tiistai 24. lokakuuta 2017

Väärä antifa-kooste

Edellinen kirjoituskieltoni päättyi 20.9.2017, ja ehdin kirjoitella Facebookiin noin kuukauden ajan kunnes sain uuden kirjoituskiellon 24.10.2017. Tällä kertaa syynä on Tampereen 21.10. mielenosoituksista tekemäni pommikooste, johon olin liittänyt Helsingin Sanomien version tapahtuneesta. Facebook poisti tämän videon sillä perusteella, että se rikkoo yhteisönormeja ja sain siitä hyvästä 30 päivän kirjoituskiellon:

Ymmärrän hyvin yhteisönormit ja -säännöt, mutta kun ei voi koskaan etukäteen tietää, mikä on niiden vastaista ja mikä ei, on hyvin hankalaa toimia niiden mukaisesti. Mikä ihme tuossa videossa on yhteisönormien vastaista?


34 kommenttia:

 1. Valetoimittaja LokkaLokki! Buaaahhaah! Olet kaikkea muuta kuin toimittaja. Olet vanha rääväsuinen retale.
  Wiik on kamalasuinen (myös fyysisesti) akka ja te kaksi ette edusta muuta kuin alakulttuuria.
  Oulu-lehti ei ole sinua palkannut. Onko se rikos?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tunnut mielipiteinesi oikein fiksulta henkilöltä kommentteinesi. Kannattaisi kuitenkin harkita mielialalääkkeen ottaminen ennen kommentointia, että saisit argumentointisi hiukan tajuttavammin esille.

   Poista
 2. Lokka saatanan, vitun peloissaan, kun savupommit paukuivat! Ei ole äijällä hermot koossa. Kuka antaa käskyt?? Buaahhaahhha!
  Lokka pelkää ihan kaikkea. Lokka on velliperse. Tärisee lökäpöksyissään. Buaahhhahaha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ota nyt vaan se lääke!!!!

   Poista
  2. Noloa ja naivia lokkilaista paskaa mutta kannattajan taholta ymärrettävä.

   Poista
 3. Vasemmistolainen pelko on parempaa.Vasemmistolainen alistuu islamille, koska ei uskalla puolustaa länsimaista sivistystä. Vasemmistolainen pelkää äitiään ja siksi peittää kasvonsa, kun aikoo olla tuhmeliini.Vasemmistolainen pelkuri työntää itseään viisaammat vaikka auton alle... Tai bannaa facebookista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auton alle. Kuka on työnnetty auton alle?

   Poista
 4. Lokka- mamu valehtelee: Heittivät pommin mun viereen. Olisin voinu sokeutua tai kuuroutua. Hais pas! Et ollut paskahousu lähelläkään. Karkasit kauas heti ja vinguit vittu, vittu. Vingvingutteluvikinää.
  Valetoimittaja huutaa valeita.

  VastaaPoista
 5. Täällä nää uhoo Lokalle. Näyttäis kusipää luuserit naamansa, turpaa tulis koko perheelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu. Paikalla olleena täytyy myöntää, että useampi paukku nakeltiin suomeen kuulumattomien toimesta ihmisiä kohti. Nuo anonyymit "media-uskovaiset" (lanseerasin uuden ilmaisun), kaivavat verta nenästään, ei ainoastaan sormella, vaan oikein kaksin käsin...

   Poista
 6. Ketä nää anonyymi-idiootit on? Tuo jos mikä on kaikkien normien vastaista mitä noi tai toi kirjoittaa
  Oikeita kumiankkoja - sellaisia kylpyleluja jotka vinkuu ku niitä painelee masusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylpylelutkin ymmärtävät, että Lokka on syvältä Afrikasta. Tullut sivistyksen pariin mutta ei ole itse sivistynyt. Eikä sivisty. Ulkonäöstä huolehtiminen on sivistystä. Oman puheen jankuttaminen toisten päälle on sivistymättömyyttä. Minä, minä, minä kiljuu afrikkalainen matu. Sivistymätön.

   Poista
  2. Anonyymi suvakki se ei vaan näytä ymmärtävän, että olemme isiemme perintönä saamassamme suomalaisessa suomessa, ja täällä toimitaan suomen, kuin myös suomalaisen etuja ajatellen, että jäisi muutakin tuleville polvillemme, kuin kasa matu- tai suvakkipaskaa.

