keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Väärä profiilikuva

Sunnuntaina 13.9.2015 kuvasimme minuutin pätkän Oulun Nallikarissa ja julkaisin sen YouTubessa ja Facebookissa. Sen jälkeen otin videosta kuvakaappauksen, josta tein Facebook-profiilikuvan. Facebook poisti eilen kuvan sillä perusteella, että se rikkoo yhteisönormeja ja sain siitä hyvästä 30 päivän kirjoituskiellon:


Aika erikoista, että Facebookissa ei saa esiintyä rikollisjengin liiveissä, mutta video, josta kuva on otettu saa jäädä seinälle. Ymmärrän hyvin yhteisönormit ja -säännöt, mutta kun ei voi koskaan etukäteen tietää, mikä on niiden vastaista ja mikä ei, on hyvin hankalaa toimia niiden mukaisesti.

Lopuksi vielä haluaisin esitellä kaksi holtittoman maahanmuuttopolitiikan uhria kuin kaksi marjaa -tyyliin ja kysyä, miksi toinen on joka median etusivulla ja toisesta ei mainita mitään:

Elin Göteborgissa 2010

Aylan Välimerellä 2015Jos EU olisi valinnut Australian mallin sen sijaan, että kannustaa ihmissalakuljetukseen, näitäkään ei olisi tapahtunut. Törkeintä mielestäni on, että SPR ja muut itseään hyviksi ihmisiksi kuvittelevat perustelevat tätä hulluutta kansainvälisillä sopimuksilla. Joita he eivät ole selvästikään lukeneet.

20 kommenttia:

 1. Hyvä kirjoitus. Ei lisättävää.

  VastaaPoista
 2. Täyttä asiaa Junes ! Laiton juuri Maaseudun tulevaisuuteen ja paikallislehteen napapiirillä seuraavan viestin (laajensin Juneksella vähän tekstiviestini ideaa):

  Onko se oikein, että maailmaa halaavasta suvaitsevaisuudesta huolimatta unohdetaan oman maan vähäosaiset. nim. jos voit auttaa suomalaista vähäosaista, osta hänelle suomalaista ruokaa ilman välikäsinä toimivia ns. sekulaareja "hyväntekeväisyysjärjestöjä", joilla on ökypalkaiset johtajat esikuntineen.

  Olisko moisessa viestissä laaja levityksen paikka joka niemen notkoon saarelmaan Suomineidossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää tuohon vielä lisätä, etten suosittele lahjoittamaan mitään kristillisyyden nimissä toimiville järjestöille, tarkoitan lähinnä Suomen evankelis-luterilaisen kirkon sisällä toimivia järjestöjä, jotka julistavat sosiaalista evankeliumia ilman Kristusta, Suomen ev.-lut. kirkkoon on nykyään porttokirkko Mäkisineen ja Askoloineen ja sitä paitsi se, joka tuntee Kirjoitukset, ei löydä sieltä sanaa kirkko vaan eklesian l. seurakunnan eli "maailmasta uloskutsutut".

   Poista
 3. Ketkä henkilöt ovat Facebook Suomen taustalla?

  VastaaPoista
 4. Onko Junes Lokalla postilokero- tai muuta osoitetta, jonne voisi toimittaa toimintaa tukevaa materiaalia tms.? Hatemail on tietysti hankala kysymys näissä. Itse asia on tärkeä, mutta poliittiset vastustajat pyrkivät mustamaalaamaan ja demonisoimaan Junesin ohella myös hänen näkemyksiään kannattavat henkilöt. T. Anonyymi

  VastaaPoista
 5. Det var 2010. Inte 2013.
  Källa: https://www.nordfront.se/s35mordet-pa-elin-krantzs35.smr

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä miehelle, hienosti tuot Suomen epäkohtia esiin. Jonkun aikaa seurannut sinua facebookissa ja olin tyrmistynyt kun huomasin tämän bannin. Kukkahattutädit liikkeellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeksi sain 7 päivän bännin siitä hyvästä, että kuuluin johonkin ryhmään - ryhmään, johon minut oli lisätty, ja jonka päivityksiä en ollut edes käynyt lukemassa. Ennen annoin ihmisten lisätä minut ryhmiin, nykyään eroan niistä.

   Poista
 7. Mauton ruumiskuvilla mässäily, siinäpä isänmaan puolesta taistelua.

  VastaaPoista
 8. Niin aina. Kun näyttää realistista kuvaa, se on aina mässäilyä! Hyshys vaan sinnekin!

  VastaaPoista
 9. Moi, miksi sä marokkolaisena vihaat niin paljon muita maahanmuuttajia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laajennettu käsitys marokkolaisesta ja vihasta

   Poista
 10. Junes taitaa olla suomalainen.

  VastaaPoista
 11. Itse ilmoitin asiattoman postauksen, jossa oli kuva tuosta lapsesta ja Facebook ilmoitti, että ei poista kuvaa koska se ei riko normeja :D Miten helvetissä tuo sinun kuvasi sitten niitä rikkoo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti Faecesbook haluaa vain kuvia oikeasti kuolleista pikkulapsista?
   Makunsa kullakin.

   Ahh ma nauran!

   Poista
 12. Asioista tulisi voida kirjoittaa / julkaista totuus , miellyttivätpä ne asiat tai eivät.
  Valheella on lyhyet jäljet...

  VastaaPoista
 13. widdu että repesin. lokalla on huumorintaju 100.

  VastaaPoista
 14. widdu että repesin. lokalla on huumorintaju 100.

  VastaaPoista