lauantai 16. joulukuuta 2017

Vasemmistoaktiivi kuormitti poliisia turhaan

Muuan saksofonisti on raivonnut minulle sosiaalisessa mediassa jo pitkään ja luonut minusta valeprofiileja. Hän käyttää äärimmäisen törkeää ja rasistista kieltä kritisoidessaan minua:Hänen someraivonsa on ollut niin massiivinen, että hän on kokenut tarpeelliseksi kuormittaa viranomaisia turhilla ilmoituksilla:Olin 26.8.2017 Helsingin Narinkkatorilla kuvaamassa kahta mielenosoitusta: toinen oli terrorismia vastaan ja toinen sen puolesta. Eräs mellakkapoliisi koki terrorismia puolustavien vasemmistoaktiivien kuvaamisen häiritsevänä ja päätti ottaa minut laittomasti kiinni – siitä huolimatta, että eettisesti kestäviin periaatteisiin sitoutunut Oulu-lehti tiesi minun olevan heidän puolellaan.
Tämän johdosta vietin kolme päivää Pasilan poliisivankilassa. Kolmantena päivänä jouduin usean tunnin ajaksi kuulusteluihin useasta rikoksesta epäiltynä. Tässä yksi niistä "rikoksista":
Tutkittuaan tätä tapausta noin 8 kuukauden ajan tiiviissä yhteistyössä Helsingin ja Oulun poliisin kanssa, Lounais-Suomen poliisi päätyi lopulta siihen tulokseen, että dindu nuffin.Poliisin mukaan saksofonisti on "poliittisesti aktiivi". Voi olla, en tiedä. Poliisin mukaan olen "vastaavasti yksi MV-lehdessä toimivista aktiiveista", mutta tämä ei pidä paikkaansa.Jostain syystä poliisi on saksofonistin puolella:Jatkakaamme siis dialogia.

***

Katso koko päätös (kuvat saa suuremmiksi klikkaamalla):


59 kommenttia:

 1. Aika hurja tutkinta.

  VastaaPoista
 2. Surullista huomata etteivät Viitalan kirjoitukset ole kaikilta osin täysin rasismista vapaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo eivät ole minulta. Jos Lokka olisi minulta tuollaista löytänyt, olisi pistänyt kuvankaappauksen. Mäkin voi yrittää: Junes on kirjoittanut facebookissa: "Petri on tuhma poika". Uskookohan Suomen oikeusjärjestelmä? (tämä kommentti ei halvenna, eikä pilkkaa Junes Lokkaa, vaan ruotii lain suhtautumista todistusaineistoon)

   Poista
  2. tuo on poliisin pöytäkirja

   Poista
  3. Jätän tämän vain tähän... https://pbs.twimg.com/media/Dc0ZUzUXcAADEqP.jpg
   #misogynia

   Poista
  4. Petri Viitala on häirikkö joka vainoaa meitä isänmaallisia jatkuvasti, tunkien eri somealustoille. Kysymys sille: Etkö voi jättää rauhaan niitä ihmisiä joita inhoat? Emme mekään ole jatkuvasti sinun kimpussasi.
   Tiedän *oikean* vastauksen tähän kysymykseen, mutta annetaan nyt Petri Viitalan vastata - jos uskaltaa.

   Poista
 3. "Lokka on vastaavasti yksi MV-lehdessä toimivista aktiiveista"
  - Ei ne taida ikinä ymmärtää, mitä on MV-lehti ja miten se toimii, vaikka sitä kovasti yrittävät lakkauttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jännä juttu, tuo oli mennyt minulta ohi. Täytyy päivittää blogia ja soittaa maanantaina tuonne ja kysyä, että mitä vittua taas

   Poista
 4. Kuis kävi tämänviikkoisessa oikeudenistunnossasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. paremmin kuin viimeksi

   tuomari antoi minun olla salissa

   Poista
  2. Entä saiko läppäri olla? Joko istunto on katsottavissa/kuunneltavissa?

   Poista
  3. Saiko läppäri olla (kyllä/ei)?

   Poista
  4. Läppäri siis sai olla, mutta tuomio tuli.

   Poista
  5. äärimmäisen hurja tilanne

   Poista
 5. Tämän Viitalan kiukun Junesta kohtaan ymmärtää, kun tietää, että Viitala on ollut toivottoman ihastunut Tiinaan - ja taitaa raukka olla vieläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen koko elämäni rakastunut rikollisiin. Heissä on jotain jännittävää. Rakastan myös Janitskinia ja Lokkaa.

