torstai 24. elokuuta 2017

Syrjintää maahanmuuttajaneuvostossa

Oikaisuvaatimus kaupunginhallitukselle, dnro OUKA/6792/00.00.01.01/2017

Kaupunginhallitus nimesi 14.8.2017 maahanmuuttajaneuvoston jäsenet ja henkilökohtaiset varajäsenet toimikaudelle 2017–2021 sivistys- ja kulttuurijohtajan esityksen mukaisesti.Vaadin päätöksen oikaisua seuraavasti:

Että minut, faktantarkistaja, moniosaaja, kaupunginvaltuutettu Junes Lokka nimetään maahanmuuttajaneuvoston jäseneksi.


Oikaisuvaatimuksen perustelut: 

Sivistys- ja kulttuuripalvelut/monikulttuurisen työn koordinaattori Henri Huumoselta saamani selvityksen mukaan neuvostoon valittiin henkilöt sen mukaan, mitä maata he edustavat.

Tämä valintaprosessi on syrjivä ja tasa-arvolain vastainen, sillä ei ihmisiä voi valita heidän etnisen taustansa mukaan.

Jätin hakemuksen neuvostoon toukokuussa, eikä sitä ole käsitelty asianmukaisesti. Huumosen mukaan hakijoita Marokosta oli kolme, eikä minua kutsuttu haastatteluun, vaan Marokosta valittiin sama henkilö, joka valittiin myös 2015. Koen tulleeni syrjityksi.

Pyysin listaa hakemuksista ja valintaprosessin asiakirjoista, mutta minulle ei niitä toimitettu. Sain listan hakijoista. Nimilistan perusteella ainakin yksi hakija Unkarista jätettiin valitsematta, vaikka neuvostossa ei ole yhtään sen maan edustajaa.

Kuntaliitto on jo vuosien ajan suositellut, että lautakuntiin ja muihin toimielimiin valittaisiin aina vähintään yksi vaaleilla valittu valtuutettu. Tätä suositusta ei ole tässä tapauksessa noudatettu.

Vaadin, että hakemukseni käsitellään asianmukaisesti ja että minulle toimitetaan kaikki asiakirjat neuvoston valintaan liittyen.

Olen yrittänyt tavoittaa yhteisötoiminnan päällikkö Pasi Laukkaa ja sivistys- ja kulttuurijohtaja Mika Penttilää. Useista soitoista ja soittopyynnöistä huolimatta he eivät ole ottaneet minuun yhteyttä. Tämä ei ole hyväksyttävää virkamiehiltä.


Oulussa, 24.8.2017
Junes Lokka
kaupunginvaltuutettu

58 kommenttia:

 1. Sinun Lokka suolloksesi videoillasi on vastenmielistä nimittelysontaa. Et osaa suomen kieltä tarpeeksi; ääliö, vajakki, idiootti, tollo, paska, jne, jne...

  Ei kukaan halua sinua mihinkään maahanmuuttajaneuvostoon, eikä minnekään muuallekaan. Sonta on sontaa. Ei se valittamalla miksikään muutu.
  Moniosaaja-nimikettä käyttävät vain hommalaiset. Sitä nimitystä ei normikansalainen edes ymmärrä. Mutta. Ei sitä moniosaajaa kukaan järkevä halua sotkemaan joka kokousta ja palaveriä niine tallennusvälineineen.

  Olet muuten todella vanhentunut ulkonäöllisesti parin vuoden aikana. Ikä on tehnyt temppunsa ja se on piirtynyt laihaan luisevaan olemukseesi. Parta on hirveä, käsimerkkisi etovaa katsottavaa, parran nykiminen oksettavaa. Ihosi raapimisen olet jättänyt vähemmälle.
  By the way! Shortsit eivät peitä perseväliäsi tai ne eivät pysy laihan perseesi päällä. Ällöä.
  Valivalivalivalivalivalivali!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Junes tekee huippu työtä, joka on erittäin arvokasta. On käsittämätöntä nähdä miten paljon suvaitsemattomia suvakkeja maailmasta löytyy - ihmisiä jotka ovat täydellisesti ideologian sumentamia. He uskovat kaiken mitä turvapaikanhakijat kertovat. Minulla sattuu olemaan ihan henkilökohtaisella tasolla yksi irakilainen tuttava, joka on tullut Suomeen 1994, hän sanoo, että tämä koko nuorten irakilaismiehien maahanmuuttojuttu ja pakolaisuus on täydellinen valhe. Se on pelkkää turvapaikkashoppailua, turismia jne. Eikä ole sitä paitsi edes moraalista, ottaa parhaita osaajia (nuoria miehiä) pois maasta, joka tarvitsee heitä. Tämä on erittäin syrjivää irakilaisia naisia, lapsia ja vanhuksia kohtaan.

   Poista
 2. Ihan hurjan hirveää ja hurjaa. Ärrävikaiselle kamala paikka.
  Mutta se käsiesi levittely videoilla on perseestä. Koetahan nyt olla jonain edes kotisohvalla.

