lauantai 13. tammikuuta 2018

Piffillä saa olla eri mieltä, mutta

Tein etsintäkuulutusvideon torstaina muutamasta henkilöstä, joita poliisi ei suostu kuulustelemaan. Video tuottikin nopeasti tulosta – reilussa 12 tunnissa sain jo kahden tekijän nimet. Kyse on siis tapauksesta, jossa olin menossa kuvaamaan Vasemmistoliiton kaupunginvaltuutetun puhetta Tampereen Keskustorilla 21.10.2017.

Internet teki siis alle puolessa vuorokaudessa sen, mitä poliisi ei kolmessa kuukaudessa kyennyt tekemään. Internet 100 - poliisi 0. Kiitos internet.Minulle on monesti kerrottu punkinfinland-keskustelupalstalla (PiF), että autotielle saa työntää jos valot ovat vihreät ja kameran saa myös hajottaa jos siltä tuntuu. Lisäksi jos järjestät rock-keikan ja olet eri mieltä kommunistien kanssa, autosi saa polttaa.

Historioitsija Jussi Jalosen (nimimerkillä Trollface-mies) mukaan PiF on insinöörien keskustelupalsta. Normaalit ihmiset kertovat sen olevan lähinnä puistokemistien räyhäämispaikka, jossa poliittisesti vihjeettömimmät kokoontuvat säännöllisesti harjoittamaan koulukiusaamisrituaalejaan ja kumoamaan heidän ymmärryksensä yläpuolella olevia totuuksia sanomalla niiden olevan sakeita salaliittoteorioita.

Mielestäni outo ajattelutapa, mutta tuota logiikkaa soveltaen sitten erään YouTube-lähetyksen live-kommenttiosiossa totesin, että antifasistit saa tavattaessa työntää auton alle ja heidän autonsa saa polttaa.

Tästä kehkeytyi tietysti massiivinen someraivo piffillä. Eräs alle viikko sitten nimimerkkinsä sinne rekisteröinyt henkilö sai tämän kokea. Olen useasti huomauttanut, että itseään suvaitsevaisiksi kutsuvien palstoilla ei saa olla eri mieltä mistään, sillä heti tulee kirjoituskielto ja tili poistetaan. Kerroin tästä viimeksi muutama päivä sitten Vihapuhe FM:ssä, kun ihmiset kyselivät, miksi kansallismieliset "aina riitelevät", kun taas vihervasemmistolaiset vaikuttavat olevan niin sopuisia. Kannattaa katsoa myös tämä video.

No, tänä iltana tuo asia tuli todistettua reaaliajassa: samalla kun kirjoittelin sinne YouTuben livekommenttiosioon, seurailin miten piffiläiset reagoivat etsintäkuulutuksen osumiin. Tiina huomasi nimimerkki Mäyrän, joka vaikutti olevan aloittelija tuolla. Hän oli ajautunut palstalle nk. maidan-videoiden innoittamana ja näytti olevan vilpittömästi mukana – hän naureskeli maidanilaisille mutta samaan aikaan oli neutraali eli ei ollut ainakaan vielä palstan joukkopsykoosissa.

Huomautin Tiinalle, että kohta tuo saa bännin. Ja niin hän saikin. Tässä muutama kuvakaappaus.

Erityisen huvittavan tuosta jatkuvasta someraivosta tekee se, että he päivittäin toistavat kuinka minä en heitä kiinnosta eivätkä he varsinkaan katso videoitani. Silti olen jatkuvasti siellä puheenaihe, nytkin taisi tulla 5 sivua ellei enemmänkin. Lisäksi ollakseen katsomatta videoitani he ovat kuitenkin yllättävän hyvin perillä niistä (lainaus: "Tiina on ihmeen hehkeä usein skriimeissä").
Tässä siis Mäyrän ensimmäinen ja viimeinen virhe: hän kyseenalaisti virallisen totuuden.Soittakaa Paranoid.Mäyrä vastaa, ettei ole mikään Junes, joten hänen on pakko olla. Miksi hän muuten kiistäisi olevansa Junes?Piffiläisen mukaan etsintäkuulutusvideo on siis uhkailua. Kun lauma ihmisiä estää pääsyn kaikille avoimeen tilaisuuteen, piffiläisen ongelmanratkaisukeino on laittaa kamera maahan, lyödä lauma pois edestä, ottaa taas kamera ja jatkaa matkaa kuvauspaikalle. Logiikka, kuten aina, on vahvana tässä.


