maanantai 29. huhtikuuta 2019

Eurovaalijuliste 2019

Europarlamenttivaalit sunnuntaina 26.5.2019. Ennakkoäänestys kotimaassa 15.-21.5.2019 ja ulkomailla 15.-18.5.2019.

270 Lokka, Junes, toimittaja, tekstittäjä55 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. suvakit taas servattu

   #jauhotus

   Poista
  2. 270 tulee kirjoitettua äänestyslappuun täälläkin. Terveisiä Helsingistä myös, saatan tulla seuraamaan teidän kiertuettanne, jos ja kun täällä päin olette

   Poista
 2. Nämä kuvat ovat vastenmieliset. Miten aikuisella melkein papparaisella voi olla selkään saakka ulottuvat tukkahökötys. Se on ällöttävääkin ällömpi.
  Kuka tuon kuvasarjan ideoi, on dIllepIlle.
  Mutta marokkolainen beduiini ei ole suomalainen ja ei osaa olla kuin suomalainen mies. Marokkolaisella on tuollainen tukkalaite ja nyt kuvissa näkyivät Lokan huulet. Arabimalliset, paksut. Puistattaa.
  Ole reilusti matu, äläkä kuvittele olevasi suomalainen MIES. Suomimies ei kuunaan antaisi tuolaisen harmaantuvan tukan kasvaa perseen päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiden kommenttien lukemisen taustalle sopii hyvin saksofonimusiikki

   Poista
 3. Mitä järkeä Eunicen on lähteä näihin vaaleihin pelleilemään, kun saa korkeintaan muutama tuhat ääntä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä järkeä on postailla piffille? Ei siellä ole kuin muutama tuhat mt-potilasta. Melkoisen erikoinen asenne sinulla kuitenkin

   Poista
 4. Hieno juliste. Hiano. Ja bueno kans.

  VastaaPoista
 5. Numero 6 olisi sopinut hyvin tälle "kuuden euron miehelle".

  VastaaPoista
 6. Terveisiä jälleen täältä Keski-Pohjanmaalta,

  haluaisin niin äänestää aidosti kansallismielistä ja EU-kriittistä ehdokasta, mutta täytyy sanoa, että ei tämä teidän jatkuva kännääminen ja sekoilu ei edusta sitä missään nimessä.

  En vain voi lakata ihmettelemästä sitä, miksi ei voi olla edes näiden videoiden tekemisen ajan selvinpäin.

  Estääkö sen joku alkoholi/huume-ongelma vai mistä on kyse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin juliste on harvinainen hyvä... Siinä kiteytyy kaikkein tärkein asia: kansallisvaltiot eikä Eurostokratia. Oman naamansa monistaminen eri kuoseilla on keseliästä. Taatusti tuli huomatuksi, mikä varmasti oli päätarkoitus, valituksi tulemispyrkimyksestä en tiedä.

   Poista
 7. Hieno ja oivaltava juliste, joka kuvaa samalla Juneksen eurovaaliteemoja. Siksi numero 270.

  VastaaPoista
 8. Juliste ON karsea. Juliste kertoo näiden tyhjäpäiden tyhjäntoimittelusta.
  Aivan /C:stä kuvat. Papalla harmaa tukkaruokotus ja se on Wiikkisen mielestä ihana. Voi, jumma. Kaamea, karsea arabitúkka.
  Nyt tosiaan näkyy Lokan huulet. Ne ovat arabihuulet ja niin paksut ja e...vat.

  Kuka tuon kuvaston näkee hienona, on vain LokkaWiik- seurueen superfani.

  Mitä teette vaalien jälkeen? Paljonko saat ääniä? Mututuntumalla vain heität.