  Sanoit jossain, että gradusi aihe oli joku???. Missä se gradu on luettavissa?
  Mestari, mestari, mestari julistelit A-studion jauhantaasi. Jussi H-a ei sinun mestarihöpötystäsi tarvitse. Jussin puhe on sivistyksen ja osaamisen tuote. Ei sinun. Li on ällö, idiootti, mitä olivataan ne kaikki nimittelysi.
  Vanhanen vItut välittää jonkun Ouluun pesiytyneen marokkolaisen haukkumisista. Kantaa lautansa ja sinä uliset.
  Li on kuitenkin puolueen puheenjohtaja, kansanedustaja ja mitä sinä Marokon sauhuttelija sen peruskoululaisen naikkosen kanssa olet? No thing- nothing at all.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi haamukirjoittelija, uli uli. Unohtuiko lääkkeet? Tuollaisten runkkupetterien kannattaisi pysytellä siellä peräkammarin nurkassa vispaamassa rakkuloita kämmeniin. Onko elämä tylsää ja yksinäistä kun pitää tulla tänne ulisemaan, kun on itselläsi paha olla. Maistuuko viina, vai juotko vain aperatiiveja ja olutta, juttusi ovat ainakin sen mukaisia, junes tuskin loukkaantuu, luulisin hänen saavan samankaltaista paskaa enemmänkin.

  VastaaPoista
 4. Kyllä on taas kurrrrrrja tilanne!!11!!

  VastaaPoista
 5. Heh tämän blogin kommentteja ja tätä vassarien ja muun sontasakin sisäsiittoisuuden määrää on oikeastaan hieno seurata :D Ringissä runkataan ja yritetään vaikka valehtemalla saada se järjenääni hiljaiseksi kun ei kestetä enää sitä kun pakolaiset paljastuikin samanlaiseksi roskaväeksi mitä itse ovat .. olisi erittäin mielenkiintoista jos jokapaikassa missä tämä sontasakki saa ulista turhaa paskaa toisten seinillä ja lainata niistä näkyvyyttä omaan alkoholismiin, alkaisi samanlainen "asiattomien viestien" poistamis ja bannaus kampanja mitä he itse saavat omissa piireissä aikaseksi, väitän että aika moni näistä olisi kiikkumassa hirressä kun eivät enää voisi purkaa sitä pahaa oloaan muihin.

  VastaaPoista
 6. miksi lokan youtube account suljettu?

  VastaaPoista
 7. Ihmiset, jotka järjestävät näitä tilaisuuksia, ovat ihan pihalla, sanoo Lokka-moniosaaja.
  Olette alinta pohjasakkaa nimittelyineen. Wiikki-peruskoululainen 32v ja Lokka pudokas 42v eivät tajua, että heidän 0.7 % hihhulointinne ei ole vakuuttavaa. Puhua osaatte ja mitä muuta!
  Se, kun näillä suvakeilla on viiden minuutin muisti...
  Wiikin naurunräkätys on oppimattoman ihmisen ulostuntia. Viisiminuuttia on sen kuuntelemiseen nokko.
  Junes on niiin komea Make America Great Again! Oijoijoijoijoi! Mikä aavikon ihme ja komistus. Kammottava ilmestys.
  Te lähdette etelään verorahojen turvin.
  Te elätte ja olette vapaamatkustajina. Lokka-lintu ei uskalla lentää. Toivottavasti autonne hajoaa ennen Pulkkilaa ja jäätte sinne loisimaan!

  Wiik on tyhjänpäiväinen kaameisiin kuteisiin pukeutuva marokkolaista ihaileva ääliö.
  Ääliö ei ymmärrä, että on olemassa ihmisä, jotka uskovat Jumalaan Juneksen sijaan.
  I dIoottIon aina IdIoottI.
  Millä stnan rahalla te tallote pitkin Suomea tekemättämitään töitä? Maksavatko kannattajanne teille? Uskomatonta sossupummailua.
  Valtuuston puheenjohtaja on maisteri- Lokka ei, vaikka Wiikki väittää- puheenjohtaja on tehnyt työuran ja on nyt teidän unelmienne saavuttamattomalla paikalla.
  VIttu, mitä paskIasIa maa joutuu elättämään teidän kahden sauhuttelun, skriimailujenne takia.
  Wiikkin You Tube menee myös kiinni! Faktaa! Tarkistettu ja ilmoitettu.
  Elä ja anna elää! Antakaa tekin arvo heille, joilla on jotain annettavaa tälle yhteiskunnalle.

  Junes Lokka kuvittelee, että koko Suomi tuntee hänet. VItut tuntee. Kuka on Lokka?
  Lokka. Lokka. Yöksistä. Junes. On siinä nimi. Ressukalla ei mitään annettavaa. Pelkkä vanha, luihunlaiha olemus pulleron vanhenevan naisen vierellä. Olette hassunhauskoja. VItuttaa maksaa teidän matkanne ja sauhuttelunne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkä ihmeen takia sitten katsot Juneksen juttuja jos noin ärsyttää?

   Poista
  2. Hurja tilanne! kerrassaan hurja tilanne. Lokkiäijä putkaan. Äärimmäisen hurja tilanne
   Videolla Lokkiukolla taas laihan perseen päällä isot farkut ja äijä on kuin aavikolta just Gibraltarilta tuotu.
   Lokki on kyllä naminimi tuolle osaajalle.

   Poista
 8. Huvittavinta on Junes Lokan ininä ja ulina ja kuvaaminen ja ei-ymmärrys, että hän on itse mamu ja matu.
  Tuollaista sossuelättiä ei täällä tarvita.
  Onneton äijänkäppänä ei tajua, että itse on se marokkolainen mitään sanomaton paskanjauhaja.
  Niin inhottavaa tuotosta. Kuuntelimme sönköttämistä porukalla ja ei vain mene meidän ymmärrykseemme, ettei tuo Lokkalainen tajua omaa osaansa.