Tämä sen sijaan on vain dialogia eikä aiheuta toimenpiteitä.Suojatiellä ei ollut liikennettä, valot olivat vihreät, joten totta kai pääsyn avoimeen tilaisuuteen saa estää hajottamalla kamera ja työntämällä auton alle. Lapsellista mesota moisesta, onhan kuitenkin jo vuosi 2018.Mäyrä nyt selvästi provosoi palstan moderaattoreja sössöttämällä jotain.Sisällissota on helppo välttää kun alistuu kommunistien partioiden mielivaltaan. Tällä videolla selvästikin Tiinan viha synnytti lisää vihaa: https://www.youtube.com/watch?v=gv4S1UBYWYc


Tässä ilmeisesti piffiläinen yrittää selittää, että kun totean, että minut auton alle työntäneet voi tavattaessa työntää auton alle, on se tappouhkaus. Taas kun he työntävät minut auton alle, se on ookoo, sillä valot olivat vihreät, ja he ovat minua lyhempiä.Nimimerkki Mäyrä tässä selvästi rikkoo yhteisönormeja kertomalla olevansa poliittisesti sitoutumaton.Tässä rajat auki -aktivistit vaativat karkotuksia, Mäyrä kertoo taustoistaan, ja soroksen rahahuora ilmaisee paheksuntansa.Mäyrä kyseenalaistaa taas liikaa.Tässä Mäyrälle kerrotaan, että hän saa vapaasti olla mitä mieltä tahansa, mutta hänen pitäisi mennä muualle ilmaisemaan mielipiteensä.Mäyrä luuli punkinfinlandin olevan rentojen tyyppien foorumi.Mäyrä oli väärässä. Mäyrä bännättiin.Soroksen rahahuora (paikkakunnalta no ei ainakaan kuplassa) ja toinen nimimerkki ilmaisevat kunnioituksensa moderaattorin päätökselle.


Vasemmistoliiton tamperelaisen kaupunginvaltuutetun puheen kuvaaminen on siis provoamista.

Ulina jatkuu edelleen usean sivun verran, katso jos jaksat: https://www.punkinfinland.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=427938&start=32295#p13481134.


Tähän vielä yksi kuva. Tämä oli erityisen hauska, sillä se paljastaa kaiken tarvittavan: näillä ihmisillä ei ole kumppania, eikä edes ystäviä keiden kanssa pelata bingoa:
69 kommenttia:

 1. Piffien miesoletettujen miehisyyden mitta : Imeityin tamppoonin naru jalkovälissä.

  VastaaPoista
 2. No maalitapa ne torakat joiden nimet olet saanut.Ihan sillätavoin piffin parempien ihmisten tyylillä.Eli nimet esiin.Eihän sitä koskaan tiedä milloin se oikeus osuu paremmankin ihmisen kohdalle kun virkavalta kerran ei..

  VastaaPoista
 3. On tää ihan Uskomatonta Paskaa !

  VastaaPoista
 4. Voi,sinua onnetonta ressukkaa. Kirjoittelet yöllä puoli viisi, istut päivät sohvalla videosi edessä. Nukut silloin, kun muut ovat töissä. Opiskelusi ovat nollatasoa. Kamera, kamara, kamera, kameran jalusta, kamera, video, skriimaus- siinä sinun ja peruskoulaisharakkasi tehtävät tässä vapaimmassa maassa.
  Koeta nähdä itsesi muiden silmin. Olet kaamean laiha, vanhan äijänkuppuran näköinen huumehörhö. Koeta kuulla itsesi muiden korvin. Olet niin surkea ja kai se lapsuutesi on ollut epätoivoinen ja et ole mikään mies. Olet lapanen ja lapatossu.

