin osa rasisteista on tyhmiä, mutta en ole tavannut yhtään "suvakkia" joka ei suuttuisi ja menisi henkilökohtaisuuksiin jos eri mieltä?

  VastaaPoista
 9. Nämä kaksi ovat niin epämiellyttäviä ehdokkaita koko Suomen oikeusjärjestelmälle.
  Juneksen ääliö, vajakki, mieleterveyspotias,... ilmaisut ovat aivan kammottavaa kuunneltavaa.
  "Painu suvakkihuora vittuun siitä!" Huutaa Junes Lokka!
  Wiik inisee ja kitisee ja molemmat ovat juuri niitä omia haukkumiaan heikompia ihan joka asiassa.
  Kummankaan CV ei oleollut missään esillä. Päivät luuhataan poliisien perässä, odotetaan, ettäpoliisi tulisi ja nämä saisivat aiheutta huutoon.
  Ei tuollaista sontasakkia mihinkään valtuustoon missään , eikä ikinä, eikä koskaan.
  Miten "korkeakoulu"-opiskelijan puhe on noin ala-arvoista! Tuolla saa omanlaisten ääniä. Peruskoululainen Wiik on aivan naivi kälättäjä.
  Wiikillä jumakauta turkista päällä! Hyi stn. Turkista. Turkkia.!!!! Inhottavaa eläimen kärsimyksen esiintuontia. Hyi!

  Perust eivät Juneksen mukaan heistä tykkää.
  Kuka noista tykkää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokonainen kampanja valheellista mustamaalaamista käynissä. :) heh heh heh. Taas yksi turha ja toivoton yritys mustamaalata Junesta ja Tiinaa.

   Poista
  2. Varispummien yks ja sama taitaa olla asialla.

   Poista
 10. Parhaimmat henkilöön käyvät anot, asia on siten, että juuri teidänlaisten vinkujien takia harva normaali ihminen tai muuten kiillotetun CV:n kanssa oleva viitsii maahanmuutto-ongelmiin tarttua. Mutapaini kanssanne ei tavallista ihmistä kiinnosta. Ainakaan vielä, vaan kun matuongelma vielä laajenee niin asian tila kyllä muuttuu ja osin on jo muuttunut.

  Mutta siis, meillä on matuongelma. Aivan konkreettinen ja oikea ongelma. Henkeä, turvallisuutta ja kukkaroa uhkaava ongelma. Asiassa on toki häirinnyt se, että ongelma koskettaa eri ihmisiä eri tavoin. Mutta ongelma se on silti. Ongelma pitää ratkaista. Toistaiseksi ongelman pois selittäminen tai matujen määrän lisääminen ei ole ollut ratkaisu. Yleisohjeena sukeltamisen voi lopettaa siinä vaiheessa kun on pohjalla.

  Ongelma ei poistu sillä, että ammutte viestintuojia.

  P.s. Minä tykkään Juneksesta ja Tiinasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katohan sä tykkäät itsestäs Junes ja oikein sen tänne anonyymisenä itsenäsi tunnustat

   Poista
  2. Junes Lokka on näyttänyt vaalityössään sen typerän sisuksen.
   Wiik on naivi mutta ei julkisuudessa hauku ihmisiä.

   Poista
 11. Kuuntelin Oulu Yleä vaaliohjelmaa ja Tiina Wiik on mahdollinen ja fiksu suustaan yleisön edessä. Nuio ininät jonkun mamujen kanssa vievät miinukselle.
  Lokka on iso riippakivi Wiikille. Tyhmä, hölmö ihmisiä panetteleva ja haukkuva.
  Sellainen suunsoitto ei ole nykypäivää.
  Junes on mamu ja käyttäytyy kuin mamu. Yhtä tolllo huutaja ja rääkyjä.
  Vi**ua huutaa ja idiooteiksi haukkuu. Ei noin.

  Voi, reppana vanha ukko, ei osaa nykyaikaa.

  VastaaPoista
 12. Hyvää kirjoitus. Joka sana totta. Kyllä rajattoman maahanmuuton tulokset puhuvat puolestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 5 huhtikuuta klo0.27. Terve Junes Lokka ��

   Poista
  2. Kuka kissan hännän nostaa, jos Junes Lokka itse vai mitä Anonyymi 5 huhtikuuta klo 0.27 ?

   Poista
 13. Vaaditte läpinäkyvyyttä, mutta omat taustanne eivät kestä päivänvaloa.

  VastaaPoista
 14. Wiikillä eläinkärsimys esillä. Turkkilakki ja kaulus. Yök.
  Noloa ja hävettävää.

  VastaaPoista
 15. Oulu ja suomi tarvitsevat ihmisiä, jotka vastustavat näin avoimeisesti haittamaanmuuttoa:) Kiitos aktiivisuudesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 100% suomalaisista ei halua tänne mitään isis taistelijoita ym. Kysymys on siitä, että miten tuo lähi-idän kriisi, joka on 90% länsimaiden agitoima ratkaistaan.