  Ei ihme, ettei Perussuomalaiset lämpiä tälle pellelle. Vain pelle pukeutuu noin ja vain pelle laittaa ne kuvat vaalimainokseen. PelleBuuhaa.
  Nyt on se arabidemari ollut tapetilla kirjoitustensa takia. jos Lokka ja Wiikki olisivat persujen jäseniä, olisi kova kritiikki kaikista rasismikirjoitteluista. Videoista puhumattakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kyseinen kommentoija on mielenterveysongelmainen, keskiäkäinen naisoletettu, jolla on pakkomielle Junesta ja Tiinaa kohtaan, kuten olet varmaan huomannut.

   Poista
  2. Mistä ulisija tuon tietää? Taitaa olla ihan omia fantasioita.

   Poista
  3. No, eipä taida sullakaan olla kaikki muumit kanootissa. LOL

   Poista
  4. Täällä käy säännöllisin väliajoin kaksi taikka kolme henkilöä ulisemassa mitä turhempia ja säädyttömimpiä henkilökohtaisuuksiin meneviä ulinoitaan. Jokainen voikin sitten arvailla, keitä nämä tyypit ovat.

   Poista
 9. Siinä toinen kahjo joka on fattan rahoilla saanut ostettua vähän kamaa ja nyt ajatus lentää. Liekö toimittaja Lokka toimittanut näytteen uudesta sadosta?

  VastaaPoista
 10. Wiikki kertoo mm., että Lokka on suorittanut virkamiesruotsin yliopistossa. What?
  Virkamiesruotsi!!! Wiikin kannattaisi hieman miettiä Lokan ruotsinkielen taitoa.
  Wiikki on niin hirveä kaakattaja, että tuon Juneslokan äänestyshalun kaahotus meni ihon alle.
  Lokan ruotsinkielentaito on niin onneton. Yliopiston ruotsinkielenkurssiin sisältyy puhuttukin osio. Lokka lausuu aivan alakoululaisen tapaan mm. närädig.Juuri noin.
  Wiikki on kertonut, että Lokalla on korkeakoulututkinto Suomesta. Ei ole. Opinnot kesken. Äijä on jo pappaikäinen ja ei ole yliopistotasoa enää.

  Valhtelua ja taas valehtelua.

  VastaaPoista
 11. Lokka ei käsitä, miten vanhan ukon näköinen on valtuuston Oululähetyksessä. Ukolla on kaamea poninhäntä sykkyrällä niskassa. On aivan kaamea näös. Nopealla vilkaisulla voi todeta, että Lokka ei tajua omaa habitustaan.Vaaleat samettihousut, PIF ja tuo tukkakarmeus. Se näyttää niin marokkolaisen mallin meille. Arabi on arabi.
  Leikkauta tuo tukka ja ala olla mies.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa käydä niin, että moiset suvaitsemattomat ja vanhakantaiset kehotukset leikata hiuksensa pelkästään miessukupuolen vuoksi tullaan ottamaan turhana ulinana, jolle sopii ainoastaan nauraa.

   Poista
 12. Täällä vinkujat eivät ole tutustuneet Oulun valtuusoedustajien koulutukseen. Lähes jokaisella on korkeakoulupohja ja työssä tai työelämn tuoma eläke. Ainoa sossuelätti on Lokka Junes.
  Se valtuustoaloite on osoitus idioottimaisuudesta. Ei ole tapana laitella huomioita ylipainosta ja huomattavsta ylipainosta. Mutta Wiikin kirjoitus on ymmärrettävissä, koska ise paksuperse ja lihava lötky on nyt ollut ketodieetllä. On ollut ketolla ja nyt niin terveellinen paksukainen. Ihan kaamealle näytti siellä Narinkkatorilla. Paksuakin paksumpi perse ja reidet, polvet.

  Olette juuri niin tyhmiä, niin tajuttoman tyhmiä. Kuka se onkaan natsipelle ja rasisti? Kuka se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin noloa lukea tuo valtuustoaloite. Niin naivia ja niin osaamatonta. Kukaan ei sitä allekirjoita.
   Pitää tehdä aloite, jossa varoitetaan kaljan juonnista, sähkötupakan poltosta, kannabiksen käytöstä.
   Laiha Lokka on juuri noitten takia. Wiik on paksu ja ei millään valtuustoaloitteella keijuksi muutu.