  Tuo auton alle työntämisjuttu on niin naivia ja videoilla olet kyllä matujen matu sen kamerasi kanssa. Kamera on sinun alter egosi.Ilman kameraa, ilman kuvailujasi et koe olevasi yhtään mitään.
  Olisiko aika mennä hoitoon. Naikkosesi menneisyys ei ole julkksuuden arvoinen.
  Olet niin etova vanha ukko. Koeta saada itsesi kuntoon ja koeta saada se harakkasi ilme nelikymppisen akan tasolle.

  Poliisi taitaa olla sinun suuri haaveammatisi ja siihen ei marokkolainen sillanallaistuja ikinä kykene. Ulkomuotosi on kaameaa, housun perse valuu ja laiha perseesi ei jaksa pidätellä housujasi edes sen vertaa, ettei persevako näy. Kamera kadessä feikkitoimittaja kuvaa. Voi, vittu, miten rassaa nämä spossunotkujat.
  Ei teistä ihmisiä tule kummastakaan. Toinen laiha luiseva luikeroja toinen paksu, lyhyt pallero.
  Poliisi toivon mukaan on kiinnostunut noista uhkailuistasi. Mitä olet valtuustossa tehnyt muuta kuin kaivanut nenääsi ja raapinut näppyistä ihoasi. Et mitään.

  Olet Huhtasaarelle vain rasite. Olin ajatellut äänestää mutta teidän propagandanne takia en jumatsukka äänestä, en vaikka olin niin suunnitellut.
  Paskaläjän Harakkaa naurattaa jutut mutta kyllä se sisältä riepoo. Olette muuttaneet tapaanne istua sen kameranne edessä ja marokkolainen on oppinut kysymään Sontatunkion Harakalta, että mitä sinulla on sanottavana. Julus Lokki on niin retardien retardi. IdIoottien iDiootti
  Kädetkään eivät enää heilu kuin afrikkalaisella. Jotain olet oppinut. Kotoutunut resu-ukko.
  tajuatteko Harakka ja Lokki, ettätuo piipun vetelly kertoo teistä enemmänkuin ymmärrättekään. Voin kertoa, että ette. Olette niin tupakkafriikkejä ja tuo savuttelu kertoo kykenemättömyydestä olla ilman mitään päätä sekoittavia aineksia.
  Ihmisetlopettavat sauhuttelut tai eivät edes aloita. Vain retardit vetävät savua keuhoihinsa. Vain totaalipässit savustavat ja saastuttavat ilmaa. läheisiään ja itseään noilla myrkyillä. Itsestä teistä ei ole mitään väliä.kajaa menee, tupakkaa menee, kun ei ole kamera päällä. Saastaa. harakan sanoin ihmissaastaa.

  Poliisi sanoi hyvin, ettei ole sivistynyt, eikä tunne Junes Lokkaa. Ei tunne moni muuukaan. Olette oululaista ja marokkolaista pohjasakkaa. Muut valtuutetut ja kunnanvirkailijat sun muut järkevät pitävät tätä rasupekkaa huvittavana vanhuksena.

  Junes Lokka täällä! Ai, kuka? Junes Lokka. Ai? En tunne.
  Ihmiset eivät vastaa puheluihinne.

  Sontakasan Harakan taustat niin perseestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau!
   Nyt on kyllä tajunnanvirta saatu täydellisesti vuodatettua tekstin muotoon.
   Kirjoitusvirheistä päätellen sormet eivät ole pysyneet mukana, kun ajatusten Cloaca Maxima on tyhjentänyt sisältönsä päähäsi.
   Kun tekstin lukee tarkasti, löytää muutaman henkilöön menevän viittauksen, vaikka ne on hyvin piilotettu.

