maanantai 21. elokuuta 2017

Väärä espanjalaismiesvideo

Edellinen kirjoituskieltoni päättyi 18.7.2017, ja ehdin kirjoitella Facebookiin noin kuukauden ajan kunnes sain uuden kirjoituskiellon 21.8.2017. Tällä kertaa syynä on 25.2.2015 julkaisemani espanjalaismiesvideo. Facebook poisti videon sillä perusteella, että se rikkoo yhteisönormeja ja sain siitä hyvästä 30 päivän kirjoituskiellon:
Ymmärrän hyvin yhteisönormit ja -säännöt, mutta kun ei voi koskaan etukäteen tietää, mikä on niiden vastaista ja mikä ei, on hyvin hankalaa toimia niiden mukaisesti. Mikä ihme tuossa videossa on yhteisönormien vastaista?19 kommenttia:

 1. Huippua, mutta ei banaanien arvoista, eihän tuossa ole edes mitään törkeätä.

  VastaaPoista
 2. Mitä virkaa on face keskustelu alustalla, jossa ei omia mielipiteitä saa ilmaista. Nyt sitä bannia saa vaikka mistä, itse lopetin,,kun kaikki bannit saaneena ,viiminen niitti 2/30 vrk, perä jälkeen, .otin loparit koska minua ei juutalaiset määrää.

  VastaaPoista
 3. Junes Lokka MaailmanKuulu FaktanTarkistaja, Viraton Marokkolainen MoniOsaaja.
  Ajelee Inariin saakka katselemaan prideläisiä. IDiOotTi.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. tiedätkö sinä mitä yhteisönormia tuo video rikkoo?

   Poista
  2. Mitä väliä?

   Poista
  3. Ei väliä, pääasia että on bannia. Parempikin jos et tiedä, mitä välttää.

   Poista
 5. Normaali ajanviete sketsi koko video.
  Ketkähän "paisehaarukat" asiantuntemuksellaan ovat nuokin, ei Suomessa lakivoimaiset yhteisönormit keksineet?

  VastaaPoista
 6. Hankipa Lokka oikeita töitä niin on vähemmän aikaa pohtia ja kirjoitella tällaisia mitättömyyksiä ja saat oikeampaa sisältöä elämääsi.

  VastaaPoista
 7. Lokalla on jo töitä! Lokka luihuilee Lappiin, makaa sohvalla, kuvaa videoitaan, soittelee puheluita, on opiskellut mutta ei ole valmistunut.
  Lokalla on suuri sisältö elämässään. Se sisältö on yhteiskunnan kiusaaminen, varojen tuhlaus, ja niin edelleen. Ai, juutuupi tietenkin.


  Ikää neljäkymmentä ja risat, eikä ole sellaisessa rahaa omiin maksuihinsa, eikä yhteiskunnalle tuottavassa työssä koskaan ollut. CV ei ole julkinen. Faktantarkistaja Lokka on kohta oikeutettu kansaneläkkeeseen. Nyt elelee ???.
  Vaimoke Wiikki samanlainen, sairauksiaan valitteleva elätti. Opiskelee ???
  Jos jossain joku mainitsee jomman kumman, niin siitä tehdään kahden tunnin video. Ihmeellistä. Aivan hurjaa.
  Oli hyvin valittu naamakuva Kalevan sivulla tästä aavikkokuninkaasta. Partamuhametti komeimmillaan.
  Hurjaa, että samanlaiset laittavat ropojaan juutuupiin näille paskanjauhajille.
  Äärimmäisen hurrrjaaa tilannetta.

  VastaaPoista
 8. Laitanpa tämän tänne turvaa:

  "Mediassa poliitikot, ne suvaitsevaiset, toistavat kuin papukaijat, että
  "Terroristi haluaa, että me annamme pelolle vallan ja alamme riidellä ja hyökkäämme muslimien kimppuun. Se on sitä, mitä ne haluaa, Ei anneta sitä niille! Ei anneta niiden voittaa! Jos me sulkisimme rajat, terroristit voittaisivat, koska sitä ne juuri haluaa!"

  Ei.

  Eivät terroristit halua, että me sulkisimme tai kontrolloisimme rajoja. He haluavat nimenomaan avoimet rajat. Se on heille aivan mahtava tilanne. Kaikki auki. Rajojen sulkeminen olisi terroristeille takaisku.

  Eikä terroristit siitä välitä vähääkään, pelkäämmekö me vai emme. Se on heille yhdentekevää. Korkeintaan naurattaa vähän.Vain oman aatteen leviäminen on agendana.
  Eivätkä he välitä siitä, riitelevätkö suvakit ja rajakit keskenään. Terroristit eivät edes lue mitään "vihapuheita" tai kuuntele tai lue median kiihkeitä keskusteluja iskujen jälkeen. Eivät tietenkään.

  Ei.

  Terroristit nimittäin haluavat saada Islamilaisen Kalifaatin. Islamilaisen Maailmanlaajuisen Valtion. He haluavat mahdollisimman paljon muslimeja kaikkiin länsimaihin, lisääntymään länsimaisen sosiaaliavun avulla, imemään alkuperäisväestön veroista rahat. Synnyttämään ja radikalisoitumaan, täyttämään jokaisen Euroopan maan ja syrjäyttämään kantaväestön.
  Jopa islaminuskoa pakoon lähteneet ovat terroristeille tällaisia hyödyllisiä pakolaisvälikappaleita. Hehän säilyttävät uskonsa vääräuskoisten seassa ja toinen ja kolmas sukupolvi usein radikalisoituu, kun saa ruusuisen kuvan islamista länsimaisen hyvinvoinnin/riettauden keskellä eläessään.

  He ovat iloisia siitä, että Merkel, Sipilä, Löfven, Macron ym. ottavat niin auliisti muslimeja vastaan. Kirkko avaa ovensa. Naiset auttavat, syöttävät ja kutovat sukkia, saavat kiksejä auttamisesta.
  Tämä on terroristeille hyödyksi.

  He nauravat, että "länsimainen mies ei edes ryhdy vastahyökkäykseen, käsittämätöntä!
  He tappavat naisia huvikseen, koska se on helppoa.

  Suomen poliitikkojen tulee lopettaa puheet siitä, "mitä terroristi" haluaa.
  Kaikki tietävät, mitä: levittää islamin länsimaihin, koko maailmaan.

  Samaan aikaan(vaikka rajoja ei haluta missään nimessä sulkea) suljetaan toreja ja teitä, rekoilla, pakuilla ja betoniporsailla. Olisi ollut nokkelampaa laittaa rajakontrolli....

  VastaaPoista
 9. Meni JuuTuubi! Hegohego!
  Kohta menee Wiikinki juutuubeilut.

  VastaaPoista
 10. Moi Junes! Oletko kommentoinut jossain tuota YouTube-tilisi poistamista? Mitkä on suunnitelmat jatkon suhteen asian osalta / palautuuko tili koskaan

  VastaaPoista