sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Väärä kieli

Sain taas vaihteeksi 25.12.2016 klo 19.30 kirjoituskiellon Facebookiin. Syynä on se, että tekstitin erään ranskalaismiehen videon arabiaksi. Tällä hetkellä en voi edes vastata yksityisviesteihin.

Facebook poisti videon sillä perusteella, että se rikkoo yhteisönormeja ja sain siitä hyvästä 30 päivän kirjoituskiellon:

Ymmärrän hyvin yhteisönormit ja -säännöt, mutta kun ei voi koskaan etukäteen tietää, mikä on niiden vastaista ja mikä ei, on hyvin hankalaa toimia niiden mukaisesti. Mikä ihme tuossa videossa muka on yhteisönormien vastaista?

Miksi Facebook vihaa arabiankielisiä? Olen syntynyt Marokossa, joten koen olevani marokkolainen.

Tässä on sama video muutamalla muulla kielellä ja murteella: soittolista YouTubessa

7 kommenttia:

 1. mitä tuo nyt haittaa. Esiinnyt Tiinana, niin ku aikasemminkin.

  Sananvapauteen kuuluu, että toisen lautaselta ei saa syödä.Paitsi somali voi kyllä syödä suomalaisen lautaselta.

  Tästäkin blokialustasta, jos joku vihervasurihyysäri keksii tehdä valituksen tästä blogistasi, niin ei mee kun tunti niin kaikki katoo, eikä mitään löydy ees bittiavaruudesta.

  VastaaPoista
 2. häh

  Kirjoitin tähän äsken parikin kommenttia, mutta ne ei menneet läpi.

  Sensuroitko täällä kommentteja?

  VastaaPoista
 3. Tee banni tili niinkuin mä et kirjoitin 2 kirjainta väärin ja hyväksyin sen uuden tilin mun kaveriksi ja hommat jatkuu kun täällä facessa saa bannit tyyliin heti kun sanoo sanan perse tai julkasee jonkun olemattoman pilakuvan

  VastaaPoista
 4. Junes, Trumpin voiton jälkeen liberaalit internet -alustat ovat "salamurhanneet" digitaalisesti lukuisia näkyviä ja kuuluisia konservatiivisia, maahanmuuttokriittisiä ja alt-right kommentoijia suuressa puhdistuksessa. Saman p.skan laineet yltävät jossain määrin myös näkyviin suomalaisiin maahanmuuttokriitikoihin ja alt-right kommentoijiin. Jos sama peli jatkuu kannattaa harkita muuttoa esimerkiksi Gab -alustalle, ja tiedottaa siitä mahdollisimman laajalti lukijoillesi, jotta he tietävät seurata perässä.

  Menestystä toiminnallesi.

  VastaaPoista
 5. Tulihan se vaustauskin mitä olen kysellyt���� olen syntynyt Marokossa ����kiitos

  VastaaPoista
 6. Internethän kehitettiin tiedn välittämiseen Amerikan sotilasvoimissa. Tarkoitus oli saada viestit menemään perille vaikka linjayhteyksiä katkeilisi. Siitä reititys.

  Nykypäivänä internet on mennyt täysin päinvastaiseen suuntaan. Tiedon leviämistä pyritään estämään kaikin keinoin. Ja mikä pahinta: Suodattamaan ehjissä solmupisteissä tai tiedonsiirotjärjestelmissä.

  Eräs asia joka on myös outoa on tiedonsiirron rajattu koko. Riippuen maasta ja e-mail alustasta liiteteidoston koko voi olla 10-25MB. Se on tänä päivänä naurettava koko kun kaikki ohjelmat tekevät tiedostoista koko ajan suurempia ja suurempia. Sähköpostin liitetiedoston koko pitäisi olla 10GB jotta voitaisiin puhua tiedon välittämisestä.

  No, fakebook ei anna sinun välittää tietoa hetkeen aikaan. Onneksi on muitakin kanavia.

  VastaaPoista