  Kun ei ole sillä kauhalla annettu, ei voi vaatia mitään.
  Tiina vanha akka kuvittelee itsestään miss suomalaista kaunotarta. Peruskoululaisen näköinen random. Noita pallinaamoja mahttuu suomalaisten naisten jonoon yli kaksikymmentä. Alimittainen. sairas nainen tuolla migreeninsä ja sydänvaivojensa kanssa naureskelee kauniille afgaaninaiselle. Häpeäsist, jos olist oppinut länsitapoja. Olet epämiellyttävä kaikkineen. Mene pois videoilta. käkättämästä typeryyksiä ja naurusi on kaameaa variksen raakkumista muistuttavaa kirkumista. Ei se nauru tartu, eikä naurata muita. Mene vaikka sairaalaan toipumaaan ja opettele elämää ja opi joku ammatti.

  Junes on menetetty tapaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tämä Lokki on Helsingin putkassa! Jeeee!
   Lokki was taken bt polis and hope they keep him a long time and seek all Lokki`s hate- and nazispeeches.
   Oululle onnea tuollaisesta valtuutetusta! Jippii! Lokki on lukittuna ja ilman tupakkaa ja sauhuja.
   Viihtymisiä Lokki!

   Poista
 9. Junis Lokki Marokosta on putkassa! Whohoo!
  Lokki onkin hyvä nimi tälle matulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei pittäiskö sun nyt oikeesti ottaa jotain rauhoittavaa. Alkaa jo jutut oleen ku santamarjaanalla.

   Poista
  2. Olex Lokkin frendi? Ei kannatais. Kuka se on santamarjaana? Jänis The marokkolainen Lintu Lokki! Hyvin kekattu.
   Joko putkanovi on auiennut ja lintu pääsee räpistelemään???Noloa Oulun valtuuteltulle. Lintu häkissä on häkkilintu Lokki.
   Lokin käytös oli juuri niin sauhujen johdosta. Poliisi vvoi bnyt tutkia Lokin kaikki jutut samaan aikaan ja ilman tulkkia.

   Poista
 10. Pitäkää Helsingin poliisit tuo stnan resupetteri siellä teillä aluksi vaikka viisi vuotta. On tuo kuikkarääpäle karmean näköinen noissa kuvissa. Raukka on yli nelikymppinen ja näyttää kuusikymppiselle siltojen alla asuvalle.
  Nuori matu on kaukana tästä "valtuutetusta"
  On siellä valtuustokavereilla hauskaa katsella äänestyttäjän resupekan toilailuja kaupungin varoilla Helsingin toreilla. Akka sossutuella sitten Tampereella odottamassa harmaahapsuaan sylkkyynsä. Yök ja stn.
  Lokin omin sanoin: vajakki, ääliö, tyhmä, idiootti.Loppuja voi kuunnella tuon videoilta. Siellä on nimittelyjä vaikka millä mitalla ja joka asiaan.

  VastaaPoista
 11. Lokki ja Iin inisijä ovat nyt keltaisessa liemessä ja ihan omaa syytään. Polliisi voi tutkia kaikki Joutsenen juutuubit ja se menee sitten viharikoksen piikkiin. Ei kukaan järkevä naureskele seksivähemmistöille, eikä hauku maahanmuuttajia tuolla tavoin kuin te.
  Oulun valtuutettu on Oulun häpeä.

  VastaaPoista
 12. Lokki on linnuista äklöin, paskaavin ja whatsoever.

  VastaaPoista
 13. Tiina Wiik White Trashin videojuttu, juopottelu, käkätys oli just niin alakoululaisen trashia kuin tälle alakulttuurin naiselle sopiikin.
  Missä olet töissä? Vitut!
  Vittuja, vittuja tuli joka lauseessa. Trash on trash.
  Varavaltuuteu tehtävä on olla paikalla, jos valtuutettu on sattumalta putkassa.
  Mutta trahsi on vain juutalaisuutta räkättävänä Tampereen Hervannassa.

  Juma, että tuo nainen on ääliö.

  VastaaPoista
 14. Tämä älypää on sitten putkassa niskoittelusta? Oulu, oi, Oulu!
  Kumpikin sekä ukko että akka ovat alaluokkaa ja sille ei mikään mitään voi.
  Maahanmuuttokriittiset katsovat teitä alaspäin ja teidän omanlaisenne ihaillen. No, jokaisella on se oikeus omata oma taustajoukkonsa ja taustajoukoilla on oikeus olla omanlaisensa takana.
  Onnea! Ei teitä taideta valtuustossa arvostaa. Ei taideta arvostaa muuallakaan.
  Tuo Wiikin Hervanta-juttu oli kyllä jotain kummallista kännisen örinää. Nainen ei pääse Ouluun ilman husbandiaan. Valtuustosta viis.
  Tapanne puhua maahanmuutosta saa vain kielteistä suhtautumista tahoilta, jooiden ääniä tarvitsemme.
  Perustakaa se ASYLi ja riehatkaa sen takana. MV on teidän juttunne.

