tiistai 2. toukokuuta 2017

Väärä sähkölasku

Sain taas vaihteeksi 2.5.2017 klo 14.23 kirjoituskiellon Facebookiin. Syynä on se, että julkaisin Rotuaarin vaalikylän sähkölaskun. Tällä hetkellä en voi edes vastata yksityisviesteihin.

Facebook poisti päivitykseni sillä perusteella, että se rikkoo yhteisönormeja ja sain siitä hyvästä 7 päivän kirjoituskiellon:


Ymmärrän hyvin yhteisönormit ja -säännöt, mutta kun ei voi koskaan etukäteen tietää, mikä on niiden vastaista ja mikä ei, on hyvin hankalaa toimia niiden mukaisesti. Mikä ihme tuossa päivityksessä muka on yhteisönormien vastaista?

Nyt tilanne on se, että keskusvaalilautakunta ja puolueet eivät noudata yhdessä sovittuja yhteisiä pelisääntöjä ja maksattavat käyttämänsä sähkön kaupunkilaisilla. Aika hurjaa.

52 kommenttia:

 1. Kannatkos sinun ehdä tuosta bännistä rikosilmoitus tai joku kantelu tai tutkintapyyntö olethan sinä sentään kaupunginvaltuutettu, jonka kunniaa on ehkä loukattu?

  VastaaPoista
 2. https://www.youtube.com/watch?v=Hq-xDEbeSno

  VastaaPoista
 3. Mitehän kommentoit Kalevan uutista?

  VastaaPoista
 4. Kaupunginvaltuutettu marokkolainen Lokka! Nyt rikosilmoitusta tekemään ja tee heti sellainen, etä Facebook alkaa täristä.

  PS.Siellä teidän marssillanne ei ollut montaa katselijaa, eikä marssin mukan ollut montaa. Teidän mukaylevät kylttinne eivät auenneet kenellekään. Sinä suttuinen vanha ukko kuvittelet ihan pikkuisen liikaa tediän voimastanne.

  Matupatjan petaaja ja matupatjalla makaava, videoita väsäävä tyhjäntoimittajia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sillä ole väliä monta katselijaa siellä on ollut. Todennäköisesti siellä on ollut kiertelemässä poliisin signaaliautot, jotka ovat haarukoineet väärät kyltit mielenosoituksesta: https://www.youtube.com/watch?v=3gJ-Ohw90d8

   Poista
 5. Jo on jatkuvaa tuo villitys. Teette Tiinan kanssa hyvää työtä, kiitos siitä. Videoreportaasejannne on ilo seurata. Minulle kylttinne aiheutti ääneen hymyilyä. Lisää röhönaurua aiheuttaa leikisti kylttien sanomaa eitajuavat.

  VastaaPoista
 6. No jo on hurjaa. Sehän on liki kolmannes, mitä te työnarkomaanit saatte kuussa kelalta.

  Voitko tuoda julkiseksi laskun paljon Oulun valtuustossa menee leivonnaisiin veronmaksajien äyrejä. Onko mahdollista myös saada suoran demokratian mukainen äänestys, montako pullaa valtuutetut saavat syödä per vaalikausi?????

  Stoppi suhmuilulle ja Oulun talous kuntoon!

  VastaaPoista
 7. Marokkolainen ei ole lukenut ruostin kieltä. Niin väärin lausuu paikkojen nimet.
  Ei osaa, ei osaa.

  VastaaPoista
 8. Marokkolainen ei osaa muuta kirjottaa ku kysymysmerkin. Se mullaki tulee ekana mieleen, ku seuraan sun touhuja. Oot periaattessa fiksu jäpä mutta tuon sun auktoriteettiongelman vuoksi kukaan ei ota sua tosissaan. Sua on varmaan roikutettu liian kauan äiskän tissillä, ku tuntuu että vieläkään et oo sujut tämän kovan ja kylmän maailman kanssa. Onneksi et oo ku Oulun pieni pelle, etkä saa tolla menolla sun sinällään asiallista viestiä eteenpäin, ku kompastut omaan pikkumaisuutees jo nokkeluuteen. Kaikesta tästä paskasta huolimatta, jatka työtä ja kerro mitä Oulun kaupungin sisällä oikeasti tapahtuu.

  VastaaPoista
 9. Voi v!ttu, miten ylen kiintoisia pätkiä marokkolaisen sossupummin Euroopankiertueelta. Muutamaa pätkää katselleena voin todeta:
  -paskaa
  -tyhjää
  -ei löydy mitään, ei vaikka kuinka ajelee Tanskan, Ranskan mailla etsimässä mamujoukkojen rikollisuutta ja notkuskelua

  Noita typeriä kuljeskeluja ei kukaan jaksa katsoa. Wiikki tietenkin katselee kieli pitkälläJuneksen matkustelua.

