perjantai 3. marraskuuta 2017

Poliisi tahtoo riveihinsä maahanmuuttajia

Vuodetussa äänitallenteessa Berliinin Poliisiakatemiasta luennoitsija valittaa turkkilaisten ja arabien huonosta kielitaidosta ja kunnioituksen ja uskollisuuden puutteesta. Tulevaisuudessa he muodostavat huomattavan osan Saksan poliisivoimista.Äänitallenteen nauhoitti ensihoitajaluennoitsija, joka aikoi antaa sen Berliinin poliisipäällikkö Klaus Kandtille. Sitä jaettiin poliisien yksityisissä keskusteluryhmissä verkossa. Poliisiviranomaiset ovat todenneet sen aitouden, mutta eivät ole kertoneet tekijän henkilöllisyyttä.

Äänitallenteella luennoitsija valittaa aloittavista 16- ja 17-vuotiaista kokelaista.

“En ole koskaan nähnyt mitään tällaista”, sanoo opettaja minuutin pituisella tallenteella. “Luokka näytti helvetiltä, puolet arabeja ja turkkilaisia, helvetin epäkunnioittavia. Retardeja. Eivät osaa puhua selkeästi. Meinasin tirvaista paria-kolmea koska he häiriköivät luokkaa tai kirjaimellisesti nukkuivat. Saksalaiset toverit ovat kertoneet, että heitä on uhattu väkivallalla.”

“Järkyttynyt” luennoitsija kertoo, ettei hän ole “koskaan tuntenut tämänkaltaista vihamielisyyttä” ja uskoo, että useat ohjaajat eivät uskalla ojentaa opiskelijoita, sillä “he tuhoaisivat koko paikan.”

Noin 1200 opiskelijaa valmistuu vuosittain Spandaun akatemiasta, ja suurin osa heistä liittyy Berliinin poliisivoimiin, joista jo tällä hetkellä 30 prosenttia koostuu vähemmistöistä. Määrän odotetaan kasvavan, ja se peilaa Saksan demografiaa.

"Nämä eivät ole kollegoita vaan viides kolonna”, luennoitsija sanoi viestissään Kandtille, ja valitti että kokelaista tulee “toisen luokan, korruptoituneet poliisivoimat”.

“Kritiikki on sallittua, mutta tämän muoto ja sävy on sopimatonta”, sanoi Berliinin poliisin tiedottaja Thomas Neuendorf. “Kyseessä oleva henkilö ei hallinnut tilannetta”.

Samaan aikaan Neuendorf lupasi että “hävyttömyydelle ja kurittomuudelle on nollatoleranssi” ja pyrkii parantamaan opiskelijoiden ja henkilökunnan välejä.

Saksan poliisiliitto, jossa on 180 000 jäsentä, kertoi olevansa tietoinen huhuista, mutta ei ole voinut korjata ongelmaa, sillä “ei ole tarkkoja valituksia, vain kuulopuheita” kunnes tämä tapaus tuli ilmi.

Lähde: ‘Enemy in our ranks’: German police trainer blasts immigrant recruits in leaked audio message

***

Juha Hakola Helsingin poliisista sanoo Ylen haastattelussa, että pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen tarvittaisiin lisää ulkomaalaistaustaisia poliiseja.

– Meillä niin Helsingin poliisilaitoksessa kuin muuallakin Suomessa tämä on ongelma, johon pitäisi saada parannusta aikaiseksi pikku hiljaa, Hakola sanoo Ylelle.

Myös Espoon poliisissa toivotaan, että riveihin saataisiin lisää ulkomaalaistaustaisia poliiseja. Vantaalla poliisi arvioi, että ulkomaalaistaustaisten vähäiseen määrään saattavat olla syynä suomen kielen vaatimukset.

43 kommenttia:

 1. Jääskö, mee nukkumaan.

  VastaaPoista
 2. Nettijääsköt ei nuku koskaan.

  VastaaPoista
 3. Junes, mene töihin. Oikeisiin töihin. Semmosiin kato joista maksetaan palkkaa ja veroja. Kunnon ihmiset tekee niin. Vapaa-ajalla voi tubettaa sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta maksetaanhan niille jotka kirjoittlevat valtamediaan(valhemediaan). Ihmiset taitavat haluta uskoa satuihin, onhan se satumaakin suosittu laulukappale. Todellisuus ahdistaa. Ja tekeehän se junes työtä Oulun kaupunginvaltuustossa. Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi.