   Että tällaiset loisijat rassaavat työssäkävijää. Prkl teen töitä, maksan veroja, jotta joku saa löhötä kotona, tubetella ja olla pirullinen.

   Poista
 13. Kunnianloukkauksen kriteerit taisivatkin tuossa täyttyä. Toivottavasti Wiik ja Lokka ryhtyvät tarvittaviin toimenpiteisiin. Ei kenenkään tarvitse kestä tuollaista infantiilia ulinaa joltakin sekopäältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kunniaa, jota voisi loukata. Älä höpötä. Lokka voisi viisastua ja jättää nuo älyttömät suljetut valinnat käyttämättä.
   Kunnia syntyy kunniallisesta tekemisestä.
   Lokka selittää, etku mä en nosta palkkiota. Niin ja kokoat rahaa kannattajitasi. Otat rahaa ja keräät vaalitiliä. Mitä vaalea varten nyt kokoilet?
   Mutku mä en nosta , mutku niin.
   Mitäs pitää blogiaan avoimena. Silloin saa kestää tuuletukset.

   Poista
  2. Ensimmäinen lauseesi itsessään on jo kunnianloukkaus. Laki on kaikille sama, joten edellisen toivomukseni iteroiden totean, että toivottavasti Lokka ja Wiik ryhtyvät tarvittaviin toimenpiteisiin kaltaistesi ulisijoiden rauhoittamiseksi. Mitään substanssiahan keskusteluun te ette tuo, vain pelkkää henkilökohtaisiin solvauksiin tukeutuvaa ulinaa.

   Poista
  3. Joku nobody amatöörilakimies vollottaa kun Wannabe-Valtakunnankansleria herjataan. Tuollaiset kuuden euron miehet ovat pelkkä rasite yhteiskunnalle.

   Poista
  4. Täällä vollottaa kyllä joku "nobody", mutta se en tässä tapauksessa ole minä. Olen ainoastaan todennut faktat. Jos ne eivät kelpaa, voit poistua tai jatkaa ulinaasi. Sama se minulle on. Totean kuitenkin ne faktat jälleen, koska joku efektiivisen heikkolahjaisuuden omaava, ilmeisesti vasemmistolainen "nobody" jaksaa täällä ulista: Kenenkään kunnia ei ole riippuvainen internetissä anonyymisti vinkuvien vasemmistolaisten höyrypäiden subjektiivisten mielten tuotoksista. Olisikin perin oudoksuttavaa, mikäli laki näin asian näkisi. Kuten jo esitetty on, toivonkin, että Junes ja Tiina ryhtyvät mitä pikimmiten tarvittaviin toimenpiteisiin lakia rikkovien vasemmistolaisten näpäyttämiseksi. Näin Junes on myös antanut ymmärtää twiiteissään.

   Poista
  5. Onpa nyt hurja tilanne.

   Poista
 14. Ei heillä ole kunniaa jota voisi loukata.

  VastaaPoista
 15. Ei Lokkaa Brysseliin, ei Lokkaa minnekkään!
  LOXIT!

  VastaaPoista
 16. LOXIT on tapahtunut ja totta. J Lokan vaalikiertue Lapissa ei mennyt aivan putkeen. Katsojia taisi olle alle kymmenen kaikilla paikkakunnilla yhteensä.

  Ei ole Lokan vaaleilla imua.

  VastaaPoista
 17. Arabimuslimin näköinen oletettu mies viemässä Suomea EU- parlamenttiin.

  VastaaPoista
 18. Suurta sääliä tunnen Lokkaa ja etenkin Lokan fanilaumaa kohtaan.
  Lokka matkustelee ympäri Suomea fanirahoila. Milloin jengi tajuaa tuon aneemisen jauhajan tyhjyyden?

  (Katselin yhtä videolähetystä. Wiikin jalat ja polvet ovat niin massiivisen paksut, että lyhyt mekko on kaamea valinta.)