   Tämän koko jutun pahin virhe on rikosilmoituksen laatu. Jos lokka esittelet rikosilmoitustani täällä (vai oletko jo esitellyt?), niin kaikki huomaavat, että siinä ei esiinny sanaa "kunnianloukkaus". Kuitenkin suurimmilta osin tässä puhutaan, kuin ilmoitukseni olisi tehty "kunnianloukkaus"-nimikkeellä. Se muuttaa kaiken lähes päivvastaiseksi, ja palvelee Lokan etuja. Se on myös erittäinb kyseenalaista poliisilta, joka on sössinyt jo yhden Turussa käsitellyn jutun.

   Poista
  2. en tiedä luitko jutun, mutta siinä on lopussa poliisilta saamani kaikki 5 sivua

   Poista
  3. Koska samat viisi sivua tulivat eilen postissa myös minulle, tutustuin niihin hartaudella, koska koko armas päivä meni, kun laadin vastinetta.

   Poista
 6. Sitä mää en lakkaa ihmettelemästä, että mihin tällä ala-arvoisella kielenkäytöllä pyritään, kun ei sillä näytetä päätyvän kuin poliisien pöytäkirjoihin ja syyttämättäjättämispäätöksiin. Niin lapsellista touhua aikuisilta ihmisiltä! Jos olisitte järkeviä ihmisiä puolin ja tosin ja näkemyksenne ja arvonne puolustamisen arvosia, opettelisitte argumentoimaan kunnolla. Tässä tuhlataan oikeuslaitoksen resursseja. Junes voisi vaikka aloittaa itsestään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eli kun joku sekakäyttäjä tykittää 24/7 paskaa niskaani ja vastaan hänelle kysymysmerkillä, minä olen syyllinen

   ookoo

   Poista
  2. En minä ole tuollaista suustani päästänyt. En tiedä edes, onko tuo facesta, twitteristä, vai mistä. Junes on vain pistänyt lainausmerkkeihin jotain, mitä on luultavasti omasta päästään repinyt.

   Poista
  3. Poliis tarttui "Trumpin pissaleikkeihin". Nehän olivat pinnalla silloin. Miten Trumpin Pietarinmatka liittyy juneksen "kärsimyksiin"? Koko blogaushan oli kieliposkessa twitteristä repäisty ketjunpätkä. Se on ainoa todiste yhtään mistään, mitä lokalla on. Mutta eiköhän se niin mene, että minulla pitää olla joka sanastani todisteet, ja lokka vo valehdella suut silmät täyteen, minkä hän on tehnytkin. Minä en ole sekakäyttäjä, ja minulla on kymmeniä todistajia ja viisi blogausta. Lokan sekakäyttö on taas taltioitunut skriimeille.

   Poista
  4. tuo on poliisin pöytäkirja

   Poista
  5. Sain sulta jälleen kuvankaappauksen, jossa tällä päivämäärällä solvaat minua sekakäyttäjäksi, vaikka tiedät, etten ole sekakäyttäjä. Sinulla ei ole todisteita, että olen sekakäyttäjä, joten levität väärää tietoa, joka on lainvastaista. Sinä sahaat omaa oksaasi, ja taidat olla vähän hermostunut. Olet myös voitonriemuinen tuosta päätöksestä, ja luulet, että voit kohdella ihmisiä miten haluat. (tämä kommentti ei ollut tarkoitettu vainoavaksi tai loukkaavaksi. Lokka voi koska tahansa sulkea minut kommenttiosastostaan Petri Viitalaa koskavassa blogauksessaan)

   Poista
  6. en ole lähettänyt sinulle mitään

   Poista
  7. Tähän typo: ei: " Sinulla ei ole todisteita, että olen sekakäyttäjä", vaan: Sinulla ei ole todisteita, että muka olisin sekakäyttäjä"

   Lisättäköön, etten ole käyttänyt mitään kahvia väkevämpää seitsemään vuoteen. Siitä on runsaasti todisteita, ja olen asiasta useasti Lokalle maininnut. Hän tietää tilanteen, joten tuo oli vain ja ainoastaan loukkaustarkoituksessa kirjoitettu.

   Poista
  8. "Sain" tarkoittaa tässä tapauksessa samaa, kuin "onnistuin saamaan"

   Poista
  9. Eli ylenpänä ketjussa on lokan kommentti: "eli kun joku sekakäyttäjä tykittää 24/7 paskaa niskaani ja vastaan hänelle kysymysmerkillä, minä olen syyllinen

   ookoo"

   Onnistuin saamaan, eli sain otettua kyseisestä valheellisesta väärän tiedon jakamisesta kuvankaappauksen.