  VastaaPoista
 15. Helsingistä pieni tilannetiedote.
  Tuolla mielenosoituspaikalla oli pieni joukko. Todellakin kaukana vaikuttavasta mielenosoittelusta kummaltakin puolelta. Aikuisia ja työttömälle näyttäviä sekoilijoita.
  Juneksen pidätysvideo on hyvä pätkä kaverin ulkonäöstä ja vaikuttavuudesta. Työtön kaupunginvaltuutettu on tuolla oululaisten varoilla. Työtön vaimo mukana kuvaamassa ja puhuu englantia! Itkettäisi, jos viitsisi edes itkeä. Vituttaa nämä niin, ettei osaa edes sanoa määrää.

  VastaaPoista
 16. Nämä kommentit on hauskaa luettavaa ja antaa valaisevan kuvan erilaisten ihmisten aivotoiminnoista. Eikös nämä herra/rouva anonyymit ole huomanneet, että omalla nimellä ja kuvallakin voi kommentoida? Silleen se olis paljon hauskempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kritisoi omalla nimellä ja kuvalla, Lokka tekee herjausvideoita ja kuvamanipulaatioita. Ei se olis hauskempaa.

   Poista
 17. Roskaa ei kannata yrittää puhdistaa omalla nimellään yhtään enempää, eikä omaa nimeään kannata liata sontaan.
  Nämä vitunlatelijat eivät ansaitse yhtään mitään muuta kuin sen ikioman hauskuutensa näistä. Se heille ilomielellä ja valtuustoväki on huvitellut eilen, että resupekka on putkassa venymässä. (Kannattaa hankkia kotiin tanko, jolla venyttää se laiha ranka suoraksi ja hankkia sopivankokoiset housut kinttuihin. Voi saada uskottavuutta ulkoiseen habitukseen edes.)
  Eilinen Lokin video oli juuri niin alimittaista sontaa, ettei siihen kenenkään kannata omalla nimellään sotkeentua. Miten ihminen kykenee olemaan niin älytön! Lokki-lintu kykenee ja Wiikki oli aivan sekaisin. Silmät seisoivat akan päässä-sauhua vedetty, viiniä,siideriä päälle. Lokki-linnulla pää aivan seko hasasta.Hirveä karvakuontalo ihmisen päässä on kuin apinalla. Apina on kuitenkin kaunis eläin.

  Ei ihme, että poliisi pesee kätensä tästä retkusta. Hanskat kädessä noiden käsittely. Ei tule koleraa, eikä hiviä.

  Kaikea sontapaskaa tämä yhteiskunta joutuu elättämään ja viranomaiset käsittelemään. Viranomaisille vaihtoehto- antakaa näitten olla omissa sotkuissaan ja puhua sitä, joka peräreiästä tulee normaalisti mutta näiltä se suoltuu suusta. Hyi, helvetti.

  VastaaPoista
 18. Minna, oletko se sinä? Onko undulaattisi ja sinun välilläsi tapahtunut jotain sellaista, joka on saanut sinut noin tuohduksiin. Minna-hyvä, mehän tiedämme, että olet ollut jo kauan onnettomasti rakastunut sekä Junesiin että Marcoon, mutta jäänyt vaille kaipaamaasi vastarakkautta. Marcosta puheen olen, Kuopion torilla syyllistyit pieneen siegmundfreudilaiseen lipsautuksen, kun kehotit Marcoa imemään vittua. Aijai Minna, tarkoitit varmaankin, että olisit halunnut Marcon imevän kyseistä ruumiinosaasi. Täällä Junesin kommenttiosiossa et ole samanlaisia lipsautuksia tehnyt, mutta ilmeinen katkeruutesi Tiinaa kohtaan kertoo onnettomasta ja yksipuolisesta rakkaudestasi Junesia kohtaan. Vastakaiuton rakkautesi saa sinut solvaamaan Junesia mitä ihmeellisimmillä haukkumasanoilla, vaikka et oikeasti niin tahtoisikaan tehdö. Muuten, hassua sinänsä, että molemmat intohimoisen rakkautesi kohteet, Junes ja Marco, ovat kumpikin maahanmuuttajia eli juuri sitä miespuolista ihmisryhmää, joista sinä toivot löytäväsi itsellesi miehen. Ei vain taida sinua onnistaa. Mutta kaikesta huolimatta jaksamisia sinulle, Minna.

  VastaaPoista
 19. Meillä menee Minnan kanssa ihan hyvin, ei hän ole kiinnostunut rahattomista luusereista. Mutta kavereilla oli ollut tosi hauskaa Tiinan kanssa Hervannassa, kun Younes oli poliisien rassattavana. Ja hänellekin kuulemma toi mieleen vanhat hyvät ajat Ranskassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, undulaatti, joka osaa kirjoittaa! Nyt Minnan kannattaisi yrittää jotenkin hyödyntää tämä undulaattinsa erikoisosaaminen taloudellisesti. Näin äkkiä ei tule mieleen mitään tahoa, johon asian tiimoilta kannattaisi ottaa yhteyttä, mutta eiköhän sellainen löydy googlaamalla. Mielestäni tässä saattaisi olla mahdollisuus jopa kansainväliseen viihdeuraan, ainakaan itsellä ei tule mieleen yhtään undulaattia, joka osaisi kirjoittaa suomea. Tietenkin vielä parempi olisi, jos undulaatti osaisi kirjoittaa englanniksi, koska tällöin kielimuuri ei olisi kansainvälisen uran esteenä.

   Poista
  2. Ei meidän undulaatti osaa kirjoittaa, mutta ihan kiva silti. Sinulla sen sijaan logiikan kanssa on pikku ongelma. Ja sinuthan on dumpattu niin monta kertaa että et laskuissa pysy vaikka ottaisit sekä sormet että varpaat käyttöön.