   Se joka väittää, että suomella ei ole osaa eikä arpaa puhuu paskaa. Suomalaisia on tälläkin hetkellä Irakissa kouluttamassa kurdeja ja muissakin tehtävissä.

   Jos diktaattorit ois maissaan jätetty henkiin ja eu ei olisi näin hajanainen sekä riitaisa(se mitä Putin toivoo), homma jatkuisi siihen nousuun, mihin se jäi. Ahneus ja öljykiima teki valitettavasti tepposet ja nyt ollaan tässä. Niin öljy kyllä kelpaa, ihmiset ei.

   Usa:n joka on toiminut koko homman kapelimestarina tulis ottaa pakolaiset omaan maahansa. Silloin oikeus toteutuisi. Silmä silmästä ja hammas hampaasta on melko hyvä ohjenuora kaikessa. Se joka rikkoo ikkunen, korjaa.

   Poista
 16. Minkä takia kiihkoisänmaalliset on aina jotain pedareita, sosiaalipummeja, konkurssin tehneitä epäonnistujia, tai muuten vaan luusereita?

  Muinoin isänmaalliset oli menestyjiä, yrittäjiä sekä ahkeria tekijöitä. Maan rakentajia. Isänmaallisuus tuli siinä sivussa kivasti.... Onko tässä nykyisellään kyse samasta asiasta, ku joku, millä on kaikki menny vituiks löytää viimeisen valonpilkahduksen jeesuksesta ja näin ollen saa elämäänsä edes minimalistisen merkityksen tunteen?

  Itse koen olevani isänmaallinen: maksan verot, autan vanhuksia tarvittaessa olen suorittanut armejeijan, arvostan kotimaisen luonnon, joka on valitettavan pahoin raiskattu, rippeitä. Rajapolitiikasta näiden kanssa sangen eri mieltä. Monet ulkomaalaiset akat nussii paremmin.

  Jokseenkin vituttaa, että kaikenmaailman sos pummit ja lapsipornolataajat määrittää nykyisin, mikä on isänmaallista ja mikä ei. Paljon fixumpi maahan tää ois, jos nää luuserit lähtis afganistanilaisten kanssa samalla lennolla. Kevenis verotaakka ym siinä samalla.

  Tällekkin marokkolaiselle pitää hoitaa ilmaiseksi asunnot ja rahat, vaikka panos yhteiskuntaan on youtube olemattomalla määrällä katsojia. Lakupiippumiehellä on miljoonia klikkauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh heh... Kirjoittaja on itse todellisuudessa työtön luuseri, joka kello 2.01 trollaa junesin blogia muna kourassa !

   Poista
  2. "Itse koen olevani isänmaallinen: maksan verot, autan vanhuksia tarvittaessa olen suorittanut armejeijan, arvostan kotimaisen luonnon, joka on valitettavan pahoin raiskattu, rippeitä. "

   Hitsi mikä isänmaanpulustaja. Voisit keskittyä asiaan eikä henkilöön.

   Poista
  3. Isänmaallisuuden ainut mittariko on se, että kuinka maahanmuuttokriittinen on? Sallinette, että nauran tässä hieman. Hah.

   Ite kyllä näen sen huomattavasti laajempana kokonaisuutena. Se, että ei edes yritä osallistua(hakea töitä, yritä) on epäisänmaallista. veroeuroilla kuitenkin ylläpidetään sitä, että vanhukset saavat hoitoa, armeija pysyy edes semi uskottavana ja poliisi voimissaan.

   Se, että häiritsee ja työllistää jatkuvasti poliisia sekä keskittyy lähinnä eri mieltä olevien parjaamiseen on epädemokraattista ja epäisänmaallista.

   Toisten ihmisten kunnioittaminen on myös isänmaallista. Suomi nyt kuitenkin on edes jossain määrin sivistysvaltio, vaikka kovaa vauhtia menossa tasolle apinasta seuraava(ei pelkästään kehitysmaista tulevien takia).

   Junes tuskin on suorittanut edes asepalvelusta. Siviilipalveluskin lienee suoritettu lähinnä välttävästi?

   Puhutaan avoimuudesta ja läpinäkyvyydestä. Minkä takia nämä ehdokkaat eivät uskalla laittaa yksinkertaisesti omaa cv:tä tiskiin, kuten kaikki muutkin ehdokkaat tekevät?

   Poista
 17. MISSÄ on Wiikin koirankarvalakki?