   Poista
  2. Mitä helvetin työtä se marokkolainen siellä tekee? Ei mitään. Kukaan ei ala Lokkaa. Lokka leikki yksin leluillaan ja toiset eivät halua ukkoa edes noteerata. Lokka saa esittää mitä ikinä haluaa ja lopputulos on nolla. Kukaane ei halua olla resu-ukon kanssa missään tekemisissä.
   Vittu, vittu kuuluu videolle Oulun talousseminaarissa. Oletko itse "retardi ja idiootti, ihmissastaa"- omia nimityksiäsi.

   Poista
  3. Mutta kummasti se Lokka vaan valittiin Oulun kaupunginvaltuustoon.Kyllä ne monet tekevät turhaa työtä, mistä ei pitäisi lainkaan palkkaa maksaa. Lokka kuitenkin puhuu asiaa. Mutta mikä tätä maata vaivaa, kun ihmiset ovat niin vihaisia, jos joku puhuu toisin kuin lehdissä kirjoitellaan?

   Poista
  4. Oravahammas on lajissaan vastenmielinen yhteisunnan elätti. Siinä se turhuus on oikein korkojen kanssa.
   Oravahampaan puheet ovat dementikon puheen kaltaista saman jauhamista.
   Luottamustoimi. Voi, ziisus.
   Valtamediasta haetaan oikein ajan kanssa pienellä piikillä kammaten juttuja ja ne ovat sitten sitä hienoa puhetta. Z...s.

   Poista
  5. Mitä tuo lapsellinen lässytys oravahampaasta merkitsee. Koita aikuistua. Mikä siinä maahanmuutossa on niin ihanaa, että sitä täytyy fanaattisesti puolustaa?
   https://ylilauta.org/yhteiskunta/66564803#no73643830

   Poista
 4. Olen huomannut että ainakin ne tummemmat järjestyksenvaljojat kääntävät päänsä, jos joku tummempi häiriköi. Eräälläkerrallakin järkkärit vain naureskelivat, kun tummempi yritti päästä väkisin humalassa kapakkaan. Jos häiriköijä olisi ollut suomalainen, niin olisi varmaan otettu kovat oteet käyttöön. Näin he taitavat toimia poliiseinakin. En luota.

  VastaaPoista
 5. Hammaskeiju- se huonohampainen- ja oravahammas ovat taas iditisoimassa ja nillittämässä.
  Hammaskeiju ei juuri naurellut, mikä on hyvä juttu. Ei noita oravahampaan videojynkytyksiä kestä katsoa kuin alkupätkän ja senkin ohivilistämällä.

  Lokka the oravahammasei tajua, miten keskustellaan. Vouhaa ja ulisee kskustelukyvyn puutteesta muita. Oma tyyli on huutamista, ulinaa ja logiikan puutetta.
  Hammaskeiju yrittää olla sexy. Alimittainen paksupolvi ei ole ikinä sexy.
  Oravahammas yrittää olla noheva ja fiksu. Ei ole. Valtuutettu. Pyh. Pah.
  Valtuutettu on vain alin poliittinen vaikuttaja. Kaupunginjohtaja tuskin on huutanut naama punaisena. Lokka on käsittänyt sen samalla tavalla väärin kuin auton ale työntämisen, räjähteen heittelyn, laitteiden rikkomisen. Voi reppanaa, voi raukkaa, voi marokkolaista retardia.
  Lokka on niin angstinen vanhus.
  Kiitos facevinkistä, jossa olit lainannut henkilöä ja sitä kautta henkilön profiiliin. Sitä kautta Lokan nillittämistä ja siellä henkilöt panivat Lokka-poikaa halvalla. Lokka joutui nyrkkeilemään kotisohvalla omaa heikkoa esiintymistään sekä sitä loogista vajetta. Kiitos, kiitos oravahammas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä puhu paskaa. Ei huutanut. Mikä se? Oliko siellä joku eläin huutamassa? Meni taas kerran väärin. Auton alle jäänyt Lokka rypee ja elää niissä harhoissaan. Kuvitelma muuttuu todeksi vain mielisairaan mielessä. Oletko sairas?