   Poista
  3. Anonyymina perussuomalaisena Perussuomalaisena en voi ymmärtää Lokan ja Wiikin tapaa käsitellä mitään asiaa. Jos koko olemassaolo perustuu matuvihaan, on ymmärtäminen vielä vaikeampaa. Lokka on itse matu ja matuna ei voi sietää muita matuja. Reviirikiista on siirretty Marokosta Suomeen.
   Tuleville polville toivon enemmän kuin tätä älyvapaata huutoa, nimittelyä, valehtelemista.
   Lokka&Wiikin oma usko on niin jumaluskon kaltaista vain oman näkemyksen sallimista ja kaiken muun lokaamista. Sillä tavalla eivät asiat suomalisessa maailmassa enää toimi.
   Matupaska löytyy läbempää kuin ajatteletkaan.

   Poista
 7. Tuota retardia valetoimittajaa ei voi edes katsoa. Housut roikkuvat vanhan ukon päällä, persevako näkyy, koko ukon olemus on sillan alta nostettu retardi-idiootti.
  Laiha ruikelo velliprs huutaa v!ttu, v!ttu ja on muka työnnetty auton alle. Auton alle!!! Älä viitsi valehdella. Sinut siirrettiin kadunreunaan ja itse rikoit kamerasi sen yhteuskunnan varoilla ostetun laitteen. Nyyh, nyyh!
  Mene ja siisti itsesi, olethan Oulun valtuutettu. Hirveän suuri poliittinen ihme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaltaisiasi ali-ihmispaskaa olevia mädättäjähuoria on suvaittu aivan liian kauan.On korkea aika ryhtyä kommunikoimaan kaltaistesi torakoiden kanssa sillä ainoalla tavalla jota te torakat ymmärrätte...Ihanan islamilaisen maltillisesti siis eiks jeh torakka?

   Poista
  2. Prsjalkainen itse vastailee?

   Poista
  3. Tomaatti-tyttökö se siinä. Eläkkeellä on näköjään aikaa parjata ihmisiä, joiden maailmankuvaa ei itse suvaitse.

   Poista
 8. Hehe eipä ollut itse asiassa yllätys että taas kun näytettiin miten anarkomarko hevosenhakkaaja käyttäytyy niin tulee bannia :D

  VastaaPoista
 9. Antifantit vastustivat sananvapautta. Siltä se näytti ja kuulostikin. :-D

  VastaaPoista
 10. Jatka Lokka arvokasta työtäsi,mutta ainakin minua välillä kielenkäyttösi häiritsee. Enkä tarkoita sanoa pahalla, mutta ei ole hyvä juttu vajota samalle ala-arvoiselle kielenkäytön tasolle, kuin vihervasuripiipertäjät. Kuten tuolta ylhäältä voi huomata.

  Menetät myös videoiltasi katsojina vanhemman väestön, jotka eivät epäasiallista kieltä hyväksy, vaikka aihe olisikin asiallinen. Teet elintärkeää työtä, ja siksi on todella sääli, että epäasiallisen kielenkäytön takia osa ihmisistä ei videoitasi katso. Mutta kuten jo sanoin pidän työtäsi suomalaisille elintärkeänä.

  VastaaPoista
 11. Hammaskeiju-Viikki ei kannata nauraa, jos purukalustosta puuttuvat takalegot.
  Lokan työ ei ole arvostettavaa sillä se on syvää sontaa ja yhteiskunnan varoilla losintaa.

  VastaaPoista
 12. Ai mikä on julkaisussa facen normien vastaista? Arvelisin, että se osa totuudesta, jota ei ole "soveliasta" julkaista.

  VastaaPoista
 13. Viikki facessa:
  "Sitten herkästi tuntee itsensä jotenkin hölmöksi kun yksin naureskelee ja toinen tuijottaa samaa ohjelmaa naama peruslukemilla. Ja se se vasta tyhmältä tuntuisi, jos ryhtyisi kysymään, että onko tämä mielestäsi hauskaa. "

  On niin IdIottImaIsta katsella hihittelyäsi. Kurja hammasrivistö tpodellakin paistaa ja naurusi on kamalaa. Junes on retardi, eikä tajua sitä.

  VastaaPoista
 14. Hyvä Junes, kiitos arvokkaasta työstäsi! Selvästi teet jotain oikein ja yhtenä merkkinä siitä ovat nuo luolistaan nousseet nillittäjät, jotka tulevat blogiisi itkemään epäoleellisuuksista ja -asiallisuuksia.