   "Olette oululaista ja marokkolaista pohjasakkaa."
   Oletan, että kunnioitat Junesta edes jollakin tasolla, koska käytät teitittelymuotoa.

   Poista
 5. ""Olette oululaista ja marokkolaista pohjasakkaa."
  Oletan, että kunnioitat Junesta edes jollakin tasolla, koska käytät teitittelymuotoa."


  Nyt on Harakka iskenyt nokkansa liian suureen palaan. Teitittely ei kaiketi ollut ko. kirjoituksessa marokkolaisen Loismadon teitittelyä vaan Tunkion Harakka&Lokki-duon yhteisnimike.

  Miten joku muu kuin tingelitangeliduo itse voi puolustaa mitään itseensä kohdistuvaa? (Kysymys on retorinen.)

  Mieti nyt ihan itse- kumpi oletkaan- miten teitä voi millään mitalla arvostaa. (ret.kys2.)

  Auton alle. Kamera rikki, tavarat rikottu. Yhyy. Nyyh. Millä elätte? Mistä saatte rahaa noihin laitteisiinne? Lähetetäänkö teille ruskeita kirjekuoria? (ret.kys3) Isukki ja äityli tuskin ostavat Harakan kamerat ja muun rekvisiitan. Kotikasvatus on jäänyt tekemättä. Loismatosen isukki taitaa kyetä vain jakaantumalla lisääntymiseen. Se selittää aivotoiminnan heikkouden jälkeläisr(L)ukan toiminnassa.

  Teillä on oma samaa kaliberia oleva kannattajakuntanne. Katsojamäärä ei kerro koko pajatuksen kuuntelua. Sitä ei hulluinkaan jaksa. Katsojamäärä kertoo klikkaukset. Peukutukset ovat huvittavia. Harakka&Lokki omaavat oikein sponsorinkin. Kuka ostaiosi moisia rikkaromuja tuohin alehintaankaan. HP.

  Olette hupaisa pariskunta tuolla kaduilla huuhaillessane. Marokkolaisafrikkalainen vanhenee ja rapistuu nopeasti. Harakan hiusvärjäys näkyy usein, koska Harakan ajatuskyky ei riitä siihen ajatteluun, että se väri tarttuu päänahkaankin. Harakkamaista tuhertelua. Turha lintu. Harakan vaatetuskin on niin oksennuttavaa kimaltelua ja kamaltelua.
  Sauli Niinistö tulee isäksi 70- vuotiaana ja toivottavasti HarakkaPariskunta ei ikinä lisäänny. Loisen siittiöt ovat tukehtuneet hiekkaan.

  Ei se Harakan perse ja reidet millään zumballa minnekään muutu. Sama sonta sontalajällä aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän nyt kuulostaa siltä, että olet rehellisesti kateellinen Tiinalle ja Junekselle, vaikka et sitä myönnäkään. Kovin tuntuvat nämä Junesin ja Tiinan skriimit menevän ihosi alle - puhumattakaan Junesin valtuustotyöskentelystä. No, näitä sinun katkeria vuodatuksiasi on välillä ihan mukava lukea, kun uni ei millään tule silmään eikä muutakaan järkevää tekemistä keksi.

   Poista
 6. Taas liittyy kommentointi vahvasti itse asiaan.

  Yrittäkää nyt siellä piffillä sopia joku yleisesti käytettävä korkonimi Wiikille ja Lokalle, niin ei tarvitse jokaista kommenttiosiota täyttää tuolla verbaalisella tykityksellä.
  Tiinalle tuo harakka sopii siinä mielessä, että hän on napannut munat aika monelta vassarilta. Pitää tosin uudelleenmääritellä sana munat, kun vassareista puhutaan.

