maanantai 3. syyskuuta 2018

Oikeudenkäynti niskoittelusta R 18/4370

Minua epäillään niskoittelusta kun olin 26.8.2017 Narinkkatorilla kuvaamassa eri mielenosoituksia. Vietin kolme päivää putkassa siitä hyvästä ja nyt 7.9.2018 klo 14.30 on oikeudenkäynti Helsingissä (ks. facebook-tapahtuma) vaikka poliisin toimista on kantelu edelleen käsittelemättä. Syyttäjä vaatii julkisella paikalla kuvaamisesta 10 päiväsakkoa (60 euroa).
20 kommenttia:

 1. Kun olit siellä putkassa vuosikymmenen suurimpien bileiden aikana niin tuliko missään vaiheessa mieleen esimerkiksi retorinen kysymys "Junes, oletko sinä pelannut korttisi hyvin?"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lokka ei tajua. Lokka on pelannut sökökorttinsa pilalle.

   Poista
 2. Kiitos Junes, että jaksat. Poliisin toiminta ei voi olla mielivaltaista vaan sen täytyy perustua tiukasti lakiin. Tämä keissi on vakava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kapteeni Schweinehund6. syyskuuta 2018 klo 14.53

   Tämä tapaus on kiinnostava poliisin toimia ajatellen: https://jyrkivirolainen-oikeus.blogspot.com/2018/09/113-kkolta-valituslupa-keskisormen.html

   Poista
 3. Herregyyd, miten iDiootti, vajakki, loisija- omia sanojasi- oletkaan.
  Yhteiskunnan varoilla elätte molemmat.
  Viikin suu on karsea,hampaat kummalliset ja Viikki kuvittelee pallopäineen( tukka isolla pallolla, sisällä vaahtomuovia) olevansa kaunotar. Paksut tönkköjalat, räkättävä puhe ja nauru ihan hirveää.
  Lokka on hiuslaitteineen kuin nainen. Lokka voisi nauraa enemmän. Se nauraminen venyttää naaman ihan omiin sfääreihinsä ja nenä venyy arabimittoihin.

  Tuo vastine on vienyt aikaa "opinnoista" ja yhteiskunta maksaa tavalla tai toisella.

  Viikki latelee syyttäjästä aivan käsittämättömän huonolla tajunnalla valeita.
  Kännissä? Kuka se on kännissä joka ilta? Kaveri skitsofrenikko? Syyttäjä samoin! Olet niin pihalla ja niin kaheli raakkuja.

  Pallopää ei näytä yhtään pidemmälle, vaikka lainaisi Lokan tukan ja tekisi siitä tikapuut.
  Aivot on molemmilta juotu ja piritelty pihalle. Lokka ei ymmärrä, ettei syyttäjä halua olla Lokan videoilla. Ahdistelua. Sen Lokka osaa. Ei muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinäpä se tuli. Ei mitään lisättävää. Menkää pummit vaikka töihin.

   Poista
  2. En ymmärtänyt yhtään lausetta tästä psykoosihöyryisestä sönkötyksestä.

   Poista
 4. Lokka ja Wiik ovat niin ala-arvoisia vinkujia. Eivät muka välitä, mitä heistä kirjoitetaan. Mutta joka ikinen kirjoitus otetaan esille ja räävitään ja sille inistään. "Ei mitään väliä, en todellakaan ole kiinnostunut, ei kiinnosta."

  Vinkujat eivät tajua, että katsoja tai kuuntelija tajuaa joka eriävän mielipiteen satuttavan ja iskevän lujaa ihon alle.

  PS ei mitenkään voi ottaa näitä rikollisia puolueeseensa. Mikä puolue ottaisi rikolliset sontiaiset, loisijat sotkemaan omaa puoluettaan? Ei mikään. Hakekoot sen 5000 ääntä omana ASYnään.