   Poista
 6. Juneksen mielestä on jotenki hienoa, ettei hän nosta kokouspalkkioita. Mutta mitä hienoa on siinä, että hän elää yhteiskunnan tukien varassa. Muut kaupunginvaltuutetut sentään käyvät töissä, maksavat veronsa, kasvattavat lapsensa ja elävät muutenkin niin kuin kunnon kansalaisten kuuluu. Kokouspalkkio on hyvitys siitä, että vapaa-aikaansa käyttävät yhteisten asioiden hoitoon. Ja Junes kehtaa tämän kyseenalaistaa. Hyvä esimerkki siitä, ettei näe malkaa omassa silmässään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lokan nostamattomat korvaukset veisivät sossutuet. Siinä se syy. Luulee onneton maankiertäjä, että osuu ja uppoaa. No, uppoaa se niille Lokan äänestäjille, että on kova äijä. Kova? Lokka on pelkuri. Peluri ja pelkuri.
   Kokouspalkkiot kuuluvat kokoustajille. Piste. Lokka olkoon chattailija ja saa sieltä roposensa.

   Poista
  2. Näihin aikoihin on ylioppilaskunnan vaalit, siinäpä oiva paikka melkein-maisterille vaikuttaa. Läpipääsyyn varmaan tulisi tarpeeksi protestiääniä.

   Poista
  3. Mahtaako melkein maisteri olla enää yliopiston kirjoilla. Opiskeluoikeus menetty.

   Viikki kertoi aikanaan, että Junes Lokki on maisteri tietojenkäsittelyn puolelta. Ei ole, eikä tule ikinä olemaan. Vaatii liikaa työtä olla maisteri. Vaatii gradun + monta muuta aluetta. Vaatii opiskeluintoa ja vaatii jotain, jota ei tällä matulla ole. Junes Lokki on ikuinen melkein maisterismies Marokon syrjäisiltä kujilta.
   Viikki on aikuinen yli kolmikymppinen peruskoulun käynyt. Ei jatkoon. Lokki on lähes viisikymppinen autistilta vaikuttava olio. Ei jatkoon.

   Poista
  4. Vaikuttaa siltä, että tämä Junesta oravahampaiseksi nimittelevä kommentoija on keski-ikäinen nainen, joka on Juneksen tavoin Oulun kaupunginvaltuuston jäsen tai valtuuston jäsenen puoliso. Niin kuumana hän käy liittyen Junesin valtuustoa koskeviin striimeihin ja niin katkeraa on hänen tilityksensä. Ei siinä mitään, on sinänsä ihan hauska lukea tämän kommentoijan ahdistuneita kommentteja.

   Poista
 7. https://en.wikipedia.org/wiki/RT_(TV_network)

  VastaaPoista
 8. Poliisin tärkein pääoma on luottamus. Luottamusta herättämättömien kiintiöiminen poliiseiksi on karmein virhe mitä kuvitella saattaa. Itkuun tämä vielä päättyy.

  Hupsuja nuo henkilöön käyvät nillittäjät. Aivan ala-arvoista touhua. Yrittäisitte edes argumentoida asiasta. Jos ei ole asiaa eikä argumentteja ei jäljelle jää kuin henkilöön käyminen, asian vierestä jankkaaminen tai vaikeneminen.

  Iso peukku Junekselle! Voimia ja siunausta eloon!

  VastaaPoista
 9. Juneshan se vasta oiva argumentoija onkin. Aika nopeasti on argumentointivirhebingo täynnä kun häntä kuuntelee. Joten keksipä jotain muuta. Voimia ja siunausta eloon!

  VastaaPoista
 10. ”Tasa-arvon, oikeudenmukaisuuden ja solidaarisuuden puolesta. Myös rasismia vastaan.” Voisiko herra vaktantarkistaja vähän avata näitä käsitteitä? Ovat meinaan niin epätäsmällisiä, että voivat tarkoittaa mitä vain. Vai käsitetäänkö ironisesti?

