sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Väärä intiaanivideo

Edellinen kirjoituskieltoni päättyi 16.10.2015, ja ehdin kirjoitella Facebookiin 2,5 viikon ajan kunnes sain uuden kirjoituskiellon 4.11.2015. Tällä kertaa syynä on 31.10.2015 julkaisemani intiaanivideo. Facebook poisti 4.11.2015 videon sillä perusteella, että se rikkoo yhteisönormeja ja sain siitä hyvästä 30 päivän kirjoituskiellon:
Ymmärrän hyvin yhteisönormit ja -säännöt, mutta kun ei voi koskaan etukäteen tietää, mikä on niiden vastaista ja mikä ei, on hyvin hankalaa toimia niiden mukaisesti. Mikä ihme tuossa videossa on yhteisönormien vastaista?


31 kommenttia:

 1. Eivät hekään halua nähdä todellisuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkennus: he = Facebookin sensorit

   Poista
  2. "He" tarkoittaa esim. entistä STASI-agenttia joka nykyään sensuroi Saksan Facebookia

   Anetta Kahane wants to destroy Europe via non-European immigration
   https://www.youtube.com/watch?v=QuYKtwnzG7M

   Poista
 2. En tiedä, mikä tuossa videossa rikkoo yhteisönormeja, mutta video itsessään on hieman typerä. Siinä selkeästi rinnastetaan eurooppalaisten saapuminen Amerikkaan nykyiseen maahanmuuttoon. Nykyiset maahanmuuttajat eivät tule tänne väkivalloin valloittamaan meidän maatamme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kyllä niiden ei tarvi tulla väkivalloin.
   Hallitus & muut "hyvät ihmiset(tm)" heitä tänne kutsuvat.

   Poista
  2. Eivät Eurooppalaisetkaan väkivalta mielessä lähteneet Amerikkaan. Seikkailun halu, rikkaudet, uteliaisuus olivat mielessä kun lähtivät. Siinä sitten noin niinkuin sivussa tuhottiin alkuperäiskansa. Tuppaa tapahtumaan vähän niinkuin vahingossa..aina. Niin tulee nytkin tapahtumaan sillä he kyllä pitävät omasta kulttuuristaan kiinni kun meidä tehtäväksi tulee väistyä ja antaa myöten.

   Poista
  3. Eivät tule väkivalloin, vaan eliitin kutsumana, mutta aloittavat kyllä väkivallan teot tänne saavuttuaan.

   Poista
 3. Julkaisin tahallani saman videon Facebookissa. Katsotaan sensuroidaanko minutkin 30 päiväksi.

  VastaaPoista
 4. Poikkeaa tuo sikäli nykytilanteesta, että A) eurooppalaiset tulisi ilman aseita, B) puolet intiaaneista olisi pitänyt siirtyä hyysäämään maahantunkeutujia ja syyttämään muita intiaaneja rasisteiksi.

  VastaaPoista
 5. Onko muuten joku niistä useista tekemistäsi tutkintapyynnöista johtanut johonkin? Edes yksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, olet ainakin väittänyt tehneesi useampia tutkintapyyntöjä, ja ainakin yhdestä olet julkaissut poliisilta saamasi päätöksen. Mutta onko mikään näistä johtanut mihinkään? Ja älä ala nyt jankkaamaan kuin Kalle Kotipsykiatri, vaan vastaa kysymykseen .

   Poista
 6. Voitko luetella nämä "useammat tutkintapyynnöt"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh - jos osaat käyttää hakukonetta niin löydät niitä itsekin jos on päässeet unohtumaan. Kysymys on varmaan siitä että onko mikään niistä johtanut mihinkään?

   Poista
 7. Voitko itse luetella nämä "useammat tutkintapyynnöt"? Tuossa yksi: Syrjintää Oulun pääkirjastossa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno suoritus - löysit yhden ihan itse. Mutta milllä ihmeen perusteella sinua on nimenomaan syrjitty tuossa tilanteessa? Tallentamisen kieltäminen ei ole syrjimistä, ja on tilanteita joissa tallentaminen on laillista mutta tallenteen/dokumentin julkaiseminen ei, ja sitähän sinä olet tehnyt useamman kerran. Ja kohta 3 kuukauteen ei asiasta ole kuulunut mitään. Onko mistään aikaisemmastakaan tekemästäsi tutkintapyynnösta tullut muuta kuin "ei anna aihetta toimenpiteisiin"?

   Poista
  2. Lue juttu, niin selviää. Kolme kuukautta on lyhyt aika. Mitä muita tutkintapyyntöjä olen tehnyt?

   Poista
  3. Homma-foorumilla oli taannoin kokoelma Junes Lokka-vitsejä, ja yksi niistä oli "Mitä saadaan kun risteytetään Junes Lokka ja mustekala? En tiedä, mutta helvetin kova se olisi tekemään tutkintapyyntöjä." Ei tuollaiset tyhjästä synny, eli olet ilmeisesti tehtaillut tutkintapyyntöjä pitempäänkin. Onko yksikään johtanut yhtään mihinkään?

   Poista
  4. Voitko luetella tekemiäni tutkintapyyntöjä?

   Poista
  5. En, luulisi sinun tietävän ne itsekin. Minulle riittää että jo pari vuotta sitten sinulla on ollut runsaasti tutkintapyyntöjä tekevän henkilön maine. Tuskin sellainen aiheetta on tullut. Jos on, niin saat varmasti helposti poliisilta listan kaikista tekemistäsi tutkintapyynnöistä/rikosilmoituksista ja julkaisemalla sen voit todistaa maineen aiheettomaksi.