  Lokka ei osaa käyttäytyä. Juoppo, joka juo joka ikinen päivä vähintään sixpackin.
  Kuka ottaisi nuo töihin? Ei kukaan. Faktantarkistaja, jolla on opinnot loppuneet. Peruskoululaisen eukon habitus kielii peruskoululaisen tasosta.
  Ainoa, jota Lokka osaa on ininä ja vinkuminen: auton alle minut nyyh, nyyh, laitteet rikottu nyyh, nyyh, syyttäjä ei halua olla kuvattavana nyyh, nyyh.

  Joko uunittelu on loppu? Menkää pois. Kädet heiluvat kuin arabilla konsanaan.
  Mamupatjaa ei kestä kuunnella.

  Menkää pois.

  VastaaPoista
 5. Eunicella on läskimaha. Juopottelu ei vain mene ilman vaikutuksia ohi. Ohut paita ja mahaläskit lilluvat.
  Yöööök.
  Eunicella on ohut paita ja mahamakkarat löysinä heiluvat. Etovaa.

  VastaaPoista
 6. Hyvä Junes. Tsemppiä.

  VastaaPoista
 7. Tunkion Harakka se toivottelee tsemppiä! Kokkaile niitä rasvaruokia, hae kaljaa ja lihota enemmänn tuota rasvamahaista luikeroa. Oksettava maha.

  VastaaPoista
 8. Sanonpa vaan, että aika sairaita kommentteja täällä on. Pakkomielteenomaista kiusaamista. Varmaan nämä ajattelevat olevansa pohjimmiltaan "hyvien puolella" ja toimivansa vastavoimana Junekselle, mutta pahuuden tekeminen tekee aina pahaksi, varsinkin ajan kanssa. Eikä tämä tietystikään kerää sympatiaa omalle asialle, mikä se ikinä onkaan.

  Kirjaimellisesti hullua touhua.

  Toivottelen siis vielä lisää tsemppiä. Toivoisin vielä, että Junes päivittelisi blogia enemmän, kun kaikki ei sosiaalisia medioita seuraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Sanonpa vaan, että aika sairaita kommentteja täällä on." Niinpä. Tämä vakiokommentoija kärsii ilmeisesti vakavista mielenterveydellisistä ongelmista sen lisäksi, että on ns. suvaitsevainen. Tsemppiä minäkin toivottelen Tiinalle ja Junekselle, vaikka aivan kaikesta en heidän kanssa samaa mieltä olekaan.

   Poista
 9. Eikö tuo ulkonäön haukkuminen pitänyt olla hauskaa? Junes ja Tiina on solvanneet useita ihmisiä ulkonäöstä mutta nyt kun joku toinen sanoo samaa heistä niin ei olekaan enää niin huvittavaa.

  VastaaPoista
 10. Löccö&Harakka nauravat, nimittelevät, haukkuvat ulkomuotoa, ovat sivistymättömiä kaljankittaajia.
  Pskaduo saa taakseen syrjäytyneitä sossulaisia, matkustaa Tanskaan ja kännäävät heidän ja omillaan sossurahoilla. Jos 50 päiväsakkoa on 300€, on sossurahat käytössä tai nämä superchatit. Mässytetään ja Löcön maha on yhtä kaamea kuin Harakan pulleva olemus. Löccö voi katsoa oikein silmin omaa olemustaan ja tehdä sopivat johtopäätöksensä.
  Harakan pallokampaus on hirveä ja molemien nauraminen kaameaa.

  Kirjaimellisesti hullua touhua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah:) et selvästikään pidä heistä. Mutta kukapa täysipäinen voisi pitää.

   Poista
 11. Syyttäjä jauhoitettiin(sic) oikeudessa komeasti!
  Miksei HS seuraa juttua loppuun vaikka JSN niin velvottaa... "Vastuullinen media", jepjep!

  Kohti uusia seikkailuja ja vahingonkorvauksien hakemista aiheettomasta kopituksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yo. oikeudenkäynti siis koskien 2017 itsenäisyyspäivää.

   Poista