   Poista
 7. Osaat itsekin tykittää paskaa. Ei voi vaatia muilta, ennen kuin kykenee itse. Sama koskee töihin menoa. Kotiudu ensin itse, vaadi vasta sitten muilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kysymysmerkki on siis paskaa?

   Poista
  2. Jos sattuisin saamaan sinut raastupaan, haluan että vastaat pelkästään epäpaskoilla kysymysmerkeillä. Mikään kommenteistani ei ole loukkaava, tai sellaiseksi tarkoitettu.

   Poista
  3. Se, että arvotit juuri kysymysmerkin validina kelvollisena vastaustapana. Eli silloin sen sinun mielestäsi pitäisi kelvata myös oikeudessa. Jos siis se "ei ole paskaa".

   Poista
  4. onko kysymysmerkki siis jokin rikos

   Poista
  5. Ei. Olen vain huolissani sinusta. Joskus parantaisit asemiasi ja elämäsi laatua, uskottavuuttasi vastaamalla kysymykseen muuten, kuin kysymysmerkillä. Se ei ole rikos, vaan yritän pitää huolta sinusta.

   Poista
 8. Junes Lokalta katkesi verisuoni päästä liiallisen tutkintapyyntöjen tekemisen takia. Taivaan porteilla Pietari odotti miestä.

  Pietari: Jaahas Juuns, se on semmonen juttu että alakerran puolella sikailu kostautuu nyt. Että alahan juippi kalppia. Tuohon suuntaan.

  Juuns teki jumalalle tutkintapyynnön Pietarin toimista ja vaati häntä hyllytettäväksi. Jumala sai tutkintapyynnön kouraansa ja joutui tenuttaan kuus päivää keskaria ja ruuvimeisseleitä puhtaaseen vitutukseen Juunssin hiillostuksesta. Saatto siinä tulla parit maanjäristykset ja tsunamitkin loihdittua pienissään, koska usko ihmiskuntaan oli kovilla. Seitsemäntenä päivänä Jumala totesi että nyt on pakko vähän lepuuttaa, ottaa pari pamia ja chillata. Hetkellisen selvyys-kohtauksen aikana ryyppyputken syy muistui mieleen ja aiheutti helvetilliseen hedarin. "Tästä on nyt pakko selvitä jotenkin helposti" ajatteli jumala ja sai vaivoin rustattua tutkintapyyntöön vastaukseksi kaksi kirjainta: haparoiva S ja soikea O ja kysymysmerkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä luin. On pakko laittaa vähän palautettakin, mutta vuosi siinä varmaan taas vierähtää. Joten paranna vähän elintapojasi, että olet sitten hengissä. (tämä virke ei ollut tarkoitettu loukkaavaksi. Se ei ole vainoamista, koska kommentoin Lokan blogissa ensimmäistä kertaa elämässäni)

   Poista
  2. Minäkin luin. Onko yksikään sinun lukuisista tutkintapyynnöistäsi johtanut yhtään mihinkään? Onko valituksistasi mikään muu johtanut mihinkään paitsi se jonka johdosta edellisellä viikolla käsiteltiin uudestaan käräjillä juttuasi jonka ensimmäisestä kerrasta sinut poistettiin salista läppärisi takia. Ja sekin vain siksi että olit aikaisemmin luvatta tallentanut ja laittanut jakoon toisen henkilön oikeudenistuntoa, ja haluttiin estää että et tee samaa uudelleen oman juttusi kohdalla. Edes kysymykseen "Saiko läppäri olla (kyllä/ei)?" et kykene vastaamaan selkeästi.

   Poista
  3. ei tämä ole tekemäni tutkintapyyntö

   en ole vasemmistoaktiivi

   Poista
  4. Ei kai kukaan ole väittänyt että tämä olisi sinun tekemä tutkintapyyntö, tai että olisit vasemmistoaktiivi. Kun et joskus muutama vuosi sitten päässyt esitelmätilaisuuteen ja paikan päällä olleet poliisit eivät heti vastaanottaneet rikosilmoitusta vaan ohjaisivat sinut noin kilometrin päässä olevalle poliisilaitokselle, teit parikin tutkintapyyntöä/valitusta. Joko näiden käsittely on edennyt pitkällekin, esimerkiksi Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimeen?