  Ainoa verorahoin notkuja on Lokka ihan itse.
  Sieltä tulee kohta suurta tarinaa, miten mamut ovat vallloittaneet Euroopan ja kaikki paikat paskana ja tuhottuina.
  Oulun pellen ranskan taito on hehohekotasoa. Ruotsia ei pelle osaa edes lausua, englanti on tönkköä, ranska äidinkielenä lähes vitsi.

  Oulun pelleä pelottaa olla tuolla pikkukakaroitten keskellä esittämässä finlandeeta.

  Eikö mikään saa näitä Wiikkiä ja Lokka Junesta töihin. Hätäaputyöt. Ei taida Lokkasella olla edes ajokorttia. Wiikilläkään ei ole. Muuten heillä olisi jonkinlainen kärry alla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä koomista, että yrittävät hakemalla hakea kaikkea mahdollista negatiivista. Mitä noita ohimennen kattonu, nämä ilmeiset nou gou zonet ei vaikuta kyllä niin pahoilta, mitä on jäänyt kuva.

   Kumpa suomessakin ois yhtä nättejä puistoja ja hienosti pidettyjä paikkoja, mitä yleisesti euroopassa. Suomessa teiden pieulukset on aina täynnä roskaa ja muuta paskaa. Vertaa vaikka likaisuudessa stadia ja baltiaa... Stadi häviää 100-0 heittämällä valitettavasti. Aika hurja tilanne.

   Jos tarkoitus oli tuottaa jonkinlaista negatiivista fiilistä, epäonnistui kyllä ainakin tähän astinen videoreportaasi siinä täysin.

   Poista
 10. Kuuntelimme Ranskan vaalipaikan tuhertelua.
  Juneksen ranskan kieli on surkeaa ööö, äää, ööö, ää, ööäää, ei mitään järkevää.
  Ei löydy mitään, ei yhtään mitään. Juneksen suuri exkursio on aivan onnetonta pökellystä.
  Pööki,mikä pööki.

  VastaaPoista
 11. Ilkka K ja Veli V häpäsivät kimpassa Junes L:n kanssa itsensä.

  VastaaPoista
 12. Junes Lokka on tuolla matkallaan osoittautunut todella heikoksi kaikin puolin. Yritystä löytää negaa ei onnistuy. Ilkka K ja Veli V hullun homma lähteä tuon 1mbes1ll1n autokuskiksi.
  Hirveä tilanne, kamala tilanne, hurja tilanne. Niin mikä ja missä?
  Hyvä matka ja hyvä oppi Lokan osaamisesta ja osaamisen tasosta.

  VastaaPoista
 13. On se hurja tilanne, kun kolme "hörhöä on heinä-tripillä" Siellähän matkalla kolmella työttömällä on aikaa harjotella viittoma-kieltä( Veli V) ja "höröryhmän kinki " Junes L:n miltä näyttää kysymysmerkki ja sana Juu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmen työttömän faktareissun maksavat työssäkävijät. Höröryhmän tuote niin ala-arvoista roskaa.
   Wiikki inisee Oulusta sinne.

   Poista
 14. Ärrävikainen jankkaa--hugdrrja tilanne, hurgdrrja tilanne, hurgddrja tilanne...
  Voi jumat, mihin verorahoja tuhlataan. Kolmen "faktantarkistajan" huuhailua motareilla, eurgdroopplalaisissa kaupungeissa. Mitä jää? Monokuttiidgri, jossaseliteään ihan muuta kuin totuutta.
  Kuka jaksaa katsella tuota tadgrsitelua? Madgrokkolainen suomalaisen passinsa kanssa odottaa niin, että rajatadgrastus tarttuu.
  Naivin maun ja mautukijoitten kaahailua ja fatoja targdristelaan.

  VastaaPoista
 15. Kuuntelimme tuota huippunopeaa scaniahöpötystä, Ärrävikainen marokkolainen on väsyttävä kuunneltava.
  Autolla puhalletaan pitkin Euroopan teitä ja kuka maksaa kaupungunvaltuutun matkan tuolla puhumassa puutaheinää.
  Hurrrrrrja tilanne. Hirrrrvittävän hurrrrrja tilanne. Kamalan hurrrrrja tilanne.

  VastaaPoista
 16. Miksi täällä vielä roikkuu Teidän Junes Lokka vaalitukitilin numero ?