  VastaaPoista
 11. ASYn faktantarkistaja on aivan samaa kuin vasemmistolaiset omassa kuplassaan, joten ei ihme, ettei sinua oteta vakavasti. Fakstistia ei jaksa kuunnella. Naivia auton alle jäämistä jankuttaa tämä tarkistelija, kurkistelija. Määäää jäin aiton alle, määäää jäin, noi työnsi mut auton alle. Minkä hiton auton alla olet ollut? Et yhtään missään, et minkään alla, et yhtään minkään.
  Olet suuri pelkuri, vanha ukkeli. En lyö, en. Et tietenkään anna köniin, koska lentäisit katuun niine kameroinesi ja tulisi pipi polveen.

  Olet niin huvittavan näköinen noissa lököfarkuissasi, tukka sotkussa, parta kamala, takki resottaen kova Oulu-lehden mukatoimittaja.

  Tasa-arvoa ei Junekselta löydy, oikeudenmukaisuus on se oma oikeus, rasismia et ikinä ole vastustanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli ASY ja vasta myöhemmin keksitte asylin. ASY! Ei kannata olla jotain, jota ei ole todellisuudessa.
   ASY on ASY!

   Poista
 12. Olette muuttaneet nimen ällökkeeksi asyl. Oulun rotuaarilla olitte ASY!
  Asyl on typerä vitsi, jolle nauratte vain te ja ihmissaastat.
  Mutta, jos siitä ilon nyhdät, niin ole hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asy on huvittava nimitys ja asyl on halventava.
   On idioottimaista ja retardia sekä vajakkia tuo teidän pikku puuhastelunne.
   Olette asyja, ette asyleja. Sano, mitä haluat.

   Poista
  2. Asy =Asy. Asy ei ole asyl.
   Ouka.fi kirjoittaa, kuten sinne on ilmoitettu. Asyl-juttu tuli vasta vaalien jälkeen valolamppuna pimeyteenne. Ihan sama, vaikka postaat linkkiä sataantuhanteenmiljoonaan kertaan. Jankkaamisen osaat. Pienet pipertelijät Oulun kaupungin "päätöksenteossa".

   Poista
  3. en ole ilmoittanut sinne mitään

   Poista
  4. Ottaako sieluun ja ottaako hermoon? Asy-valtuutetulle?
   Tietenkin ilmoitat ja joissain kohden on ollut tuo oikea ryhmänimi. ASY! :D
   Asylia huutavvat turvapaikanhakijat.

   Lokka taitaa sittenkin olla asyli! Turvapaikka marokkolaiselle työttömälle. Suomi kiittää!

   Poista
  5. olet väärässä, sillä en ole ilmoittanut mitään

   Poista
 13. Lokka-parka olet niin toivoton. Twitteriin olet siirrellyt täältä kommentteja , että oikein someraivo. HP. Vedä henkeä välillä, ettet tukehdu.
  Ei saaneet twiittisi liketyksiä jostain kumman syystä. Et oikein osaa olla looginen ja eukkosi vastaukset facen osaavalle ja ihan oikealle somevietijälle olivat naivin peruskoululaisen yrityksiä olla pätevä.:P
  Antakaa osaavampien olla sillä ette kuulu joukkoon, ettekä ole arvostettuja argumentoijia. :)
  Asy tai asyl sille nimelle ihan se ja sama. Valtuutettu Lokka ei ole kummoinen osaaja siinä salissa. Olette blokattuja niin monesta paikasta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä elät. Sillä tulet onnelliseksi edes hetkeksi. Somenotkuja nauttii someraivosta. Olet kekannut uuden nimtyksen ja nyt on auton alle jäänti mennyttä ja on SOMERAIVO!
   Junes Lokan yö on pelastettu. HEH, HEH, HEH! Nautit uudesta sanasta kuin lapsi lelusta. Elämä on videointia, kameran edessä hillumista. Ei ehdi opiskella (ei ole kykyä), ei ole työtä (ei ole paikkaa, jonne kelpaisi) ja lopuksi varjele Luoja meitä näiltä arabimarokkolaisilta haittamuuttajilta. Tuon oidipaalisen (ulkonäkö) paksuprsvalaan olet saanut elämän oheissuolaksi. Heko.

   Poista
 14. Pitkä miettiminen oidipaalinen. Se on Odipus Kuningas Paksujalka.

  VastaaPoista
 15. Mukava lukea, miten suvakit ulisevat kuorossa. :)

  VastaaPoista