  Listaan, minkä kokosit tuon toisen änkyttäjän kanssa, unohditte laittaa kohdan:
  Sen lisäksi, että kirjoittavat omalla nimellään nettiin 29h/vrk, kaksikko kommentoi myös anonyymisti, koska kukaan ei voi oikeasti olla samaa mieltä heidän kanssaan.

  VastaaPoista
 7. Paskatunkion Harakka ja Marokon Loismato.
  Ottaako hermoon? Muistakaa laittaa oma nimenne esiin, ettei vastaus mene jonkun toisen yläastelaisen sepustukseksi.
  Poliisille on mennyt lukematon määrä ilmoituksia AivottomatSekopääYlenannot eli ASY eli HarakkaLoisLapamato-yhdistelmän uhkauksista ja muusta paskanjauhannasta.
  Kohta ovat kanavanne kiinni.
  ASY

  VastaaPoista
 8. Pygmi-Harakka on se paras. Läskiperse vielä lisämainintana.

  VastaaPoista
 9. Kovaa menoa.
  Täällähän Ville 5-v ja Kalle 6-v Piffiltä on kovassa vedossa, ainakin siltä vaikuttaa kun tätä nerokasta verbaliikkaa seurailee. Taisi mennä tunteisiin, kun Junes sai parin tekijän nimet selville. Toivottavasti saa loputkin!
  Menkäähän pojat palauttamaan pulloja kauppaan, niin saatte tuubin Bostikia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkein koomisinta noiden vähä-älyisissä sössötyksissä on tuo avoin rasismi.Heidän oman ideologiansa mukaan se oikeuttaa väkivallan heitä kohtaan..Se on itsepuolustusta.Missä ja milloin tahansa.

   Poista
 10. Ota Junes Tampereen tapauksesta opiksesi ja mene eteenpäin. Kaivoit itse verta nenästäsi, kun tuppauduit sinne, mihin sinua ei haluta. Viis oikeuksistasi tässä tapauksessa. Jokainen tietää millä asialla liikut��; provosoit kameroinesi ihan tahallasi ja saat sitä mitä haluatkin: vastakkainasettelua. Haluat uhriutua ja osoittaa että vastapuoli toimii väärin. Piffi sitä, pidfi tätä, onko sulla elämääkään ilman piffiä. Sanoisinko, että kaupunginvaltuutettua aika lailla lapsettaa. Se, ettei poliiseilla ole aikaa tutkia typeriä rikosilmoituksiasi, ei olemitenkään poikkeuksellista, moni muukin tämän tason rikos jää tutkimatta. Multakin on pyörä varastettu monta kertaa. Turha edes tehdä rikosilmoitusta ja ottaa henkilökohtaisesti. Maailmassa tapahtuu pahempaakin, Sano Tiinalle, että puhaltaa pipiisi. Niistä nenäsi ja mene eteenpäin. Niin, ja hanki töitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein hyvä!
   Junes on jankkaajista pahin jankuttaja. Lokka elää Janssonista, Lokka elää piffistä.
   Junesta ei työnnetty minkään auton alle, Juneksen eukkoa ei kopeloitu.
   Niistä todella se nenusi ja ala elää kuin viisikymppinen mies elää.
   Poliisilla on muutakin tekemistä kuin tutkiaolematonta auton alle tökkimistä. Äijä työnnettiin jalkakäytävältä vihreillä valoilla pari askelta jalkakäytävälle.
   Koeta antaa asian jo olla. Massiivinen someraivo on vain Lokan omassa päänupissa.

   Poista
  2. ...kirkui kehitysvammainen pikku lumihiutale kuolan roiskuessa suupielistä jalkaa samalla lattiaan hakaten.

   Poista
  3. "...kirkui kehitysvammainen pikku lumihiutale kuolan roiskuessa suupielistä jalkaa samalla lattiaan hakaten."

   Kirkuu Harakka ja Lokki kuolan roiskuessa parran seasta ja Harakka räkättää muuten vain.