   Oli hupaista seurata sivusta tilannetta kun sinut lopulta poliisivoimin poistettiin Pakkalan salista, samoin kun Kirkkotorin keskuksen pihalla nillitit paikalla olevalla poliisipartiolle. Tästä jälkimmäisestähän poliisin toiminnasta tekemäsi runsassanainen valitus ei johtanut mihinkään, näköjään olet jossain vaiheessa ollut sitä mieltä että ei heillä mitään keikkaa ollut ja olisivat joutaneet ottaa vastaan rikosilmoituksen (kun sinua ei päästetty tilaisuuteen) sen sijaan että olisit käynyt tekemässä sen noin kilometrin päässä laitoksella. Ja autollahan olit liikkeellä, joten ei olisi tullut edes hiki. Joko viranomaiset ovat käsitelleet tämän asian?

   Minulla ei ole mitään yhteyttä noiden kummankaan tilaisuuden järjestämiseen, järjestäjiin eikä puhujiin, ihan tavallisena kansalaisena olin paikalla.

   Hesarissa kerrottiin että Muutos2011:n kannattajakorttien kerääminen oli keskeytetty. Tämä kerääminen varmaan liittyy jotenkin siihen että M2011 ei ole enää eduskuntapuolue, taitaa muutenkin lopahtaa.

   Poista
  6. En tiedä tutkintapyynnöistä, mutta voin toki kysyä poliisilta listaa.

   Mitä hupaisaa syrjinnässä on? Kirkkotorin kaustista voit lukea täältä.

   Muutoksen kortteja ei varmaankaan kerätä, koska se yhdistyy Suomidemokraattien kanssa, ks. tämä linkki.

   Poista
  7. Onko viimeisen 2 1/2 vuoden aikana asia edennyt? Joko Korkeimman Sanan Neuvosto on antanut asiasta lopullisen päätöksen? Toisaalta, omassa pienessä mielessäsi olet tietenkin kaikkein pätevin tulkitsemaan lakia ja kaikki eri mieltä olevat ovat väärässä. Tuskin Seppo Lehtokaan (se eduskunnan natsitervehtijä, jos muistat hänen tunnetuimman tempauksensa) on Tampereella tervetullut ihan kaikkiin tilaisuuksiin.

   Älämölö Immosen fb-kirjoituksesta ja Magneettimedian juutalaisterroristi-kirjoituksesta loppui kuin seinään, kun poliisi ilmoitti että kummassakin esitutkinta lopetetaan kun ei ole syytä epäillä rikosta (perustelut löydät varmaan näppärästi hakukoneella jos et muista). Mutta sinä vaan jaksat jankata. Jossain kirjoituksessa sitä mieltä että ei poliisilla mitään keikkaa ollut ja heidän olisi pitänyt ottaa vastaan rikosilmoitus heti autossa.

   Katsotaan ymmärtävätkö Suomidemokraatit jättää sinut ansaitsemaasi marginaaliin.

   Poista
  8. Siis mikä asia edennyt 2,5 vuodessa?

   Poista
  9. Toukokuussa 2013 olet kirjoittanut Kirkkotorin tapauksesta että "kausti jatkuu". Mihin se on edennyt 2 1/2 vuodessa? Pakkalan salin tapauksesta on kulunut noin 4 kuukautta. Olit 3 kuukauden aikoihin näköjään sitä mieltä että on kulunut vasta lyhyt aika jatkokäsittelyn suhteen. Olisiko 2 1/2 vuotta jo sellainen aika että jotain voisi odottaa tapahtuvaksi?

   Poista
  10. Ei se Kirkkotorin kausti ole enää käsittelyssä. Pakkalakausti sen sijaan on.

   Poista
  11. Olet kirjaillut että tästä mennään vaikka korkeimpaan oikeuteen ja viimeisimpänä että kausti jatkuu. Mihin asti juttu eteni? Onko käynyt mielessä että voisit päivittää statuksen, varsinkin jos se ei jatku?

   Poista
  12. En mennyt korkeimpaan oikeuteen asti. Voi tuon toki päivittää, mitä laitan?

   Poista
  13. Perehdyttyäni poliisin vastineessa esitettyihin perusteluihin päädyin siihen tulokseen että tilaisuuden järjestäjillä oli aihetta epäillä että aiheuttaisin häiriötä, ja täten heillä oli lakiin perustuva oikeus estää pääsyni tilaisuuteen. En vienyt asiaa eteenpäin.

   Poista
  14. Ei järjestäjillä ollut mitään oikeutta estää pääsyä.

   Poista
  15. No, poliisi oli perustellut yksityiskohtaisesti miksi tässä tapauksessa oli, ja että erilainen kohtelu ei ole syrjintää. Jos et vienyt asiaa eteenpäin niin toki voit jankata asiasta vaikka loppuikäsi mutta sillä vaan ei ole mitään merkitystä ja ketään ei kiinnosta.

   Jo useamman kerran on tullut selväksi että sisälukutaidossasi ja/tai suomen kielen ymmärtämisessä sinulla on selviä ongelmia. Oletko ylioppilas, ja jos olet niin minkä arvosanan sait äidinkielen kokeesta?

   Poista
 8. Erilainen kohtelu on syrjintää, ja poliisin perustelu oli virheellinen, ks. Rikosoikeus-kirjan ss. 273-274: bonusten tarjoaminen bonus-korttilaisille tai alaikäisille tupakan tai auton myynnin kielto on hyväksyttävää syrjintää. Ei yleiseen kokoukseen saapumista voi estää.

  Ei minulla mitään ongelmia ymmärtämisessä ole. Luultavasti sinulla on.

  VastaaPoista