perjantai 14. huhtikuuta 2017

Väärä kommentti

Sain taas vaihteeksi 14.4.2017 klo 16.52 kirjoituskiellon Facebookiin. Syynä on se, että keskustelin erään raumalaisnuorukaisen kanssa. Jostain mystisestä syystä hän vertaa omaa tapaustaan, jossa poliisi löysi 10-vuotiaiden kuvia koneeltaan minun tapaukseeni, jossa poliisi ei löytänyt etsimäänsä uhkausviestiä. Vaikka tapauksilla ei ole toistensa kanssa mitään tekemistä, on tämä hänen mielestä kiistaton todiste siitä, että poliisi lavastaa syyttömiä. Moiselle löytyy varmasti ICD-koodi.

Facebook poisti kommenttini sillä perusteella, että se rikkoo yhteisönormeja ja sain siitä hyvästä 24 tunnin kirjoituskiellon:


Ymmärrän hyvin yhteisönormit ja -säännöt, mutta kun ei voi koskaan etukäteen tietää, mikä on niiden vastaista ja mikä ei, on hyvin hankalaa toimia niiden mukaisesti. Mikä ihme noissa kommenteissa muka on yhteisönormien vastaista?

Erityisen hupaisaa on, että jotkut pitävät tuota raumalaista sananvapauden sankarina, vaikka hän on koko ajan tehtailemassa ilmiantoja ja siten sensuroimassa muiden mielipiteitä.


Tällaista ulinaa päivästä toiseen


Tämä raumalainen tyyppi siis koko ajan vinkuu Facebook-seinälläni ja sekoilee YouTube-kanavallani, vaikka minua eivät hänen harhansa kiinnosta. Oikaisen aina hänen virheensä ja yritän auttaa häntä kertomalla, kuinka harhainen hän on, mutta hän vain raivoaa kuin Kalevan päätoimittaja konsanaan. En tiedä, miten ihmisiä saa pakkohoitoon - riittääkö siihen, että mahdollisimman moni lukijani tekisi hänestä ilmoituksen vai miten asia oikeasti menee, mutta ei tuollaisten tulisi liikkua vapaina. 

Facebookin olisi oikeasti tehtävä jotain ilmiantoalgoritmeilleen. Minua eivät nuo solvaukset haittaa pätkääkään, mutta miksi minä aina saan kirjoituskiellon kun vastaan sekopäille?

32 kommenttia:

 1. Onko estot hyvää "mainosta" tulevalle kaupunginvaltuutetulle ? Mitähän facebookki tykkää sinun "varaprofiilista" jos saa asiasta ilmiannon??

  VastaaPoista
 2. Uliuli. Ei ketään ihmistä vainota eikä lavasteta mistään Junes. Turha selitellä. Olet rikkonut Facebookin yhteisönormeja, koska Facebook näin sanoo. Eivät tämmöiset viralliset tahot ole väärässä koskaan, kyllähän sinun se pitäisi itsekin tietää, kun olet mm. minulle sitä niin tiiviisti juttuuni liittyen hokenutkin.

  PS. Miksi sinä luulet, että minä olisin ilmiantanut nämä? Ei tuossa niin sanota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysy Facebookilta. Eihän ketään syyttä suotta saa seurauksia mistään Suomessa.

   Poista
  2. tuota, kai tiedät, että facebook ei ole viranomainen eikä liity Suomeen mitenkään? Kun kaltaisesi ICD-jäbä tarpeeksi tehtailee ilmoituksia, algoritmi tekee mitä tekee.

   Poista
  3. Väitinkö, että Facebook olisi viranomainen? En.
   No sinä olet Suomessa ja Suomessa toimiva Facebook seuraa kirjoitteluasi.
   Onko sinulla jotain todisteita, että minä olisin ilmiantanut sinun kirjoituksiasi? Ei.

   Poista
  4. kutsuit Facebookia viralliseksi tahoksi. Ei Facebook mitään seuraa, vaan toimii ilmiantojen perusteella. Tietysti sinä nuo ilmiannot teit.

   Poista
  5. Viittaus viranomaisiin lienee tarkoittanut poliisia, joka levittää Juneksestä väärää tietoa, että Junes olisi Petturi Urpon uhkailija, vaikka ei ole. Mutta samapa tuo, ei Junes tajua niin ei tajua, turha näistä on autistille jauhaa kun ei mene jakeluun. Ihmetelkööt nyt sitten mihin soppaan on joutunut.

   T: Rappioalkoholisti

   Poista
  6. Olet rikkonut Facebookin yhteisönormeja, koska Facebook näin sanoo. Eivät tämmöiset viralliset tahot ole väärässä koskaan

   lienee

   Poista
  7. Miksi takerrut yhteen sanaan? Ja Markus saattaa hyvinkin olla lavastettu. Lapsellista luottaa poliisiin ja oikeuslaitokseen.