   Poista
  4. No voivoi - onko bostikdarra nyt vienyt parhaan terän raivoamisesta?Voivoi sentään.Käy varastamassa lisää.Onhan sinulla vapaapäivä huomennakin ja bostik on ihmisoikeus.

   Poista
 11. Mihin striimit ovat kadonneet: persläpimaat-analyysi ja yberraivo? Ei näy Tuonen Joutsenen kanavalla enää. Tuliko polpopoliisi ja takavarikoi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Übersössötys- ja retarditilit menevät poistoon. Kaikki noiden Paskakasojen lintujen rasismihuippuosaamiset ovat räkää. Räät pyyhitään ja paiskataan paskaojiin.

   Poista
  2. Selvis. Se on ite poistanu ne. Ois kiva kuulla miksi. Meniköhän tää oikeuden otto omaan käteen vähän liian pitkälle.

   Poista
  3. ”Käyttäjä on poistanut videon”

   Poista
  4. Argumentit loppuivat?

   Poista
  5. äärimmäisen hurja tilanne

   Poista
  6. Näin sen voi tulkita.

   Poista
 12. Jos SKE ja ASYL käyttäisivät PiFfiin tuhlaamansa energian omiin hommiinsa, SKE:llä olisi kannatinkortit kerättynä ja ASYL-valtuustoryhmä olisi jo 40-henkinen.

  Terveisin MdWifos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ketkä kaikki Oulun valtuustossa olisivat ryhmäämme loikanneet

   Poista
  2. Mietippä vaikka SKE:n iltälähetyksiä. 45 minuutin esittelykierroksen jälkeen aletaan keskustelemaan mitä PiFfillä on kirjoitettu SKE:stä.

   Yhtä järkevää toimintaa kuin Kempeleen anorektikon korttikeräykset. Tunnin korttikeräyksestä parkkipaikan kulmalla tehdää suuri spektaakkeli. Striimataan monella kameralla alkulämmittelyt ym. muut jutut.

   Vaikka Kalevi Helo on täysi persereikä, hän silti keräsi Itsenäisyyspuolueen kannattajakortit ihan yksin.

   Naurettavaa puuhastelua kuin lapo-Janssonin kirjoitukset MV-lehdessä.

   Poista
  3. liittyykö ske:n toiminta jotenkin asyliin

   Poista
  4. ASYL:n toiminta ei ratkaisevasti eroa SKE:stä, Panun kattilanpaukuttajista, Totuuskomissiosta tai Janssonin lapsikuville runkkaamisesta.

   Poista
  5. Poliittisesti ASYL on tuuliviiri. Viime presitentinvaaleissa kampanjoi Vihrervasemmistolaisen homo-Haaviston puolesta, nyt kääntänyt kelkkansa ja on Huhtasaaren puolella.

   Poista
  6. ASY on mitäänsanomaton vanhan kommuinistien kaltainen huuhaa-liike.Tutkin Tiedonantajan kirjoituksia ja maolaisten höpöttelyjä. Vähän niitä löytyi mutta tyyli on sama kuin ASY-kaksikolla. ASY on uusi maolainen sontasakki.
   Jonkun aikaa se menee jakeluun mutta loppuu samalla tavalla. Jengi kyllästyy yhteen ja samaan sanomaan.
   Matu siellä itse istuu sohvalla ja Pygmi-Harakka haukkuu naisia.

   Huhtasaari on opiskellut, vaikka hieman napsinut virkkeitä luvattomasti, Pygmi ja Julus eivät opiskele mitään vaan elostelevat KELA-tuilla.
   Opiskelu näkyy ulosannissa ja ulkoisessa olemuksessa yllättävän hyvin.
   Pygmi on ressukka puhalluskala, jota peräkammarin joku poika niin himoaa.
   Hampaat Juluksella kuin jäniksellä ja Pygmillä kaamea nauru ja suu. Oks.
   Jos olisi tuollainen ulkoinen habitus, pukeutuisin burkhaan. Wiikin kehoitus MTV:n haastattelijalle sopii Pygmille itselleen.
   Lokka on aivan järkyttävän näköinen siellä Tampereen kuvissa. Suomen halutuin mies. On kyllä vääristynyt kuva itsestä ja Pygmillä pinkit lasit päässä, kun tuota luihua katselee.