  VastaaPoista
 19. Lokka-rukka!
  Te ette todella halua eroa EU:sta, ettekä markan paluuta.
  Olette muka eron kannalla mutta faktisesti ette hyödy yhtään erosta. Eikä se ero edes toteudu, vaikka Lokka olisi siellä MEPpinä. Ei yksi Lokka mitään muuta, ei muuta mitään muuta kuin Oulun valtuuston toimia.

  Maahanmuutto- ongelma ei ole ongelma. Olette niin soijapellejä.
  Ei teille kukaan ole käynyt mitään juttelemassa. Älä viitsi.

  Poltetaan, kivitetään, sotketaan,kaapataan, raiskataan. Aivan syvältä teidän tietoisuutenne.
  Palatkaa jo maan pinnalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä voisit poiketa psykiatrin vastaanotolla ja kertoa hänelle rehellisesti pakkomielteestäsi Tiina ja Junesta kohtaan. Ihan näin maallikkona ajattelen, että tuollainen pakkomielle ei ole pidemmän päälle terveellistä. Kaiken lisäksi vastailet täällä jo omiin kommentteihisikin, mikä viittaa selvästi skitsofreniataipumukseen.

   Poista
  2. Aina vaan hurjemmaksi muuttuu!!11!!

   Poista
 20. tuen eu armeijaa kansan ja maailman tarpeet pitää mun mielestä olla tasapainossa oon nationalismin ja globalismin välissä

  VastaaPoista
 21. Eräälle eukolle, että ei kannata haukkua toisia yhtään millään mitalla. Oma ryyppääminen,omat läskit ovat kaikkien tiedossa.
  Ei auta muutaman päivän raittiina olo, jos koko elämä on olut naamasta päätellen yhtä rypemistä. Turpavärkki näyttää kuluneelle ja pään muoto fas-syndroomainen- kapea kallo, profiili tylppä, hiukset ohuet, ei auta lisukkeet ja kukkakoristeet, iso nenä.
  Vastenmielistä ja niin yläastelaista pukeutumista aikuisella akalla. Jutut yläasteen tapaista sontaa ja mukaosaamista.
  Syksyllä sateessa pitkä punainen hame ja tissipaljastava yläosa. Voi, mitä sivistyksen puutetta. Kulkee kummallisesti niillä korkokengillään, perse pystyssä ja jalat tönkköinä. Oletko jotenkin sairas eukkorukka?
  Harvassa tukkalaitteessa aina joku kiinalainen hörselö.
  Eukko puhui, ettei enää värjää muutamaa hiustaan. Mitä? On väriä ja on vahvasti väritettyä.
  Eukko puhui, ettei enää ostele turhuuksia. Koko pukeutuminen on niin turhuutta.
  Eukko puhui, etei syö sokeria enää. Mitä? Naama suklaassa, pillerit rinnuksilla.

  Ei kannata puhua ja julistaa, jos ei aio toteuttaa, eikä osaa toimia julistustensa mukaan.
  Haukkui twitterissä jonkun painonnousua. On se tollo eukko. Haukkuu kirjoitusvirheitä. Omat pilkkusäännöt ihan hukassa ja paljon äk-virheitä laittelee haukkuessaan muita. Ei ole todellakaan kaunis tönkköenglannin vääntäjä. On umpitollo eukko ja kuka jaksaa kuunnella tuon enkunlatelua?

  Syö paskaa ja...

  VastaaPoista
 22. Maroko matun kroppa on kyllä niin best. Löllö, pehmeä. Pelkkä ajatus koksettaisesta saa mahan kiertämään ympäri.Lisäpahoinvointia lisää tuo kaamea arabihiustukko.
  Löllöt olkapäät, löllöt käsivarret kielivät, että ainoa liikuntamuoto on tarralenkkareitten laittaminen jalkaan. Tarralenkkarit -kymppisellä ovat kyllä kuvaavat ja sopivat matukuvaan. Tallalenkkalit matuvauvalle. Ei ole päiväkodissa opetettu nauhojen sitomista.