   Poista
  3. Ahaa! Oletkin siis Minnan sivupersoona. No, nyt alkaa valjeta viimeinkin tämänkin jutun juoni. Itse asiassa, olenkin jo pitkään epäillyt, että Minnalla ei ole kaikki retardit sätissä, mutta että hänellä on oikein sivupersoona eli skitsofrenia. Vau! Muuten, yleensä näissä skitsofreniatapauksissa se sivupersoona on jostakin syystä se järkevämpi toimija - niin kuin nyt näyttäisi olevan teidänkin tapauksessa. Tästä tulikin mieleeni, että mitäpä jos sinä vakuuttaisit Minnan menemään lääkäriin kertomaan rehellisesti omista asioistaan? Olen jokseenkin varma, että se riittäisi tahdonvastaiseen hoitoon, joka, ikävä kyllä, on Minnan tapauksessa aivan välttämätöntä - ainakin näin aluksi. Tosin sinun kannaltasi ajateltuna asia on vähän ikävämpi, kun psykiatrisessa hoidossa tahtoo nämä sivupersoonat kadota. Mutta, kaikesta huolimatta toivotan teille molemmille oikein hyvää syksyä. ja terveisiä tietenkin undulaatille.

   Poista
  4. Et ole viime aikoina tainnut muistaa ottaa lääkkeitäsi?

   Poista
  5. Jutellaan lääkityksestäsi tarkemmin, kun tulet seuraavan kerran vastaanotolleni. Varaan sinulle ajan valmiiksi ensi viikon alkupuolelle. Sopiiiko sinulle aika esimerkiksi tiistaina iltapäivällä? Yritä välttää alkoholia viikonloppuna, niin olet vastaanotolla sitten paremmassa kunnossa. Hyvää viikonloppua!

   Poista
  6. Eipä sinua näkynyt, jäikö taas viikonloppu päälle? Uusi aika torstaina klo 15.30, koita selvitä.

   Poista
  7. Peruin aikasi, koska et vastannut soittooni, jolla yritin varmistaa, että sopiko varaamani aika sinulle. Olen pahoillani, että kävit vastaanotollani turhaan. Torstai ei minulle valitettavasti sovi, ja jään nyt muutoinkin parin viikon mittaiselle syyslomalle, joten soita vastaanottoapulaiselleni lokakuun alkupuolella, niin sovitaan sinulle uusi aika. Jos lääkkeesi uhkaa loppua kesken, niin voit aina hakea lisää lääkkeitä apteekista maksusitoumuksellasi.
   HUOM! Älä käytä alkoholia tai subutexia lääkkeitesi kanssa, sillä Olanzapinin ja Risperidonin on todettu reagoivan negatiivisesti sekä alkoholiin että buprenorfiiniin. Yhteisvaikutus aiheuttaa sekavuutta ja seurauksena voi pahimmassa tapauksessa olla syvä sekavuustila, ja voit päätyä akuutin psykoosin myötä jälleen suljetulle osastolle.

   Poista
  8. Palataan asiaan jos tuosta parin viikon putkesta selviät hengissä. Suljetulta en lähde sinua hakemaan.

   Poista
  9. Hei, palasin juuri lomaltani ja huolestuin, kun luin tänne kirjoittamasi kommentit. Vaikuttaa siltä, että transferenssisi on kehittynyt niin pitkälle, että olet mielessäsi kääntänyt tilanteen päinvastaiseksi eli alkanut kuvitella olevasi lääkäri etkä asiakas. Olen sen verran huolestunut tilastasi, että kirjoitin sinut väliaikaiseen tahdonvastaiseen hoitoon kotipaikkakunnallasi olevan sairaalan suljetulle osastolle, joten sukulaisesi pääsevät tapaamaan sinua, kun alkuvaiheen intensiivinen lääkehoito on saatu kohdallasi vietyä läpi onnistuneesti. Sinua tullaan hakemaan ambulansilla lähi päivinä, tarkenpaa ajankohtaa en tiedä, koska noutamisen hoitaa toisen sairaanhoitopiirin henkilökunta.
   Alkuvaiheen lääkehoidon aikana tapaamisia ei sallita, koska asiakas on tavallisesti niin tokkurainen, että tapaamisista ei ole asiakkaalle tai tämän omaisille hyötyä. Kuten jo aikaisemmin totesin, uskon, että olet nyt sellaisen kontrolloidussa ympäristössä tapahtuvan hoidon tarpeessa, missä varmistetaan, että harhaisuutesi ei pääse kehittymään pysyväksi olotilaksi. Voit tuntea hoitojakson aluksi vihan tunteita minua kohtaan tai jopa kostonhimoa, mutta uskon, että alkujakson jälkeen, kun lääkityksesi on palautettu normaalille tasolle ja lepositeita ei enää tarvita, alat itsekin ymmärtää, että toimin sinun parhaaksesi tässäkin asiassa.

   Poista
  10. Taisi se ambu lansi viedä sinut heti takaisin sinne lomalle. Ihan lähi päivinä ei taida olla pois pääsyä.

   Poista
 20. Junes, olisi kiva jos kirjottaisit tänne useammin tai editoisit joskus videoistasi lyhyitä Parhaat palat-videoita. Ei vain ole aikaa katsoa pitkiä videoita.

