torstai 23. syyskuuta 2021

Äärioikeiston kuolemanpartiot 24.2.2020

24.2.2020 pidin valtuustopuheenvuoron, jossa esitin Turvallinen Oulu -hanketta hylättäväksi. Se johti rikosilmoitukseen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Rikosilmoituksen teki Keskustan poliisivaltuutettu Lauri Nikula. Oikeudenkäynti oli torstaina 23.9.2021.Katso video puheenvuorosta: https://odysee.com/oulu2020Tässä poliisin ja syyttäjän asiakirjat:
Esitys

Syyttäjä uhoaa

Uho jatkuu
Polpon ilmoitus
Kuulustelu 1/3
Kuulustelu 2/3
Kuulustelu 3/3

8 kommenttia:

 1. Hauska seurata kuinka Junes nuolee Tuukka Kurun persettä nykyään joka lähetyksessä ihan huolella. "sopiiko että käydään läpi tämä", "Tiina olisi halunnut käydä tämän läpi", "Tuukka voidaanko käydä läpi vielä..", "teidän puolueessa ei varmaan..."

  Normaali ihminen häpeäisi edes...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sun kannataisi pysyä siellä Piffillä samanhenkisten typerysten joukossa eikä tulla ihmisten ilmoille?

   Poista
  2. Ei auttanut Juneksen perseennuolenta. Ei päästänyt Sinimusta ehdolle. Surullinen salkku.

   Poista
 2. Vitun natsipelle ��

  VastaaPoista
 3. Habla espanol, Junes? Tarvittaisiin käännösapua.

  https://www.docdroid.net/file/download/n36IOrK/identificacion-de-microtecnologia-y-patrones-artificiales-en-vacuna-pdf.pdf

  VastaaPoista
 4. Junes. Voitko lopettaa politikoinnin? Siitä ei ole kuin haittaa itsellesi ja muille. Tiedän että et ajattele muita ihmisiä, mutta politikointi tuhoaa sinunkin mielenterveyden

  VastaaPoista
 5. Vaikka olet hyvin haitallinen ympäristölle, niin silti säälin sua. Mää en pystyis elää ikinä tuollaisten tekojen kanssa. Mitä jos vaa pyydät anteeksi ja lopetat "urasi" . Sitten ehkä ihmiset voi antaa sinulle anteeksi ja lopulta huomaat olevasi onnellisempi.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Junes että bannasit dlivestä käyttäjänimimerkin joku_tollo. Hän on kova rasisti ja fasisti joten sietikin tulla bannatuksi. Kiitos vielä kerran.

  VastaaPoista