  Kuvottavia sellaiset löllömiehet, joilla on ihraa, ei muuta. Olkapäät läskin peitossa, maha löllö.
  Muijasi on laihtunut faaraomaan ruumislöydön näköiseksi. Paksuja jalkoja ja polvia ei riutuminen auta. Eikä ^tuota iso nokkaa, eikä litistynyttä kalloa. Tukkhaperoa saa färitellä mutta ei se 1d1oott1ma1suus minnekään katoa.

  Kuuntelimme yhtä videota ja ihme on, että valheet ja virheelliset historianvääristelyt vain menevät jonkun katsojan aivokalvon läpi. Aivan sontaa.
  Matu arvostelee muiden kirjoituksia ja niiden kirjoitusvirkeitä. Oma ei ole kummoista. Onko yliopiston ovi jo sulkeutunut muutaman opintoviikon jälkeen?
  Milloin muijan lakkiaisia vietetään? Kuinka kauan sitä "lukiota" saa käydä?

  Missä on se pätkyleen autokoulu?
  On tainnut arvostus laskea jopa Oulussa.

  VastaaPoista
 23. Muija on pukeutunut pitkään hameeseen peittääkseen ne kaameat polvet ja paksun perseen ja paksut lönkköjalat.
  Marokon ihmeellä on ihmeellisen ihana löysän läskin peittämä yläkroppa.

  VastaaPoista
 24. Onko Wiikki todella ollut muistinsa mukaan lukiossa syksyllä 9/11 WTC- iskujen aikaan? Ihan ei muistanut, että oliko yläasteella vai lukiossa.

  Näin muisteli. 18 vuotta on ihanteellinen suoritus saada lukio- opinnot alkuun. Tai ne eivät ole päätöksessä vielä mutta josko sitten 18 vuoden kuluttua olisi se lukion ykkönen edes puoliksi opiskeltu.
  Oikea valemedia tämä lököilyharakka- tiimi.

  VastaaPoista
 25. Sun rstints- akallasi on aivan littana pää. Litistynyt takaraivo on tuon ajattelutavan kutistumisen merkki.
  Komevitonen akka laittautuu kuin viisitoistavee teini. Kuvat halloweenin aikaan otetuista "kauniista" laitteluista.
  Kasvakaa aikuisiksi molemmat. Lokka on viittäkymppiä käyvä, eukko neljääkymmentä.

  VastaaPoista
 26. Voi, vettu, miten vastenmielinen on tuo laihan kourasi heiluttelu. Se käsien heiluttelu, etenkin laihojen luusormien heiluttelu on oksettavaa. Pelkkä ajatus, että noilla luisilla sormillasi koskettaisit, on ällöttävää. Marokkolainen huutaa ja mesoaa, haukkuu, nimittelee.

  VastaaPoista
 27. Herrijee, miten ällö on tuo viisikymppisen arabin hiusten pituus. Aikuisella ukolla on tukka auki 8.11.2019 ja sen pituus on perseeseen asti ulottuva. Kuvottavat hiukset. Pitkiä hiuksia joka paikassa. Inhottavaa.

  VastaaPoista
 28. "Oikeusoppinut" marokkolainen arabi on niin yksinkertainen, ettei ymmärrä lukemaansa.
  "Oikeusoppinut" marokkolainen, opinnot lopettanut, ei ylioppilas kuvittelee jauhottavansa oikeusoppineet professorit.
  Videolla marokkolainen haukkuu ihmiset ulkonäöltä, haukkuu, haukkuu läskeiksi, vammaisiksi, idiooteiksi.

  VastaaPoista
 29. Kun katsoo tätä NHL-kiekkoilijan videota, niin ymmärtää kyllä miksi suomalaiset on niin alistettuja. https://www.youtube.com/watch?v=zIEphektw2k

  VastaaPoista