   En ota kokousmaksuja- lause on perseennuolentaa ja tulonsiirron väistelyä.
   Missä ovat vesiputket ja ratikka?

   Poista
 13. Samaa mielrä. Illasta toiseen jauhetaan skeidaa Juneksen kamerasta ja loukatuista tunteista. Hyvä esimerkki siitä, miten todellisuus vääristyy, kun elää elämänsä netissä. Lääke olisi työpaikka, mutta eihän nämä hae töitä, koska suvakit ja ilmiannot. Sitten kun tehdään valtuustotyötä, äänestytetään turhista ja tehtaillaan typeriä aloitteita, kuten tämä viimeisin Tynkkysen kanssa. Missä ne järkevät kansallismieliset ovat, joiden kanssa voisi keskustella ja hakea ratkaisuja hallitsemattomaan maahanmuuttoon?

  VastaaPoista
 14. Miten olisi Junekselle lempinimeksi Anarkomarkon kauhu?

  Yritin joskus käydä PiFfillä, mutta suihku oli heikko. Lisäksi todellisuustajuttomuus niin tiheää, että ei edes viihdyttänyt.

  VastaaPoista
 15. Sydämeni särkyi, koska Juneksella on taas facebook-banni. Kyllä pitäisi rasistilla olla oikeus vihapuhua.

  VastaaPoista
 16. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=967145463436559&set=a.116501851834262.23813.100004233433878&type=3

  Suomen seksikkäin mies.

  VastaaPoista
 17. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=967145463436559&set=a.116501851834262.23813.100004233433878&type=3


  Todella sexypommi. Tuollainen peiton alla kopeloimassa. Pakoonja pakoon lujaa.

  VastaaPoista
 18. Oon jossain hemmetin "kaupunkistrategiatyöpajassa" ja tää tilaisuus on massiivista aidsia

  kalvotkin muistuttaa jotain SKE:n logokilpailua

  #oulu2026 #oulu #valtuusto

  Faktantarkistaja on kerrankin siellä, mitä voi edes jollain lailla kutsua työksi tai hyödylliseksi toiminnaksi, mutta sielläkin se ulisee. Liian tutuksi tullut tälle työnvälttelijälle kotisohva ja some.

  VastaaPoista
 19. Uliseeko konditionaalissa?

  VastaaPoista
 20. Kaupunginvaltuutetun työnkuva Juluksen aivoissa.
  AIDSia ASYä.

  VastaaPoista
 21. Pystyyn nostettu lapamato Julus on Pygmi-Harakan mielestä Oulun edusajista se edustavin.
  On Pygmillä paljon puutetta ajattelukyvyssään.
  Pygmi on kertonut, että hänen lukiotodistuksensa ka on 9.2. Siinä on pitkä matematiikka, pitkä fyssa ja pitkä kemia ynnä nipponin kieli.
  On kyllä Pygmi älykköjen älykkö. Istuu sohvallaan ja lukee läppäriään videoesittelyissään.
  Julus nyt on niin karsean ulkomuodon omaava etolainen.
  Kylä se 15 kuukauden rakkaustarina tekee epileptikolle hyvää.
  Kohta pygmeliini on lääketieteellisen tiedekunnan edustavin opiskelija.

  VastaaPoista
 22. Nizzan iskun (14.07.2016) kuorma-auto oli Renault Midlum.
  Tukholman iskun (07.04.2017) kuorma-auto oli Mercedes-Benz Actros.
  Lontoon iskun (03.07.2017) pakettiauto oli Renault.
  Pariisin(Levallois-Perret) iskun (09.08.2017) henkilöauto oli BMW.
  Barcelonan iskun (17.08.2017) pakettiauto oli Fiat Talento.