   Poista
  8. Ei ole uskon asia. Me emme voi tietää mikä on totuus. Paitsi sinun kaltaiset jotka lapsellisesti uskoo että poliisi ja oikeuslaitos on puolueettomia eivätkä koskaan lavastaisi mitään.

   Poista
  9. tietysti on uskon asia. Joko uskoo Janssonin paskapuheisiin tai sitten ei usko

   Poista
  10. Lavastus ei siis ole mahdollinen vaihtoehto, vaan Jansson olisi niin tyhmä että lataisi koneelleen jotaki tuommoista joka leimaa sen loppuiäksi, ja poliisi sattumalta muun tutkinnan ohessa löytää sen? Uskoo ken tahtoo.

   Poista
  11. Jansson olisi niin tyhmä

   juuri näin, paitsi konditionaali turha

   Poista
 3. Ehkä sinun ei kannata vastata hänelle lainkaan. Ei siitä mitään hyötyä kumminkaan ole. Vaikka puhuisit enkelten kielillä, hän ei sinua kuuntele.

  VastaaPoista
 4. Älä selittele Junes. Kytät on sikoja ja koettaa ja onnistuivat saamaan sinut pulaan. Nyt sitten räpiköit. Jansson koettaa selittää, mutta haukut Janssoninkin. No, siinäpä ihmettelet sitten ongelmaasi loputtomiin.

  PS. Onko tullut mieleen, että joku seurailee kirjoitteluasi ja aina kun sieltä löytyy triggeröiviä sanoja, ilmiantaa ne ja sinä saat FB:ltä paskat niskaan?

  T: rappioalkoholisti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. > pulaan miten?

   Voi jumalauta että olet autisti. No siten pulassa, että media levittää poliisiin heille antamaa tietoa, että olisit Petturi Urpon uhkailija, vaikka et ole. On se aikamoinen pula ja aikamoinen leima otsaan. Lisäksi olet pulassa, kun et voi kirjoittaa Facebookkiin mitään, koska auoit päätäsi ja joku sai siitä hyvän tekosyyn ilmiantaa kirjoituksiasi ja päädyit bänniin.

   Ei helvetti että olet tyhmä ja autisti kun et tajua noin yksinkertaistakaan asiaa.

   Poista
  2. ja mikä vaikutus tuolla on? Kaikkihan sen tietää miten asia oikeasti meni. Liittyykö Kaleva jotenkin facebookin algoritmeihin?

   Poista
 5. Onkos sulla Junes Lokka noussu keltanen neste päähän, kun muutama sata "heinämiestä ja naista" äänesti sinut kaupunginvaltuustoon? ......ja luuletko, että saat sen kautta "syytesuojan" mm. kiihottamista ihmisryhmää vastaan ja kunnianloukkaus syyteitä kohtaan ja vihapuheiden tekstitystä ja niiden levittänistä kohtaan???.

  VastaaPoista
 6. "Kaupunginvaluutettu" todellakin. Junesta ovat äänetäneet heinäpaalityypit ja kuvitelma on, että tämä rääväsuu saa jotain aikaan.
  Kaupunginvaltuutettu on luottamustoimi ja sen pitää velvoittaa myös marokkolaista käyttäytymään. Mutta koska lentää salista ulos tai menee suu kokonaan kiinni ja ääliöiksi kutsuminen jatkuu ikiomalla videolla. Voi, ukkoparka. Vanaha äijä leikkii muuta kuin ikä edelyttää.

  VastaaPoista
 7. Markuksen psykoosit syvenee näissä kommenteissa...

  Ps. Markus, vihertekstaus ei toimi facessa eikä täällä blogin kommenteissa, newfag.

  Pps. Aika pedaria ladata lapoa koneelle

  VastaaPoista
 8. Markus ja Junes, lopettakaa keskinäinen nahistelu. Olette isossa kuvassa samalla puolella. Jos ette pysty kavereita olemaan, olkaa edes erossa toisistanne. Nahistelu on hyödytöntä eikä sillä ole edes kummoista viihdearvoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi kukaan kansallismielinen olisi pedofiilin kanssa samalla puolella?

   Poista
 9. Älä selittele Junes. Kaikki tietää miten asia oli ja on. Nyt alkaa paska nousta pintaan kun sunsta tuli kunnanvaltuutettu.

  VastaaPoista
 10. http://areena.yle.fi/1-4053665

  Katsoisittako tuon ja olisi mielenkiintoista kuulla kommentit

  VastaaPoista