  VastaaPoista
 15. Junesin uskottavuutta heikentää yhtäältä Junesin tapa liioitella, kuten esimerkiksi nyt tässä "auton alle" työntämisessä. Toisaalta Junesin uskottavuutta heikentää Junesin tapana oleva uhriutuminen, kuten esimerkiksi niin sanotussa "opetelkaa uimaan" -kylttikaustissa tai tapaus helsingissä, kun vastamielenilmauksen kuvaamisen seurauksena Junes otettiin kiinni ja pidätettiin kolmeksi päiväksi. Jos Junes pysyisi vain totuudessa eikä uhriutuisi tai värittäisi juttujaan liioittelemalla, hänen sanomansa menisi paremmin perille, ja ns. suvaitsevaiset eivät voisi tarttua mihinkään Junesin sanomaan. Kieltämättä ns. suvaitsevaisten kommentit ovat parhaimmillaan hillitöntä luettavaa, vaikkakin hyvin usein kuitenkin varsin surullista luettavaa, kuten yllä olevasta voi nähdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hillitöntä todella mutta hillittömiä ovat Viikki ja Lokka. Pariskunnan jutut ovat päiväkodin kakaratasoa.

   Auton alle-keissi on mauton. Mautonta kielenkäyttöä näillä sosiaaliavun kautta elävillä. Työtä eivät ole tehneet, opiskeluja omalla sohvalla ja netissä. Mistä rahat loisintaan? Kerjäämällä netissä. Ilmoitus Kelaan ja sossuun ja jo alkaa olla yhteiskunnan rahantulo loppu. Lokka ei ota vastaan valtuuston rahaa, koska sossutulo putoaa. Nyt voi olla olevinaan hyvis.

   Kauniita ja rohkeita katsomalla ei tule uskottavaa ja älykästä kuvaa.

   Jussi Halla-aho on hieno persu ja osaa käyttäytyä. Jos nämä hyväksytään persuihin, eroan heti samalla kellonlyömällä. Nämä Viikki ja Lokka tekevät vain pilkkaa kanssaihmisistä, haukkuvat läskiksi, idiootiksi, retardiksi, vittu, vittu, eiks ne tajuu ja niin edelleen. Pariskunta vie enemmän kuin tuo. Kaikki erimieltä olevat haukutaan ja puhelut annetaan julkisuuteen. Ei kenenkään kannata noteerata näitä millään tavalla. No news is good news.

   Iiläiset eivät Viikiä tunnista tai halua tunnistaa.
   Lokka huutaa ja paasaa yhtä ja samaa: minut auton alle, minut, minut auton alle, minun laitteet rikottiin, laitteet resupetteriltä rikottiin vai rikkoiko ihan itse. Mää soitin sille ja mää sotin tuolle ja mää ja mää ja minä ja minä. Mene Marokkoon kadunkulmaan huutamaan.

   Viikin hammaskalusto kaipaa todella uudostamista. Saat varmaankin maksusitoumuksen hampaiden kunnostamiseen.

   Lokan karderobi kaipaa tehostamista. Nelikymppinen äijä ei ole enää teinikamppeissa kulkevana muu kuin retardi.
   Surullista, että löytyy 700 äänestäjää tälle matulle. Viikille 600. Siinä surullinen oululaiskaksikko, jolla on varaa matkustaa ulkomaille kokoustelemaan. Perse.

   Poista
 16. Kannatti taas ilmiantaa. Miten sen kirjoutuskiellon pituutta saisi pidemmäksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee aloite Facebookille, että Facebook pidentäisi ilmiantojen perusteella annettavien kirjoituskieltojen aikaa. Perustele ehdotuksesi muun muassa sillä, että saat kirjoituskieltoihin johtaneista ilmiannoistasi suunnatonta sublimoitua seksuaalista nautintoa muuten niin harmaaseen ja ilottomaan elämääsi.

   Poista
  2. Hyvä ajatus, pitää ehdottaa! mMtta perustelut olivat väärin. oikea perustelu on Lokan patologinen valehtelu ja valemediointi.

   Poista
  3. Lokka on angstinen retardi. Laihat sormet heiluvat ja suusta tulee valetta sekä eriävää mieltä olevien alatyylistä nimittelyä.
   Lokka ja Viikki ovat samaa asiaa pyörittäviä, ihmeellisiä loisijoita. Milloin heidät saadaan edes hyllyjen täyttötyöhön? Viikkiä ei saada, koska on kipeä selkä, on kipeä pää, on pipi vatsa.
   Lokka ei kykene mihinkään työhön. Lokka pelkää ihan kaikkea tässä maailmassa.
   Kauniita ja rohkeita Viikki katselee. Naamapalmu.

   Poista
 17. olisi paskaa elikä ulostetta tarjolla suoraan perse reikä syvä haju saattaa olla aika hirveä terveisin:Jakke.L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pidä nyt vitun homo se turpa kiinni jo

   Poista