  VastaaPoista
 18. Koirankarvalakki-Tiina on lapsellinen enkkumokeltaja.
  Juneksella on vain punainen teltta, punainen teltta, punainen teltta... v**u, mitä kakaroita, työttömiä, sossuavustuksilla eläviä valtuustoehdokkaita.
  Junes on niin tolllllo tuossa v**un poliisit, v***n ne, v***n ne.
  Tuollaineko Oulun valtuustoon! Äänekäs paskajauhajakaksikko.

  Junes on itse marokkolainen mamu.
  Toivottavasti noille ei löydy ääniä tarpeeksi. saatte paskaa ja huutoa, videoita, haukkumisia, nimittelyjä.
  Face on lennättänyt molemmat ulos. Hyvä niin. Juutuubikin saisi lopetttaa noitten videoitten ilmoittelun.

  VastaaPoista
 19. LOKKA on mamujen matu. Typerä nelikymppinen äijä. Jäänyt nelivuotiaan tasolle. Kasva Wiikin "maisteri" ja mene töihin. Opintosi on vanhentunut. Sinusta ei ole verojen maksajaksi, kuten ei Koiranhattuisesta Wiikistäkään.
  Lokka laittomana Marokkoon.

  Mitä polttopulloja???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työkyvyttömyyseläkkeelle nää pitäs laittaa. Veikkaan, että siinä säästyis sekä euroja, että turhaa työtä viranomaisten puolelta. Kaikki lopulta voittais. Mun puolesta vaikka normaalia korkeempi eläke, jos sillä saatais torit takas siihen tilaan, että niissä on kiva asioida ilman, että joku elämäntapaintiaani on rääkymässä megafooniin omia mielipiteitä.

   Suomi oli ennen ihan nasta maa. Toreilla oli kiva käydä syömässä muikkuja ja kahvittelemassa. Nykyisin siellä on aina näitä työttömiä megafooniin kiljujia.

   Itseasiassa nää voitais kaikki siirtää johonkin omaan kolkkaan Suomessa esim. vaikka Savitaipaleelle, mikä on muuttotappiokunta, missä ei ole yhtään mamua. Perustaa vaikka oma estraadi, missä voi käydä kiljumassa ja ilmaisemassa itseään.

   Poista
 20. Koirankarvahattu rhodesiankoiranahasta! :D :D :D Wiikille lisää pituutta! Hekohekohekoheko!

  VastaaPoista
 21. Minä soitin poliisille ja minä soitin yhteisvaltuutetulle, minä soitin kaupunginjohtajalle, minäs soitin, minä soitin ja minä soitin.
  Jues Lokka lapio kouraan ja tekemään sitä, jota muutkin matut osaavat. Samaan joukkoon menet heinänpolttelija vanhus sinäkin. Heinänpoltto vanhentaa, laihduttaa. Olet laiha luikuri. Huudat samaa, samaa, samaa, samaa, samaa...punainen mökki, sininen mökki, äänestäkää mmamuminua tai Tiinaa...sama alusta ja sama koirakarva roikkuu Juneksenkin takinkauluksessa.
  Hyi, stna.

  VastaaPoista
 22. Hei, onnittelut hyvästä vaalituloksesta!

  VastaaPoista
 23. Ja nyt gradua tekemään, ettei jää roikkumaan niinkuin niin monella poliitikolla on käynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gradun tekeminen tarkoittaa työtä! Sitä Lokka ei osaa.

   Poista
 24. Hyvät Junes ja Tiina. Saitte ääneni kunnanvaaleissa. Minua huolettaa vaalilupauksenne olla nostamatta kokouspalkkioita ?!! Älkää ihmeessä tehkö niin,sillä ne rahathan voi Oulun kaupunki käyttää vaikka matujen paapomiseen. Käyttäkää ne rahat ikäänkuin kokouspalkkiot olisivat tavallaan teille puoluetukea. Eli käyttäisittä ne rahat teidän toimintaan Aito suomalainen yhteislista. Kaikki yhteiskunnallinen toiminta vaatii myös rahaa. Jos teille tulee oikeusjuttuja tai sakkoja toiminnastanne tai jopa teitä tukeville samanmielisille ,niin kokouspalkkionne olisi hyvä kassa.
  Miettikääpä tätä. Ja ei kukaan teitä kannattava samoinajatteleva pidä tätä vaalilupauksen pettämisenä. Toivon teidän olevan riittävän järkeviä ohjaamaan kokouspalkkiorahat esittämälläni tavalla tai vaikka itsellänne.
  Hyvä TE.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattajat samaa kaliberia kuin ehdokkatkin. Ihan kahjoa, että nämä kaksi saivat valtuustopaikan.
   Näyttö puuttuu. Kerta ja se on siinä.
   Lokka on niin syvältä haukkumisineen ja nimittelyineen.
   MV-lehden mannekiinit!

   Ketä kiinnostaa. Ukko-Lokka munaa itsensä hyvin nopeasti.

   Poista