  VastaaPoista
 17. Hurja tilanne tai hulja tilanne meneillään "hörhö-kolmikon heinä-tripillä"

  VastaaPoista
 18. Hurlja tilanne. Moniosaajien puute. Suuret luulot suurista mellakoista. Heinähörhöt reissaamassa ja ainoaa näkemistä motaritten tai teitten varret.
  Hurja tilanne ja hurlja tilanne hurljia tilanteita tuhanisia kilometrejä verorahoilla.

  Ainoa mamu on marokkolainen Lokka.

  VastaaPoista
 19. Väkisin tulee mieleen, että teet jotain oikein kun näinkin monta vinkuvaa stalkkaajaa olet blogiisi saanut. Onnea ja menestystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sä Junes Lokka jaksat anonyyminä kehua itseäs.

   Poista
 20. Näköjää on "rassu-kolmikko Ilkka K Veli V ja Junes L " palannut kotiinsa "poika-rakkaus" retkeltään, nostamaan Kela korvauksia ja Veli V harjoittelemaan "viittomakieltä", koska Hän saattaa sitä joutua käyttämään sitä, kun Hän "poika-rakkaus tripillä jotakin kommentoijalle uhkasi opettaa.

  ....mutta ehkä kannattaa ensin mennä Veli V:n "painonvartioidenC" kevätkokouksiin.

  VastaaPoista
 21. Muutamia pätkiä matkahuuhailua katselleena totean, että Junes Lokka on surkea esiintyjä, pelokas ukko, kuvitelmat jotain muuta kuin todellisuus.
  Kuka jaksaa katsella videoinnit alusta loppuun? Ei muu kuin Wiikki. Mutta on nyt äijällä mukahyvää tavaraa tallennettuna.
  V1tuttaa maksaa noitten matkusteluja.

  Laita se vaalitilisi kiinni. Mikä vaaliu nyt on tulossa ja mihin keräät? Ilmoitusta viranomaisille Juneksen keräystilin jakuvasta myynnistä.
  Junes Lokan sisin paljastui tyhjäksi ja pelokkaaksi laiheliiniksi myös pään sisältä. Ruotsin kielen osaaminen ei ole edessitä vertaa, että osaisi lausua nimet oikein.
  Ranska ja englanti samanlaisia tönkköilyjä

  VastaaPoista
 22. Niin eikös aaleista oo kulunu jo kaksi viikkoa ? Vai onko "simpanssilla" erilainen laskutapa ku se vielä "kerjää" vaalitukea.

  Eiköhän se pienellä ilmoituksella virkamiehelle sieltä lähde pienen "maksukehoituksen" kera.

  VastaaPoista
 23. Sinä Junes Lokka uliset ja vigut tuolla, että puolueet maksattavat käyttämänsä sähkön kansalaisilla? Milläs sinä sen sähkön maksat, et kaiketi Kelan korvauksilla? Kyllä sinäkin ja "kääpiöinisijä" maksatte ne "takapulpetin-taaveilta" kerjäämillasi vaalitukirahoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Lokka ja Wiikki-rukka(kirjoittaa omalle facelleen kopioitua osaamista antavaa tekstiä maapallon lämpenemisestä) maksattavat sähkönsä, vuora-asuntonsa koiranruuat, omat paistokset, videot, telkkarit yhteiskunnalla.
   Lokka ei ole kouluja käynyt, ruotsintunnilla ei ole tainnut ikinä istua. Mamuna pääsi yliopiston aateekoopuolelle, eikä osaa valmistua. Ei ole antanut tarkistaja faktaa siitä asiasta.
   Wiikki kolmenkymmenen ikäinen käy kuuleman mukaan lukion kursseja. Milloin ja minkä verran on niitä koossa? Juneksella ei tainnut olla vappuna yliopistohaalareita, eikä yo-lakkia!Onko käynyt edes peruskopulua.
   Wiikki omistaa sen koirankarvahatun. Yök, mikä eläinten surmaajan tekele päässä.
   Menkää yhdessä mopolla sinne Marokkoonne.
   Sateenkaariperhe!

   Poista
 24. Kommenteista päätellen Viitalalla pitänyt kiirettä kirjoittelun kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Junes Lokallako anonyymeineen mm anonyymi 12 toukokuuta klo 0.15.

   Poista
 25. On tämä touhua, jos nämä haukkumiset olisi saaanut joku hienosteleva suvaitsevainen, olisi media täynnä sympatiaa ja uutista.
  Katkeraa on kalkki niellä joillekkin....

  VastaaPoista