  Tässäpä kyltteihin aineksia. :D

  VastaaPoista
 23. Ei Lokalle saa huutaa....

  VastaaPoista
 24. Näköjään taas on kuvattu valtuuston kokouksessa ja pidetty hyödyttömiä lippuäänestys-sulkeisia.

  VastaaPoista
 25. Kommentti videoon 2.2.

  Discoläpsyttelyn disco-sana tullee siitä, että joku rodullistettu sanoi, että Suomessa saa asunnon ja "diskorahaa".

  VastaaPoista
 26. Miksi joku kirjoittaa täällä anonyyminä?
  Miksi pif-sivuilla ollaan anonyyminä?

  VastaaPoista
 27. No minulla ainakaan ei ole mitään noista muista vaihtoehdoista käytössä. Miksi pitäisi olla?

  VastaaPoista
 28. Soijapoika! Nyt on tälle matulle paras nimitys. Meni soijapoika Lokin ihon alle oikein todella. Piti tehdä skriimi, että mitä ne siellä minua nimittelevät. En ole mikään soijailija. Olen mies. Olen marokkolainen miesten mies.
  Olet soijapoika nyt ja aina. Ranteesi ovat iljettävät ja narinasi on soijapojan nau`untaa.
  Lokki parka. Nyt meni kovasti ihon alle ja siellä se on. Tunkion harakka pyyhkii kyyneleet ja lohduttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläsi on nyt tainnut mennä megalomaanisesti ihon alle Junesin skriimit ja valtuustotyö, kun jaksat kuukaudesta toiseen käydä täällä kommentoimassa Junesin ja Tiinan ulkonäköä ja solvaamassa heitä. "Oulun yliopiston opiskelijana" tietänet, että nämä ns. argumenttisi ovat niitä arvottomia Ad hominem -argumentteja, vai onko niin, että et edes katso Junesin ja Tiinan skriimejä, koska ymmärryksesi ei siihen yksinkertaisesti riitä. Joka tapauksessa, viihdyttäviähän nämä katkerat purkauksesi oikeastaan ovat. Tulee vain miettineeksi sitä, kuinka paha olo sinulla itselläsi lopulta oikein on.

   Poista
  2. Kuka katsoo noita videoita? Hä?
   Aivan ala-arvoista paXkaa. Soijapoika- nimitys on aivan häkellyttävän hyvä tuolle naismaiselle ukolle.

   Poista
 29. Suomen sexikkäin soijapoika.

  VastaaPoista
 30. Soijapoika! Wuhuu! Yahoo! Yes!

  VastaaPoista
 31. Soijapoika on hirvitys, kun soijapoikaa naurattaa. Naama venyy , nokka on todella iso.
  Koko nauraminen on niin kamalan näköistä, että soijapojan kannattaa olla nauramatta ja nuo kädet ovat sellaiset, joilla ei ole ikinä töitä tehty.
  Soijapojan kädet ja sormet ovat feminiiniset mutta tuo nauru on afrikkalaista xxx.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoin tuon soijan nauramiskohtauksen. On se kamalan naköinen, kun nauraa ja taitaa tietää itsekin, koska peittää pitkän naamansa ja ison nenänsä.

   Poista
 32. Niin huippu Soijapoika! :D :D Menee Soijapojan ihon alle ja menee ja iskeelujaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan sulla nyt lääkitys ihan kohillaan?

   Poista
  2. soijapoitsulla on paise, joka pitää puhkaista. soijapoika ja harakka ovat omineen viron 100- kulkueen miekkariksi. olette te retardeja.

   Poista
 33. Javiera Marchant Aedo
  Näsilinnankatu 41
  33200 Tampere
  050 5062052

  VastaaPoista
 34. Tere, Junes !

  Tavattiin Turussa kun vietettiin terroristin tappamien uhrien muistopäivää (1v.). Just allekirjoitin kannatuskorttisi EU-vaaleihin:-)))

  VastaaPoista