   Poista
  5. Joko korkeimmasta oikeudesta on tullut päätös?

   Poista
  6. Päivitys 17.5.2013

   Tästä mennään korkeimpaan oikeuteen asti ja nostan syytteen vaikka itse, kun ei poliisi kykene tutkimaan päivänselvää rikosta.

   Poista
 9. Puikkokuonoinen oravahammas retku on saanut huumetuomion. Lokan tulot alimittaiset, koska oikeus ei tiedä huumehörhäleen tienestejä.
  Pitkänaamainen jyrsijä ei ole uskottava. Olet todella tuhonnut aivosi kokonaan. Huudat ja vaahtoat hulluna. Olet menettänyt järkesi. Uuniin, uuniin huudat kuin natsi Saksassa. Häpeä edes, jos osaat. Tai mene itse uuniin.
  Kalevan kuva on niin kuvaava marokkolaisesta hörhöstä. Äijä on viisikymppinen ja esiintyy kuin teini.
  No, etuna on, ettei PS enää voi hyväksyä pariskuntaa jäseniksi. Huumehörsöjen paikka ei ole puolueessa. Hyvästi.

  VastaaPoista
 10. Hieno kuvaus marokkolaisen ulkonäöstä. Tukka naismainen, jyrsijän hammaskalusto, naama niin pitkä, että voisi laskea kourua.
  Huumeet tehneet äijästä vanhuksen näköisen. Eilen katsoimme streamia ja on tuo Jyrsijän nainen alistetussa asemassa. Jyrsijä on narsisti. Puhuu ja paasaa kuin olisi asiaakin. Nainen istuu läppäri sylissä ja sanoo, hmm,hmm. Kun nainen saa puheenvuoron, lähtee Jyrsijä kannabikselle. Puhu nyt! Puhu! Mitä sinulla on tähän sanottavana? Ei jaksa Jyrsijä kuunnella. Katkoo puhetta. Ei jaksa. Ei. Yritti puhua Hakkaraisesta mutta ei jaksanut. Nainen oli sen aiheen valinnut ja Jyrsijä Pitkänaama ei vain jasanut. Pitkänaama lähti kuselle ja vetämään henkoset.
  Jos olisn tuo Nainen, lähtisin heti, enkä huomenna tai ensi vuonna. Jyrsijässä ei ole miestä. Kohta eturauhanen alkaa vaivata. Uiuiuiuiuiuiuiuiuiui!
  No, en ole nainen, joten en tiedä, mikä Jyrsijässä kiehtoo. Tuo Nainen on raasu, joka ei tajua mille tilanne näyttää. Tuo Jyrsijä huutaa ja meuhkaa edessä ja Nainen hymyulee tollon näköisenä taustalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naurettavaa. Vastailet omiin kommentteihisi esiintymällä tällä kertaa miehenä. Kuinka retardi olet? Vastaan itse, joten sinun ei tarvitse vastata: olet aivan vitun retardi, LOL.

   Poista
 11. Tää on jotain legendaarista :D Roskasakki ja muu äärivasemmist raivoaa ja itkee täällä miestä vastaan kun hänen asiansa ja sanomisensa onkin osottautunut todeksi. Mahtaa olla paha olo kun haaveet kaatuu ja unelmat sulaa rikastajien rikastamissa rikostilastoissa. Tai no, tuossahan se ylempänä näkyy selvästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kuulu vasemmalle, enkä oikealle. Näin virheitä poliisin toiminnassa. Tein 20-sivuisen kantelun. Wiik väitti skriimissä, että olen tehnyt Lokasta 44 rikosilmoitusta. Se matsaa kuvankaappausten määrään. Voitko pelokas nimimerkki eproy pitää peukkuja, että edes joku 44stä rikosilmoituksesta pääsee jatkoon. Jos kävisi paremmin tällä kerralla. Voisitko toivottaa minulle onnea. Kuulin twitterin puolelta, että olet solvannut Lokkaa, Ja täällä taas palvotaan. Sossos.

   Poista
 12. Lokka ja hänen kaltaisensa sakki vai suvakit - kumpikaan ei jatkoon.

  VastaaPoista
 13. Voi Helvetti Mitä Sekoilua !!!

  VastaaPoista
 14. https://petriviitala.wordpress.com/2020/11/30/junes-lokka-ja-rikollinen-poliisi-markku-kukko-yhteistyossa/

  VastaaPoista