  VastaaPoista
 21. Migrin ei tule ottaa vastaan uudestaan 55 matua, jotka tänään lähtivät Ruotsiin.
  Koska sieltähän he ovat tulleet, Ruotsi vaan ei heitä rekisteröinyt silloin 2015, vaan antoi tulla läpi Ruotsin Suomeen.Eivät he helikopterilla tulleet.
  Ruotsin pääministeri Stefan Löfven ja Suomen alkuvuoden 2015 puolustusministeri Carl Haglund sopivat keskenään ja Punaisen ristin Pertti Torstilan kanssa alkuvuodesta 2015, että Suomeen laitetaan tulemaan 50.000 matua, koska Ruotsin matutilannetta pitää helpottaa.Löfven vetosi myös useaan kertaan, että Suomi "kantaisi vastuunsa" ja ottaisi myös matuja.
  Alkoi operaatio, jossa Tanskasta Tukholman Centralstationille, Keskusasemalle tulleet matut huollettiin siellä ja imaamit ja suvakit laittoivat heidät junaan, ilmaiseksi, pohjoista apposen avoimena odottavaa Ruotsin ja Suomen rajaa kohti. Uumajassa heidät siirrettiin sitten busseihin ja raja yli Tornioon, josta he lähtivät joko itse eteenpäin tai hakeutuivat Kemin poliisilaitokselle tai muiden viranomaisten luo.Suvakkien kutomis- ja leipomistouhu alkoi.
  Carl Haglund(Ruotsalainen kansanpuolue) oli varma uudesta vaalien jälkeisestä hallituspaikasta. Kun Rkp joutuikin oppositioon, jatkoi hän siltikin täysillä operaatiota, Petteri Orpon avulla. Jos Rkp olisi päässyt hallitukseen juhannuksena 2015, olisi Ruotsista tuotettu nopeasti ne 50.000 matua. Oppositiossa luku jäi ensin 32.000:een, mutta kohta on 50.000 täynnä, koska joka päivä tulee enemmän kuin voidaan palauttaa.
  Haglund jäi pois politiikasta sivuun. Löfven jatkaa vaan.
  Rkp:n jäsenet aloittivat lisäksi oppositiossa uuden operaation, eli "Oikeus elää"-leirin, jonka johtohahmot ovat enimmäkseen ruotsinkielisiä naisia.
  Esim. Erna Bodström, jota Yle haastattelee, milloin "asiantuntijana", milloin "maallikkokansalaisena".
  Suomenkielisen Ylen johtoon laitettiin väliaikaiseksi rkp-läinen Marit af Björkesten, kun Atte Jääskeläinen erosi. Nyt Ylen johtajaa valitaan salassa.Björkesten haluaa toki jatkaa.Sveriges televisionin Skansenin yhteislaulupropagandaohjelman hän siirsi heti Yle 1:een.
  Mtv taas on täysin Ruotsalaisten hallussa ja omistama, samoin Iltasanomat ja Iltalehti sekä Suomi24.Niissä kaikki ruotsalainen esitetään ruusuisena ja suomalaisia solvataan.

  VastaaPoista
 22. kuriren.nu:
  14:18 | 2017-09-05

  kirjoittaa mm.: "ei tullut satoja, ei tuhansia, mutta viitisenkymmentä marssi Ruotsiin ja tuli eri puolilta Suomea, mielenosoittamaan suomalaista turvapaikkapolitiikkaa vastaan.
  Nuor Dawood, turvapaikka-aktivisti Helsingistä, auttoi ihmisiä ottamaan yhteyttä viranomaisiin.
  Lopettakaa palautukset, haluamme rauhaa, Irak ei turvallinen. Sellaisia iskulauseita.Mutta kuten huomiota saaneissa mielenosoituksissa 2 vuotta sitten, oli nytkin kaksi puolta. Menkää kotiin, huusi joku. Toinen suomenmaalainen seisoi kyltin kanssa, joka toivotti tervemenoa Ruotsiin.

  – Ilahduin, kun kuulin tästä. On fantastista että he menevät rajan yli Ruotsiin.Teillähän on monikulttuurisempi maa ja toivon, ettei Suomesta koskaan tule sellaista, sanoo Tuukka Kuru.

  – Jos palaamme takaisin, he tappavat meidät.Haluamme vain elää rauhassa täällä, sanoo Ali Alduleimi joka tuli Tornioo Turusta.

  Alduleimi tulee, kuten useimmat paikalla olijat, Irakista ja kuten muutkin, hänkään ei ole saanut oleskelulupaa Suomesta.Epätoivoisena on nyt yli 40 tullut Ruotsiin, saadakseen asiansa esiin uudelleen.Vaikka Dublinsopimus on voimassa ja on todennäköistä, että maahanmuuttovirasto Ruotsissa ei voi antaa muuta viestiä kuin minkä Suomen viranomaiset antoivat.

  Haaparannan poliisin mukaan odotetaan, että lisää tulijoita ylittää rajan. Osa haluaa ensin kuulla, että kaikki on mennyt hyvin niille, jotka nousivat Bodeniin menevään bussiin.Muut kokoavat perheensä ja menevät rajan yli sitten.

  – Rakastamme Suomea ja Suomen kansaa. Haluamme jäädä tänne. Mutta saa nähdä, ehkä saamme paremman palautteen Ruotsista, sanoo Ali Alduleimi.

