tiistai 26. joulukuuta 2017

Väärä taideteos

Edellinen kirjoituskieltoni päättyi 23.11.2017, ja ehdin kirjoitella Facebookiin noin kuukauden ajan kunnes sain uuden kirjoituskiellon 26.12.2017. Tällä kertaa syynä on Helsingin Kalasatamaan 2016 ilmestynyt rasismia vastaan kantaa ottava taideteos. Facebook poisti tämän yli vuoden vanhan kuvan sillä perusteella, että se rikkoo yhteisönormeja ja sain siitä hyvästä 30 päivän kirjoituskiellon:Ymmärrän hyvin yhteisönormit ja -säännöt, mutta kun ei voi koskaan etukäteen tietää, mikä on niiden vastaista ja mikä ei, on hyvin hankalaa toimia niiden mukaisesti. Mikä ihme tuossa kuvassa on yhteisönormien vastaista? Onko valkoisuus nykyään muka rotu tai etnisyys?14 kommenttia:

 1. Etkö tosiaan tiedä että valkoisuus on rotu? Yhdysvaltojen väestönlaskennassa voi valita onko rodultaan White (valkoinen, juuret pääasiassa Euroopassa), Black/African American (musta tai afroamerikkalainen), alkuperäisasukas eli intiaani, Asian (aasialainen) tai Native Hawaiian/Pacific Islander (Tyynenmeren saarten alkuperäisasukas). Tässä sinulle pieni faktapaketti.

  VastaaPoista
 2. Argumentit loppuu joten kirjoittaja on retardi/huora/vähä-älyinen/suvakki jne. Bravoo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet todella kuvaamaasi ihmissaastaa ihan itse. Mene itse uuniin.
   Olet retardi.

   Poista
 3. Marokkolainen faktantarkistaja on 60 älypisteen retardi ja vajakki.
  Facebook on ilmeinen älykone ja osaa laittaa iDiootit jäähylle. Bravoo! Yeah!Let`s laugh!
  Oliko kihlasormus väärässä kädessä tällä moniosaaajalla? Itku, mikä ääliö. Yeah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitä oikein yrität sössöttää

   Poista
  2. Marokkolainen ei tajua. Ei tajua, mitä kirjoitetaan. Marokkolainen ei tajua, ei vaan tajua.Ei voi mitään. Sössöttää vain omaa saastaa ja samaa uudelleen ja uudelleen.
   Sormus oikeassa kädessä sivistymättömällä uskotoihmeellä. Ortodoksi, uskovainen, marokkolainen ihmissaasta. Mene uuniin.(Lokan omaa kieltä)

   Poista
 4. Eikö maailmassa saa enää olla valkoinen??? En mä oo päättäny minkä väriseksi synnyn...

  VastaaPoista
 5. Herrajumala tuota noiden englanninkielistä chattia. On niin fucking keppikieltä.
  Ei jaksa kuunnella ja lauseet niin naiveja. Ei kannata mennä skottichattiin noilla avuilla.
  Lokka sai kunnon ryökytyksen live-chatissa. Marokkolaista ja sellaisen kanssa makaamista ei tunnuttu arvostavan. Skottimiestä jaksoi kuunnella mutta nämä kaksi retardia aivan kamalaa ja sekavaa yrittämistä ja sössöttämistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pitäskö hullun palata sinne suljetulle? joululoma lopöpu jo kinkutki on nielty

   Poista
 6. Viime yön cahatti on tuonot paljon roturisteytys-mainintoja näille kahdelle.
  "
  David Clark
  20 tuntia sitten (muokattu)
  The Swan of Tuonela
  Yes, anyone can watch the video and see that you are a shameless racemixer. And you're also right that you didn't use the word "racist"; you called race realists and the alt right "imbeciles" and told them to "fuck off". Now you're here arguing over semantics and trivialities rather than addressing your justification for race-mixing or trying to explain why you had to start fucking a Moroccan because apparently no actual white Europeans have the same "values" as you.

  The worst part is you KNOW what's happening to whites, and you STILL choose a non-white as your lover. That's really, really sad."

  So sad!

  "Who knows what kind of disgusting personal qualities she has. There will be good reasons no decent finnish man has long endured with her. So that milf had to take a sand negro with low standards. ^^"
  Sad?
  "He is brown, from Morocco. Not just brown but also a convicted drug dealer. Non of them has ever had any kind of career." Sad!

  "I like finland and finnish people, but their english accent is painful". Sad :D

  VastaaPoista