  VastaaPoista
 23. alkuperäinen tiivistelmä lehden tekstistä, jonka käänsin

  kuriren.nu:
  14:18 | 2017-09-05

  Det blev som det har pratats om. Det blev inte flera hundra eller tusentals irakier som kom från Finland och marscherade över till Sverige. Men ett 50-tal besvikna asylsökande människor kom från olika delar av Finland – till Torneå, för att demonstrera mot den finska asylpolitiken.
  Nuor Dawood, asylaktivist från Helsingfors, hjälpte människor i kontakten med myndigheterna
  Stoppa utvisningarna. Vi vill ha fred. Irak är inte säkert. Slagorden var tydliga från demonstranterna. Men precis som vid de uppmärksammade demonstrationerna för två år sedan fanns det två sidor. Åk hem, skanderade någon. En annan finländare stod med en skylt och välkomnade utvandringen till Sverige.

  – Jag blev glad när jag hörde talas om det är. Det är fantastiskt att de går över till Sverige. Ni har ett mer multikulturellt land och jag hoppas att vi aldrig blir så, säger Tuukka Kuru.

  – Om vi åker tillbaka dödar de oss. Vi vill bara leva fredligt här, säger Ali Alduleimi som åkte till Torneå från Åbo.

  Alduleimi kommer, som de flesta andra på plats, från Irak. Och som de andra har han inte fått något uppehållstillstånd i Finland. I desperation har nu över 40 stycken åkt till Sverige för att försöka få ärendet prövat här i stället. Trots att Dublinförordningen gäller och att det är sannolikt att migrationsverket i Sverige inte kan ge några andra besked än finska myndigheterna.

  Enligt polis på plats i Haparanda väntas fler passera gränsen. En del ville höra att allt har gått bra med de som klev på bussen mot Boden. Andra samlar sina familjer och går över sen.

  – Vi älskar ju Finland och det finska folket. Vi vill stanna här. Men vi får se, kanske kan vi få bättre besked i Sverige, säger Ali Alduleimi.

  VastaaPoista
 24. Tiina ja Junes voisivat opiskella argumentoinnin perusteet. Sen jälkeen voisi käydä keskustelua yhteiskunnan ja Oulunkin todellisista ongelmista. Nykyisellä tasolla mahdotonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taida se oppi mennä enää heille perille.

   Poista
  2. Noh nyt saa kertoa mitä on saanut nämä hillityt aikaan? ruumispusseja turun torilla ... vittu miten hieno saavutus

   Poista
 25. http://kielijelppi.virtamieli.fi/kirjoitusviestinta/argumentointi-ja-argumentoiva-kirjoittaminen

  Tuosta voi vaikka aloittaa.

  VastaaPoista
 26. Helsingissä oli tänään 3 sepän patsaalla olevassa taiwanilaisen arkkitehdin rakennusprojektissa mielenkiintoinen tilaisuus. Matut ja suvakit olivat katsomossa ja puhujalavalla oli 4 isänmaallista, joille tilaisuutta johtava arkkitehti antoi puheenvuorot, saatuaan eilen tietää, että matut ja suvakit olivat kusettaneet häntä.
  Projekti liittyy Helsinki design week:iin, jossa on erilaisia muotoiluprojekteja. Taiwanilainen, äärimmäisen korrekti ja kohtelias mies, johtaa projektia, jolla on tarkoitus esitellä helposti rakennettavia puurakennuksia , esim. tuhoutuneille alueille maailmassa.
  Helsingin kulttuurimarxistit (ehkä Nasima?)olivat kuitenkin onnistuneet ujuttamaan hänelle "apupojiksi" epälukuisen joukon laittomia matuja, samoja naamoja, jotka jo ovat hengailleet laittomien leirissä rautatietorilla koko alkuvuoden. Suvakkien kanssa heillä oli rakennusprojektin luona toissapäivänä suurjuhlat. Seiniin on kiinnitetty iskulauseita ja valokuvia, mm. nimet matuleiriaktivisti, ortodoksidiakoni Pär Silen ja Simolin ovat mukana.
  Mutta.
  Isänmaalliset menivätkin siis tänään joukolla kertomaan englanniksi taiwanilaiselle, että laittomat käyttävät häntä härskisti hyväkseen. Ada, Veera, Panu ja Eero puhuivat englanniksi erittäin hyvät puheenvuorot, kertoen kaikista ongelmista, mitä laittomat ovat aiheuttaneet ja vetosivat taiwanilaiseen, että matujen ei enää annettaisi pitää hänen projektiaan mielenosoitusleirinä laittomille maassaolijoille, koska suomalaiset eivät halua laittomien uhkaavan yhteiskuntaansa.
  Matut ja suvakit joutuivat kuuntelemaan katsomossa, ja heitä oli kielletty huutamasta mitään. He poistuivat sitten mielenosoituksellisesti kesken puheiden, loukaten näin taiwanilaista.Eero Tillasen kanssa heillä oli syntynyt alueen ulkopuolella suukopua, koska Tillanen oli sanonut arabeille, että heidän valehtelunsa on nyt paljastettu.
  No, saapa nähdä, mitä seuraa. Jos matut ja suvakit edelleen pitävät leiriään paikassa, tulee isänmaallisten leiri myös olemaan ihan nurkan takana. Tai isänmaalliset partioivat alueella.Poliisi ei puuttunut nyt tilanteeseen, katseli ja kuunteli vain.
  Helsingin kaupungin kulttuurijohtajilla on nyt suuri työ kertoa taiwanilaiselle, että "rasistit" ne siellä valehtelivat.
  Saapas näkee, minkä kenkä tekee...

  VastaaPoista
 27. "Tokihan ilmaisella ehkäisyllä voidaan oirehoitaa heikon kansallisen arvomaailman sivuoireita teiniraskauksia ennaltaehkäisemällä, mutta kaikki muut saman arvomaailman heikkouden tuottamat ongelmat tulevat edelleen perässä, koska niitä ei kierukat ennaltaehkäise."

  Kerro tälle aivovammaiselle, retardi-idiootille, vähä-älyiselle, uunitettavalle, erotettavalle,...että oppii syksyn opinnoissaan(?) katkomaan lauseensa. Tuo on jo melkein ykkönen lauseen pituudessa ja tolkuttomuudessa.

  Mutta, miksi kirjoittaa, miksi menee kirjoittamaan paskaa, miksi, miksi, miksi...loputtomiin omien videoittesi paasaamista. Vittu, vittu, vittu...omaa kieltäsi.
  Viimeistä musavideota ei kyennyt edes kuuntelemaan. Käsiesi heilumista on idioottimaista katsella. Retardi. Aikanne kuluu netin ääressä ja etsitte epätpoivoisesti jonkun, joka on teitä jossain muistanut, teille jonkun lauseen vastannut. Olette retardeja.

  Huvittavaa on, että katsotte noiden 50 Ruotsiin turvapaikkaan menneen olleen teidän ansiotanne. Retardi-idiotismia. Teillä ei ole sen kanssa mitään tekemistä. Menkää pois. Erotkaa. Heiluttele sitä laihaa kämmentäsi. Se on kaamea luikkukoura, joka ei ole ikinä mitään työtä tehnyt.
  Ne Tornion kuvat osoittavat Junes Lokin olevan sillan alla asuva rähjä. Pullero on niin paksu pallo ja toinen laihaperseinen luikeromato.

  VastaaPoista
 28. Onko asylilaisilla enää yhtään toimivaa Fb-profiilia vai onko kaikki bannissa?

  VastaaPoista
 29. Asyt eivät käsitä, että tuo ^^ kirjoitus ja sen sanat ja nimittelyt ovat Lokin omasta puheesta joka videolla.
  Vittu-sanaa luettelee Wiik, Lokki lataa retardia, idioottia, uunitusta, eroamista, mitä uliset, mitä valitat, miksi tulet tänne ja kirjoitat paskaa, miksi, mitä, eikö tajuta ja niin edelleen.

  Retardi on se yleistä yleisempi ilmaus ja retardiaa tulee videoilta niin paljon, ettei katsominen kiinnosta. Jankuttamista.
  Omaa sontakasaa kannattaa tutkia joskus sen julkaisemisenkin jälkeen.

  Tuo lause ^^ on aivan käsittämätön.
  "Tokihan ilmaisella ehkäisyllä voidaan oirehoitaa heikon kansallisen arvomaailman sivuoireita teiniraskauksia ennaltaehkäisemällä, mutta kaikki muut saman arvomaailman heikkouden tuottamat ongelmat tulevat edelleen perässä, koska niitä ei kierukat ennaltaehkäise." Aivan huikeaa tajunnanvirtaa.

  Wiik on innostunut yhdys sanoista ja lauseen kat kaiseminen siinä huu massa ei ole tullut ajan kohtaiseksi ja näin älytön sana ketju on muodostunut aivan muuksi kuin normaaliksi suomen kieliseksi virkkeeksi.
  Ei mene jakeluun asyn "poliitikoille" sarkasmi. Huonoon muovipulloon ei pulloteta parasta konjakkia.
  Wiik osaa vain vittu-sanan viljelyn.( Tuli piru vieköön liikaa sanoja lauseeseen.)

  VastaaPoista
 30. https://www.youtube.com/watch?v=DGab4a9uWyw

  Monokulttuuriin vieraaksi, Alan Salehzadeh ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Videon loppupuolella hän kertoo kuinka YLE sensuroi.

   Poista
 31. Tötterölle terveiset. On se tötterö hyvä nimitys tuolle tappijalkaiselle tötsyn haistelijalle. Jessus tuo tötterö on pien! Onko edes 130 senttiä! Tötterö taaperteli Lokin luo ja näkyi tötterön pohkeet ja korkeat korot.

  Tötterö, tötterö! Miten hienoa olla vain tötterö valtuuston yleisöpenkillä. Tötterölle tötsyä.

  VastaaPoista
 32. Buaahhahaaah! Lokkilintu ja tötterö. :D :D :D

  VastaaPoista
 33. Lokki :D marokkolainen lintupee.
  Tötterö :D pätkä Iistä.
  V1nde, miten hauskaa on ollut Tötterö-muijan uuden nimen ansiosta.:D

  VastaaPoista
 34. HELLO TÖTTERÖ!
  On hassunhassu nimitys pulun kanssa notkuvalle luuserille.
  Two losers together. Yhteiskunnan maksamilla tuloilla laitteet ja koko elämä.
  On se tötterö pieni. Se näkyy noissa kaupåunkikävelyissä. Tötteröllä on kymmensentin koroilla varustetut Lidlikengät ja ylettyy lokkia vyötäröön.

  VastaaPoista
 35. Tötterön kandeis poistaa kaikki tötteröviestit ja tehdä se heti.

  VastaaPoista